Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 7:20:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sto kaze Jovicaa ja sam ti sad kao el cupakabra ali danas cu da se sredim nadam se. Inace smo sinoc D i ja isle da se promuvamo jer je slava u selu i jedna dezurna baba alapaca me srela i kaze "jao sto imas lepu boju". Verovatno je mislila da sam bila na moru , da sam malo zadigla suknju i rukave videla bi kako imam lepu boju
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 7:25:45
|
|
|
|
Anoniman
|
milj jednom mi je jedan drug napisao da je dobra stvar zivota u malom mestu to sto kad ti ne znas sta radis, neko drugi zna dete mi jos spava, pusticu je nek se odmori, juce je bila strasno nervozna. prispavalo joj se, naravno, oko 5 i nisam je pustila. kad je doslo normalno vreme za spavanje nije htela, histerisala je.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 7:34:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: ksena milj jednom mi je jedan drug napisao da je dobra stvar zivota u malom mestu to sto kad ti ne znas sta radis, neko drugi zna dete mi jos spava, pusticu je nek se odmori, juce je bila strasno nervozna. prispavalo joj se, naravno, oko 5 i nisam je pustila. kad je doslo normalno vreme za spavanje nije htela, histerisala je. ma njih kopka bas sto nista ne znaju u vezi mog zivota a zivim u selu hahahaha...Posto zivim na salasu 6 km od sela ustvari oni su jako zapitani sta se desava kod mene. Misterija je cak i mm. Njega retko ko zna u selu. On ne voli takve hepeninge (ne volim ni ja isla sam zbog D) i ajd da kazem uvek izbegava, pa njih jako kopka sto ja svuda sama sa D idem. Da se nisam mozda razvela , sad ce da se povede prica kako sam ja i samohrana majka (eh da su te babe korisne pa da nekom u sudu i vrticu kazu da sam samohrana pa da mi dete dobije vrtic) . Meni je sve to jako smesno, jer nista ja ne krijem ali oni nemaju muda nista da me pitaju pa sve iz okolo. Sto me nije lepo pitala "Ljiljo jesi li bila na moru?" Ja bih joj odgovorila. Ovako mi je rekla da imam lepu boju i ja joj rekla "hvala" hahah...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 8:06:54
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro (ne)savršene mame Od jutros sam savršena mama.Ustala u 6.30 ispratila mm na posao.Oprala kamaru suđa od sinoć,pomotala veš drugi stavila na pranje.Oprala kupatilo,spremila krevete,pristavila ručak. Sad pijuckam kaficu i pogledom usmjeravam djecu,ne stignu ni zakmečati
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 8:27:21
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaha....da, to kad neko izokola pokusava da te ispipka i ispita pa cuj, sprijatelji se ti sa njima, ko zna sta one znaju, kakvo blago kriju. mozda znaju neki drugi nacin da upadnes u vrtic (prljavu tajnu direktora/direktorke). moje dete spava tacno 12 sati. ja sam se istusirala, prebrisala pod, pokupila jedan ves, rasirila drugi i cak malo sredila njen orman, izvadila neke male stvari, malo sredila letnje...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 8:36:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jurtro. I ja sam nesavrsena, dete odvela u vrtic, i sada se spremam da opet legnem da odspavam, pihhh kakva sam majka , ne mogu na oci,da gledam, a imam ispit u petak, a joss nisam presla sva poglavlja
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 8:37:47
|
|
|
|
Klarita
|
BM, usmeravas ih pogledom
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 9:09:26
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita BM, usmeravas ih pogledom Afkors ipak sam ja savršena majka sa ne počupanim obrvama i dovoljno je sa ih pogledam oni znaju šta im je činiti.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 9:10:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pre dva dana sam spremila kolace. Dala T jedan i ja sam pojela jedan. Sklonila ostatak kolaca u viseci deo. Mm ne jede slatkise, pa da mu ne bude pred ocima. Izasla sam napolje i kad sam se vratila kaze meni T: " pojela sam jos jedan kolac, tata mi ih je dao". Mm i ja smo se siti ismejali. On joj je rekao da ih ne vidi, a ona njemu: "eno ih tata. Samo pogledaj gore" Bas sam nesavrsena zena. Jutros sam.ih cula kako se spremaju za vrtic,ali nisam.ustala. Ko zna kako.mi je dete obuceno.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 9:18:49
|
|
|
|
emicaa
|
Moji nokti plaču da budu sredjeni,kupatilo da bude oprano,veš da bude ispeglan,a ja da žaba zaspi pa da idem i ja sa njom,ostalo će se sredit,ima dana
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 9:19:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala ti Bubi, Verka Ja se bezveze osecam oko svega, tako da..... Grlim vas sve ali zasto se tako osecas? ovo je forum, dodjemo da se izjadamo, pohvalimo, nasmejemo... pisi draga sta ti volja, mada iskreno, lakse mi je bilo sinoc da spavam obzirom da nisam procitala sta si lepo jela u kasne sate
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 9:47:15
|
|
|
|
Ushtipak
|
Kad ne svratim dva dana, ima da se citaaaaa, bravo, bas ste vredne! Stariji sin je opet spavao kod bake, da bih ja radila ispitne radove za junski rok, zbog prokletih novih doktorskih studija, gde pre doktorata moras da das 18 ispita!!?? Kao da opet studiram. Dala sam 12 u prvoj godini, upala na budzet i sad kako znam i umem moram da dam jos 6 u junu, inace ode budzet kao da ga nije bilo, a 160.000 nemamo ni u snovima. Kad smo vec kod toga, verovatno bi trebalo da kuckam rad, a ne ovde da caskam sa drugim mamama, ali zato sam valjda nesavrsena Inace me depilacija najmanje brine u ovom trenutku, imam jos 10 kila viska od nedavnog porodjaja, a svih 10 je u obliku celulita na nogama, trenutno su najruznije bapske noge na planeti i ne znam kako cu leto preziveti i sta cu nositi da to sakrijem...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 10:03:47
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi draga, ne znam da ti objasnim Intuitivno me nesto drnda, i ne volim da sam u prvom planu a ispada drugacije.... Pa ono, bolje da cutim Sinoc muz naseckao domace pecenice
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 10:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
sanjice, bitno da je u cistom, a sad da l su dobro uklopili, koga briga emice, pametno! torbice, opusteno! ja uopste nisam ispratila kad je cela prica pocela, ali nebitno, kako je pocelo, tako ce i zavrsiti. nemoj da se nerviras! moje nesavrseno dete je u fazi plakanja i vristanja, kod svekrve nece ni sa mnom, otisli smo, tamo bila i zaova i njena najstarija cerka i kao da popijemo kafu...vaaaaziiii! stalno je plakala da hoce kuci, cak je i u supermarketu trazila da ide kuci sto mi je potpuno cudno jer obicno trazi da idemo na igraliste. valjda ce brzo proci i ta faza. gurnula sam pile u rernu i ima da natrpam pirinca, valjda ce ostati i za sutra. neverovatno je koliko mm moze da pojede tog jela. ako mu kazem da hocu da ostane i za sutra, pogleda me k'o tuzno kuce onim preklinjucim pogledom...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:00:26
|
|
|
|
Torbica
|
Ksena
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:07:20
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha joj Ksena nasmija me.Ipak odgodjeno spavanje,kupatilo je sredjeno a spavanje u sledećoj turi,oko dva.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:07:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Sinoc muz naseckao domace pecenice odoh da se utepam
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:09:02
|
|
|
|
Anoniman
|
ajde, terajte i mene da peglam!
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:11:12
|
|
|
|
superm
|
Bubi, kako mali grasak?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
a mene terajte da ucim
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:13:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Bubi, kako mali grasak? jao grasak me ubija sa spavanjem, ko sta radi ja bih spavala. a to i nije mnogo moguce obzirom da mi je m ove nedelje nocna smena a i priprema poslednji ispit za petak pa moram stalno da budem sa Emom... a spaaavaaalaaa bih danima valjda. inace je sve normalno. UM, ma kakvo ucenje po ovoj vrucini
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:16:35
|
|
|
|
superm
|
Bubi, uzivaj! Proci ce jos malo ta uspavanost.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:17:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odoh ja nesavrsena da gledam kako myz bere visnje.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:17:27
|
|
|
|
superm
|
UM, ako nije tajna, sta studiras?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 11:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas samo sparno, Sunca nigde posle odoh do dr, i to mi ne da mira, pa ne mogu ni da ucim
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?