Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 13:49:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Otrcah sad sa posla do laboratorije da izvadim betu !! ko sisa sad posao ima bitnijih stvari!! bice rezultati oko 16h...meni j eposlednja menstr.dosla 13.05, znaci sad sam 4+1 nedelja...kolika beta se ocekuje tad?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 13:59:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipokrisia cekamo reyultate Ja ne znam, prvi put sam vadila betu, ali sve iznad 5 je trudnocaa, i treba valjda pravilno da se duplira
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.6.2014 14:00:10 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 14:36:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Otrcah sad sa posla do laboratorije da izvadim betu !! ko sisa sad posao ima bitnijih stvari!! bice rezultati oko 16h...meni j eposlednja menstr.dosla 13.05, znaci sad sam 4+1 nedelja...kolika beta se ocekuje tad? Pa bilo bi dobro da je trocifrena ako ti je ovulacija bila bas na polovini ciklusa, ako nije pa recimo 50-400 jedinica, sve je dobro. Ali uzmi ovo kao neku statistiku . navijam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 14:50:16
|
|
|
|
bubulence
|
aaaaaaaa ma crtica je crtica, nema veze koliko je jaka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 14:59:05
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ubi me ova sad neizvesnost oko bete...ko ce cekati jos sat vremena Znaci otkad videh onu crticu sva se tresem,lupa mi srce ko ludo,tmeperatura 100 stepeni!!!!!! sigurno kolege primecuju da sam se nesto uzvrtela
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:11:14
|
|
|
|
glukica
|
Ipokrisiaaa!!!!! cestitam! Jao razumem te ta neizvesnost i kod mene je bila ovih dana, te ultrazvuk nista se ne vidi pa jedna beta, posle dva dana druga beta! :) ali bice sve ok, razmisljaj pozitivno!! Tako ja i sebi kazem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:30:05
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja sma mislila ako s eova beta pokaze da je ok, d aidem kod ginekologa tek u 6-7.nedleji jer svakako nece videti nista do tad...a u medjuvrmeenu sam mislila da odradim sve pretrage koje treba iz krvi urina....E sad ukoliko beta bude sumjiva i posle ono se ne udvostrucuje kako treba,onda bih i otsila ubrzo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:33:51
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Verolina Ma tvoje mleko se o'ladilo, ne brigaj No, vreme je i da se ja vrnem na crtice. Planiram da mi se desi cudo pre VTO a skroz je moguce, ali ce svejedno biti blizanci, da znas . inace, meni je moja drugarica koja radi natalne i gleda u solju jos u martu rekla da od trudnoce nema nista pre juna, i evo 6.6. saznam da sam trudna . moja vestica... Bravo za drugaricu i za bebanu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:35:45
|
|
|
|
bubulence
|
jao draga znam da si uzbudjena ali nema mesta panici. ako se pojavila druga crtica znaci da je trudnoca tu, i jos nisi radila ni sa prvim urinom. a beta mora lepo i pravilno da raste jer drugacije ne prihvatamo . znaci budi srecna, trudna si . a kod dr za 10-ak dana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:53:01
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Stigla beta, muz otvorio mail jer ja nemam pristup sa posla privatnom mail...Kaze da stoji da je 222 jel to ok?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:53:57
|
|
|
|
Verolina
|
To je sjaaaaaaaaaaaaaaaaaaajno..Bravo, fenomenalna beta, cestitam ti draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 15:59:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Ipokrisia, ako nisi imala problema do sada (spontani, biohemijska) zašto se opterećuješ sa betom?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:02:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Nisam imala ranije, sad mi ovo sve novo pa sam svime opterecena
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:06:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Nemoj molim te da se opterećuješ, uživaj i lepo zakaži pregled tamo negde kad budeš 7-8 nedelja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:06:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipokrisia cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:09:33
|
|
|
|
7marii
|
super ti je beta,ne razmisljaj vise ni o cemu sad uzivaj pa ti si nasa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:10:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala vam puno svima crtice moje!!!!! Trco... hocu,oladicu malo necu sigurno ici pre 7.nedelje ukoliko se budem ok osecala...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:26:37
|
|
|
|
Aneri
|
Ipokrisia cestitam od srca Devojke treba mi jedan savet, treba da dobijem 15-16(nedelja-ponedeljak), sta mislite da li je rano za test ujutru, ne bih ga radila do poneeljka ako ne zakasni, ali mi je naleteo posao, gde bih bila po ceo dan na suncu,pa se sada plasim da ako jesam mozda trudna nesto ne nasteti bebi i nesto ne zeznem, sta mislite?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:30:43
|
|
|
|
Aneri
|
Inace temperatura juce 37.2 a danas 36.8.... 12 dana od prvog nezasticenog odnosa, tj. 9 od dugog, mislim da su oba bila otprilike u danima ovulacije
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:48:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
Aneri jos je rano za test. Sacekaj najmanje jos dva tri dana. Minimum. Inace mozes mirne duse da prihvatis posao, to ne moze ni na koji nacin da nasteti bebi. Kad bi takve stvari imale uticaja mnogo bi se teze ostajalo u drugom stanju. Imamo ovde primere zena koje su cekale bebu godinama pa ostajale trudne u ciklusu kad su nosale kuhinjske delove po celi dan.... Ja duboko verujem u onu " Ako hoce hoce ako nece nece", tj trebaju da se potrefe vazni parametri bioloski i endokrinoloski a ako oni stimaju nevazno je da li se lezi stoji ili radi na suncu.Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:53:49
|
|
|
|
Aneri
|
Maslacak, hvala ti, lakse mi je kada mi neko kaze....bas se brinem ako jesam da nesto ne zeznem....i ja mislim da je rano za test, nego sam htela zbog toga, rekoh mozda bi pokazalo nesto, mirnia bih bila...ipak cu sacekati ponedeljak, a do tad da zaradim neku paricu, mozda za krevetac
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 16:59:55
|
|
|
|
bubulence
|
Ipo juupuijuupiijeeeej . cestitam ti draga moja, lepo ti rekoh da vestica nece ni doci, bar jos 16-17 meseci . aneri draga, sve slobodno radi i ponasaj se najnormalnije. cak i da jesi trudna, trudnoca nije bolest. sto manje razmisljas bice ti lakse
< Poruku je uredio bubulence -- 11.6.2014 17:01:10 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 17:16:37
|
|
|
|
Aneri
|
Bubulence hvala ti na savetu....i jedva cekam ponedeljak....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 17:56:41
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Buuubi zajedno zabebismo na kraju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 19:42:32
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Ipokrisia
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?