|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
10.6.2014 16:42:23   
Sanjica26 RR
Bubi meni je tako bilo sa Sofijom. Non stop mi se spavali. Lezela sam u krevet pre mm i Teodore.
Mm cisti visnje za zamrzivac, a ja leskarim. Bas sam danas mrzovoljna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1151
10.6.2014 16:44:20   
anci kv
bubi,sad odmaraj,dosta si se švrćkala!user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1152
10.6.2014 16:46:57   
superm
Bubi, skuvaj pirinač u vodi, bez soli, šećera. Poenta je da popiješ tu pirinčanu vodicu, ona je za želudac- keva!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1153
10.6.2014 16:50:12   
bubulence
stvarno??? odmah cu je skuvati jer su bolovi prilicno jaki...
Anci opet ti na rr a na moretu si user posted image .
sanice prava si nesavrsena zena user posted image .

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1154
10.6.2014 16:52:55   
superm
Dobro bi bilo da ispečeš jabuke i naravno smažeš ih . To i pirinač i želudac ko nov!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1155
10.6.2014 16:54:37   
Torbica
Superm, pa sjajno, on je pod nadzorom i terapijom, nema zime onda. Ja sam mislila da je to tako krenulo, pa napisah sta bih ja.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1156
10.6.2014 16:57:29   
superm
Da, ali otkud taj bol -pojma nemam! I njega ću kod homeopate čim se vratimo sa mora!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1157
10.6.2014 17:13:32   
Torbica
Bubi, mene kad je poslednji put uhvatio zeludac - maslinovo ulje me spasilo. Bukvalno, preporodila sam se. Gadno je, ali radi. Par puta dnevno po gutljaj ekstra devicanskog maslinovog ulja.
A ja sad od 18h odoh kod psihologa da popravljam svoju nesavrsenost user posted image Poslednji Mama klub u ovoj sezoni. A jos lepse - kad dodjem decica ce biti sredjena i spakovana u krevete user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1158
10.6.2014 17:31:39   
Olga75
ja vas jako lepo molim da koristite pretrazivac i ne zloupotrebljavate temu
hvala Olga RR

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1159
10.6.2014 19:37:34   
Žapkić
Mame, koji čaj dajete deci kada imaju proliv?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1160
10.6.2014 19:45:57   
bubulence
pirincanu vodu i neki probiotik.... odlican nam je onaj enterofuril ili kako se vec zove, pije se uz probiotik forte. savrsena kombinacija. opet ce biti pec pec user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1161
10.6.2014 21:15:28   
Torbica
Kopirajte moj post u temu o gastritisu, izvinjavam se.
Stigla sam i propitujem mm, sta su jeli, kad su legli...mama za primer user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1162
10.6.2014 21:22:35   
Sanjica26 RR
Moja T i mm otisli kod prijatelja. Nisam htela da idem sa Sofijom.da joj ne bi pokvarila red za spavanje.. Trebalo je da produzim sa ciscenjem visanja. Samo sam poklopila kofu.user posted image Nek cisti mmuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1163
10.6.2014 21:25:52   
Torbica
Joooj...meni sveki donese na gotovs ili moja mama. Nemam zivaca a ni kad da to radim, gotovan user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1164
10.6.2014 21:39:58   
Sanjica26 RR
I meni je mama sve davala na gotovo. Sada nema nista.user posted image Ove godine smo mm i ja resile da sve sami radimo i da podelimo sa njima.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1165
10.6.2014 22:28:07   
Misha i Ljisha
Nista od mog plana danas da otrcim do kozmeticarkeuser posted image . al evo sama sam sredila brke i bradu a malo i obrve (ne mogu obrve sama uvek mi idu suze jel mi verujete????user posted image )

Dete mi je bilo golo i boso ceo danuser posted image okacicu par slicica cisto da podelim sa vama njen danasnji uzitak user posted image

Direktna veza do poruke: 1166
10.6.2014 22:34:18   
Sanjica26 RR
MLj i meni isto idu suze na oci i kijam.user posted image
Toliko sam neaavrsena da ipak prepustam kozmeticarki. Nisam skoro isla tako da sam zarasla.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1167
10.6.2014 22:39:35   
Misha i Ljisha
i ja kijamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1168
10.6.2014 22:44:27   
Klarita
N place da stavi ruku u usta i lize lize lize, ja ne dajem, vadim mu, stavljam cuclu. mm ga nosa, drzi mu ruke da ih ne ubaci u usta a, mali se bori kao lav...poludecu. Digla sam noge na stocic i kuckam vam, pa kad me jedan dan ovaj moj istera iz kuce i ja se zapitam zasto, a vi mi samo pokazite ovo sve ovde user posted image

Direktna veza do poruke: 1169
11.6.2014 0:13:54   
Rosita
Klarita, nek stavlja ruke u usta, ajde bre, to mu je posao! Oralna faza, upoznavanje tela i sve po redu :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1170
11.6.2014 6:35:42   
Anoniman
posto ja sinoc po mm ispadoh ne nesavrsena nego najgora mama na svetu, otvorite mi, molim vas, novu temu, ova mi je ispod casti user posted image

(odgovor članu Rosita)
  Direktna veza do poruke: 1171
11.6.2014 6:55:38   
branki*
koje si ti prestupe napravilauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1172
11.6.2014 6:58:19   
Misha i Ljisha
Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicnouser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1173
11.6.2014 7:10:53   
big mum

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Mora da je dala detetu hranu koja nije izblendirana pa se dete zagrcnulo, ili joj je obukla bodic bez rukava za spavanje, pa misli da ce detetu biti hladno ili nesto slicnouser posted image

Ili još gore pojela tu hranuuser posted image user posted image ili čak izašla na kafu sa prijateljicama a njega ostavila samog sa djetetomuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 1174
11.6.2014 7:16:24   
Misha i Ljisha
ne ne sigurna sam da je dete oterala na spavanje u vreme kad inace spava, ili je detetu dala da jede tresnje sa kosticama user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here