MimaNN
|
ja sam 3ceg trebala da dobije,sad je 12 ti,jos nisam dobila...Nemam nikakve simtome ,sta da radim? test je negativan bio,radila sam ga posle 8 dana i negativan,a cula sam da se radi test posle 15 dana,tako mi je snajka rekla.Ona je radila test posle 5 dana i pokazalo joj negativno,i opet radila posle 15 dana i pokazalo joj pozitivno,sad ima cerkicu 3 meseca. Ja imam neki osecaj da mi test nije dobro pokazao,nemam nikakve simtome da cu dobiti,gade mi se jaki mirisi,aceton pogotovo,imala sam to belo pranje na gacicama. Evo ovako ukratko: imam momka iz Sapca on je 85 god,a ja sam 94 god. Nevidjamo se stalno ,vidjamo se kad on dobije slobodan dan i onda dodje u Ns Prvi put smo spavali sa zastitom kad je bio kod mene,posle par meseci smo spavali bez zastite i to dva puta zaredom u razmaku od 3 min mozda i manje,prvi put je brzo svrsio,i to na vreme,a drugi put je bilo duze ,a izmedju prvog i drugog puta nije isao u WC,pre sexa je isao u WC,a izmedju prvog i drugog odnosa nije isao u WC ,a morao je da ide,to sam cula,jer ako ne ide u WC u kanalicu ostaju spermatozoidi. Drugi put je duze trajalo i na kraju me je pitao da li da svrsi,i meni se cini da ga na vreme nije izvadio. Posle toga tj sutra dan,imala sam belo na gacicama,miris sperme,to mi je trajalo par dana,i prestalo i opet pocelo ,test mi je negativan,sta da radim? molim vas pomozite mi
|