Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:42:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi meni je tako bilo sa Sofijom. Non stop mi se spavali. Lezela sam u krevet pre mm i Teodore. Mm cisti visnje za zamrzivac, a ja leskarim. Bas sam danas mrzovoljna.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:44:20
|
|
|
|
anci kv
|
bubi,sad odmaraj,dosta si se švrćkala!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:46:57
|
|
|
|
superm
|
Bubi, skuvaj pirinač u vodi, bez soli, šećera. Poenta je da popiješ tu pirinčanu vodicu, ona je za želudac- keva!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:50:12
|
|
|
|
bubulence
|
stvarno??? odmah cu je skuvati jer su bolovi prilicno jaki... Anci opet ti na rr a na moretu si . sanice prava si nesavrsena zena .
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:52:55
|
|
|
|
superm
|
Dobro bi bilo da ispečeš jabuke i naravno smažeš ih . To i pirinač i želudac ko nov!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:54:37
|
|
|
|
Torbica
|
Superm, pa sjajno, on je pod nadzorom i terapijom, nema zime onda. Ja sam mislila da je to tako krenulo, pa napisah sta bih ja.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 16:57:29
|
|
|
|
superm
|
Da, ali otkud taj bol -pojma nemam! I njega ću kod homeopate čim se vratimo sa mora!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 17:13:32
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi, mene kad je poslednji put uhvatio zeludac - maslinovo ulje me spasilo. Bukvalno, preporodila sam se. Gadno je, ali radi. Par puta dnevno po gutljaj ekstra devicanskog maslinovog ulja. A ja sad od 18h odoh kod psihologa da popravljam svoju nesavrsenost Poslednji Mama klub u ovoj sezoni. A jos lepse - kad dodjem decica ce biti sredjena i spakovana u krevete
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 17:31:39
|
|
|
|
Olga75
|
ja vas jako lepo molim da koristite pretrazivac i ne zloupotrebljavate temu hvala Olga RR
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 19:37:34
|
|
|
|
Žapkić
|
Mame, koji čaj dajete deci kada imaju proliv?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 19:45:57
|
|
|
|
bubulence
|
pirincanu vodu i neki probiotik.... odlican nam je onaj enterofuril ili kako se vec zove, pije se uz probiotik forte. savrsena kombinacija. opet ce biti pec pec
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 21:15:28
|
|
|
|
Torbica
|
Kopirajte moj post u temu o gastritisu, izvinjavam se. Stigla sam i propitujem mm, sta su jeli, kad su legli...mama za primer
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 21:22:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja T i mm otisli kod prijatelja. Nisam htela da idem sa Sofijom.da joj ne bi pokvarila red za spavanje.. Trebalo je da produzim sa ciscenjem visanja. Samo sam poklopila kofu. Nek cisti mm
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 21:25:52
|
|
|
|
Torbica
|
Joooj...meni sveki donese na gotovs ili moja mama. Nemam zivaca a ni kad da to radim, gotovan
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 21:39:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je mama sve davala na gotovo. Sada nema nista. Ove godine smo mm i ja resile da sve sami radimo i da podelimo sa njima.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 22:28:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nista od mog plana danas da otrcim do kozmeticarke . al evo sama sam sredila brke i bradu a malo i obrve (ne mogu obrve sama uvek mi idu suze jel mi verujete???? ) Dete mi je bilo golo i boso ceo dan okacicu par slicica cisto da podelim sa vama njen danasnji uzitak
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 22:34:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
MLj i meni isto idu suze na oci i kijam. Toliko sam neaavrsena da ipak prepustam kozmeticarki. Nisam skoro isla tako da sam zarasla.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 22:39:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
i ja kijam
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 10.6.2014 22:44:27
|
|
|
|
Klarita
|
N place da stavi ruku u usta i lize lize lize, ja ne dajem, vadim mu, stavljam cuclu. mm ga nosa, drzi mu ruke da ih ne ubaci u usta a, mali se bori kao lav...poludecu. Digla sam noge na stocic i kuckam vam, pa kad me jedan dan ovaj moj istera iz kuce i ja se zapitam zasto, a vi mi samo pokazite ovo sve ovde
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 0:13:54
|
|
|
|
Rosita
|
Klarita, nek stavlja ruke u usta, ajde bre, to mu je posao! Oralna faza, upoznavanje tela i sve po redu :)
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 6:35:42
|
|
|
|
Anoniman
|
posto ja sinoc po mm ispadoh ne nesavrsena nego najgora mama na svetu, otvorite mi, molim vas, novu temu, ova mi je ispod casti
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 6:55:38
|
|
|
|
branki*
|
koje si ti prestupe napravila
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 6:58:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicno
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 7:10:53
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicno Ili još gore pojela tu hranu ili čak izašla na kafu sa prijateljicama a njega ostavila samog sa djetetom
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 11.6.2014 7:16:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ne ne sigurna sam da je dete oterala na spavanje u vreme kad inace spava, ili je detetu dala da jede tresnje sa kosticama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?