Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:41:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Sva sreca pa nisam clan te grupe
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:42:27
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha, Anci, imas gde hoces...Imas na pijaci i od 7.99... Jel vracaju tu jednu paru? Ne volim kad me pokrade neko pod izgovorom da nema sitno A 10 jaja,10 para
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:44:06
|
|
|
|
Verolina
|
Ali domaca jaja su ti u Beogradu 11, 12 i 13 dinara. Nema jeftinijih. Sad ce Leptirko da me lincuje, jos samo fali da joj okacim ovde omlet koji sam jutros jela. A najbolja je bila riba koja propagira-pustite decu da donose svoje izbore (to se nije naravno odnosilo na izbor srednje skole, vec na hamburgere i na majonez) jer njena deca vole dzank fud. I ja reko, pa sta, vole sva deca dzank fud, ali to ne znaci da treba da se baci varjaca i da ih pustis da pasu pljeskavice svaki boziji dan. Ja je pitala da li bi ih pustila da po izboru uzimaju i ekstazi i opet ispadoh najgora Takodje sam rekla da se sa nijednim postom na grupi nisam slozila u potpunosti i time sam navukla gnev paradajz horde
< Poruku je uredio Verolina -- 5.6.2014 12:49:36 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:46:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ana ako si ocajno debela, neokupana, zadrigla i u krizi srednjih godina vraćaju...ali moraš postovati na fb u grupi :D sliku jaja i cene a pored ti... ja sam navukla gnev kad sam napisala da nisam frustrina jer nisam tamo da bih smrsala nego zbog zdravlja (insulinske rezistencije)... Inače Verkić od kad pijem litre caja dnevno stopih se... samo koskice će ostanu od mene
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:47:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Verolina misliš Leptirko? I aman ženo javi mi se na fb moraš me spasiti, imam sutra ispit zabrljala sam neki esej glupavi...
< Poruku je uredio Leptiric123 -- 5.6.2014 12:48:30 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:49:44
|
|
|
|
Anoniman
|
verka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:50:59
|
|
|
|
Verolina
|
Ispravila sam. evo javljam ti se. da ne kvarimo negativnu temu, svi znaju da sam na jaslama kod svekijevaca dok ne dodje struja u zgradi. E pa danas su svekijevci otisli u selo. Brzo sam natrljala oci lukom da ih dostojanstveno ispratim Salim se naravno... Elem, moja negativa je sto se vracaju vec sutra
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 12:55:02
|
|
|
|
Didy
|
Hahahaha, znači samo da krenem sa hrono ishranom, sledi dobra zabava u grupi. Mene bi sigurno primili u grupu ako bih okačila sliku gaća. Uklopila bih se ako ništa, a ono po veličini. Izvin'te me, baš me je zaokupilo, uklapaju mi se ove gaće u svaku temu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 13:08:21
|
|
|
|
Torbica
|
Jaooooo, sta propustih skitajuci!!!!!! Ja sam veliki pristalica hrono, ali nisam bila clan nikakve grupe, samo sam citala na Coolinarici temu, stvarno ima dobrih ideja! Kontam kad da menjam soferku sto moje cedo razbi juce!~
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 13:15:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Ovo ce se pretvoriti u pozitivu,srecom (izgleda) da je Olga danas cuvar ona voli ovakve stvari
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 13:47:48
|
|
|
|
Torbica
|
Da li sam luda? Cerka mi se umiljavala jutros sve radi toga da je vodim na rodjus Bice dobra, o daaaaa..... Stalno obecava!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 15:36:07
|
|
|
|
bubulence
|
mi smo drzava gde je poznata Stanija, Saraja, Jelena ... ne znam prezime itd... npr citam novine na netu i kod gole Stanije 150 komentara, Seke Aleksic 133 a kod Stefana Milenkovica 0! e to je tuga.... sada sam se iznervirala.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 21:00:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
bubulence i mene takve stvari izbace iz takta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 21:27:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma koga ne bi izbacile iz takta takve stvari,kada se ne cene prave vrednosti nego neki kič i šund,tako je u celokupnom društvu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 21:53:48
|
|
|
|
Rosita
|
A tek ministrov doktorat...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 21:58:22
|
|
|
|
Torbica
|
To kad sam videla na FB....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 22:51:05
|
|
|
|
nina26
|
Verka, uclanih se ja u drugu sektu Nisam izdrzala, to je bilo jace od mene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 23:44:38
|
|
|
|
Leptiric123
|
Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit sta bih ja bez tebe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.6.2014 23:49:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Verka, uclanih se ja u drugu sektu Nisam izdrzala, to je bilo jace od mene Ti obozavas da buse sektasica
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 7:04:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Nije ovo negativa, ovo je više nervoza. Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko. MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu. Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:06:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Trco bice to sve u redu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:42:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco saljem ti jednog grlisu. Moras malo da se opustis. Znam da ti nije lako. Mora sad da bude dobro sa bebicom.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:43:10
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Verka, uclanih se ja u drugu sektu Nisam izdrzala, to je bilo jace od mene IzdajicO
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.6.2014 8:43:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit sta bih ja bez tebe Nema na cemu, ako mi oprastas sto ubacih tanzaniju i Bocvanu, prosto ne mogu bez te dve drzave
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?