|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
11.6.2014 19:49:02   
vikiveki
ipokrisia user posted image sada samo opušteno

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 651
11.6.2014 20:02:04   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Buuubi zajedno zabebismo na kraju user posted image user posted image

daaaa, i nemas pojma koliko mi je drago user posted image .
sada ce i ostale devojke sa nama. ima jako da ih vucemo user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 652
11.6.2014 20:02:38   
Štetica
Ipokrisa cestitam,beta je odlicna.
I da znas da mi dodjes kinder jaje,sto sam ti ubacila crva za betu pa si se ipak obradovala. Sad mozemo da otvaramo klub trudnica kojse su nosile ulozak iscekujuci prokletinju,a ipak bile trudne....

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 653
11.6.2014 20:07:41   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Štetica

Sad mozemo da otvaramo klub trudnica kojse su nosile ulozak iscekujuci prokletinju,a ipak bile trudne....

user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 654
11.6.2014 20:11:23   
Ipokrisia
hahaha i ne samo da nose ulozak, nego da imaju i samo M od muckanjauser posted image eto ocito nema pravila, ja zabebila sa malo muckanja i bolesna user posted image
vucem zajedno sa bubijem sveeee devojke, ajmoooooo !! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 655
11.6.2014 20:44:02   
bubulence
odnosno pravilo je da nema pravila. mi ako smo muckali 5x u toku celog meseca i eto....
sta kaze muzic?

Direktna veza do poruke: 656
11.6.2014 21:08:01   
Ipokrisia
Muzic ko i ja sreca, sreca radost naravno, a ima i malo zbunjenosti i straha jer je sad ovo potpuno novo iskustvo za nasuser posted image a bilo je i vreme, dosta smo uzivali samo nas dvoje!
Nego je zeznuto sto sam ja imala napad mojih hormona ovih dana i dosta smo se svadjali, i onda pod takvim okolnostima dodje ova vest, ali sad mi je sve oprosteno user posted image

Direktna veza do poruke: 657
11.6.2014 21:19:54   
bubulence
e neka se navikne na napade hormona user posted image

Direktna veza do poruke: 658
11.6.2014 21:29:03   
Ipokrisia
rekla sam mu, heheuser posted image ionako oni posle bebu dobiju samo na gotovo,neka nas bar trpe malo user posted image

Direktna veza do poruke: 659
11.6.2014 21:34:11   
bubulence
u prvoj trudnoci sam muza odmah na pocetku upozorila da cu vrlo uskoro biti nemoguca, plakati, svadjati se. pa posle mesec dana mog savrsenog ponasanja ja ga opet upozorim, kao mora jednom doci to ludilo, i na kraju mi prosla trudnoca sa mesecnim upozorenjima a ja nikada nisam bila srecnija i raspolozenija. ni jednu suzu nisam pustila, sve mi bilo savrseno. e nadam se da ce mi i ova biti takva. a eto, i tebi draga zelim da budes kao ja u prvoj trudnoci. srecna, nasmejana, savrsena trudnoa, savrsen porodjaj... ma sve za 10-ku.

Direktna veza do poruke: 660
11.6.2014 21:36:40   
madre
Cestitam, ipouser posted image zene,ovo je stvarno nevidjeno,koliko crtica odjednom odlazi odavdeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 661
11.6.2014 21:37:23   
Verolina
Madre, kude si ti stala?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 662
11.6.2014 21:41:25   
bubulence

IZVORNA PORUKA: madre

Cestitam, ipouser posted image zene,ovo je stvarno nevidjeno,koliko crtica odjednom odlazi odavdeuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 663
11.6.2014 21:41:58   
Ipokrisia
Hvaaala punooo Bubi, to isto zelim i tebi, da opet uzivas i budes samo sa osmehom na licu,da sve prodje kako trebai!!user posted image I ja se nadam da cu biti vesela i dace bog da sve ide kako treba...

Inace,nisam vam ispricala jednu anegdotu! Kad smo prosli mesec muckali i ja naravno nakon toga podigla noge na zid kao i uvek jedno pola sata...i posto mi je u tim trenucima ekstremno dosadno ja uzela tablet da igram igricu neku za koje su sanse da pobedis samo 5% ..I bas tad kad sam igrala ja zavrsim igricu i izadje na ekranu YOU WON! I nasmejah se tada, pomislih mozda je to neki znak da je i neki spermatozoid pobedio ovaj put...i eto bi tako! user posted image

Direktna veza do poruke: 664
11.6.2014 21:45:15   
Ipokrisia

Hvala Madre!! Zaista plodan bese maj user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 665
11.6.2014 21:52:16   
madre
Vero, kod mene se nikad ne zna,ali se nadam ja,ne dam seuser posted image
Bubiuser posted image nemas pojma koliko mi je drago zaog tebe!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 666
11.6.2014 21:55:39   
madre
Vero,iskocila mi juce vena na levoj sisi, je l to dobar znak? A? Ahahaha
Ali danas se povuklauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 667
11.6.2014 22:29:17   
bubulence

hihihe neka prica ko sta hoce ali ja sam tu venu imala samo dok sam dojila i od juce se pojavila ponovo. nego sta nego dobar znak user posted image user posted image

Bubiuser posted image nemas pojma koliko mi je drago zaog tebe!

nemas pojma koliko ce meni biti drago kada nas obradujes za koji dan i kazes da si trudna user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 668
11.6.2014 22:31:10   
Verolina

user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 669
11.6.2014 22:35:08   
amelia
Ipokrisia cestitam draga user posted image jel ti reko da se selis u prvo omanula sam samo za mari i za mene user posted image user posted image madre imas pp

Ayan <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 670
11.6.2014 22:48:24   
IVA 11
Ipokorisia čestitaaaaaaam! user posted image Dobro veče ženice!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 671
11.6.2014 22:49:30   
Anoniman
Iva ti mi trebas, koliko dugo si cekala da dobijesuser posted image kada ti je bila biohemiska, i koliko ti je bese kasnilauser posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 672
11.6.2014 22:53:56   
IVA 11
Prvi put 16 dana, drugi put 9 dana kašnjenja. Čim mi je mm otišo na ut meni su redovne M, u dan, ako ne i u sat user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 673
11.6.2014 22:58:39   
Anoniman
Tako je i meni bilo tacno u sat i dan, a ova sada, kada ne treba da kasni user posted image pokvarila je sve.
Hvala draga na informacijiuser posted image mnei je sutra 12 danuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 674
12.6.2014 7:07:25   
Ipokrisia
Drage crtke ljuuubim vas sve naaaajvise!!!!!!!! user posted image

Inace ja i dalje osecam dole kao neko grcenje ponekad, slicno kao pred dobijanje,valjda ce to prestati,ne znam da li tako treba...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here