Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:45:30
|
|
|
|
bubulence
|
pa cekam, nista drugo i ne mogu . ali nema nikakvih simptoma tako da sam otpisala.. ja sada jedva cekam da dodje i prodje pa da se bacimo na posao, jun je moj mesec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:46:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Brannki cestitam bas mi je drago Kod mene nista novo, sem zapusen nos, grudi me ne bole, uopste nemam osecaj da cu dobiti, zvanicno kasni 4 dana, cekam do subote, ako ne dodje radim test... Sada sam mislila da sam dobila, pogledam samo beli sekret...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:55:33
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,rasplaka me!! cestitam!!! neka bude laka trudnoca!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:56:03
|
|
|
|
7marii
|
AAAA vidim ja da ce UM i Bubulence da se sele u druge teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:15:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Bogme UM mislim da će test potvrdi naše bajanje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:16:29
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bogme UM mislim da će test potvrdi naše bajanje I ja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:17:08
|
|
|
|
superm
|
BRANKI, cestitam!!! BUBULENCE, idemo zajedno u jun!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo obecavam ako ne dodje danas i sutra , u cetvrtak radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:49:04
|
|
|
|
7marii
|
Um ha,ha ma ti vec znas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:52:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne znam , stvarno Ovako meni se desi da kasni, ali zadnjih 5-6 meseci s edovela u red, na 28 dana dobijam, u aprilu bila 6.4, u maju 3.5. a sada je trebala da dodje 31.5. Ali je nema, kada vracam film, mozda sam imala 2 rizicna odnosa, ostalima je bila posvecena paznja Uhvatio me je bio neki stomacni virus za vreme ovulacije, pila sam i lekove ,pa mozda iz bog toga kasni. Ali svakako cemo proveriti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:57:40
|
|
|
|
7marii
|
UM i jedan rizican je dovoljan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:05:44
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,znas kako sam sad trudna! jedan je dovoljan!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:37:11
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: branki e,ovako...jedva sam cekala net,pa da podelim ovu vest sa vama,a pogotovu sa devojkama koje duugo vec cekaju svoje dve crtice..drage moje,posle svih analiza,pretraga,laparoskopije,histeroskopije,odstanjivanja jednog jajovoda,vantelesne,svih desavanja sa bozidarom,kad sam bila resena da se ubacim po drugi put u proces vantelesne da pokusamo da bozi damo brata ili sestru...neverovatno...trudna sam,prirodno!juce bila na uz,cuje se srcana radnja.eto,taj jedan traljavi jajovod i nije bio toliko traljav i odradio je svoje.moji svi,a i ja smo u soku i sreci.tako da,zaista se nikad ne zna sta priroda moze i ume... Bas mi je drago. Posebno mi je drago kad nekoga Bog obraduje posle velikih muka
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:38:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Branki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 12:12:55
|
|
|
|
amelia
|
branki cestitam ti od srca i da bude laka i ugodna trudnoca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:01:39
|
|
|
|
New Mom
|
Branki, cestitke jos jednom!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:02:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Branki cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:34:45
|
|
|
|
7marii
|
Zene mene poceo da bolucka desni jajnik to je to stize verovatno sutra.Selim se i ja za jun
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:08:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Branki, divne vesti... cestitam od srca Ostale crtke, ajdeeeeeeee....... ima mestaaaaaaaa
< Poruku je uredio ivaMark -- 3.6.2014 15:09:49 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:18:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cek, cek Branki nam je trudna! Jao draga bas sam srecna zbog tebe! Zelim ti laku trudnocu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:34:40
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: branki e,ovako...jedva sam cekala net,pa da podelim ovu vest sa vama,a pogotovu sa devojkama koje duugo vec cekaju svoje dve crtice..drage moje,posle svih analiza,pretraga,laparoskopije,histeroskopije,odstanjivanja jednog jajovoda,vantelesne,svih desavanja sa bozidarom,kad sam bila resena da se ubacim po drugi put u proces vantelesne da pokusamo da bozi damo brata ili sestru...neverovatno...trudna sam,prirodno!juce bila na uz,cuje se srcana radnja.eto,taj jedan traljavi jajovod i nije bio toliko traljav i odradio je svoje.moji svi,a i ja smo u soku i sreci.tako da,zaista se nikad ne zna sta priroda moze i ume... e dusice moja draga evo čitam i plačem ko kisa koliko sam srecna zbog vas ma opisati nemogu CESTITAM
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:44:46
|
|
|
|
branki*
|
hvala,devojke na cestitkama,sve vas joko draga,i ja sam plakala kad sam uradila test i videla 2 crtice,mislim se-eeeej,koliko sam vas sam cekala da vidim....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:50:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 16:17:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa Branki, divne, predivne vesti Kakva godina, sve pršte trudniceeee
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 16:17:47
|
|
|
|
eca89
|
Branki, cestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepse imeLJuBiPKoje Vam je ime lepše?Emilija (
46%)
Helena (
54%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!