|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
8.6.2014 10:46:10   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ili si supermen ili mnogo dobro lazes user posted image

ti si sinoc sve ispitsla i onda ovo napisala. Nista ti ovaj smesak ne znaci, jer tvoj stil pisanja mnogo vise kaze od ovog smeska.
Tako da prva ti treba da postujes razliku u misljenju pa ce i drugi tebe postovati.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 951
8.6.2014 10:48:25   
vikiveki
Kod nas na forumu suprotno nego u prirodiuser posted image umesto da se odnosi na toploti opuštaju i labave kod nas se na toploti zateže,što kaže Ana RR samo što ne pukneuser posted image Sve je za ljude i svako ima svoj pogled na svet i shvatanja koja su samo njegova,što ne znači da je to jedino ispravno ....što kažu ljudi "sto ljudi,sto ćudi"

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 952
8.6.2014 10:53:23   
dijana1*
Ispada cim je neko skolovan, snalazljiv, ima para, decu, muza, dobru organizaciju, kuva, sprema, cisti da je supermen ili lazovuser posted image
Prvo sramota je da se Torbica ovde bilo kome pravda.
Torbice glavu gore i samo napreduser posted image a da si uzor uzor siuser posted image
pogledajte malo C kuhinju i bice vam sve jasnouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 953
8.6.2014 10:54:10   
Ana RR

Ana nisi u pravu.Niko nije rekao da neko izraljuje decu.Ja samo kazem da ce ako se izigra i druzi u slobodno vreme bolje pratiti nastavu nece ae tamo zabavljati.

Pa naravno, ali to dete ne provodi svoje slobodno vreme u kućnim poslovima, već učestvuje u njima povremeno a verujem da to nije duže od pola sata dnevno. Ja sam to tako shvatila.

Verujte mi, više ne reagujem na prvu loptu kada pročitam nečiji post koji mi u startu ne zvuči dobro, već ga pročitam još jednom, i još jednom ako treba, pa stavim sebe u tu poziciju, pa izvagam kako bi to zvučalo da uživo razgovaramo... i ne padam u vatru, ne osuđujem, ne nerviram se.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 954
8.6.2014 10:59:47   
Leptiric123
Dijana ja nisam videla da je Torbica tako shvatila. A za ons koji nisu evo analize dela: Torbicina organizacija je toliko savrsena da deluje nestvarno,ili prica ili Torbica koja se postize.Deluje NESTVARNO DOBRO.

O stilu pisanja necu raspravljati jer svako tumaci kako zeli.Sve sto ona radi postujem,svaka cast zeni.Ali opet napisala sam vec ja neke stvari necu tako raditi i napisala razloge....mislim da i to treba postovati.

Ili sad da napisem "Jaooooo i aj cu sve isto tako" da bih se vama dopala. Ja kuci imam ko me voli ljubav na forumu mi ne treba. Ovde ponavljam RAZMENJUJEMO misljenja,opustamo se i ucimo nesto novo iz iskustva drugih.
Nemam zelju da me iko ovde voli.Postujem svako misljenje a prezirem vredjanje i ismevanje drugih. A to sto sam pojedinima koji "ne dozivljavaju ovo emotivno" smetnja ne znam sta da kazem...ja ne idem po kuci i pricam: "Joj kako me nervira...joj sad cu da joj napisem....i td". Ja udjem kad imam vremena pisem pa me.nema duze vreme ne uhodim ljude po tmama.Uglavnom pisem na aktuelnim jer ulazim preko telefona pa mi je to ono sto prvo vidim. A to dal vam se nesto zateze ili opusta ne znam sta da kazem....ne dozivljavajte forum licno dok vam se neko licno ne obrati,ne unositr emocije posvetite ih ljudima koje volite i mnogo ce vam opustenije biti.

A da se jos jednom vratim na moj citat o supermenu,hvatate se za gluposti.Znate koji se ljudi ne sale? Necemo da postanemo takve....a kad neko stvarno nekoga uvredi manje ste od makovog zrna....toliko na temu supermena.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 955
8.6.2014 11:01:54   
Leptiric123
Dijana ne razumem odakle potreba da branis nekoga ko nije ni napadnut? kakva glava gore o cu pricas? Zeni niko nista losd nije rekao! Ne pravi zrtvu od nekoga ko to nije....

Direktna veza do poruke: 956
8.6.2014 11:03:56   
Leptiric123
Ana ok je to.To i ja smatram za ok...i dva sata ako treba svoj krs da sredi.Ali mislila sam na ono sto je Torbica pisala ako ne slozi dobro ves nema nekog izlaska....to mi je mnogo,ja to necu raditi.Ali opet postujem njene principe.Principi su najbitniji.

Direktna veza do poruke: 957
8.6.2014 11:06:28   
dijana1*
Da bi te neko postovao moras da postujesuser posted image da razmenjujrmo misljenja i mnoga su mi ok a mnoga katastrofa.
Ali ti kada napises kako ti radis niko ne komentarise da si mozda lazovuser posted image
Ruzno je da nekoga ispitujes i taj neko da sve od sebe da ti odgovori a ti izneses takav komentar. Samo sam iznela svoje misljenje a ne emocije.

Direktna veza do poruke: 958
8.6.2014 11:14:54   
Leptiric123
Nisam ja napisala da je ona lazov.Daleko od toga.Vec sam pojasnila.A ona je to shvatila kako treba.Morala sam je ispitivati jer nisam redovno aktivna na forumu i ne znam sve o njenim aktivnostima...a trudim se da nesto naucim od iskusnijih.Posto ocigledno e pratis teme sve nego ponekad....Pre nekoliko dana me je savetovala oko stavljanja na nosu npr i dala dobar savet,i to nije prvi put.To je savet koji mis e svidja i koji cu primeniti,ali to ne zmaci da sad treba da kazem amin za apsolutno svaku njenu izjavu.Uvek selektujes sta ti je ok a sta ne...I necu vise da polemisem o tome.Nije se uvredila niti me shvatila kao ti,bar nije rekal....ako jeste ima gore objasnjenje sta sam mislila,izvi javam se ako je neko pogresno protumacio.I ne trudite se da uhodite svaki moj post,ja sam bezopasna jmate mnogo opasnijih poslova na forumu nego analiziranja mojih reci. Bez ljutnje ali gde god nesto napisem pojave se svi moderatori administratori i sta vec imate.Malo mi bode oci.Ako je ovo trus da odem sa foruma....ne znam sta da kazem,smesno je.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 959
8.6.2014 11:19:41   
Sanjica26 RR
Javice se Torbica, ali ja mislim da je vise povredilo sto je Serpica kad kad pecne. Ne verujem da se uvredila zbog Leptirka.
Takav utisak imam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 960
8.6.2014 11:21:19   
Leptiric123
Kako mislis pecne? ono za kupovinu nesto sto ne napisala? nisam videla drugo....

Direktna veza do poruke: 961
8.6.2014 11:23:45   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Javice se Torbica, ali ja mislim da je vise povredilo sto je Serpica kad kad pecne. Ne verujem da se uvredila zbog Leptirka.
Takav utisak imam.

Slažem se. No, to je između njih dve.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 962
8.6.2014 11:28:18   
dijana1*
Leptiricu nisam ja zaposlena na forumu pa da radim svoj posao. Komentarisem i razmenjujem misljenje isto kao i ti. Nekada mi se tvoje misljenje svidi a nekada ne. Sada mi se nije komentar dopao pa sam prokomentarisala. Nista vise. Nemoj da se ljutisuser posted image

Direktna veza do poruke: 963
8.6.2014 11:29:01   
Sanjica26 RR
Leptirko tacno tako. Nije to prvi put. Ali ajde da mi to ostavimo po strani. Ne moramo uvek da se slazemo sa zenicama. Koliko puta me neciji postovi iznerviraju, pa nista ne komentarisem. Ovo je ipak forum. Nije pijaca kao sto rece nekonuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.6.2014 11:30:19 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 964
8.6.2014 11:30:53   
Leptiric123
user posted image

Inače sad sam definitivno nesavršena žena, jutros vidim strije na guzi bele....od brzog mršavljenja...odlepila sam, ne vide se puno ali ja ih vidim user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 965
8.6.2014 11:32:59   
Sanjica26 RR
Sve dok ih ti vidis super je.
Mene nervira sve sto pojedem ide u stomak. Skroz sam nesavrsena.

Direktna veza do poruke: 966
8.6.2014 11:37:34   
Leptiric123
Ma toga se tek plasim jedino tu jos imam malo viska, ali dosta mi je koza viska ne znam dal ce da se zategne bas me brine...jer mi je stomak bio ogroman....user posted image

Direktna veza do poruke: 967
8.6.2014 11:54:35   
vikiveki
Uh a što sam tek ja nesavršena...viška kg imam na sve strane,nisam više kao nekada,mada to i ne očekujem posle tri trudnoće gde sam se u svakoj gojila kouser posted image ....posle ove treće ostalo mi viška koji ne mogu da skinemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 968
8.6.2014 11:57:12   
Leptiric123
Verujem ti...ja se sve tešim sledeci put neću da krljam kao sad ali...mada mene je zeznulo sto sm se ugojila pre trudnoce i sto sam se posle porodjaja hranila testeninama...user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 969
8.6.2014 11:59:48   
Leptiric123
zato sam smislila sad da smršam baš baš pre trudnoce i onda mogu da ruckam user posted image da malo smrsam i vise nego sto treba...

Direktna veza do poruke: 970
8.6.2014 12:01:33   
vikiveki
Ima tu nešto i do godina,do 30 god. sam lako mršala ali zadnji porođaj je bio u 33 pa mislim da ima istine u onome što kažu da se lako mrša do 30 a posle ide sve teže.Držim ja dijete tj. pazim šta jedem i sada ali to nije isto i nema isti efekat kao pre što je imalo

Direktna veza do poruke: 971
8.6.2014 12:05:11   
Leptiric123
Probaj onu hrono ishranu...ima nas dosta kojima je upalilo...ja sam malo modifikovala, jedem i ponesto nedozvoljeno narocito voće ali ne veceram...mada ja imam kasno rucak jer dok uspavam djavola prodju svi normalni termini za rucak...Odoh malo kod mame, lepo provedite dan

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 972
8.6.2014 13:03:09   
anci kv
vidim ja što držite dijete,samo slatkiši lete i klopa se u kasne sateuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 973
8.6.2014 15:52:33   
Torbica

Ana ok je to.To i ja smatram za ok...i dva sata ako treba svoj krs da sredi.Ali mislila sam na ono sto je Torbica pisala ako ne slozi dobro ves nema nekog izlaska....to mi je mnogo,ja to necu raditi.Ali opet postujem njene principe.Principi su najbitniji.

Opet izvrnuto - ne interesuje me kako ce da slozi, niti sam to napisala, kako god uradi, dobro je, nikad ne kritikujem, naprotiv, bitno je samo da uradi, kako god. Pa nisam ja policajac! user posted image

Dobar daaaaan!
Pitam se da li sam luda sto bilo sta pisem? Vrlo sam prijateljski nastrojena i zavolela sam nekoliko divnih zenica ovde.
Anci, Dijana user posted image Hvala vam do neba na ljubavi koja se oset_i iz vasih reci, u momentu zaboravim sve ono sto mi se ne svidja. Leptirku sam odmah napisala oko tikera da mislim da me zeza, ne mislim nista lose, iskreno, opet, moze svako da zakljuci po svome. Pisem bez cenzure. Nisam ja za uzor, ja sam samo vrlo temperamentna i mojoj prirodi prija da radim vise stvari paralelno, nema tu nikakve mudrosti. Ja i dok sedim, cupkam, prosto imam energije i gledam da je kanalisem na opste dobro. Ne uspevam uvek, ne krijem svoje greske, covek sam pa gresim, ali se trudim ispravljati i to je prica bez kraja. Uvek moze bolje.

Zao mi je sto nekima bodem oci, nije mi to namera, volim ovaj forum i zao mi je sto sam dosla u neki prvi plan, prosto me je sramota. user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 15:53:30 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 974
8.6.2014 16:01:39   
Sanjica26 RR
Meni nema hvalauser posted image Salim se Torbi. Nemoj da se sekiraa na ovaj divan praznik. Grlim te.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.6.2014 16:02:55 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here