|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
5.6.2014 13:52:44   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 176
5.6.2014 13:53:25   
bubulence
ne mora da znaci, ako je O bila kasnije, i jos test nisi radila prvom jutranjom... ne mora da pokaze... ali ce onaj sutra ujutro pokazati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 177
5.6.2014 14:14:36   
superm
UM, izvini sto se i ja mesam ali ili uradi betu pa ces biti 100 posto sigurna ili ti ostaje nagadjanje sta bi moglo da bude...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 178
5.6.2014 14:19:47   
Anoniman
Ja mislim da sam pogresila ,sto sam sada odradila test, uradicu jos jedan ako ne stigne do nedelje, a i svakako cu otici do moje dr.

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 179
5.6.2014 15:08:10   
Maslacak15
UM u svakom slucaju je ovulacija bila kasnije. Da si ovulirala kad i inace u slucaju trudnoce test bi morao da pokaze, sa cetiri dana kasnjenja beta je vec nekoliko stotina. Ili bi da nisi trudna dobila do sada. Nadam se da je u pitanju scenario da si trudna a da je prerano za test jel se ciklus pomerio. Jel ti se nekad desavalo da ti seta ciklus?? Navijam jako za user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
5.6.2014 15:12:18   
madre
I ja mislim da bi sigurno pokazao drugu crtu da trudnoca postoji! Postoje razni razlozi zbog kojih M moze da porani,zakasni, duze traje! Samo polako,bic i nase dve crte uskorouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
5.6.2014 15:12:54   
Anoniman
Setao je pre trudnce. Ali od kako sam se porodila, samo mi je jednom kasnilo dugo , i to kada smo prekinuli sa dojenjem, zadnjih 10 meseci dobijam tacno na 28 dana. Uvek 3 dana ranije nego sto je prethodna bila... Ne znam sada sta ce biti ovdeuser posted image

Hvala draga moja na odgovoruuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
  Direktna veza do poruke: 182
5.6.2014 15:38:30   
7marii
Zene ja zaspala uz tv sad se probudih,cela ukocena user posted image
UM sacekaj 2-3 dana pa uradi drugi,a ako nema crtice i user posted image ne dodje idi kod dr-a,proveri to ipak,ja navijam da su user posted image i da Una dobije drustvance. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 183
5.6.2014 21:00:41   
Didy
Meni zaStefana nij pokazao test,. radila.sam.ga 4-5. dan. Radila sam s prvom jutarnjom mokracom, uzela sam baby rapid, a posle 8 meseci rodio se Stefan. Test moze da zakaze!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 184
5.6.2014 21:30:05   
ishler
UM meni je oba puta bio negativan abz rapid 30 dana ciklusa a bila sam trudna,ne verujem testovima.
Oba uradjena po ps uuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 185
5.6.2014 22:00:25   
Torbica
Meni je opet sva tri puta test pokazao user posted image user posted image user posted image , neposredno nakon kasnjenja, dan/dva

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 186
5.6.2014 22:10:04   
Ipokrisia
Zenice,kao sto rekoh ovih dana sam po malo osecala neko peckanje povremeno s leve i desne strane donjeg stomaka,a malo pre me nesto zabole onako malo jace,savila sam se,na samoj sredini skroz donjeg dela stomaka,blizu besike...krsta me ne bole uopste kao inace pred vesticu,ali sad ne znam sta ovo bi,opet ne znam da li je tu besika ili materica,to jesve relativno bizu...tj ne znam da li je bakt.infekcija ili nesto drugo po sredi....jel imala neka od vas slicno iskustvo?E da,inace nemam bol vise,odmah sam legla kad me zabolelo

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 5.6.2014 22:12:33 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 187
5.6.2014 22:14:14   
bubulence
ipokrisia stvarno se ne razumem u te stvari. mene boli vec 10 dana, svaki milimetar stomaka a jos nisam dobila. mislim da hocu u toku noci...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 188
5.6.2014 22:22:13   
Ipokrisia
Ja nemam za sad osecaj da cu dobiti,samo me bole grudi,a ovo sto bolucnulo pojma nemam otkud i sta je...videcemo

Direktna veza do poruke: 189
5.6.2014 22:34:34   
Torbica
Da imas bakterijsku infekciju, imala bi nekakvu nelagodu pri mokrenju, bol koji je dugotrajniji, peckanje pri mokrenju... Ne verujem da je to.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 190
5.6.2014 22:36:34   
amelia

IZVORNA PORUKA: 7marii

IZVORNA PORUKA: amelia

Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje user posted image

Amelia izgleda da vlada neki virus user posted image user posted image

Hahaha 7marii ja mislim da je nesto drugo ima dase sokirate kad svi zajedno ugledamo user posted image user posted image i odemo u trudnicke teme user posted image user posted image UM za vikend drugi testic sigurno ima da pokaze user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 191
5.6.2014 22:52:49   
Anoniman
Bubi radi ti testuser posted image

Mislim da cu ujutru dobiti, bole me krsta, donji deo stomaka, i bas osecam neku nelagodnost...

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 192
5.6.2014 22:55:37   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bubi radi ti testuser posted image

i mene sve boli, svakog trenutka cekam da krene...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 193
5.6.2014 22:57:53   
dijana1*
UM da ti nije kasnilo od stresa, faks, ispit i to. Secam se da je meni par puta tako kasnilo u studentskim danimauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 194
5.6.2014 22:58:55   
Anoniman
Ma jok , ne stresiram ti se ja mnogouser posted image ako ne zavrsim fax,ma preuzecu svekin biznis, kada ona jednoga dana ne bude tuuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 195
5.6.2014 23:04:52   
vikiveki
I ja sam kod treće trudnoće radila test kada mi je kasnilo 7 dana ali je bio negativan,a posle je bio pozitivan,mada sve to zavisi od žene do žene.Svaka od nas zna sama sebe i prepoznaje simptome,ja sam znala da sam trudna iako je test bio negativan,jednostavno osećala sam da se nešto menja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 196
5.6.2014 23:05:50   
dijana1*
Pih sto si grozna, pusti zenu da ziviuser posted image a ti malo vise uciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 197
5.6.2014 23:08:32   
Anoniman
Ma valja da pozyivi duze , ne smem da je nerviram.user posted image Ahahhahha, salu na starnu, ucim, ucim, u oktobru upisujem 4, pa ako Bog da, imacete jednog psihologa vise na RR...Mogli bi da me zaposlite da lecim Markonija, i ostalu ekipuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.6.2014 23:19:25 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 198
5.6.2014 23:12:14   
dijana1*
Bogme dete zaposlicu te ja kod sebe da me lecis samo ti zavrsi na vreme, pored ove dece trebace mi jedan psihologuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 199
5.6.2014 23:14:13   
Torbica
user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here