Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:46:02
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, s obzirom sta vam se desavalo, sasvim je ljudski biti malko suzdrzan. Navijamo da bude sve skolski! Moja cerka je izjavila - Ja cu roditi dvoje dece jer imam DVE ruke Sto je pametna!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:49:00
|
|
|
|
dijana1*
|
kakva izjava
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 9:13:32
|
|
|
|
Torbica
|
Pa da, kao da mi je rekla da sam lujka. A nedavno mi je rekla -pa bilo bi ti lakse da imas dvoje dece!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 9:15:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene, sve znam i ja mislim da će isto sve biti ok ovaj put. Kod mene ide izgleda red kiretaže, red trudnoće. Sve jedno, opet sam na iglama. Mrzim samu sebe zbog toga. Hvala vam i nadam se da neću mnogo da vi udavim. Torbice, izjava je hit
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 9:27:12
|
|
|
|
Torbica
|
Da li da se smejem ili da placem? Mislim, zakljucci su joj uh...teska je, kazem ja!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 11:59:44
|
|
|
|
vonavoj
|
mrzim kad moram da radim posao pravnika,kad ga nemamo i ti drzavu,samo smislja nove papire,stalno novo,novo..ko to cita!!! sta li oni u poreskoj rade
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 12:06:31
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Žene, sve znam i ja mislim da će isto sve biti ok ovaj put. Kod mene ide izgleda red kiretaže, red trudnoće. Sve jedno, opet sam na iglama. Mrzim samu sebe zbog toga. trco,ma bice sve ok ovaj put,videces
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 12:13:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, to je sve normalno. Mi smo se u prvoj bas radovali, pa kad se desio spontani...Onda je dosla druga trudnoca i nekako se nismo ni radovali kao ljudi, pogotovo mm. ja sam se posle dabl testa opustila, a on nikad. Bukvalno je poludeo brinuci se o sitnicama i misleci sta sve lose moze da se desi. Smiljka, mi smo sad nosili papire za poresku prijavu. Kad ne bi svake godine menjali pravila, mogli bismo i sami (tj. mm bi mogao, ja ne bih, haha) da popunimo. Ovako smo dali 30 evra racunovodji, ali neka, vredelo je, jer mi prvo da sedimo satima i studiramo zakone i pravila koja se menjaju pa onda da popunjavamo sve...mislim, imamo i drugih stvari u zivotu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 13:02:34
|
|
|
|
vonavoj
|
meni konsultantska kuca trazi 2000eura!!!! tj.gazdi!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 13:59:48
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro, vi ste preduzece. mi smo porodica. a sta konkretno treba da vam obave?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 14:06:48
|
|
|
|
vonavoj
|
da izvrse istrazivanje cena na trzistu i stanje delatnosti,i da se ispise po kojim cenama prodajemo povezanim licima..da li su drugacije od ostalih kupaca..a nama iste cene..ma ni u poreskoj ne znaju kad ih pitamo..samo je pravilnik izasao..pricam ti pricu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 14:08:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne radi mi rerna samo da mi je znati kako je uspela sama da se pokvari
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 15:24:56
|
|
|
|
milicicak
|
Draga svekrvo, jel toliko prokleto tesko podgrejati rucak detetu?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.6.2014 1:50:03
|
|
|
|
vikiveki
|
E meni je danas bilo nestalo struje,ja sam ladno mislila da su u pitanju restrikcije,a ono sklopka bila izbacila došlo je negde do kratkog spoja pa sada samo prvi osigurač ne radi.Poludela sam u pola kuće u utičnicama nema struje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.6.2014 8:46:05
|
|
|
|
Torbica
|
Moram kuhinjske elemente da ispraznim, prebrisem, samo sto mali Kinezi ne iskacu, a tako me mrziiiii
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.6.2014 11:18:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Trco, sasvim je normalan strah u pocetku. Bice sve ok i naravno da je lakse kada se nekome izjadas pa makar i ovde. Dijana, a zamisli mene kada sam dosla posle dva meseca i videla rernu, tj donji deo onaj emajlirani unisten, trecina tog dela je izgledala kao da je prosuto nesto po njoj i emajl se oljustio... uzas... A znam da sam je ostavila cistu. Jaoooo, zene ismejah se ja na temu hrono ishrane i fb grupe, morala sam mm da uclanim u grupu jer ja nemam fb, tj u obe grupe sam ga uclanila, hocu i ja da se smejem malo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 10:21:40
|
|
|
|
emicaa
|
evo i mene na istresanje....cijelu sedmicu me moj indijanac budi u 4 i kaze mm sinoc ustace on sa njom da ja spavam koliko mogu i jutros u 6 ona dva majmuna iznad nas se pocnu svadjat i to je trajalo do pola 8 tako da opet nista od moga spavanja,ne mogu vam opisati koliko sam ljuta mogla sam ih otic prebit (samo da sam malo veca i jaca)....pa koje budale jos ustaju u 6 da se svadjaju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 10:35:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Emicee u potpunosti te razumem,svakakvih ljudi ima na ovom svetu...ustaju ujutru da se svađaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 10:48:00
|
|
|
|
Leptiric123
|
Obozavam pse.Ali neke koje je neko iz Obrenovca doneo i ostavio cele noci laju izmedju zvrada...sve zvoni....unutra vrucina a ako otvoris prozor od nnoh nema spavanja....grrreee....ne stizem da ih danju uhvatim i slikam pa okacim na fb da ih mozda neko udomi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 14:15:20
|
|
|
|
emicaa
|
Razmišljali smo da zovemo policiju ali nekako nam bilo glupo,sve mislimo neko će drugi al na kraju se gospodin pokupio i otišao...što je najgore oni su u zgradu doselili prije možda dva mjeseca i to im je prvi zajednički stan,kao da su iz prašume doselili.,,,
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 15:26:29
|
|
|
|
big mum
|
Ljuta sam,bjesna ,ogorčena Moj djever se juče izderavao na moju 6 -godišnju kćer,gađao je daljinskim ,psovao mater.A meni je psovao mrtvu majku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 15:39:20
|
|
|
|
NadaR
|
Jaoooo BM! Pa zasto? Sta mu je dijete krivo da je traumira?! Uffff
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 15:45:33
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nije ovo negativa, ovo je više nervoza. Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko. MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu. Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka. Trco da li si ti to trudna????? ne mogu da verujem da sam propustila taj trenutak,verovatno jer ne posecujem cesto te teme,ali sam beskrajno srecna zbog tebe
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 15:46:28
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Jaoooo BM! Pa zasto? Sta mu je dijete krivo da je traumira?! Uffff Kreten jedan samoživi,sve sam opisala OVDE
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.6.2014 15:50:49
|
|
|
|
NadaR
|
Citam . Udavila bih ga .
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?