|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
8.6.2014 16:04:48   
adulence
Torbi duso draga...opusti se....uvek senadje neko resern da podbada...
A to sto si dosla u prvi plan ,pa za dobrim konjem se prasina dize....

< Poruku je uredio adulence -- 8.6.2014 16:05:50 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 976
8.6.2014 16:06:25   
dunja RR
Ja se divim i Torbici i Šerpici na svemu što postižu sa troje dece a obe sam upoznala i obe su mi prirasle za srce. Ne bih volela da ima nekih trzavica, pogotovu između njih koje su stvarno prava Ringerajina porodica u svakom smislu user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 977
8.6.2014 16:10:01   
Torbica
Sanjiceeee user posted image user posted image , ja sve nekako pisem i pitam se gde sam pogresila.
Adulence draga! user posted image Dunjci, tebe u stomace ljubim!
Mozda da se malko pritajim, stvarno me sramota....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 978
8.6.2014 16:19:02   
Sanjica26 RR
Torbi nigde nisi pogesila. Nemoj da te uopste bude sramota. Opusti se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 979
8.6.2014 16:23:34   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Javice se Torbica, ali ja mislim da je vise povredilo sto je Serpica kad kad pecne. Ne verujem da se uvredila zbog Leptirka.
Takav utisak imam.

Slažem se. No, to je između njih dve.

Anci,Sanjice,izmedju mene i Torbice ne postoji nikakva svadja niti rasprava,niti ja "bockam" niti sam provokator niti padam na provokacije,mislim da sam do sada to pokazala ovde na forumu.
samo sam iznela misljenje zapravo zapitala sam se nesto pa sam to i iznela.
Elem,mozda sam glupa,neorganizovana,nesposobna i ko zna sta jos ali mi nije jasno ( verovatno zbog ovog sto sam vec navela ) kako neko moze da bude na forumu 16h dnevno a da pri tom cuva decu,kuva razne djakonije,cisti kucu,ide u skolicu roditeljstva,sije,i milion drugih obaveza..verujem u dobru organizaciju vise od svega ali sto je mnogo mnogo je. Kazem,svaka cast svim zenama koje mogu da postignu takav tempo,nisam ljubomorna daleko bilo,jer verujem da je tako shvacen moj post.
Anci i ja procitam postove po nekoliko puta,pa bas zbog toga ne mogu da shavtim neke stvari koje se ovde pisu.
A o vaspitanju necu da govorim,tesko je vaspitati svoju decu i mnogo sam naucila iz toga,ali isto tako sam izvela 6 generacija predskolaca cuvala ih od 3.godine do polaska u skolu i verujte naucili su oni mene vise nego ja njih.A opet,to me ne cini boljom majkom svojoj deci.
Izvinite ako sam unela nemir zbog mog "bockanja" zene koje me poznaju znace da to nije zlonamerno i da nisam imala apsolutno nista licno protiv Torbice.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 980
8.6.2014 16:24:43   
Anck Su Nmaun
Nema ti draga Torbice nista da se primiris...a ako se neko pita da li si lazov il supermen... ja cu im reci Super woman!!!
Upoznala sam te i sve mi je jasno....jednostavno neko je sposobniji i spretniji neko ne i odmah mu to uzimaju za zlo.

BTW volim vas sve user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.6.2014 16:25:32 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 981
8.6.2014 16:30:56   
serpica

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja se divim i Torbici i Šerpici na svemu što postižu sa troje dece a obe sam upoznala i obe su mi prirasle za srce. Ne bih volela da ima nekih trzavica, pogotovu između njih koje su stvarno prava Ringerajina porodica u svakom smislu user posted image user posted image

Dunjci user posted image tebi licno,se izvinjavam ako sam te potresla a to ti najmanje treba.
Izvinjavam se i ostalim zenama koje su mozda pogresno shvatile moj post,izvinjavam se i Torbici ako je zbog mene morala da objasnjava neke stvari,jednostavno se nisam slozila u nekim stvarima i to je to. Sebe smatram prosecnom zenom,a ako necim mogu da se pohvalim to je da se nikom nisam zamerila ovde na forumu za ovo vreme i nadam se da ce tako da ostane.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 982
8.6.2014 16:31:27   
Torbica
16h dnevno na forumu...da, kukam ja povremeno da me terate odavde, zastanem u svakoj pauzi od raznoraznih aktivnosti. Na porodiljskom sam pa mi se moze. Pritom sam napisala u nekoliko navrata da nemam pojma kako cu se organizovati kad se vratim na posao i da necu uspevati da se javnem svako malo. I to je realno.
I necu vise da se pravdam nikome, nek shvati ko kako hoce i da sam lazov i sta god. Uostalom, sta mene briga ko sta misli, pogresila sam sto sam se upecala i pravdala, eto moja dva bambusa sinoc user posted image jos napisem u nekoj temi, ako pobrljavim da znate od cega je. Eto, pobrljavila sam.
Zakljucak - utopi se u masu! Ne valja se po bilo cemu izdvajati, odmah smeta, ne znam zasto.

Anck draga moja user posted image
Serpi, ne zameram ti ja nista. Mozda i nije lose pisati sto vise o vaspitanju, to je nepresusna tema, svako ce izvuci sta smatra korisnim. Iskustvo se gradi vremenom. Neke lekcije sam naucila papreno, neke nisam, neke cu tek nauciti, ne bezim od toga.

< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 16:36:04 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 983
8.6.2014 16:41:17   
serpica
Torbice vec sam se izvinila ali opet cu ako treba,naravno da nije lose izdvajati se po necemu dobrom,postujem,i ja sam na porodiljskom sa troje dece u kuci,od toga jedno ide u skolu pa su time i obaveze vece,i postizem koliko mogu,bez mm sam 4 dana u nedelji pa sve radim sama,koliko mogu i kako mogu,ali ne zelim da pisem o tome.Isto tako ne mogu da odgovorim na post zene cije je dete stalno bolesno i na injekcijama,kako su moja deca super zdrava i da nikad nisu imala upalu pluca,bronhitis i da u zivotu nisu primila injekciju.Necu joj reci ne zato da bih se pohvalila nego ako joj vec ne mogu pomoci necu nista ni da pisem,,ako me razumes.
Drago mi je zaista,ali zaista, da sve postizes i da za sve imas vremena i neka tako ostane,zelela bih svim zenama ovde "nasu" sudbinu sto se dece tice pa da svaka pise svoja iskustva na tu temu.Podravljam te.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 984
8.6.2014 16:55:52   
Torbica
IZVORNA PORUKA: serpica

Torbice vec sam se izvinila ali opet cu ako treba,naravno da nije lose izdvajati se po necemu dobrom,postujem,i ja sam na porodiljskom sa troje dece u kuci,od toga jedno ide u skolu pa su time i obaveze vece,i postizem koliko mogu,bez mm sam 4 dana u nedelji pa sve radim sama,koliko mogu i kako mogu,ali ne zelim da pisem o tome.Isto tako ne mogu da odgovorim na post zene cije je dete stalno bolesno i na injekcijama,kako su moja deca super zdrava i da nikad nisu imala upalu pluca,bronhitis i da u zivotu nisu primila injekciju.Necu joj reci ne zato da bih se pohvalila nego ako joj vec ne mogu pomoci necu nista ni da pisem,,ako me razumes.
Drago mi je zaista,ali zaista, da sve postizes i da za sve imas vremena i neka tako ostane,zelela bih svim zenama ovde "nasu" sudbinu sto se dece tice pa da svaka pise svoja iskustva na tu temu.Podravljam te.

Da li hoces da kazes da ne treba da pisem kako ne bih povredila nekoga ko ne postize sve?user posted image Mislim, ne postizem ja sve ali jurim samu sebe vecito...

< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 16:58:37 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 985
8.6.2014 17:08:33   
Torbica
Pa mm je ipak velikim delom zasluzan za vecinu toga. Evo i sad on sparta sa njih troje u dvoristu dok sam ja ostala gore da raspremim kuhinju, spakujem masinu za sudove, i virim ovdi povremeno.. I ipak je on kuci svaki dan u 15h, vikendima ne radi, ne vidim nikakvu mistiku u nasem slucaju. Ja brza, on prisutan i to je to. Opet se pravdam....user posted image
Grlim vas sve

< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 17:10:04 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 986
8.6.2014 17:32:08   
big mum

IZVORNA PORUKA: Torbica

Pa mm je ipak velikim delom zasluzan za vecinu toga. Evo i sad on sparta sa njih troje u dvoristu dok sam ja ostala gore da raspremim kuhinju, spakujem masinu za sudove, i virim ovdi povremeno.. I ipak je on kuci svaki dan u 15h, vikendima ne radi, ne vidim nikakvu mistiku u nasem slucaju. Ja brza, on prisutan i to je to. Opet se pravdam....user posted image
Grlim vas sve

Upravu si ,nema nikakve mistike u tome.Na porodiljskom si,djeca ti idu u vrtić i imaš muža poslije 15h.Za 8h dosta toga se da uraditi,spremiti kuću,učiti,napraviti ukusan i zdrav ručak.Onda dolazi muž koji uskače i to je to.Ništa spektakularno.
Ne kažem da je lako dabome da nije,ali je dosta lakše kad imaš pomoć sastrane.
Lično nemam nikakve pomoći,sve radim sama.Sin neide u vrtić jer nisam u finaciskoj situacijiuser posted image (a rado bi vjerujte mi)

Dok sam imala samo kćerku bilo je dosta lakše.nju u vrtić a ja kući.Spremanje,ručak i sl.Bila sam odmornija, raspoloženija.Sad ne stižem dosta toga jer ipak više volim da odvedem sina u parkić da se igra sa svojim vršnjacima nego da perem prozore.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 987
8.6.2014 17:38:09   
Anoniman
zene, opustite se! Svacija situacija je posebna, objektivne okolnosti, licne sklonosti itd.

evo, da se vratim temi - ova nesavrsena mama je imala ideju da danas idemo u zooloski pa onda shvatila da uopste ne voli zivotinje, hahaha...ali ok je bilo. onda je imala ideju i da se ode i to u drustvu u obliznju tavernu, e to mi je izaslo na nos jer je moje dete, naravno, odlucilo da pomrsi konce i bas danas da joj se prispava i da zaspi 20 min pre nego sto je trebalo da krenemo (a ovih dana nije spavala uopste) i onda je bila takooo kenjkava. tu su umesala ljubomora i druge male (6godisnjakinje) i eto - recept za katastrofu.

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 988
8.6.2014 18:09:31   
mali_mis
Konacno sam uspavala dete. Danas je pravi mali smor. Od ranog jutra samo haos pravi. Moja baba koja ima 90 god, i koja je vece dete od njega, ga je naucila kako se odvrce cesma user posted image I naravno da je zapamtio. I svaki put kad vidi da su vrata od kupatila otvorena, on bi tamo. Onda ga ja nesavrsena, dignem na wc solju da stoji, i on otvara do kraja, i lupa rucicama. Danas smo se tako kupali, pa jedno 5 puta. Ledja me odvaljuju, jedva sam cekala da zaspi, da odmorim malo.
Danas, bas sa mamom pricam o dlakama na nogama, i pozalim se kako sam totalno corava, i kad se brijem, redovno ispromasujem, i da mi dodje da izadjem na terasu kad pici sunce i da se lepo obrijem. Kaze ona meni, i njoj se to desava. E bas super, i moja mama je nesavrsena. Sad mi je mnogo lakse user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
8.6.2014 18:13:12   
Anoniman
Ova nesavrsena majka, je zaspala, ne znam sta mi bi, ubi me glava, a savrseni tata je nahranio dete, i sada ga seta savrsena bakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 990
8.6.2014 18:31:36   
dijana1*
Al je tebi dobrouser posted image zavidim ti najvise na spavanjuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 991
8.6.2014 18:33:09   
Anoniman
Hhahahahaha pa kad sam nesavrsena, inace treba da ucim, ali od sutra cu, posto mm ide na posao, Una ide ujutru u vrtic...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 992
8.6.2014 19:34:01   
Anoniman
moje nesavrseno dete sedi kod mene u krilu, gleda mashu i toliko prdi da ako vam neko vreme ne budem pisala, znajte da sam u nesvesti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 993
8.6.2014 19:43:44   
jovicaa
jooj secate se mog kukanja od pre par dana.. zamislite sta se desilo... jako mi se upalio umnjak i dobila sam uzasnu upalu krajnika i bila sam u tako agonicnim bolovima, da je moja mama uzela decu na par dana... tako da smo mm i ja sad na medenom mesecuuser posted image
prvi put skroz sami posle 4 godine, UVAU... i sad vec planiramo izlazak, iako sam ja natecena i pod tonom lekova...
stajem u prvi red nemajkiuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 994
8.6.2014 19:45:44   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: ksena

moje nesavrseno dete sedi kod mene u krilu, gleda mashu i toliko prdi da ako vam neko vreme ne budem pisala, znajte da sam u nesvesti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 995
8.6.2014 19:48:27   
Anoniman
hahaha...jovice! user posted image
a ja u ovom momentu uzivam jer je trazila da je tata odvede na wc, pa da je tata presvuce, pa da joj tata namaze kremu za komarce....user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 996
8.6.2014 19:53:09   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: ksena

user posted image e padoh od smeha

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 997
8.6.2014 19:54:21   
Anoniman
ahhaahhahhah Ksenouser posted image

ja odoh da okupam, uspavam dete, pa da pecem pizzuuser posted image da na miru jedem...

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 998
8.6.2014 19:57:23   
vikiveki
Jao UM ne pominji mi pizu,izbegavam da večeram a pođe mi voda na usta kad pomenu dotično jelouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 999
8.6.2014 19:58:51   
jovicaa
e ali zamislite? a ja se sita iskukala ovde pre nedelju dana kako niko nece da uzima nasu decuuser posted image
ali eto mama je stvarno ispala faca... ali stvarno, ali ona kaze ti si moje dete, meni je bitno da se ti na prvom mestu oporavis lepo jednom, zato sto sam zaredjala par upala krajnika i umnjaka u poslednjih par meseci. sta reci, osim JEDNA JE MAJKA.... zaista...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here