Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:28:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro dosla Sto se tice ciste ona ce da ode sa sledeci ciklusom tako je i meni bilo nakon spontanog. A sto se tice prohodnosti jajovoda to ce neko strucniji od mene da ti objasni.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 0:49:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Samo da joj muž ne kaže čije je
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 1:13:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uspesno ulovila muza. Sad mogu ovde da meditiram
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:40:08
|
|
|
|
7marii
|
UM kako si prosla na ispitu a i na testicu ? Jutro moje nema,dogurala sam do 24 dc,juhu posle 5 meseci. E vala sad moze da krene kad hoce,bitno da se unormalila. Mada nece stici ni danas,ne daje nikakve naznake da ce doci .Ko zna mozda doguram do 28 dc prvi put u zivotu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:46:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mari super Daj Boze da je ne docekas.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:50:08
|
|
|
|
vonavoj
|
soso,volim sto te vidim medj crticama! znaci cerka vam nije tu i zivela sloboda!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:51:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uziva kod babe i nema nameru da se vrati Ja malo svratila da vidim kako ste i tako to nemoj nista da sumnjas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:01:17
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mari super Daj Boze da je ne docekas. Ma ja se ne nadam uopste,ovaj mesec od muckanja bilo samo M doci ce ona,bitno da se vratila u normalu,dojadilo mi bilo vise da dolazi tako rano.a i desi se meni 1 godisnje da doguram cak do 26dc,izgleda da je ovaj mesec taj za ovu godinu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:03:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Da ti kazem iz iskustva kad je bilo samo M desio se Bingo Uvek postoji nada.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:05:35
|
|
|
|
7marii
|
Ha,ha videcemo,videcemo.Meni nikad ne kasni uvek porani .Doduse kasnilo mi samo 1 u zivotu i to cak 10 dana,tad je bila cista a za sad videcemo ima rok da dodje jos 2 dana,pa ako do tad ne dodje kasnice zvanicno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:09:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I ja nemam problema sa kasnjenjem sem u slucajevima . Dace Bog Mari. Sad cu ja na brzinu da vas posaljem u tromesecje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:10:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii E vala sad moze da krene kad hoce, a i ne mora . ni kod mene nista novo, ali mislim da ce danas definitivno stici jer se creva cuju na kilometar. a kada prdje otici cu kod dr da vidim sta se desava, posto mislim da ovo nije bas ok
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:12:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bubi tebe cu prvu da otpravim Najkasnije u julu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:14:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bubi tebe cu prvu da otpravim Najkasnije u julu. moozeee, sto se mora nije tesko . ati odmah zamnom, tako je bilo i prvi put
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:15:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:20:47
|
|
|
|
7marii
|
Moze salji nas tamo,necemo da se bunimo ni malo Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:29:25
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M Tako da ce verovatno biti mucak za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:35:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke nema potrebe . isto ovako je bilo i prosli mesec pa sam na kraju dobila... creva se oglasavaju a to je znak da uskoro stize...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:49:12
|
|
|
|
amelia
|
Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje ma bice ovaj mesec pun videcete um 7marii bubi ipokrisia letecete u prvo . Eee i meni vec kasni danas je 31 dc dobijala sam u zadnje vreme na 28 dana ali ovog meseca O je bila 23,24 dc tako da imam da cekam jos nedelju dana da vidim na cemu sam produzice mise ciklus na 40 dana sosa jesi li zvanicno u crticama ?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:49:55
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje. Khm, cisto da napomenem da sam po protokolu ja prva na listi
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:51:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Stebe samo muke imam Moracu licno da asistiram u tvom otpremanju ovako imaginarno mi slabo ide
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:23:15
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M Tako da ce verovatno biti mucak za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi... Bezim ti neki dan a i ciklusi mi bas nesto u poslednje vreme kratki,sad je ovo vec normalno. Ja sam u nedostatku simptoma ikakvih nema naznake ali ni . Nema je UM????
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:28:41
|
|
|
|
Štetica
|
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja. UM ce izgleda da nas iskulir do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:28:55
|
|
|
|
Štetica
|
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja. UM ce izgleda da nas iskulira do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:36:33
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: amelia Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje Amelia izgleda da vlada neki virus
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!