Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:12:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahhahha ili do termina porodjaja, ahahahhaah Amelia, hvala videcemo....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:14:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nije problem dogovoricemo se. Ali volem kad sam upravu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:14:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Cek, cek, sta ako dodje, onda ti meni dugujes 2 cinger jajeta
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:18:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
A ne macko tako se nismo dogovorile.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ccccccc kakvo je vreme doslo, ne mozes ni popadiju da prevaris
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:25:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ovaku ne. Za ostale ne garantujem. Ipak ja vidim ovde vise.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 10.6.2014 23:30:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahhahahahhha Odlazim u krevet. Ujutru moram dete u vrtic da vodim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 7:44:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 7:50:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Ipokrisia mislim da nije problem. Čini mi se da su nekad negde devojke pisale da sme febricet. Ja u tim slučajevima pijem samo paracetamol.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 8:05:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje Nista ne smeta sigurno,ja sam u drugoj trudnoci pre nego sam saznala pila antibiotike i nista nije stetilo,kazu dr da nista i ne smeta dok ne saznas za trudnocu. Ne brini. A ko sto rece Trca u takvim slucajevima samo paracetamol.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 8:40:36
|
|
|
|
Laska
|
Hvala Stetica moja drugarica je isto zeznula vto, samo sto je dosla faze predaje papira za prvu komisiju a ja sam stigla do terapije, da bih dozivela ovo cudo. Hvala i za savet za rezultate :* Amelia i tebi hvala puno na cestitkama, drzim ti od srca da brzo ugledas svoje crtice! Vidis, ja sam ti pravi primer da se cuda desavaju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 8:45:15
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala devojke! Ma rastura me glava od juce i evo opet danas,valjda ova temperatura napolju...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 8:48:15
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje Nisi. Febricet ti je paracetamol koji mozes da pijes i u trudnoci
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 8:56:16
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje Ma nemoj test jos mesec-dva,da budes bas sigurna da si trudna. Zenska ubices me nacisto od iscekivanja,vidim da si rano pisala pa reko da vidim slicicu al mucak,ti si tvrdoglavija od mene. A za febricet ti nije problem sigurno,ja sam pre bete pila Rapten K jer me stomak razbijao od bolova
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:19:23
|
|
|
|
7marii
|
Jutro i od mene zenice,pa bas ste juce bile vredne Ipokrisia ajde test sreda je ,vec kasnis po dogovoru. Daj te crtice da
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:22:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
hahahah Stetice, pitao me bas muz jutros sto ne uradim danas,ali za pocetak nisam imala test A isto ranije se desavalo (mada jako jako retko) da stigne na 30dc pa zato cekam jos danasnji dan da prodje... Kad smo kod mm ovih dana samo potezem neke cudne teme i samo placem i posvadjamo se, on je mislio da je PMS, ali ako bude pita on mene jel to onda znaci 9 meseci PMS-a ? kuku meni, rasturicu brak
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:26:11
|
|
|
|
7marii
|
Jao takva sam i ja bila sad pre ove moje ,nakraju covek ukapirao i pita,kad ti trebas da dobijes kad sam rekla ovih dana sve mu bilo jasno i pustao me da se svadjam sama sa sobom tako ce i tvoj M ali samo malo duze jedno 9 meseci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:26:16
|
|
|
|
Štetica
|
Ipokrisa revci mu 9m teskog pms-a,a mozda i malo gore kad krenu da luduju hormoni. a sta mislis o ideji da preskocis test i danas uradis betu?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:29:05
|
|
|
|
7marii
|
stetice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:31:17
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Nije mi bas zgodno, na poslu sam do 5-6...ma izdrzacu do ujutru nekako za testic,da se ne bodem odmah ako ne mora
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:35:18
|
|
|
|
Verolina
|
Stetko, zasto nemas ticker? Crte
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 9:47:26
|
|
|
|
bubulence
|
smes draga paracetamol i febricet slobodno mada su ti to vec rekle devojke. ja sam pre 3 dana na hitnoj dobila novalgetol, kada sam rekla da necu jer sam trudna oni su rekli da cutim i da mi ne bi dali nesto sto je zabranjeno u trudnoci. a u prvoj trudnoci su mi u SM u bolnici dali brufen i krstili se kada sam rekla da to necu dapijem zbog trudnoce.... pa sada nemam pojma ko je lud. inace, ja sam sada tek ustala , sva sreca sto mi je i dete spavalica...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 10:00:39
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Pa to, jos sam ja uzela sinoc samo pola i sad sam uzela pola jer je glava nastavila da luduje Pajki samo pajki ti Bubi, tako i treba, prijace ti ...ja sam lezala juce zbog glave i bola u materici od pola 6 pa do uvece dok nisam zaspala....bas sam bila slogi....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 10:09:00
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam upravo ustala odvela dete u vrtic i vratila se u krevet. Inace kako su me sinoc i nocas bolela krsta mislila sam jutros potop , kada ono nista smem li da uzmem mallo uninog btufena, sirupa protiv bolova?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 11.6.2014 10:15:04
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja vec nedeljama imam suvi kasalj koji mi ostao od onog gripa sto sam imala polovinom meseca,i ne znam sta cu sa njim...pila sam neke sirupe,cajeve,med,ali nista ne vredi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?