|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
9.6.2014 12:17:15   
Anoniman
ljim, drzim srpski grcima (da se malo hvalim - cak sam i knjigu napisala, para naravno od toga nisam ni videla, haha)
ove godine sam prvi put drzala i privatne od kad sam se porodila, ali ove godine sam imala samo jednu grupu u skolici, dok sam prethodnih godina imala po 3 grupe i ponekad i neki privatni.
sa ovom skolicom sam stvarno imala srece, maksimalno su korektni, radim kod njih vec 7 godina, uvek (koliko mogu) izlaze u susret, cak su mi kad sam ostala trudna uplacivali radni staz i leti (naravno, platila sam im) kako bih sakupila dovoljno tih radnih dana da ostvarim pravo na neke pare za trudnicko/porodjaj/porodiljsko i to mi je bas mnogo znacilo.

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1051
9.6.2014 12:21:01   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Klarita

neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi user posted image user posted image user posted image

Mokrim peškirom,a???user posted image
šta je sa bubulencetom?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1052
9.6.2014 13:10:38   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis
kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci
ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom

Olga "poznavajuci"tebe kad se naljutis mislim da bi letelo perje user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1053
9.6.2014 13:14:31   
Misha i Ljisha

MiLj, krompir u rernu sas krmenadle user posted image

Upravo u rerniuser posted image , ne mogu nists drugo majke mi krvarim.

Ksena ne znam ko ti je sef al svaka mu cas_t, ma taj Srbin nijeuser posted image garant. a di su ti novci od knjige? pojeo vuk magarca? to samo kod nas moze.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.6.2014 13:17:24 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1054
9.6.2014 13:15:39   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis
kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci
ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom

Olga "poznavajuci"tebe kad se naljutis mislim da bi letelo perje user posted image

user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1055
9.6.2014 13:28:07   
Anoniman
LjiM, pa i nisu srbi user posted image kad je trebalo da pronadjem izdavaca, prvo sam pitala direktorku i ona mi je rekla da je izdavacka kuca njenog oca zainteresovana. Knjiga je izasla proslog leta, racunam da mozda cekaju da se nakupi malo vise (ja sam potpisala za 15% pa dobiti, tako da treba obaviti i neki obracun), ne brinem mnogo bas zbog toga sto se dugo znamo. Direktorka se u martu porodila, pa je sad u skolici menja njena mama (koja je ranije vodila skolu) i pozvala nas je sve na sastanak da se svi upoznamo medjusobno (jer se mnogi od nas ne srecu, a i menjaju se profesori) i poklonila nam je svakom po knjigu po izboru iz njihovih izdanja.

kakav se to peskir pominje po svim temama? user posted image pretpostavljam ima veze sa nekim keksom user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1056
9.6.2014 13:33:43   
Olga75
LJ , pa ja sam zena stalozena , suptilna , mirna i perekraaasnajaaa , da mamu maminu i nesrecno detinjstvo i svasta bi se spominjalo
cela carsija bi o tom divanila
sto kazu ja sam fina zena al mogu da te pocepam ko mace muskatlu user posted image
jako mi je to smesno jer gledala sam mace kako kidise na muskatlu
i tako
kazem vam ja vrucina pa se zver probudila i to savrsena zver user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1057
9.6.2014 13:44:09   
Anoniman
Oldzi user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1058
9.6.2014 14:06:34   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Peace*

zatim i rečenica "Vidiš, boli me grlo od ove tvoje gadne hrane!", a ja pekla palačinke na 30 stepeni, to mi je hvala... user posted image

Jao, umrecuuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1059
9.6.2014 14:11:28   
Verolina

IZVORNA PORUKA: ksena

kakav se to peskir pominje po svim temama? user posted image pretpostavljam ima veze sa nekim keksom user posted image

Ha ha ha ha...jeste jeste, Bubulence proturila brend, pa odmah i zabebilauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1060
9.6.2014 14:55:51   
superm
TORBICE, ti si super mama, potpuno sam sigurna. A kome to smeta neka se ili ugleda na tebe ili neka ti slobodno zavidi.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1061
9.6.2014 17:34:00   
Leptiric123
Upravo smo se odvalile od spavanja...tek sad kuvamo ručak user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1062
9.6.2014 17:40:14   
Olga75
pa to ce biti vecera , rucak ste preskocile izgleda user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1063
9.6.2014 17:44:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anci kv

neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi user posted image user posted image user posted image

šta je sa bubulencetom?

nista, nema peskira pa nemam sta da pisem user posted image . salim se, ovih dana sam,bas bila u guzi. pisemo se veceras. izgleda da sam svasta propustila user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1064
9.6.2014 17:45:57   
doktorkakristal
sveki se ubi od posla svaki dan presede zeni odmor u Srbiji,ja se samo vucem ko zgazena glista ,e jadna zena kad doceka ovakvu snaju user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1065
9.6.2014 17:50:26   
Leptiric123

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: anci kv

šta je sa bubulencetom?

nista, nema peskira pa nemam sta da pisem user posted image . salim se, ovih dana sam,bas bila u guzi. pisemo se veceras. izgleda da sam svasta propustila user posted image

Bubulence hehehhe nasmej me user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1066
9.6.2014 17:51:11   
Leptiric123
sad nam je tata javio primljeni smo u jaslice user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1067
9.6.2014 18:10:13   
bubulence
hihihihihi htedoh reci u guzvi user posted image . kuckam sa tel pa svasta ispadne

Direktna veza do poruke: 1068
9.6.2014 18:11:43   
bubulence
bravo za jasle user posted image . ja nisam ni proveravala da li smo primljeni

Direktna veza do poruke: 1069
9.6.2014 21:53:23   
Rosita
I mi smo primljeni di smo 'teli, jeeeeej!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1070
9.6.2014 22:48:25   
bubulence
e meni je ovo za Torbicu ispalo simpaticno user posted image .
zasto nekoga uopste zanima kako zena vaspitava svoju decu i sta im daje kao obaveze itd..
ja sam Torbicu shvatila kao jednu zivahnu zenicu. znaci ono, ustanem, ispratim decu, virnem na rr, odem stavim rucak, napisem na rr sta kuvam, idem da zovem maserku, sklonim igracke, pogledam da li je xxxrr tu da je posavetujem oko onog u cega se razumem, obrisem kupatilo, sasijem suknju, skoknem na rr da kazem sta sam uradila....
znaci zenica koja je definitivno vredna i pametna, i ciji se stil pisanja malo razlikuje od nekih drugih.
ona skokne ovde i napise sta je radila, bez namere da se hvali i dize sebe u nebesa, a vecina nas je to isto uradila kod kuce ali ne pise o tome nego o sexu (podrazumeva se da su Torbicini postovi mnogo normalniji od nasih user posted image ), komisjinoj macki, svekrvi ili neznamnijacemu. znaci, meni je skroz simpaticna kao i vecina zena ovde. i za vecinu mislim da su savrsene (ako savrsenstvo postoji). ako ti dete nije gladno, zedno, prljavo, zivi u normalnim uslovima, i ako je SRECNO, gde ces savrseniju majku i zenu naci user posted image .
p.s. ova savrseno nesavrsena mama je pustila dete da sat vremena gleda Pepu samo da bi mogla da spava jer juce i danas ni za sta drugo nisam sposobna

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1071
9.6.2014 23:19:40   
Torbica
Hvala ti Bubi, Verka user posted image
Ja se bezveze osecam oko svega, tako da..... Grlim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1072
9.6.2014 23:25:56   
vikiveki
Ja sam večeras došla sa saminara sva nesavršena,ispijena kao krpa ,rasčupana,umorna i samo čekam kada ću leći

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1073
9.6.2014 23:29:02   
Misha i Ljisha
Torbice javi se u razgovorima hihihihiuser posted image (jao sad ispada da te jos cackamo, izvini ali sve mi je sad ovo tako simpaticno)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1074
9.6.2014 23:29:22   
Anoniman
Torbiceuser posted image user posted image

I ja sam bezveze, vestice nema, rezultati losi, bas sam smorenauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here