|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
4.6.2014 21:28:29   
Sosa Mena
Dobro dosla user posted image
Sto se tice ciste ona ce da ode sa sledeci ciklusom tako je i meni bilo nakon spontanog.
A sto se tice prohodnosti jajovoda to ce neko strucniji od mene da ti objasni.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Luna Rosa)
Direktna veza do poruke: 126
5.6.2014 0:49:34   
vikiveki
Samo da joj muž ne kaže čije jeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 127
5.6.2014 1:13:34   
Sosa Mena
Uspesno ulovila muza. Sad mogu ovde da meditiram user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 128
5.6.2014 9:40:08   
7marii
UM kako si prosla na ispitu a i na testicu ? user posted image
Jutro user posted image moje user posted image nema,dogurala sam do 24 dc,juhu posle 5 meseci. E vala sad moze da krene kad hoce,bitno da se unormalila. Mada nece stici ni danas,ne daje nikakve naznake da ce doci user posted image .Ko zna mozda doguram do 28 dc prvi put u zivotu user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 129
5.6.2014 9:46:30   
Sosa Mena
Mari super user posted image Daj Boze da je ne docekas. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 130
5.6.2014 9:50:08   
vonavoj
soso,volim sto te vidim medj crticama!
znaci cerka vam nije tu i zivela sloboda!!user posted image user posted image

(odgovor članu Luna Rosa)
Direktna veza do poruke: 131
5.6.2014 9:51:16   
Sosa Mena
Uziva kod babe i nema nameru da se vrati user posted image
Ja malo svratila da vidim kako ste i tako to nemoj nista da sumnjas user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 132
5.6.2014 10:01:17   
7marii

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Mari super user posted image Daj Boze da je ne docekas. user posted image

Ma ja se ne nadam uopste,ovaj mesec od muckanja bilo samo M user posted image doci ce ona,bitno da se vratila u normalu,dojadilo mi bilo vise da dolazi tako rano.a i desi se meni 1 godisnje da doguram cak do 26dc,izgleda da je ovaj mesec taj za ovu godinu user posted image

Direktna veza do poruke: 133
5.6.2014 10:03:25   
Sosa Mena
Da ti kazem iz iskustva kad je bilo samo M desio se Bingo user posted image
Uvek postoji nada. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 134
5.6.2014 10:05:35   
7marii
Ha,ha videcemo,videcemo.Meni nikad ne kasni uvek porani user posted image .Doduse kasnilo mi samo 1 u zivotu i to cak 10 dana,tad je bila cista a za sad videcemo ima rok da dodje jos 2 dana,pa ako do tad ne dodje kasnice zvanicno user posted image

Direktna veza do poruke: 135
5.6.2014 10:09:46   
Sosa Mena
I ja nemam problema sa kasnjenjem sem u slucajevima user posted image . Dace Bog Mari. Sad cu ja na brzinu da vas posaljem u tromesecje user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 136
5.6.2014 10:10:04   
bubulence

IZVORNA PORUKA: 7marii

E vala sad moze da krene kad hoce,

a i ne mora user posted image .
ni kod mene nista novo, ali mislim da ce danas definitivno stici jer se creva cuju na kilometar. a kada prdje otici cu kod dr da vidim sta se desava, posto mislim da ovo nije bas ok

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 137
5.6.2014 10:12:00   
Sosa Mena
Bubi tebe cu prvu da otpravim user posted image
Najkasnije u julu. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 138
5.6.2014 10:14:11   
bubulence

Bubi tebe cu prvu da otpravim user posted image
Najkasnije u julu. user posted image

moozeee, sto se mora nije tesko user posted image . ati odmah zamnom, tako je bilo i prvi put user posted image

Direktna veza do poruke: 139
5.6.2014 10:15:08   
Sosa Mena
Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 140
5.6.2014 10:20:47   
7marii
Moze salji nas tamo,necemo da se bunimo ni malo user posted image
Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 141
5.6.2014 10:29:25   
Ipokrisia
Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M user posted image Tako da ce verovatno biti mucak user posted image
za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije user posted image ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 142
5.6.2014 10:35:10   
bubulence

IZVORNA PORUKA: 7marii

Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke user posted image user posted image user posted image

nema potrebe user posted image . isto ovako je bilo i prosli mesec pa sam na kraju dobila... creva se oglasavaju a to je znak da uskoro stize...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 143
5.6.2014 10:49:12   
amelia
Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje user posted image ma bice ovaj mesec pun user posted image videcete um 7marii bubi ipokrisia letecete u prvo user posted image . Eee i meni vec kasni danas je 31 dc dobijala sam u zadnje vreme na 28 dana ali ovog meseca O je bila 23,24 dc tako da imam da cekam jos nedelju dana da vidim na cemu samuser posted image produzice mise ciklus na 40 dana user posted image sosa jesi li zvanicno u crticama ? user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 144
5.6.2014 10:49:55   
Verolina

Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje.

Khm, cisto da napomenem da sam po protokolu ja prva na listiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 145
5.6.2014 10:51:59   
Sosa Mena
Stebe samo muke imam user posted image Moracu licno da asistiram u tvom otpremanju ovako imaginarno mi slabo ide user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 146
5.6.2014 12:23:15   
7marii

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M user posted image Tako da ce verovatno biti mucak user posted image
za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije user posted image ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi...

Bezim ti neki dan user posted image a i ciklusi mi bas nesto u poslednje vreme kratki,sad je ovo vec normalno. Ja sam u nedostatku simptoma ikakvih user posted image nema naznake user posted image ali ni user posted image .
Nema je UM????

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 147
5.6.2014 12:28:41   
Štetica
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja.user posted image
UM ce izgleda da nas iskulir do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 148
5.6.2014 12:28:55   
Štetica
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja.user posted image
UM ce izgleda da nas iskulira do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 149
5.6.2014 12:36:33   
7marii

IZVORNA PORUKA: amelia

Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje user posted image

Amelia izgleda da vlada neki virus user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Tijana ili Klara?
Maja85bgd

Tijana (60%)

Klara (40%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here