|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
5.6.2014 12:41:31   
vikiveki
Sva sreca pa nisam clan te grupe user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 976
5.6.2014 12:42:27   
Ana13

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ha ha ha, Anci, imas gde hoces...Imas na pijaci i od 7.99...

Jel vracaju tu jednu paru? Ne volim kad me pokrade neko pod izgovorom da nema sitno user posted image A 10 jaja,10 para user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 977
5.6.2014 12:44:06   
Verolina
user posted image Ali domaca jaja su ti u Beogradu 11, 12 i 13 dinara. Nema jeftinijih. Sad ce Leptirko da me lincuje, jos samo fali da joj okacim ovde omlet koji sam jutros jela.
A najbolja je bila riba koja propagira-pustite decu da donose svoje izbore (to se nije naravno odnosilo na izbor srednje skole, vec na hamburgere i na majonez) jer njena deca vole dzank fud. I ja reko, pa sta, vole sva deca dzank fud, ali to ne znaci da treba da se baci varjaca i da ih pustis da pasu pljeskavice svaki boziji dan. Ja je pitala da li bi ih pustila da po izboru uzimaju i ekstazi i opet ispadoh najgorauser posted image
Takodje sam rekla da se sa nijednim postom na grupi nisam slozila u potpunosti i time sam navukla gnev paradajz hordeuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 5.6.2014 12:49:36 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 978
5.6.2014 12:46:12   
Leptiric123
Ana ako si ocajno debela, neokupana, zadrigla i u krizi srednjih godina vraćaju...ali moraš postovati na fb u grupi :D sliku jaja i cene a pored ti...user posted image ja sam navukla gnev kad sam napisala da nisam frustrina jer nisam tamo da bih smrsala nego zbog zdravlja (insulinske rezistencije)...
Inače Verkić od kad pijem litre caja dnevno stopih se...user posted image samo koskice će ostanu od mene

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 979
5.6.2014 12:47:58   
Leptiric123
Verolina misliš Leptirko?

I aman ženo javi mi se na fb moraš me spasiti, imam sutra ispit zabrljala sam neki esej glupavi...user posted image

< Poruku je uredio Leptiric123 -- 5.6.2014 12:48:30 >

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 980
5.6.2014 12:49:44   
Anoniman
verka user posted image

Direktna veza do poruke: 981
5.6.2014 12:50:59   
Verolina
Ispravila sam.
evo javljam ti se.
da ne kvarimo negativnu temu, svi znaju da sam na jaslama kod svekijevaca dok ne dodje struja u zgradi. E pa danas su svekijevci otisli u selo. Brzo sam natrljala oci lukom da ih dostojanstveno ispratimuser posted image Salim se naravno...
Elem, moja negativa je sto se vracaju vec sutrauser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 982
5.6.2014 12:55:02   
Didy
Hahahaha, znači samo da krenem sa hrono ishranom, sledi dobra zabava u grupi. user posted image
Mene bi sigurno primili u grupu ako bih okačila sliku gaća. user posted image Uklopila bih se ako ništa, a ono po veličini. user posted image
Izvin'te me, baš me je zaokupilo, uklapaju mi se ove gaće u svaku temu. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 983
5.6.2014 12:57:24   
Leptiric123
https://www.facebook.com/TomislavGustin?fref=ts

Didy evo ti link za gace razne...meni ovaj ulepsa dan user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 984
5.6.2014 13:08:21   
Torbica
Jaooooo, sta propustih skitajuci!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Ja sam veliki pristalica hrono, ali nisam bila clan nikakve grupe, samo sam citala na Coolinarici temu, stvarno ima dobrih ideja!
Kontam kad da menjam soferku sto moje cedo razbi juce!~user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 985
5.6.2014 13:15:02   
lanajelena
Ovo ce se pretvoriti u pozitivu,srecom (izgleda) da je Olga danas cuvar ona voli ovakve stvari user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 986
5.6.2014 13:47:48   
Torbica
Da li sam luda? Cerka mi se umiljavala jutros sve radi toga da je vodim na rodjus user posted image Bice dobra, o daaaaa..... Stalno obecava!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 987
5.6.2014 15:36:07   
bubulence
mi smo drzava gde je poznata Stanija, Saraja, Jelena ... ne znam prezime itd...
npr citam novine na netu i kod gole Stanije 150 komentara, Seke Aleksic 133 a kod Stefana Milenkovica 0! e to je tuga....
sada sam se iznervirala.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 988
5.6.2014 21:00:21   
doktorkakristal
bubulence i mene takve stvari izbace iz taktauser posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 989
5.6.2014 21:27:49   
vikiveki
Ma koga ne bi izbacile iz takta takve stvari,kada se ne cene prave vrednosti nego neki kič i šund,tako je u celokupnom društvu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 990
5.6.2014 21:53:48   
Rosita
A tek ministrov doktorat...user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 991
5.6.2014 21:58:22   
Torbica
To kad sam videla na FB....user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 992
5.6.2014 22:51:05   
nina26
Verka, uclanih se ja u drugu sektu user posted image Nisam izdrzala, to je bilo jace od meneuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 993
5.6.2014 23:44:38   
Leptiric123
Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit user posted image sta bih ja bez tebe user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 994
5.6.2014 23:49:54   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: nina26

Verka, uclanih se ja u drugu sektu user posted image Nisam izdrzala, to je bilo jace od meneuser posted image

Ti obozavas da buse sektasica user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 995
6.6.2014 7:04:56   
Trcosava
Nije ovo negativa, ovo je više nervoza.

Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko.

MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu.

Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 996
6.6.2014 8:06:42   
lanajelena
Trco bice to sve u redu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 997
6.6.2014 8:42:38   
Sanjica26 RR
Trco saljem ti jednog grlisu. Moras malo da se opustis. Znam da ti nije lako. Mora sad da bude dobro sa bebicom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 998
6.6.2014 8:43:10   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nina26

IzdajicOuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 999
6.6.2014 8:43:43   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit user posted image sta bih ja bez tebe user posted image

Nema na cemu, ako mi oprastas sto ubacih tanzaniju i Bocvanu, prosto ne mogu bez te dve drzaveuser posted image

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here