Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.5.2014 11:21:27
|
|
|
|
Štetica
|
A ja vas dve samo posmatram,frljate se sa po 5-6 folikula na iui,ja bre nemadoh toliko ni na vto sa 13 puta jacom stimulacijom. I aj cik da me neobradujete sa visokom betom,nesmete da razocarate trudnicu,iskocice vam cmicak
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.5.2014 12:26:48
|
|
|
|
nata11
|
Pa znas kako fino sam ali imam osecaj da cu biti jos finije kada dodje 2-3 juna
|
RE: Inseminacija III deo 27.5.2014 16:17:27
|
|
|
|
Maraj
|
Stetice nato divne ste!!! Pa,ne bi bio red da vas razočaramo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.5.2014 22:16:33
|
|
|
|
margom
|
Heheee, pa jes'' mene bilo malo sramota da prijavim broj folikula, znam da se ovde sirote zenice dopinguju hormonima u procesu VTO da bi imale samo jedan ili dva.....ali polako, videcemo sta ce i ovde da pre''tekne.....A posto ste tako opasne trudnjace, gde smemo da vas ljutimo Maraj i moja malenkost... ..... Elem, ja danas obigrah domove zdravlja da pokupim upute za mene i mm, bogami je trajalo, najvise me ubija to cekanje ispred ordinacija....Srecom, sada smo opskrbljeni papirologijom, jos da se skockaju folikulcici i plivaci i eto nama veselja..... Nego nesto se razmisljam, meni je u cetvrtak 11dc, a sta ako mi "dan D" bude za vikend, cisto sumnjam da Visegradska radi IUI, pa da ne bude "dzaba smo krecili".......ima li neko iskustva sa Visegradskom i IUI vikendom...... Ljubim vas sve devojkeeeeee........
< Poruku je uredio margom -- 27.5.2014 22:20:01 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 16:01:41
|
|
|
|
margom
|
Evo mene sa novim izvestajem...danas 11dc, endometrijum 6 mm, folikula pregrst, a ja mislila nece svi nastaviti da rastu....dakle.... L.O. folikul 15mm D.O folikul 16mm folikul 15mm folikul 14mm folikul 14mm Dala krv za E, LH..... ne docekah rezultate, kazu reci ce mi sutra kada mi je inace 12dc, posto idem opet na UZ i na novo vadjenje krvi...Inace ukoliko se zadrzi ovakav rast do sutra, profesorka planira IUI u ponedeljak na 15dc..... Sutra javljam nove mere.... Maraj draga kako si nam ti, javljaj se, jos malo pa beta.....ma bice ......ljubimmmm.....a vi nase lepe trudnjacice, vucite naaassss........
< Poruku je uredio margom -- 29.5.2014 16:04:45 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 19:54:34
|
|
|
|
Maraj
|
Margom draga!!! Super su ti folikuli Ja sam OK, samo što sam stalno gladna, da l od utrogestana... Pojedo sve po kući . Ponekad me malo uhvati panika, ne mogu čini mi se da dočekam sl.nedjelju a opet nekad me strah rezultata... Uh, ovo čekanje baš dugo traje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 20:04:15
|
|
|
|
margom
|
Eeee mene to cekanje tek ceka .....al se rimuje........ A koji tebi bese danas dan od iui.....sta su ti rekli, kada da vadis betu? A sto se tice gladi....bogami si ti meni sumnjiva......ako je od utrogestana onda bi trebalo da glad traje od prvog dana uzimanja istog, a ti tek sada prijavljujes grickanje i zvakanje hehehe.....ja ipsk sumnjam na .......ajd da povuces nogu zenska.....ljubimmm
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 20:12:38
|
|
|
|
Maraj
|
Joj draga, sto kažu iz tvojih usta u Bozje uši. Ja sam radila u sredu, danas mi je 8.dan. Rano je još dr mi je rekao da radim betu za 10 dana od postupka, a meni je to rano.... To mi pada 26dc, pa ću ja sačekati minimum do 28. Jer mi i ciklusi traju 28 dana.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 20:47:09
|
|
|
|
margom
|
Pametno.....bolje sacekati nego dobiti lazan rezultat......a dotle, samo ruckaj hehehe.......
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 22:32:23
|
|
|
|
degu
|
Maraj navijam jako I za sve ostale ženice, naravno
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.5.2014 23:48:55
|
|
|
|
Njica
|
Navijam za sve i vucem!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 15:57:03
|
|
|
|
margom
|
E pa zene moje drage, uradih i ja svoju prvu IUI i to danas neplanirano....Naime, jutros po dogovoru odem ja u 7h na UZ da vidimo koliko su za jedan dan narasli folikuli. I krene ti doktorka sa palicom levo desno, te uzviknu jedno "Ijaooo!" na sta se ja pridigoh sa kreveta....Kaze ona, narasli su punoooo, mora danas da se radi IUI, trci da primis Pregnil.....otrcim ja, bocnu je sestra u guzu, izvadi mi krv da provere LH i produzih kuci da jurim muza sporad uzorka....Opste ludilo....da napomenem planirana je IUI za ponedeljak.... Dade mm uzorak, sacekasmo da vidimo jel ista valja, posto tu bas i nismo sjajni, oni rekose da je dovoljno OK da se radi ( imao je ukupno oko 15 miliona) te sacekasmo da ga obrade, tj centrifugiraju i spreme za druzenje sa folikulima. Dotrca dr, razvali me sa uzasno velikim metalnim spekulumom, bolelo je ko sam djavo, kaze da sam se stegla suvise ( pa ko i ne bi sa 3kg predimenzioniranog metala u sebi, pa nemamo sve mi istu velicinu doticne gospojice da bi za sve koristili isti spekulum) sve mi je sluzokoza isecena, ubaci uzorak i ajd caooooo.....za dve nedelje vadimo beticu.... Eto, i to sve od jutros u 7h do 14h...... ludilo...... Sada cekamo i nadamo se...... Poljubac za sve navijacice.....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 17:00:20
|
|
|
|
Maraj
|
Au margom,ala si ti imala naporan dan. Pa koliko su narasli, kad su juce bili 15 i 16 mm, mogli su max 17 i 18 mm, jer da? Verovatno bi bilo kasno da ti radi tek u ponedjeljak, a uvek je bolje ranije. Jer ti rekla sta za odnose? Jer vam rekla da upraznjavate danas i sutra? Mi jesmo,tako nam rekao dr,da je prirodnije zbog materice i celog postupka. Sad odmaraj a ja navijam
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 17:29:02
|
|
|
|
margom
|
Hehehe Maraj natrcah se bogami i to sa preponama.....Verovala ili ne, narasli su na 19mm, i to ovako: Na desnom jajniku dva folikula od 19mm, jedan od 18mm i jedan od 16mm, na levom jajniku jedan folikul od 16 mm...... Ludilo......ja rekoh zadrzace se samo dva komada, kad ono medjutim..... Za odnose ne rekose nista, mada cemo mi sutra verovatno muckati, danas nema sanse, skroz sam izranjavljena dole.....bas mi je bilo bolno......Nista mi nije dala ni od terapije, samo u utorak idem na kontrolni UZ, verovatno da vidi dal su pukli.....A kako je to mislio tvoj dr da je prirodno za matericu, non kapisko..... Ljubim i ja tebe i navijammmm
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 18:41:36
|
|
|
|
Štetica
|
Magrom znaci da grejem dlanove za navijanje.
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 18:43:26
|
|
|
|
Maraj
|
O margom pa super su narasli Meni je dr dao utrogestan. A to za odnose, rekao mi je da se materica grci i "uvlaci" plivace u toku odnosa. Ne mogu ti baš prepricati,kako je on to meni objasnio,ali kao sustina je da bi trebalo 2 večeri za redom što smo mi ispostovali a valjda i zbog ovih manjih folikula koji mogu puci nekoliko sati kasnije Bože, da l je moguće da te toiko izranjavala. Važno da si to obavila,sad nam ostaje da cekamo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 18:45:02
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj,Margom od srca navijam da vam uspe IUI
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 19:45:57
|
|
|
|
margom
|
Hihihihi Maraj, pa vi ste bas bili vredni, a znas kako se kaze, ko se puno trudi ostane trudaaaan.......Ima logike u tome sto kaze tvoj dr, probacemo i mi sutra da "odradimo" taj posao, samo da mi se malo smiri sluzokoza "dole", bas me pecka i kada piskim..... A nije ni cudo, ono cudo od spekuluma su koristili verovatno u 12. veku......joooj kada krenu da ga naglo vrti gore dole, videla sam sve zvezde, a trenutno mi izazove one jace menstrualne bolove, a bogami i nagon da idem u toalet ....moja dr u domu zdravlja je u odnosu na ovunod danas nezna kao pamuk, jos bira manje - decije spekulume, a trudi se da budu oni za jednokratnu upotrebu, mislim da su plasticni......Ali nema veze, bilo pa proslo, guramo dalje...... A jel' ne pitah te Maraj, kakav je vama bio spermogram.... Stetice, Jole i sve devojke koje navijate, vi ste veeeelike duse i srca, sve vas punooooo ......
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 19:46:20
|
|
|
|
margom
|
I da ne zaboravim, ako uspe, sve vas zovem da proslavimo...valja se , da ne bije maler hehheeee......
< Poruku je uredio margom -- 30.5.2014 19:48:52 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 20:28:54
|
|
|
|
Maraj
|
Mi imamo oligoasteno spermiju tj smanjen i broj i pokretljivost.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 20:32:00
|
|
|
|
margom
|
Znaci isto......mozemo da osnujemo klub hehehe ! Nego, moram da postavim jedno glupo pitanje.....ovo sto oni nama ubrizgaju, to u nekom trenutlu iscuri ili......jesi li ti nesto primetila tog dana ?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 20:57:34
|
|
|
|
Maraj
|
Meni je dr stavio malu gazu koja mi je stajala nekih sat vremena,kada sam je izvadila, bilo je na njoj malo zelatinozne točnosti i malo krvi i to je sve. Nisam prijetila posle da je nešto iscurilo.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2014 21:13:00
|
|
|
|
margom
|
I ja malopre primetila isto, mada mi to izgleda malo u odnosu na to koliko su ubrizgali...mada i logicno mi je da ili iscuri ili ode prilikom pis pis.....Bitno je da se plivaci zadrze u druzenju sa gospojicama jajnim celijama...... Kada ti bese vadis betu?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.5.2014 8:11:51
|
|
|
|
Maraj
|
Jao,trebalo bi u ponedjeljak,to mi je 28.dc i 12.dan od postupka. Malo me hvata strah od rezultata... Mada mi je dr rekao da danas uradim 10.dan
< Poruku je uredio Maraj -- 31.5.2014 8:12:26 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.5.2014 10:34:13
|
|
|
|
jess021
|
Maraj navijamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?