Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 12:17:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ljim, drzim srpski grcima (da se malo hvalim - cak sam i knjigu napisala, para naravno od toga nisam ni videla, haha) ove godine sam prvi put drzala i privatne od kad sam se porodila, ali ove godine sam imala samo jednu grupu u skolici, dok sam prethodnih godina imala po 3 grupe i ponekad i neki privatni. sa ovom skolicom sam stvarno imala srece, maksimalno su korektni, radim kod njih vec 7 godina, uvek (koliko mogu) izlaze u susret, cak su mi kad sam ostala trudna uplacivali radni staz i leti (naravno, platila sam im) kako bih sakupila dovoljno tih radnih dana da ostvarim pravo na neke pare za trudnicko/porodjaj/porodiljsko i to mi je bas mnogo znacilo.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 12:21:01
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi Mokrim peškirom,a??? šta je sa bubulencetom?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:10:38
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom Olga "poznavajuci"tebe kad se naljutis mislim da bi letelo perje
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:14:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Klarita MiLj, krompir u rernu sas krmenadle Upravo u rerni , ne mogu nists drugo majke mi krvarim. Ksena ne znam ko ti je sef al svaka mu cas_t, ma taj Srbin nije garant. a di su ti novci od knjige? pojeo vuk magarca? to samo kod nas moze.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.6.2014 13:17:24 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:15:39
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Olga RR Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom Olga "poznavajuci"tebe kad se naljutis mislim da bi letelo perje
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:28:07
|
|
|
|
Anoniman
|
LjiM, pa i nisu srbi kad je trebalo da pronadjem izdavaca, prvo sam pitala direktorku i ona mi je rekla da je izdavacka kuca njenog oca zainteresovana. Knjiga je izasla proslog leta, racunam da mozda cekaju da se nakupi malo vise (ja sam potpisala za 15% pa dobiti, tako da treba obaviti i neki obracun), ne brinem mnogo bas zbog toga sto se dugo znamo. Direktorka se u martu porodila, pa je sad u skolici menja njena mama (koja je ranije vodila skolu) i pozvala nas je sve na sastanak da se svi upoznamo medjusobno (jer se mnogi od nas ne srecu, a i menjaju se profesori) i poklonila nam je svakom po knjigu po izboru iz njihovih izdanja. kakav se to peskir pominje po svim temama? pretpostavljam ima veze sa nekim keksom
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:33:43
|
|
|
|
Olga75
|
LJ , pa ja sam zena stalozena , suptilna , mirna i perekraaasnajaaa , da mamu maminu i nesrecno detinjstvo i svasta bi se spominjalo cela carsija bi o tom divanila sto kazu ja sam fina zena al mogu da te pocepam ko mace muskatlu jako mi je to smesno jer gledala sam mace kako kidise na muskatlu i tako kazem vam ja vrucina pa se zver probudila i to savrsena zver
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 13:44:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Oldzi
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 14:06:34
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Peace* zatim i rečenica "Vidiš, boli me grlo od ove tvoje gadne hrane!", a ja pekla palačinke na 30 stepeni, to mi je hvala... Jao, umrecu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 14:11:28
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena kakav se to peskir pominje po svim temama? pretpostavljam ima veze sa nekim keksom Ha ha ha ha...jeste jeste, Bubulence proturila brend, pa odmah i zabebila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 14:55:51
|
|
|
|
superm
|
TORBICE, ti si super mama, potpuno sam sigurna. A kome to smeta neka se ili ugleda na tebe ili neka ti slobodno zavidi.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:34:00
|
|
|
|
Leptiric123
|
Upravo smo se odvalile od spavanja...tek sad kuvamo ručak
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:40:14
|
|
|
|
Olga75
|
pa to ce biti vecera , rucak ste preskocile izgleda
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:44:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Klarita neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi Mokrim peškirom,a??? šta je sa bubulencetom? nista, nema peskira pa nemam sta da pisem . salim se, ovih dana sam,bas bila u guzi. pisemo se veceras. izgleda da sam svasta propustila
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:45:57
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sveki se ubi od posla svaki dan presede zeni odmor u Srbiji,ja se samo vucem ko zgazena glista ,e jadna zena kad doceka ovakvu snaju
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:50:26
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Klarita neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi Mokrim peškirom,a??? šta je sa bubulencetom? nista, nema peskira pa nemam sta da pisem . salim se, ovih dana sam,bas bila u guzi. pisemo se veceras. izgleda da sam svasta propustila Bubulence hehehhe nasmej me
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 17:51:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
sad nam je tata javio primljeni smo u jaslice
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 18:10:13
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihihi htedoh reci u guzvi . kuckam sa tel pa svasta ispadne
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 18:11:43
|
|
|
|
bubulence
|
bravo za jasle . ja nisam ni proveravala da li smo primljeni
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 21:53:23
|
|
|
|
Rosita
|
I mi smo primljeni di smo 'teli, jeeeeej!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 22:48:25
|
|
|
|
bubulence
|
e meni je ovo za Torbicu ispalo simpaticno . zasto nekoga uopste zanima kako zena vaspitava svoju decu i sta im daje kao obaveze itd.. ja sam Torbicu shvatila kao jednu zivahnu zenicu. znaci ono, ustanem, ispratim decu, virnem na rr, odem stavim rucak, napisem na rr sta kuvam, idem da zovem maserku, sklonim igracke, pogledam da li je xxxrr tu da je posavetujem oko onog u cega se razumem, obrisem kupatilo, sasijem suknju, skoknem na rr da kazem sta sam uradila.... znaci zenica koja je definitivno vredna i pametna, i ciji se stil pisanja malo razlikuje od nekih drugih. ona skokne ovde i napise sta je radila, bez namere da se hvali i dize sebe u nebesa, a vecina nas je to isto uradila kod kuce ali ne pise o tome nego o sexu (podrazumeva se da su Torbicini postovi mnogo normalniji od nasih ), komisjinoj macki, svekrvi ili neznamnijacemu. znaci, meni je skroz simpaticna kao i vecina zena ovde. i za vecinu mislim da su savrsene (ako savrsenstvo postoji). ako ti dete nije gladno, zedno, prljavo, zivi u normalnim uslovima, i ako je SRECNO, gde ces savrseniju majku i zenu naci . p.s. ova savrseno nesavrsena mama je pustila dete da sat vremena gleda Pepu samo da bi mogla da spava jer juce i danas ni za sta drugo nisam sposobna
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 23:19:40
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala ti Bubi, Verka Ja se bezveze osecam oko svega, tako da..... Grlim vas sve
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 23:25:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam večeras došla sa saminara sva nesavršena,ispijena kao krpa ,rasčupana,umorna i samo čekam kada ću leći
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 23:29:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Torbice javi se u razgovorima hihihihi (jao sad ispada da te jos cackamo, izvini ali sve mi je sad ovo tako simpaticno)
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.6.2014 23:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbice I ja sam bezveze, vestice nema, rezultati losi, bas sam smorena
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?