Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 11:41:58
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Didy, hehe, imala si nedavno situaciju da ti je kasnilo, pa ipak dosla Mislim da bi ti bilo super, sjajna razlika sa S, ni ne treba previse cekati I ovaj put ista situacija ko nedavno. Lažna uzbuna! Kažem sinoć mm - Je l moguće da sam trudna? Kaže on - Možda s nekim, ali sa mnom nisi. Bio čovek u pravu, ne znam zašto mu ne verujem.
< Poruku je uredio Didy -- 2.6.2014 11:45:23 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 11:44:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Moj nije verovao ni test kada sam uradila, cekao je da dr potvrdi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 11:53:20
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Dijana, stalno pises: i sa trecom bebom cu tako , pomislih pre neki dan: ona je gotova ahahahaha bicu res pecena Cekaj da vidim da li ce doci ili ne
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 11:55:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj za prvo dete nije verovao u test jer u proslom braku nije imao dugo god, dece pa je morao i dr da potvrdi da bi verovao
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 13:16:16
|
|
|
|
superm
|
I, ipak je stigla ... Idemo dalje! Jun je nas!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 13:33:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,kad ce test! kad se vratim sa mora nemoj da zekis,do mora ima jos puno!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 13:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Salim se Von Ako ne stigne do nedelje, radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 21:42:35
|
|
|
|
mamin mish
|
DA se i ja zapljunem. ja moju (ne)ocekujem 5. Mada nismo bili vredni uopste.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 2.6.2014 21:56:40
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, volim da te vidim u ovoj temi, kako god!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 6:44:03
|
|
|
|
branki*
|
e,ovako...jedva sam cekala net,pa da podelim ovu vest sa vama,a pogotovu sa devojkama koje duugo vec cekaju svoje dve crtice..drage moje,posle svih analiza,pretraga,laparoskopije,histeroskopije,odstanjivanja jednog jajovoda,vantelesne,svih desavanja sa bozidarom,kad sam bila resena da se ubacim po drugi put u proces vantelesne da pokusamo da bozi damo brata ili sestru...neverovatno...trudna sam,prirodno!juce bila na uz,cuje se srcana radnja.eto,taj jedan traljavi jajovod i nije bio toliko traljav i odradio je svoje.moji svi,a i ja smo u soku i sreci.tako da,zaista se nikad ne zna sta priroda moze i ume...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 6:52:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
branki sjajno. Uzivaj. Cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 7:02:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki divno Znam za tvoje probleme i sta si sve prezivela i kada sam ovo procitala sva sam se najezila i krenuse suze. Ima Boga i tebe je pogledao. Nek ti je sa srecom , da trudnoca bude laka i skolska a da nam.Boza dobije drustvance. Jos jednom cestitam od srca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 7:16:37
|
|
|
|
serpica
|
branki cestitam ti od srca,neka bude skolska i laka trudnoca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 7:24:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki čestitam!!! Didy, UM i Dijo - jel i vama da čestitam?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 7:50:44
|
|
|
|
Torbica
|
Branki, mnogo mi je drago, cestitam od srca!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:27:16
|
|
|
|
Maslacak15
|
Branki cestitam Divna vest draga! Zelim ti da uzivas narednih devet meseci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:32:32
|
|
|
|
World
|
cestitam branki najvise volim te 'nemoguce' prirodne trudnoce...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:32:35
|
|
|
|
daca77
|
Branki, cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:36:04
|
|
|
|
mika79
|
Branki čestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:40:26
|
|
|
|
bubulence
|
branki cestitam ! superm jun ce biti pozitivan . UM zeno, ti nas mucis, a jel imas neke simptome? ja jos uvek cekam, od petka se vise nista nije pojavilo, ali znam da hoce jer je tako i prosli mesec. i onda cu dobiti tacno pred vikend kada imamo svatove
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 8:51:45
|
|
|
|
branki*
|
hvala na lepim zeljama,drage devojke
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:23:17
|
|
|
|
7marii
|
Cestitam Branki UM ajde test,a Bubulence nesto si i ti cudna kakava ti to od 1 dan ajde i ti testic Ja cekam moju za sada je nema trebala bi sutra prekosutra da dodje,pa sad videcemo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:28:38
|
|
|
|
bubulence
|
mari meni je tako bilo i prosli mesec... i na kraju kada sam kupila test ja dobila ... tako da sada necu, cekam da dobijem. samo me nervira sto znam da cu dobiti u cetvrtak ili petak i onda ce mi svadbi biti katastrofa...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:34:53
|
|
|
|
Klarita
|
Branki, najezila sam se! Neka ti je skolska i laka trudnoca i da bude jedna devojana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:42:27
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mari meni je tako bilo i prosli mesec... i na kraju kada sam kupila test ja dobila ... tako da sada necu, cekam da dobijem. samo me nervira sto znam da cu dobiti u cetvrtak ili petak i onda ce mi svadbi biti katastrofa... Bubi a mozda ovog puta i ne dodje ,nemoj da si takva cekaj je pa ces videti
|
|
|
Anketa
Vaspitanje detetaPansophiaKada biste imali problem u vaspitanju deteta, da li biste se pre obratili pedagogu ili psihologu?Pedagogu (
66%)
Psihologu (
34%)
Ukupan broj glasova: 65Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!