|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
11.6.2014 13:49:32   
Ipokrisia
Otrcah sad sa posla do laboratorije da izvadim betu !! ko sisa sad posao ima bitnijih stvari!! user posted image bice rezultati oko 16h...meni j eposlednja menstr.dosla 13.05, znaci sad sam 4+1 nedelja...kolika beta se ocekuje tad?

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 626
11.6.2014 13:59:53   
Anoniman
Ipokrisia cekamo reyultateuser posted image user posted image user posted image

Ja ne znam, prvi put sam vadila betu, ali sve iznad 5 je trudnocaa, i treba valjda pravilno da se duplirauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.6.2014 14:00:10 >

(odgovor članu Ipokrisia)
  Direktna veza do poruke: 627
11.6.2014 14:36:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Otrcah sad sa posla do laboratorije da izvadim betu !! ko sisa sad posao ima bitnijih stvari!! user posted image bice rezultati oko 16h...meni j eposlednja menstr.dosla 13.05, znaci sad sam 4+1 nedelja...kolika beta se ocekuje tad?

Pa bilo bi dobro da je trocifrena ako ti je ovulacija bila bas na polovini ciklusa, ako nije pa recimo 50-400 jedinica, sve je dobro. Ali uzmi ovo kao neku statistiku . navijamuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 628
11.6.2014 14:50:16   
bubulence
aaaaaaaa ma crtica je crtica, nema veze koliko je jaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 629
11.6.2014 14:59:05   
Ipokrisia
Ubi me ova sad neizvesnost oko bete...ko ce cekati jos sat vremena user posted image Znaci otkad videh onu crticu sva se tresem,lupa mi srce ko ludo,tmeperatura 100 stepeni!!!!!! sigurno kolege primecuju da sam se nesto uzvrtela user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 630
11.6.2014 15:11:14   
glukica
Ipokrisiaaa!!!!! user posted image cestitam! Jao razumem te ta neizvesnost i kod mene je bila ovih dana, te ultrazvuk nista se ne vidi pa jedna beta, posle dva dana druga beta! :) ali bice sve ok, razmisljaj pozitivno!! Tako ja i sebi kazemuser posted image

Direktna veza do poruke: 631
11.6.2014 15:30:05   
Ipokrisia
Ja sma mislila ako s eova beta pokaze da je ok, d aidem kod ginekologa tek u 6-7.nedleji jer svakako nece videti nista do tad...a u medjuvrmeenu sam mislila da odradim sve pretrage koje treba iz krvi urina....E sad ukoliko beta bude sumjiva i posle ono se ne udvostrucuje kako treba,onda bih i otsila ubrzo...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 632
11.6.2014 15:33:51   
Verolina

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ma tvoje mleko se o'ladilo, ne brigajuser posted image
No, vreme je i da se ja vrnem na crtice. Planiram da mi se desi cudo pre VTO user posted image

user posted image a skroz je moguce, ali ce svejedno biti blizanci, da znas user posted image .
inace, meni je moja drugarica koja radi natalne i gleda u solju jos u martu rekla da od trudnoce nema nista pre juna, i evo 6.6. saznam da sam trudna user posted image . moja vestica...

user posted image
Bravo za drugaricu i za bebanuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 633
11.6.2014 15:35:45   
bubulence
jao draga znam da si uzbudjena ali nema mesta panici. ako se pojavila druga crtica znaci da je trudnoca tu, i jos nisi radila ni sa prvim urinom. a beta mora lepo i pravilno da raste jer drugacije ne prihvatamo user posted image .
znaci budi srecna, trudna si user posted image . a kod dr za 10-ak dana

Direktna veza do poruke: 634
11.6.2014 15:53:01   
Ipokrisia
Stigla beta, muz otvorio mail jer ja nemam pristup sa posla privatnom mail...Kaze da stoji da je 222 jel to ok?

Direktna veza do poruke: 635
11.6.2014 15:53:57   
Verolina
To je sjaaaaaaaaaaaaaaaaaaajno..Bravo, fenomenalna beta, cestitam ti dragauser posted image

Direktna veza do poruke: 636
11.6.2014 15:59:46   
Trcosava
Ipokrisia, ako nisi imala problema do sada (spontani, biohemijska) zašto se opterećuješ sa betom?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 637
11.6.2014 16:02:32   
Ipokrisia
Nisam imala ranije, sad mi ovo sve novo pa sam svime opterecena user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 638
11.6.2014 16:06:29   
Trcosava
Nemoj molim te da se opterećuješ, uživaj i lepo zakaži pregled tamo negde kad budeš 7-8 nedelja

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 639
11.6.2014 16:06:39   
Anoniman
Ipokrisia cestitamuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 640
11.6.2014 16:09:33   
7marii
super ti je beta,ne razmisljaj vise ni o cemu sad uzivaj pa ti si nasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
11.6.2014 16:10:36   
Ipokrisia
Hvala vam puno svima crtice moje!!!!! Trco... hocu,oladicu malo user posted image necu sigurno ici pre 7.nedelje ukoliko se budem ok osecala...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
11.6.2014 16:26:37   
Aneri
Ipokrisia cestitam od srca user posted image
Devojke treba mi jedan savet, treba da dobijem 15-16(nedelja-ponedeljak), sta mislite da li je rano za test ujutru, ne bih ga radila do poneeljka ako ne zakasni, ali mi je naleteo posao, gde bih bila po ceo dan na suncu,pa se sada plasim da ako jesam mozda trudna nesto ne nasteti bebi i nesto ne zeznem, sta mislite? user posted image

Direktna veza do poruke: 643
11.6.2014 16:30:43   
Aneri
Inace temperatura juce 37.2 a danas 36.8.... 12 dana od prvog nezasticenog odnosa, tj. 9 od dugog, mislim da su oba bila otprilike u danima ovulacije

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 644
11.6.2014 16:48:41   
Maslacak15
Aneri jos je rano za test. Sacekaj najmanje jos dva tri dana. Minimum. Inace mozes mirne duse da prihvatis posao, to ne moze ni na koji nacin da nasteti bebi. Kad bi takve stvari imale uticaja mnogo bi se teze ostajalo u drugom stanju. Imamo ovde primere zena koje su cekale bebu godinama pa ostajale trudne u ciklusu kad su nosale kuhinjske delove po celi dan.... Ja duboko verujem u onu " Ako hoce hoce ako nece nece", tj trebaju da se potrefe vazni parametri bioloski i endokrinoloski a ako oni stimaju nevazno je da li se lezi stoji ili radi na suncu.Srecno!!!

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 645
11.6.2014 16:53:49   
Aneri
Maslacak, hvala ti, lakse mi je kada mi neko kaze....bas se brinem ako jesam da nesto ne zeznem....i ja mislim da je rano za test, nego sam htela zbog toga, rekoh mozda bi pokazalo nesto, mirnia bih bila...ipak cu sacekati ponedeljak, a do tad da zaradim neku paricu, mozda za krevetac user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 646
11.6.2014 16:59:55   
bubulence
Ipo juupuijuupiijeeeej user posted image user posted image user posted image . cestitam ti draga moja, lepo ti rekoh da vestica nece ni doci, bar jos 16-17 meseci user posted image .
aneri draga, sve slobodno radi i ponasaj se najnormalnije. cak i da jesi trudna, trudnoca nije bolest. sto manje razmisljas bice ti lakse

< Poruku je uredio bubulence -- 11.6.2014 17:01:10 >

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 647
11.6.2014 17:16:37   
Aneri
Bubulence hvala ti na savetu....i jedva cekam ponedeljak....

Direktna veza do poruke: 648
11.6.2014 17:56:41   
Ipokrisia
Buuubi zajedno zabebismo na kraju user posted image user posted image

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 649
11.6.2014 19:42:32   
nata11
Cestitam Ipokrisiauser posted image

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here