|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
8.6.2014 23:39:55   
Anck Su Nmaun
Gde ste nesavrsene cure... mi zavrsavamo krecenje... uz Staropramen user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1026
8.6.2014 23:53:30   
Sosa Mena
Blago tebi. Mene to ceka od srede. Vec mi dodje da se ne savrseno roknem. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1027
9.6.2014 0:02:21   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Nisam inace Torbice htela da zgrozavam ovde ljude i pricam kako smo brat i ja uzivali u vreme svinjokoljauser posted image , imali smo zadatak da lozimo vatru za topljenje cvaraka, ja sam prala creva sa babom i sekla luk za creva, a onda smo brat i ja imali zadatak da secemo cvarke (tj salo) jao kad se set_im grdni minus a ruke u jos uvek toplom salu od svinje, sve ti milina koliko te greje.user posted image i naravno kao desert samo malo osolis kozuricu i tako samo malko oprljenu pojedes. hihihihi... fuj... ne bih sad to mogla pojesti nema te sileuser posted image

Sunce ti poljubim, ja sam posle svakog svinjokolja bolovala psihicki i fizicki. ja sam mrzela te dane. Muz me je jednom optuzio da sam se za njega udala zbog gradskog , kablovske i da pobegnem od motike, svinjokolja i utovara kukuruzauser posted image

user posted image takav nacin zivota ili volis ili mrzis. Tj ili volis selo ili mrzis pa odes za grad hehehe...Ja inace zivim bas na babinom i dedinom salasu. Nemam svinje ne brini ahahahah

e nego da vam recemuser posted image ja sinoc i veceras peglala. Smanjila sam prilicno gomiletinu hihihi..Skoro sve gotovo a vala i moja ledja i noge al sutra cu oprati jos vesa pa jovo nanovouser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.6.2014 0:05:24 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1028
9.6.2014 0:05:32   
Verolina
Ja volim selo, ali ne volim svinjokolj. Sva ta gungula, masnoca, ma fuj. A muzu sam sto puta pokusavala da objasnim da ja volim oktobar upravo zbog kukuruzauser posted image . Ja sam kao dete najvise volela da skacem po onoj ljustiki od kukuruza. I sva ta mirisna jesen na selu je divna. Mozda je jedina stvar koju ne volim upravo taj svinjokolj.

< Poruku je uredio Verolina -- 9.6.2014 0:06:22 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1029
9.6.2014 0:08:34   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja volim selo, ali ne volim svinjokolj. Sva ta gungula, masnoca, ma fuj. A muzu sam sto puta pokusavala da objasnim da ja volim oktobar upravo zbog kukuruzauser posted image . Ja sam kao dete najvise volela da skacem po onoj ljustiki od kukuruza. I sva ta mirisna jesen na selu je divna. Mozda je jedina stvar koju ne volim upravo taj svinjokolj.

jeste ljustika je superiska, posle grize znoj i prasina ehheh al sve to ima svoje draziuser posted image . A sto se tice mirisa imam divnu vest, vratila nam se kamilica u dvoristeuser posted image . Nekada je dvoriste bilo prepuno kamilice a poslednjih par godina je nije uopste bilo i evo ove godine je konacno opet ima. Jupiiiiiiiiiii

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1030
9.6.2014 0:57:00   
vikiveki
Ja po starom dobrom običaju navraćam u kasne sate,šta ću kad ne uspevam da uradim sve što sam zamislila

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1031
9.6.2014 7:12:20   
big mum
Dobro jutro

Evo još jedne nesavršene majke.Gomila razbacanih igračaka oko mene,suđe od večere.A o ne ispeglanom vešu neću ni da razmišljam.Peglam jedino mm hlače,košulje i prsluk jer je konobar.Ne želim da trošim vrjeme na to.Skinem veš sa štrika lijepo smotam i doviđenja.

Valjalo bi napraviti savršeni ručak ali vidjeću ako mi se bude dalo.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1032
9.6.2014 7:41:02   
Leptiric123
Verice bem te ludu...kud nisi pobegla u krug dvojke nego ovde.Ovde jos uvek ima i svinja i svinjokola nemoj on mnogo da se pali :-)

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1033
9.6.2014 9:15:56   
Anoniman

a zasto ne drzis cas kuci sa detetom? Ja tako. Niko mi ne cuva D eventualno ako imam tri casa kao danas pa da mi se bas dete ne smori i ne krene da nervozira ali ja onda to samo vikendom natrpam casova. A radnim danom zakazem u vreme kad D spava.

zato sto nisam poludela. moje dete je daleko od mirnog (nema teorije da bi sedela tako kao tvoja), a potpuno mi je i neprofesionalno da se ja bavim detetom u vreme kad me neko placa da se bavim njime. uostalom, ja drzim i neke privatne casove (vecina su kod mene kuci) ali tad ili odvedem M kod sveki ili je mm izvodi napolje (cesce ovo prvo).
Takodje, za privatne casove ne dobijas osiguranje i staz, a za casove koje drzim u skolici se dobija. I uostalom, to mi i nije bio problem. Ne drzim ja casove poslepodne samo zato sto meni odgovara (ako si mi zbog toga predlozila da drzim kod kuce) vec zato sto su moji ucenici uglavnom odrasli ljudi (ili studenti) i odgovaraju im casovi poslepodne, posle njihovog posla.
Ono sto radim sa detetom su prevodi i tad ona sedi u mom krilu, na pola ekrana je youtube, a na drugoj polovini moj word i sve sto mi treba.
Uostalom, nisam trazila savet, nego sam rekla da jednostavno nije svima nama ista situacija i da mi je jednostavno trebalo vremena da to prihvatim (povod je bila prica o Torbici).

Elem, dobro vam jutro!

Direktna veza do poruke: 1034
9.6.2014 9:41:33   
Klarita
Mene sinoc u gradu deklarisase kao user posted image
Elem, sedim u kaficu (inace kod najboljeg druga mm kog smatramo za clana porodice) sa jos dva para i svi sa decom. Nas drug se odusevio, spjio nam tri stola, garniture, N uziva u kolicima, svi se raspricali, deca skacu, trce, vriste ali svi okolo se smejulje i posmatraju...Ali sto do nas par od 50ak godina u zestokoj raspravi, ja ne volim to prisluskivanje, pa se trudim da ne slusam, samo cujem da je zucna rasprava u toku, kad se okrece tip mm i kaze ostrim tonom "Brate vodi ovu decu odavde, ne mogu na miru da sedim, sta je ovo ..., vrtic, kafic"user posted image Ja skocim sa stolice, mm mu nesto odbrusi, ja udarim stolicu od zemlju, kazem "ja u svom kaficu mogu da radim sta 'ocu, a njima ako se ne svidja da ustanu i odu" nastade haos, njegova "gospodja" meni kaze (vrlo groznim tonom) da vodim decu kuci da ih vaspitam, a ja njoj da ide kuci da se pozabavi gospodinom a, ne da sedi isfrustrirana po kaficima user posted image ( ne znam sta mi bi), a ona ce meni: "Jedi user posted image , user posted image jedno"
user posted image
Vise puta to rekla, dok su se ljudi okolo smejali, ja u cudu...a, mm samo sto ih nije zgromio. Ustadose besni i odose, a onda od preko puta ulice dernjava i dalje user posted image
user posted image

Boze, propadasmo mi svi u zemlju...ja umalo policiju nisam zvala!

Tako da imam zvanicnu potvrdu da sam nesavrsena majka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1035
9.6.2014 9:50:37   
Biserce
Ja nesavrsena starije dete ostavila kod mojih u gradu, mladje zaspalo, sad cu da umutim sladoled, operem sudje i necu nicim vise(sem bebcem) da se bavim, iako mi je basta u korov zarasla...briga me...pocupacu...mozda isprzim krompirice za rucak, cisto da mm ne lipsa od gladi...ostalo...ne zanima me ama ič!
P.s. Taj svinjokolj mene tek ceka, mm ubaci pre neki dan dve grok grok oic...bice to prvi svinjokolj u mom zivotu...i kuku meni...:D:D:D

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1036
9.6.2014 10:04:52   
Verolina
Ha ha ha ha ha ha, Klaritauser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1037
9.6.2014 10:19:49   
Klarita
Verka i meni sad smesno user posted image , a sinoc sam bila user posted image Jos nas drug im pustio na TV mini ultra, Kliford odzvanja li odzvanja sa sve njihovom cikom i vriskom i gospojinim user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1038
9.6.2014 10:54:14   
Olga75
Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis
kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci
ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1039
9.6.2014 10:58:14   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: ksena

a zasto ne drzis cas kuci sa detetom? Ja tako. Niko mi ne cuva D eventualno ako imam tri casa kao danas pa da mi se bas dete ne smori i ne krene da nervozira ali ja onda to samo vikendom natrpam casova. A radnim danom zakazem u vreme kad D spava.

zato sto nisam poludela. moje dete je daleko od mirnog (nema teorije da bi sedela tako kao tvoja), a potpuno mi je i neprofesionalno da se ja bavim detetom u vreme kad me neko placa da se bavim njime. uostalom, ja drzim i neke privatne casove (vecina su kod mene kuci) ali tad ili odvedem M kod sveki ili je mm izvodi napolje (cesce ovo prvo).
Takodje, za privatne casove ne dobijas osiguranje i staz, a za casove koje drzim u skolici se dobija. I uostalom, to mi i nije bio problem. Ne drzim ja casove poslepodne samo zato sto meni odgovara (ako si mi zbog toga predlozila da drzim kod kuce) vec zato sto su moji ucenici uglavnom odrasli ljudi (ili studenti) i odgovaraju im casovi poslepodne, posle njihovog posla.
Ono sto radim sa detetom su prevodi i tad ona sedi u mom krilu, na pola ekrana je youtube, a na drugoj polovini moj word i sve sto mi treba.
Uostalom, nisam trazila savet, nego sam rekla da jednostavno nije svima nama ista situacija i da mi je jednostavno trebalo vremena da to prihvatim (povod je bila prica o Torbici).

Elem, dobro vam jutro!

A ja razumela privatni casovi mislim ono kuci kod klinacauser posted image . Naravno da je bitna klijentela i ja kad imam studente sa njima moram da radim na miru bez D. Ti drzis nemacki? ako sam ja dobro zapamtila.

Blago li se tebi ti u toj skolici imas osiguranje. Ja radila u privatnoj skoli tako sef me dve godine nije prijavio i kad sam ostala trudna lepo dam otkaz. Odlepila sam iskreno bila, plus je insistirao da UVEK UVEK izlazim djacima u susret sa terminima sto bi nekad znacilo da imam cas pre podne koji je gotov do 10 i onda tek od poslepodne od 17 pa do uvece. Nikako mi to nije odgovaralo jer zivim van grada i to bi znacilo da ne mogu ni kuci da se vratim pa sve pare pojedem i popijemuser posted image .

Sa D drzim casove djacima koji su mi vec kao domaci sto ja kazem. Ma oni kod mene i rucaju i svasta, cesto se zadrze da se igraju i sa Dunjom. Obozavaju je. Ja im lepo sve predocim i njihovim roditeljima lepo kazem, nema ko da mi cuva D vi kako hocete, da bismo odradili sve sto treba ako bude prekida zbog D racunajte da ce dete da vam ostane kod mene i dva sata. Sta da radim tako se snalazim. Drugacije ne mogu.

I da dodam moj mali komsija (sad je prvi srednje) mi je iskreno najvise pomogao oko D kad je bila beba. Cuvao je, dok ja poradim nesto, zabavljao. D ga obozava. On kaze mami "Idem kod Ljilje i Dunje, pa ce mi Ljilja objasniti matematiku usput. Zadrzacu se." ne retko ga mama zove da se vrati kuci jer krece da pada mrak (ne vredi nikad da ga teram prosto nece dete kuci)user posted image
Nego mame ja imam neki kurs za vikend na tehnickom fakultetu i bicu odsutna od 9 ujutru do 18 uvece. Pitam se kako ce mm uspeti da se izbori sa D ceo danuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.6.2014 11:02:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1040
9.6.2014 11:10:55   
Leptiric123
Klarita neka si im rekla
ja bih odlepila isto

user posted image

Direktna veza do poruke: 1041
9.6.2014 11:34:48   
Peace*
Bili smo u subotu kod mojih, i ja sam decu bez šešira i zaštitnog faktora, krajnje inteligentno pustila na sunce od 12.30 do 17h.
Marko je dobio temp posle, bila sam sigurna da je sunčanica, međutim, temp se ponovila i u nedelju, zatim i rečenica "Vidiš, boli me grlo od ove tvoje gadne hrane!", a ja pekla palačinke na 30 stepeni, to mi je hvala... user posted image
Luka izgoreo, namazala Melopom, do jutra kao da ništa nije bilo.

Spakovala sam stvari deci za more, u to ime će ove nedelje nositi 2 majce i 1 šorc, i to im je što im je.

No, meni je kuća čista, noge izdepilirane, stopala sređena, nokti (svih 20 user posted image ) nalakirani, kosa oprana i isfenirana.

Jedva čekam uveče da mm i ja uz pivo i somersby zabodemo pred tv i pogledamo Igru prestola. user posted image

Vidim, vi ste se ovde site napravdale jedna drugoj, koliko ovako naknadno shvatam - apsolutno bez razloga. user posted image

< Poruku je uredio Peace* -- 9.6.2014 11:35:07 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1042
9.6.2014 11:38:36   
Olga75
pa tema se iz neobjasnjivih razloga pretvorila u temu : oprostite sto neke stvari radim drugacije
ali kapiram pocele su vrucine pa eto

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1043
9.6.2014 11:38:44   
Leptiric123
Peace zavidim ti na kosi trenutno user posted image ja sama kao iz poplave...i mozgam dal sad da perem ili posle trcanja veceras....mislim da cu ipak pre...user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1044
9.6.2014 11:41:58   
Klarita
Vrucina, vrucina nego sta...da uzme čovek jednu motku, pa da bije, pa da bije...nego, žene su to!
No, Tasho, namazala si ih kuci posle, pa te to vadi user posted image

Ja jos imam frizuru od subote user posted image , da je zalakiram popodne samo, pa cu idem na slavu user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1045
9.6.2014 12:02:28   
Misha i Ljisha
Vrucina. I ja se sad ufonjala za D da ce da je strefi suncanica. stavila sam njeno korito napolje i napunila vodu pa se brckala. Nikako da kupimo bazencic. Ovih dana (tako smo i pretprosle godine planirali veliki bazen za nas pa ga na kraju nismo ni kupiliuser posted image )

Jao jel moze neka ideja za kuvanje a da ja ne kuvamuser posted image . Prispavalo mi se kad smo usle u kucu, hladovina a ja sad treba da kuvam. Necuuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1046
9.6.2014 12:05:36   
anci kv
klarita pravi džumbus gde god stigneuser posted image user posted image
E kod mene je sve savršeno sem kose koja je počela svoju maslačak sezonu,pa je zato u marami....al što me brigaaaaa

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1047
9.6.2014 12:08:41   
Klarita
I mene bi bilo da su mi noge u slanoj vodi user posted image
Sa te gaBri, sve dok ladis doope user posted image
MiLj, krompir u rernu sas krmenadle user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1048
9.6.2014 12:14:08   
anci kv
oš malo vode da i ti oladiš doope?user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1049
9.6.2014 12:16:37   
Klarita
neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here