Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 13:52:44
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 13:53:25
|
|
|
|
bubulence
|
ne mora da znaci, ako je O bila kasnije, i jos test nisi radila prvom jutranjom... ne mora da pokaze... ali ce onaj sutra ujutro pokazati
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 14:14:36
|
|
|
|
superm
|
UM, izvini sto se i ja mesam ali ili uradi betu pa ces biti 100 posto sigurna ili ti ostaje nagadjanje sta bi moglo da bude...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 14:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da sam pogresila ,sto sam sada odradila test, uradicu jos jedan ako ne stigne do nedelje, a i svakako cu otici do moje dr.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 15:08:10
|
|
|
|
Maslacak15
|
UM u svakom slucaju je ovulacija bila kasnije. Da si ovulirala kad i inace u slucaju trudnoce test bi morao da pokaze, sa cetiri dana kasnjenja beta je vec nekoliko stotina. Ili bi da nisi trudna dobila do sada. Nadam se da je u pitanju scenario da si trudna a da je prerano za test jel se ciklus pomerio. Jel ti se nekad desavalo da ti seta ciklus?? Navijam jako za .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 15:12:18
|
|
|
|
madre
|
I ja mislim da bi sigurno pokazao drugu crtu da trudnoca postoji! Postoje razni razlozi zbog kojih M moze da porani,zakasni, duze traje! Samo polako,bic i nase dve crte uskoro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 15:12:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Setao je pre trudnce. Ali od kako sam se porodila, samo mi je jednom kasnilo dugo , i to kada smo prekinuli sa dojenjem, zadnjih 10 meseci dobijam tacno na 28 dana. Uvek 3 dana ranije nego sto je prethodna bila... Ne znam sada sta ce biti ovde Hvala draga moja na odgovoru
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 15:38:30
|
|
|
|
7marii
|
Zene ja zaspala uz tv sad se probudih,cela ukocena UM sacekaj 2-3 dana pa uradi drugi,a ako nema crtice i ne dodje idi kod dr-a,proveri to ipak,ja navijam da su i da Una dobije drustvance.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 21:00:41
|
|
|
|
Didy
|
Meni zaStefana nij pokazao test,. radila.sam.ga 4-5. dan. Radila sam s prvom jutarnjom mokracom, uzela sam baby rapid, a posle 8 meseci rodio se Stefan. Test moze da zakaze!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 21:30:05
|
|
|
|
ishler
|
UM meni je oba puta bio negativan abz rapid 30 dana ciklusa a bila sam trudna,ne verujem testovima. Oba uradjena po ps u
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:00:25
|
|
|
|
Torbica
|
Meni je opet sva tri puta test pokazao , neposredno nakon kasnjenja, dan/dva
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:10:04
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Zenice,kao sto rekoh ovih dana sam po malo osecala neko peckanje povremeno s leve i desne strane donjeg stomaka,a malo pre me nesto zabole onako malo jace,savila sam se,na samoj sredini skroz donjeg dela stomaka,blizu besike...krsta me ne bole uopste kao inace pred vesticu,ali sad ne znam sta ovo bi,opet ne znam da li je tu besika ili materica,to jesve relativno bizu...tj ne znam da li je bakt.infekcija ili nesto drugo po sredi....jel imala neka od vas slicno iskustvo?E da,inace nemam bol vise,odmah sam legla kad me zabolelo
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 5.6.2014 22:12:33 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:14:14
|
|
|
|
bubulence
|
ipokrisia stvarno se ne razumem u te stvari. mene boli vec 10 dana, svaki milimetar stomaka a jos nisam dobila. mislim da hocu u toku noci...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:22:13
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja nemam za sad osecaj da cu dobiti,samo me bole grudi,a ovo sto bolucnulo pojma nemam otkud i sta je...videcemo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:34:34
|
|
|
|
Torbica
|
Da imas bakterijsku infekciju, imala bi nekakvu nelagodu pri mokrenju, bol koji je dugotrajniji, peckanje pri mokrenju... Ne verujem da je to.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:36:34
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: 7marii IZVORNA PORUKA: amelia Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje Amelia izgleda da vlada neki virus Hahaha 7marii ja mislim da je nesto drugo ima dase sokirate kad svi zajedno ugledamo i odemo u trudnicke teme UM za vikend drugi testic sigurno ima da pokaze
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:52:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi radi ti test Mislim da cu ujutru dobiti, bole me krsta, donji deo stomaka, i bas osecam neku nelagodnost...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:55:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Bubi radi ti test i mene sve boli, svakog trenutka cekam da krene...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:57:53
|
|
|
|
dijana1*
|
UM da ti nije kasnilo od stresa, faks, ispit i to. Secam se da je meni par puta tako kasnilo u studentskim danima
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 22:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jok , ne stresiram ti se ja mnogo ako ne zavrsim fax,ma preuzecu svekin biznis, kada ona jednoga dana ne bude tu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 23:04:52
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam kod treće trudnoće radila test kada mi je kasnilo 7 dana ali je bio negativan,a posle je bio pozitivan,mada sve to zavisi od žene do žene.Svaka od nas zna sama sebe i prepoznaje simptome,ja sam znala da sam trudna iako je test bio negativan,jednostavno osećala sam da se nešto menja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 23:05:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Pih sto si grozna, pusti zenu da zivi a ti malo vise uci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 23:08:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma valja da pozyivi duze , ne smem da je nerviram. Ahahhahha, salu na starnu, ucim, ucim, u oktobru upisujem 4, pa ako Bog da, imacete jednog psihologa vise na RR...Mogli bi da me zaposlite da lecim Markonija, i ostalu ekipu
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.6.2014 23:19:25 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 23:12:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Bogme dete zaposlicu te ja kod sebe da me lecis samo ti zavrsi na vreme, pored ove dece trebace mi jedan psiholog
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 23:14:13
|
|
|
|
Torbica
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?