|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
30.5.2014 19:51:17   
anci kv
user posted image user posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 551
30.5.2014 22:46:23   
vikiveki
Ja danas deci nisam kuvala ništa čorbasto, nego spremala makarone na neki nov način,bilo je lepo i deca su sve pojala.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 552
30.5.2014 22:50:26   
Verolina
Alal ti burek sto si nesavrsena, pravac u zatvor. CCCCCCCcuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 553
31.5.2014 9:13:39   
Didy
Hahaha, Vikiveki, ja već dva dana nisam ništa kuvala, danas moram, verovatno će biti nešto brzinski tipa grašak ili nešto slično. U pms-u sam i sva sam polusmlaćena, sve me mrzi. Al zato imam lak na noktima. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 554
31.5.2014 9:21:46   
vikiveki
Ma ja sam moje navikla da svaki dan imaju nešto kuvano,pa kada za ručak nema nešto da kašikom jedu a ćera mi kaže pa zašto nema ništa za ručak?A ja poludim,mučim se da sprtemim nešto novo i lepo a oni to ne računaju pošto nije kuvano, a sa druge strane srednji sin neće da jede kuvano,pa svaki dan za ručkom vodim borbu sa njim...pojede on ali uvek posle pregovorauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 555
31.5.2014 9:26:06   
Olga75
eeee , zato se moji obraduju kad bilo sta skuvam
a kolace kad im napravim to je nacionalni praznik kod nas user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 556
31.5.2014 9:34:11   
Didy
Mi uglavnom imamo za ručak nešto kašikom, što bi rekli, ali ovih dana sam stvarno bila sva nikakva. Deca ručaju u vrtiću, mm često na poslu jede nešto kuvano, npr. pasulj, ribu i pirinač uzme u menzi i onda dođe kući i jede nešto suvo, deca neće da ručaju jer su ručala u vrtiću, a ja nekad baš puno vremena provedem bakćući se oko ručka, pa poludim. Sad više nisam toliko luda. Nekad ni ne skuvam ništa.
A kad napravim tortu, deca pitaju - Kome je rođendan? user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 31.5.2014 9:39:02 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 557
31.5.2014 9:40:08   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Olga RR

user posted image tako i treba,a ne ko ovi moji...nezahvalni

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 558
31.5.2014 10:49:07   
Torbica
I moji su se razmazili, a cera je pravi gonic robova! Vanredno stanje je bilo tokom nedelje - mama, danas i juce nisi nista slatko pravila? user posted image Pa sam onda treci dan, tj u cetvrtak napravila mafine, slistili su 28 komada u cugu, kaze cera - vidis kako smo se zazeleli? user posted image
Kuca mi je u haosu, mm je obecao da ce usisati ali ne stize user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 559
31.5.2014 11:07:23   
vikiveki
Torbi i moja ćera je ista,samo plus što je počeo da je drma pubertet ,pa moram strogo da vodim računa kako joj se obraćam i šta ću da joj kažemuser posted image da joj njene bubice tj. hormoni ne prorade.Nekad dođe dan kad je po ceo dan bez nekog razloga namrštena,sve joj smeta i ništa joj nije po volji...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 560
31.5.2014 11:23:33   
Torbica
Moja je i bez puberteta haos, ne smem ni da mislim kakva ce biti user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 561
31.5.2014 11:25:30   
Klarita
Ovo je vec za temu nesavrsene cerke user posted image prijavljujem moju, znaci ne slusa me nista, ali nista pod milim Bogom user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 562
31.5.2014 11:50:05   
vikiveki
Izgleda da je tema:kakve mame takve ćerkeuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 563
31.5.2014 11:58:56   
Sanjica26 RR
Klarita mislim da treba ta tema da se otvori.user posted image Imala bih sta da pisem. Ponovila sam.dvadeset_ puta da sredi sobu jer kao da je pala bomba. Ona kulira. Planirala sam da je vodim na crtani, ali sad necu. Poslala sam je u krevet i bidim zaspala je. Ustala je rano kao da ide u vrtic.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 31.5.2014 11:59:51 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 564
31.5.2014 12:56:51   
Torbica
A ja se odusevim kad vidim da vam deca spavaju! Cerka mi ne spava po danu od 2.5 godine, sin nijansu vise, ali ostavio je pre treceg rodjendana. Dakle, nema predaha ni za mene ni za njih. user posted image Jedino maleni jos spava ali evo sad ce i on 2 god, cisto sumnjam da ce se mnogo razlikovati od ostatka bande. Ja nemam ubedjivanja - samo kazem, nemoj slucajno da mi trazis nesto u narednom periodu. Mirno i stalozeno. E onda place i sprema ili place i slaze ves.... A ako ne uradi to nesto sto sam je zamolila, budem pas i ne cinim joj nikakve ustupke i govorim da nije zasluzila.... Pa necu da se nadmudrujem sa rodjenim detetom, tamte za kukuriku..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 565
31.5.2014 13:07:43   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Torbica

Moja je i bez puberteta haos, ne smem ni da mislim kakva ce biti user posted image

yap
ali ja sam odlucila briga ce da me bude za njen pubertet
pa i ja cu da uletim u klimaks , ko da ce ona da bude obzirna
briga me bas

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 566
31.5.2014 15:25:50   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Olga RR

user posted image tako i treba,a ne ko ovi moji...nezahvalni

ja kuvam SKORO svaki danuser posted image a retko pravim nesto slatko, posto ne mogu da se obuzdam pa pretezno sve ja pojedem..

< Poruku je uredio jovicaa -- 31.5.2014 15:26:09 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 567
31.5.2014 15:35:25   
mali_mis
Moje dete se odvali od spavanja preko dana, jedino kad je ruzno vreme, kao danas, inace kad je sunce, nema sanse da ga uspavam, podivlja nacisto. Pa onda i ja za njim podivljam.
Sto se slusanja tice, mene ne ferma ni 2%, moju mamu jos poslusa, npr kad gospodin hoce da dohvati nesto sa stola sto se ne sme, kad mu ja kazem "ne", on me vragolasto pogleda, nakezi se, i nastavi dalje da cacka, ja ponovim "ne", on nista, kulira, dok je kod moje mame drugacija situacija. I evo, upravo se probudio, sto znaci da mi nema mira dok ne zaspi.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 568
31.5.2014 15:38:52   
bubulence
kod mog deteta sve zavisi da li je usttala na levu nogu... jedan dan nema boljeg deteta, sve slusa, svel lepo radi, drugi dan ne smem da je pogledam odmah histerise, vice, svadja se... ali proci ce i to....
sada sam napravila fil za tortu, pise 4 belanca, ja kao stavila 6 da bude deblja kora a ustvari da bih imala sta da lizem user posted image . i evo nije mi dobro od slatkog

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 569
31.5.2014 15:39:18   
vikiveki
Evo ja sam opet nesavršena mama,ušla u kuću a moja ćera kaže umreće od gladi jer joj ja ništa ne dajem da jede...pa bila sam napolju i radila,u frižderu joj je sve bilo samo što joj nisam servirala,poludela sam...Ovo je izgleda jedan od onih dana kada je u negativnoj faziuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 570
31.5.2014 19:07:58   
Didy
Ja sam spavala sa Sofijom od 12 do 15h, a mm je vodio Stefana na dečji rođendan. Ručeli smo tek u 18h, ako se to može nazvati ručkom, pre će biti večera. Treba veš da raspremam, a mrzi me. Mm je odveo decu kod svojih roditelja, a ja sam se nekako izvukla. Baš me sve mrzi ovih dana. Sreća, naterala sam sebe juče da sredim kuću, usisam, obrišem podove, prašinu i oribam kupatilo, pa sam s te strane mirnija. A u vuki fazi sam jer puštam dlake za depilaciju u ponedeljak. Onda ću opet malo da se uglancam. user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 571
2.6.2014 8:38:19   
Ushtipak
Mene su mama i baka od malena ucile da kuvam. Sa 4 godine imam slike, baka secka ajvar satarom, a ja do nje malim nozem. Okretala sam masinu za paradajz, meso i keks, mesila testo, sve. Sa 12 godina sam mogla komplet rucak da skuvam, secam se da je prvi koji sam sama napravila bio rizoto sa lignjama. Ja cu tako i moje sinove da ucim, zasto da budu debili koji sve cekaju servirano? I dvogodisnjku kazem da sam uzme jogurt, sunku iz frizidera, pa mu ja sipam. Nije u hotelu pa da ja izigravam rum servis :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 572
2.6.2014 8:45:47   
Peace*
Moji su u subotu dobili mlevenu plazmu za doručak, jer me je mrzelo i hleb da im namažem, a za ručak sam skuvala torteline i prelila kečapom. Gde će mi duša?

Ipak, u nedelju sam se naterala da operem zavese, promenim posteljinu, oribam kuhinju i kupatilo, obrišem prašinu sa vidnih mesta i pobrišem podove gde se prolazi (bez odmicanja). user posted image

Malko je opet počelo da me mrzi sve, gde je sunce, tada živnem...

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 573
2.6.2014 9:07:43   
bubulence
jao kakve ste user posted image .
meni je moje dete vec dva puta reklo da je gladno a mene mrzi da odem do kuhinje. vec sam se umorila, ustala sam u pola 7 i sve zavrsila dok se ona nije probudila, tako da sam vec umorna. sada cu joj isto dati mleko i plazmu i da cuti

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 574
2.6.2014 9:13:42   
Didy
Meni je pola sedam redovno stanje. I dotle ako odspavaju, srećna sam. Najčešće se vikendom probude još u 6h. user posted image Do 8h već spadnem s nogu - raširi veš, raspremi suđe iz mašine, pomozi im da se obuku (Sofiji), spremi doručak... Jer u 8h već kukaju da su gladni (u to vreme je u vrtiću doručak)... A kad idu u vrtić, opet sam do 8h već u mašini uveliko.
Idem malo da usisam, juče su nam bili prijatelji s decom, kokica na sve strane, a dolaze mi uskoro deca na privatne časove.

< Poruku je uredio Didy -- 2.6.2014 9:20:27 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here