Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 12:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahahhaha pita on mene zar nismo pazili ja rekoh jesmo, ako budem trudna , donela sam ga sa mature
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 12:46:23
|
|
|
|
nata11
|
UM e ladovina si svaka ti cast Ajde uci onda ne visi na RR
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 12:46:33
|
|
|
|
vonavoj
|
ludaco!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 12:49:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu ni da ucim I mene hvata trema
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 12:57:50
|
|
|
|
7marii
|
Pa mi ti i zbog treme kazemo da radis vise taj test,pa kad se obradujes otici ces na ispit puna elana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 13:02:49
|
|
|
|
bubulence
|
daaa, ne kazemo mi to zbog nas. skrati sebi muke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 14:05:25
|
|
|
|
superm
|
Super sto mozes da cekas do sutra. Ja ne bih izdrzala
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 14:06:56
|
|
|
|
Anoniman
|
U prvoj trudnoci nisam mesec dana radila test, sve se nadala doci ce. Jer mi je februar uglavnom preskakala. Zadnja bila 13 januara, a ja test uradila 5. marta
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 14:37:36
|
|
|
|
7marii
|
UM nemoj i sad tako,rekla si sutra Zene da vas pitam jer se vama sekret nekad povecava pre ? meni se uvek smanji i nestane i tad stigne a sad mi ceo dan curka neki beli,pa se zabrinuh da nemam neke gljivice jos mi i to fali ali nista me ne svrbucka
< Poruku je uredio 7marii -- 4.6.2014 14:40:25 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 14:43:42
|
|
|
|
nata11
|
7marii neznam pre desi se nakon od ulozaka. I ja sam ih izgleda zaradila promenila sam prasak i uloske.
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 14:59:17
|
|
|
|
7marii
|
Pa bila sam nesto bolesna mozda zbog toga taj sekret,nego me zbuni znam da treba da nestane jer trebam da 100 posto sam zbog lekova dobila gljivice ,pih sad kad dodje i prodje moram kod doce,neeee opet
< Poruku je uredio 7marii -- 4.6.2014 15:02:42 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 15:34:25
|
|
|
|
Jole84
|
Branki dušo čestitam od srca,mnogoooo mi je drago,neka ti je laka trudnoća,a Boži je baš trebao bata ili seka,biće uživancija!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 15:41:50
|
|
|
|
branki*
|
heeej,jole ...hvala,plavuso ..citala sam tvoje dozivljaje sa porodjaja,nadam se da uzivate sad i da se mazite...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 15:43:59
|
|
|
|
Jole84
|
Sad se mazimo i sve smo zaboravileeee kako se ti osećaš,brzo prelazi u trudničice
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 15:46:22
|
|
|
|
vikiveki
|
UM, ti još znači nisi radila test ajde ne čekaj toliko dugo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 15:50:33
|
|
|
|
branki*
|
pa,ja sam isto,ok sam,malo me bole grudi,nekad je malo stomak napet,ali dobro sam..radicu do kraja skolske godine,pa cu od septembra na bolovanje..pazim da ne nosim nista tesko,da se ne umaram,jer znam bogami da preteram.kilaza je za sada ok,ali vec sam dala sebi oduska i pocela da krkam,oci mi gladne od dugogodisnjeg nejela
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 20:53:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM vidim ja ovde novu trudnjacu Crice kako ste mi jel se mucka?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 20:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
SM , sutra kupujem test videcemo. Sta ima kod tebe?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:04:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Neka bude pozitivan. Ja pokusavam da ufatim muza da izvrsimo primopredaju. Mena kod babe pa znas vodimo momacko devojacki zivot ali najvise iz onog perioda kad je svako zive u svojoj kuci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:10:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda ga bolje juri da iskoristite dok ste sami... Ja odoh da jedem, pa da ucim, ujutru na ispit...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:11:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Slomi nogu. Ufaticu ga ja pa makar morala da se sluzim ne popularnim metodama
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:15:02
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Slomi nogu. Ufaticu ga ja pa makar morala da se sluzim ne popularnim metodama Koje su to nepopularne metode UM da nam se sutra vratiš sa lepim vestima...položenim ispitom i jednom koju je roda donela
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:16:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nepopularna metoda kod mene je odarac lopatom po sred ledja da gospodin automatski pada u krevet. I tako onesposobljen je u ne mogucnosti da se odbrani od mojih nasrtaja na njegovu licnost
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:19:41
|
|
|
|
Torbica
|
UM, tremica je normalna, srecno sutra na ispitu, jedva cekamo testic!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:26:35
|
|
|
|
Luna Rosa
|
Pozdrav svima, nova sam na Ringeraji ali vas odavno pratim.Neznam da li sam na pravoj temi ali imam jedno pitanje i molim da mi neko odgovori.Naime, danas sam bila na ultrazvuku i doktor mi je gledao jajnike, na desnom je uocio nesto za sta kaze ni sam nije siguran sta je, misli da je cista koja ce otici sama kasnije ali nije siguran.Velicina je 3*2 cm.Ja sam vrlo zabrinuta, nisam ranije nista slicno, inace sledece nedelje snimam prohodnost jajovoda.Kakva su vasa iskustva sa snimanjem prohodnosti jajovoda?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
da li?sandrinaDa li ste dale novac ginekologu i babici posle porodjaja?da (
63%)
ne (
37%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!