Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 12.6.2014 16:43:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
UM draga to je individualno skroz. Neke prokrvare odmah a neke se nacekaju. Nije bitno samo da padne beta nego da padne progesteron. Tj da se dezintegrise zuto telo. dokle god je bHCG prisutan zuto telo radi, ali radi i neko vreme kad beta padne na nulu. Normalno pre implantacije zuto telo izrzi max 14 dana ako nema HCG a da ga podrzi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 12.6.2014 16:57:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti draga moja . Radila sam juce popodne test- negativan je, i sada me bas ovo nervira sto je vise nema ... Samo d ami je sto pre da dodje, i da se sve normalizuje. Ne znam sta je samo onaj dr.iz dz video na uz-uku sto mu je ukazalo na mogucu , jedva cekam ponedeljak da odem do moje dr. privatno.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 12.6.2014 17:20:29
|
|
|
|
ivaMark
|
,a izmedju prvog i drugog puta nije isao u WC,pre sexa je isao u WC,a izmedju prvog i drugog odnosa nije isao u WC ,a morao je da ide,to sam cula,jer ako ne ide u WC u kanalicu ostaju spermatozoidi. Ovo me uvek nasmeje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 12.6.2014 20:52:09
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark ,a izmedju prvog i drugog puta nije isao u WC,pre sexa je isao u WC,a izmedju prvog i drugog odnosa nije isao u WC ,a morao je da ide,to sam cula,jer ako ne ide u WC u kanalicu ostaju spermatozoidi. Ovo me uvek nasmeje Ja mislim da si trudna 100% Trco super
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 8:41:18
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Crticeee, drzite mi fige, danas u 2 idem ponovo da vadim betu da vidim da li se duplira pravilno...au jos dasnas petak 13. ....
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 13.6.2014 8:51:15 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 9:38:22
|
|
|
|
7marii
|
Ipo ne brini ma ko sisa datum ,jao zene al sam ja smotana.Rekla sam vam da me juce boleo stomak,kad ja pogledam u onaj kalendarcic na tel. a on obelezio da je danas O . Izgleda i da jeste
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 9:43:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Mari bacaj se na posao!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:04:14
|
|
|
|
7marii
|
Jao Ipo a rekla sam da cemo ovaj mesec da se pazimo,zbog moguceg odmora pa da se ne bi traumirala dal smem ili ne. Ali sinoc za baksuza smo imali situaciju ,nismo nesto pazili a ja tek jutros cvirnula u kalendar,tako da ako jeste danas O slucajno je pokrivena
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:11:06
|
|
|
|
amelia
|
Ipokrisia navijam daje beta super dase pravilno duplala.. 7marii tako brzo vec ovulacija opaaa ako je i bila pokrili ste je . Sad pazi sta radis hehe... ja evo topim se od vrucine ide mi da se istusiram hladnom vodom al me stah vestica jos uvek nije prosla imam da cekam jos koji dan pa posle u akciju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:14:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipo navijam za dobr betu, bce veca od 500 sto posto Marli za pokrivenu ovulaciju. Kod mene ni danas traga od
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:15:08
|
|
|
|
Ipokrisia
|
mariska na akciji!! bice bice nesto,tako sam i ja prosli mesec,bilo je malo muckanja ali bas uboli O jer sam videla onu Ovul. sluz i kazem muzu to je to akcija! i eto Mi rezervisali preko neta za sreidnu jula Grcku,sacekacemo jos malo da vidimo kako sve ovo ide, pa cmeo otkazati najverovatnije...ne bih isla u 2.mesecu bas u inostranstvo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:15:40
|
|
|
|
7marii
|
Pa brzo meni kratki ciklusi,od 23-25 dana,a predhodnih meseci dolazila 22dc. U kalendaru mi racuna na osnovu predhodnih 6 meseci,verovatno zato.Ja uvek osecam bolove kad je O,sad bilo rano pa ih nisam povezala sa O ali verovatno jeste danas,cak i kalendar tako kaze Amelia bacaj se i ti na posao,za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:18:12
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Kod mene ni danas traga od Doci ce ne brini, u ponedeljak kod tvoje dr. pa vidi sta ona kaze.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da u ponedeljak idem posle 17, dosla ili ne. Nego mi ovaj mesec nismo ni radili na bebi, jednostavno bili smo previse opusteni pa sta bude, i evo sada kasni ovoliko bez razloga.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 10:40:45
|
|
|
|
7marii
|
pa desava se,mozda stres oko ispita ili bilo sta drugo. Meni recimo stres utice na ciklus ali ja onda dobijam ranije,mada ja ti nisam neki primer posto ja imam lude cikluse videces sa tvojom dr.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:09:10
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Crticeee, drzite mi fige, danas u 2 idem ponovo da vadim betu da vidim da li se duplira pravilno...au jos dasnas petak 13. .... jako UM, sredice se to nebrini devojke navijam za sve jako
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:15:32
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Evo me, na ovom pregledu je sve ok, srce se vidi - sad ko živ ko mrtav do 7.7. Trcooo, ma bice sve super bez brige
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:30:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
jao ljudi ovo nije normalno, nekad apsolutno nista ne osecam i onda samo navrne ona menstr.bol tako jako da odmah otrcim u wc da vidim da nisam dobila,ne mogu da verujem da to jos traje !!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:36:32
|
|
|
|
17 joka
|
navikavaj se jer moze to i da potraje u celom prvom tromesecju a i nemora kad bude velika beta pokusaj malo da nerazmisljas toliko o tome, samo onoliko koliko je moguce
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:38:24
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ne boli me stomak nego bas tamo iza karlica i donja ledja jer mene tako bole ti menstr.grcevi posto mi je zavaljena materica...dobro je ako je normalno bas onako bud eneprijatno malo,ali sto kazes navicicu se valjda...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:48:06
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo tako sam i ja pre neki dan trckala svako malo do wc-a jer sam imala upravo te menstrualne bolove,pa sam skontala da bi u to vreme dobila da nisam trudna. Sve je to normalno. A reci mi sto ides kod dr ovako rano? samo ces da se traumiras dal je sve ok jer u ovom periodu moze samo da ti vidi GM,a tek za 10-15 dana i srcanu radnju.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 11:54:04
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Stetice, nisi me razumela ne idem kod cika doce idem samo beticu da izvadim...kod Dr idem tek 25.juna kad bi trebalo da udjem u 7.nedelju...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 12:28:37
|
|
|
|
ivaMark
|
Ipo, to su ti skroz normalni bolivi... Opusti se
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 12:29:57
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo definitivno sam zaboravna 1000%,znam da je neko pisao da ide odmah kod dr,pa sam pomislila da si ti,izvini. Za koju nedelju ces i ti poceti da brkas ko je sta pisao,
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 13.6.2014 12:37:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Stetice ja netrudna idem kod dr
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?