|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
10.6.2014 11:19:12   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Bubi, uzivaj! Proci ce jos malo ta uspavanost.

znam ali ja uopste nisam spavalica, u redovnom stanju sastavim najvise 6 sati dnevno i to mi je mnogo jer smatram da mi je dan propao...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1101
10.6.2014 11:19:44   
Anoniman

UM, ako nije tajna, sta studiras?

Psihologiju, III sam godina.....

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1102
10.6.2014 11:25:11   
superm

IZVORNA PORUKA: Unina mama

UM, ako nije tajna, sta studiras?

Psihologiju, III sam godina.....

Lepo, da nisam zavrsila ovo sto jesam, psihologija bi sigurno bila moj izbor.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1103
10.6.2014 11:28:08   
Anoniman
Jeste lepo, ali je i tesko, vise ima nestrucnih predmeta, nego onih koji su mi u struci...
Sta si ti zavrsila?

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1104
10.6.2014 11:35:23   
superm
engleski j

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1105
10.6.2014 11:40:20   
Didy
Šta je ovo? Nema me 3-4 dana na rr i odmah neka frka. Ko je dirao Torbicu? Pristajem i fizički da se obračunamo. user posted image user posted image
Ja ništa ne postižem, pa me nema ni na rr. Završne priredbice u vrtićima, rođendani sve dan za danom...
Kseno, preletela sam postove na brzinu, pa me zainteresovala knjiga koju si napisala. Ja sam predavala srpski strancima, tj. držala sam im vežbe, kad sam bila apsolvent na faksu. Postoji letnja škola srpskog jezika pri Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, pa su povukli nas nekolicinu apsolvenata i to mi je bilo sjajno iskustvo. Htedoh ti reći da imam knjigu i radnu svesku "Srpski za strance" koju su napisali i objavili naši profesori s fakulteta. Jednojezična je (nešto tipa kao Oksfordovi udžbenici engleskog) jer tamo dolaze ljudi iz raznih krajeva sveta (kod mene u grupi su bile tri devojke iz Koreje, jedan momak iz Holandije, jedan Amerikanac i jedan Poljak), pa verujem da bi i tebi koristili.
Inače, ja isto kad držim privatne časove kod kuće, decu pošaljem kod mame ili ih mm odvede u šetnju ili na igralište, a trudim se da zakažem sve dok su deca u vrtiću. Bilo bi baš neprofesionalno da mi budu kod kuće, pogotovo što, hvala bogu, nisu ni mirni, a i, ruku na srce, previše su glasni. Jednom sam samo održala privatni čas sa Sofijom kad je bila beba, ne znam ni da li je dva meseca imala. Zvala me je mama od jedne devojčice, kaže da njena ćerka neće ni kod kog drugog i zamolila me da je primim. I ja podojila Sofiju, stavila je u ljullašku u dnevnoj, ona zaspala, dete došlo, imale smo čas sat i po, Sofija ga prespavala, ja malo mozak aktivirala, dete otišlo spremno na kontrolni, svi srećni. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1106
10.6.2014 11:51:29   
Torbica
Didy user posted image user posted image
Superm, diiiivno, jako volem engleski!

< Poruku je uredio Torbica -- 10.6.2014 11:52:19 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1107
10.6.2014 11:57:20   
superm

IZVORNA PORUKA: Torbica

Didy user posted image user posted image
Superm, diiiivno, jako volem engleski!

thanksuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1108
10.6.2014 12:01:27   
Olga75
ja sam pustila dete po ovom suncu da lunja sa bakom po gradu
i znam da ce da pojede sladoled malo pre rucka
i vristacu na nju sto ne jede
i tako
ej Torbice user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1109
10.6.2014 12:02:48   
Anoniman
didy, ja sam zavrsila grcki u bg pa dosla ovde na postdipl iz lingvistike i sticajem prilika pocela da predajem srpski. priznajem, mnogo stvari sam i ja naucila uz svoje ucenike (jedno je znati jezik kao maternji, a drugo predavati ga kao strani). Mi koristimo knjige iz Instituta u Jovanovoj, imam i oba nivoa novosadskih i jos razne knjige, ali problem je bas to sto su to sve udzbenici koji su namenjeni ucenicima iz svih zemalja i gram objasnjenja su oskudna i na srpskom (a to jednom pocetniku nista ne znaci), pa eto obradom i razradom raznih beleski koje sam godinama pravila nastade i knjiga.
http://germanos.bigcartel.com/product/grammar na linku imas i sadrzaj.

mogu da kazem da je ideja peglanja i ukljucene rerne bila definitivno nesavrsena!

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1110
10.6.2014 12:08:17   
Torbica
Hehehe, zene drage, slatke ste mi sve! user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
10.6.2014 12:09:09   
superm

IZVORNA PORUKA: ksena

didy, ja sam zavrsila grcki u bg pa dosla ovde na postdipl iz lingvistike i sticajem prilika pocela da predajem srpski. priznajem, mnogo stvari sam i ja naucila uz svoje ucenike (jedno je znati jezik kao maternji, a drugo predavati ga kao strani). Mi koristimo knjige iz Instituta u Jovanovoj, imam i oba nivoa novosadskih i jos razne knjige, ali problem je bas to sto su to sve udzbenici koji su namenjeni ucenicima iz svih zemalja i gram objasnjenja su oskudna i na srpskom (a to jednom pocetniku nista ne znaci), pa eto obradom i razradom raznih beleski koje sam godinama pravila nastade i knjiga.
http://germanos.bigcartel.com/product/grammar na linku imas i sadrzaj.

mogu da kazem da je ideja peglanja i ukljucene rerne bila definitivno nesavrsena!

Pametno. Ja imam slicnu ideju. Da od svojih ideja, beleski itd napravim knjizicu za decu.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1112
10.6.2014 12:10:05   
Žapkić
Mene je moje dete probudilo jutros u 6h, a ja sad jedva čekam da joj dam da ruča i da je uspavam, tj. da se i ja sa njom uspavamuser posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1113
10.6.2014 12:19:26   
Anoniman
superm, zasto da ne! ima puno posla i naravno ne mozes se nadati nekim parama, ali to se ionako vise radi zbog sebe. jedan od razloga mi je bio da se razlikujem i od ostalih koji ovde drze casove srpskog.

zapkic, nadam se da ce saradjivati! ja se danas njenom spavanju ne nadam, dovoljno ce mi biti ako ne bude kenjkava i cangrizava.

(odgovor članu Žapkić)
  Direktna veza do poruke: 1114
10.6.2014 12:21:47   
Olga75
pa je l treba sad da vicem na vas sto vi oftopikujete ovdena user posted image
koliko je nesavrseno objaviti knjigu ili zavrsiti fakultet ?
oo ccc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1115
10.6.2014 12:30:30   
Anoniman
hahahaha...pa nesavrseno je jer treba biti lud pa uloziti toliko truda, a zauzvrat dobijes samo slavu, ahahhauser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1116
10.6.2014 12:56:20   
Žapkić
Ahahaha... Kseno, i ja se nedam da će sarađivati!!!

Elem, kad smo već kod knjige, za ovo vreme koliko me nije bilo na RR-ja sam pisala roman... Na "volšeban " način je ceo tekst nestao iz mog računara...user posted image Neka, nema veze... Samo malo da se yxsredim, ja ću ga ponovo napisati... Zao mi je, jer je tamo bilo divnih delova teksta... ali... neka...
Od svega mije ostao samo naziv... Tako će se i zvati...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
10.6.2014 13:00:30   
Sosa Mena
Danas mi savrseno pala atomska bomba u kucu. A od sutra ce ne savrseno moj muz da kreci. A ja cu savrseno da se utepam. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1118
10.6.2014 13:06:38   
Anoniman
hahhahauser posted image a ja ignorisem dete koje se uvuklo u mali lavor i pravi se da je u brodu...

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 1119
10.6.2014 13:08:01   
Sosa Mena
Ti bar mozes da ga ignorises. Moje je pobeglo do ne savrsene majke kod babe i nema savrsenu nameru da se vrati kuci. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1120
10.6.2014 13:23:26   
Anoniman
potrajalo je 5 minuta, a onda sam prisiljena da sednem ispod radnog stola u njenu kucicu i da se pravim da nam dolazi vuk kroz dimnjak, ahhaha
je l' moze nesavrsena mama da pobegne negde od svog deteta? user posted image

Direktna veza do poruke: 1121
10.6.2014 13:29:07   
Didy

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa je l treba sad da vicem na vas sto vi oftopikujete ovdena user posted image
koliko je nesavrseno objaviti knjigu ili zavrsiti fakultet ?
oo ccc user posted image

user posted image Pa šta ćemo kad nemamo temu za savršene mame. user posted image
Kseno, slažem se sa tobom. I toliko je različito pedavati srpski onima kojima je to maternji i onima kojima nije, jer ono što si ti usvojio i podrazumeva se, strancima je totalna nepoznanica. Ako ti išta ikada bude trebalo, možeš mi se slobodno obratiti. (Sorry, Oldži).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1122
10.6.2014 13:29:55   
Olga75
Ksena , ja beg planiram vec godinama , kad ga uspesni izvedem podelicu informacije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1123
10.6.2014 13:35:56   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: ksena

potrajalo je 5 minuta, a onda sam prisiljena da sednem ispod radnog stola u njenu kucicu i da se pravim da nam dolazi vuk kroz dimnjak, ahhaha
je l' moze nesavrsena mama da pobegne negde od svog deteta? user posted image

Mozes da begas kod mene ali te ceka savrseno krecenje pa sad vidi sta ti se vise isplati. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1124
10.6.2014 13:40:12   
Anoniman
krecenje mi se vise isplati!!! user posted image tugujem sto nemam casove leti, ko ce izdrzati na sto stepeni sa detetom koje ne spava user posted image
elem, ako neko zna kako se crta glavobolja na sovi, nek mi javi jer moje dete trenutno zahteva da nacrtam glavobolju (sovu smo odradili).
didy, hvala! pisacu ti pp!

Oldzi, pozuri sa pronalazenjem nacina, pliz!

< Poruku je uredio ksena -- 10.6.2014 13:42:10 >

Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here