|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
25.3.2014 18:44:00   
nata11
Zao mi je cuda user posted image Da sledeca bude uspesnija.

(odgovor članu cuda)
Direktna veza do poruke: 2201
31.3.2014 23:09:25   
zeksi
Cao. Ima li neko da zna kakav treba biti spermogram da bi se mogla raditi IUI? Odnosno koliko spermatozoida mora biti u mililitru ejakulata?

< Poruku je uredio zeksi -- 31.3.2014 23:17:55 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2202
1.4.2014 15:30:11   
degu
Mi smo imali 7 miliona/ml i dr-ka nam je govorila da smo skoro na donjoj granici. Mislim da je prava donja granica 5 miliona ako se dobro sećam.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 2203
2.4.2014 10:05:53   
nata11
I ja mislim da je donja granica 5 tako mi je bar reko dr.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2204
2.4.2014 13:54:31   
tanya82
Devojke,

zamolicu neku od Vas koja je skoro radila inseminaciju u GAK Višegradskoj da mi da neke bliže informacije, tipa : šta je potrebno od rezultata, da li je samo za mene potreban uput, i sve ono što mislite da mi trebalo da znam user posted image .
Radila sam u Frontu ali to je priča za sebe.

Hvala!
Pozdrav,
Tanya82

(odgovor članu Sicilijana)
Direktna veza do poruke: 2205
2.4.2014 21:22:15   
Inda
Tebi je potreban uput za lezanje-zeleni, i brisevi cervikalni i vaginalni stari do mesec dana, Njemu je potreban obican plavi uput i spermogram i spermokultura, isto stari do mesec dana. Tog dana treba da ste tamo izmedju pola 8h i 8h, i ti treba da poneses spavacicu i papuce. Nadam se da nista nisam izostavila user posted image pozz... i srecno!

(odgovor članu tanya82)
Direktna veza do poruke: 2206
3.4.2014 11:24:31   
margom
Ne secam se one stare izreke u smislu "nije kome je namnjeno, nego sudjeno" ili nesto slicn, ali naravno da ne moze da ide onako kako smo mi hteli. Elem, vec godinu i po dana se mlatimo sa raznoraznim pregledima, brisevima, bakterijama, losim spermogramima, iznova i iznova vadjenjima uputa za komisiju za VTO, da bi nas ponovo vratili na IUI jer Boze moj "spermogram nam je sa ukupno 8 komada u ukupnom uzorku skocio na 11 miliona po ml ( ukupno 30 miliona, od cega nekih 25% pokretnih)".... E sad, prica je sledeca: "a da vi probate koju IUI dok cekate na komisiju i poziv za IVF, da mi vidimo kako reagujete na blagu stimulaciju, a suprugov uzorak na obradu"..... Sto znaci, eto nas ponovo na pocetku, dobro, ne bas pocetku jer smo prosli kojesta, ali u sledecem ciklusu idemo na IUI u Bis Intermedikus kod dr Spremovic. Ima li nekoga ko je radio tamo IUI ili barem kod nje i kakvi su utisci. takodje me zanima, sta im to znaci blaga stimulacija. Jos moram ponovo po upute kod ginekologa za briseve, makar to da ne placamo, a kod nje se zakazuje sest meseci unapred user posted image i da poludis...... Ali, dobro, neka, sve izdrzavamo, samomda se dodje do user posted image user posted image user posted image , sunce im malo poljubim....... Veeeeliki poljubac za sve devojke trudilice i one koje su u medjuvremenu postale mamice......user posted image

(odgovor članu Inda)
Direktna veza do poruke: 2207
5.4.2014 12:08:01   
anaialeksa
Veliki pozdrav svim buducim mamicama,
evo i mene konacno na ovoj temi posle svih uradjenih testova, briseva, spermograma, hsg-a mi smo krenuli sa procedurom za nasu prvu inseminaciju. Juce sam bila kod dr , bio je 2dc, dibila sam kao terapiju klomifen 1/2 ujutru i uvece. Naime, htela sam da Vas pitam posto ste vi vise od mene u svemu ovome, na UZ od juce ( 2 dc ) imam 2 folikula na oba jajnika velicine od 10 mm i 12 mm. Da li je to ok, posto mi dr nista nije rekla, a mene bas, bas zanima!!!!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2208
14.4.2014 19:59:40   
spartanac
Cao ,

ja sam nova i evo bas danas sam bila u Narodnog Fronta kad mi je doktor Vasiljevic preporucio insiminaciju.Problem je kod muza spermogram i broj i pokretljivost , ja sam radila hsg i sve analize i sve je ok.Zanima me meni je rekao da dodjem 10 dan ciklusa na ultazvuk...a , vidim da druge devojke ovde idu 3-4dc ...I imam još jedno pitanje ,ko mi daje uput za insiminaciju?Da li moj ginekolog?Nista mi, bre ,nisu rekli,ostala sam malo zbunjena....

Hvala vam unapreduser posted image

(odgovor članu anaialeksa)
Direktna veza do poruke: 2209
14.4.2014 20:00:40   
spartanac
Da i kaze se insEminacija , ne insiminacija ko sto ja kazem.....user posted image

(odgovor članu spartanac)
Direktna veza do poruke: 2210
14.4.2014 21:47:27   
zeksi
Neznam da ti bas tacno kazem u vezi Narodnog fronta, jer sam ja radila u Ns na betaniji....ali mislim da je isto pravilo da uput daje ginekolog.

Direktna veza do poruke: 2211
14.4.2014 21:48:52   
zeksi
Treba uput od dinekologa.

Direktna veza do poruke: 2212
15.4.2014 9:06:14   
spartanac
Hvala , Zeksi...user posted image .

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 2213
8.5.2014 17:01:20   
Maraj
Evo,da se upišem i ja. Spremam se za drugu inseminaciju.Danas sam počela sa klomifenom 2*1. Prethodna je bila bez stimulacije. Imam pitanjce, da li su vam brisevi bili sterilni, mm i ja nikako da se izlecimo od enterokoke.user posted image doduše, dr je rekao da će me pokriti antibiotikom. Već deset meseci nikako da se resimo ove napasti.

Direktna veza do poruke: 2214
11.5.2014 18:48:56   
nata11
Maraj dokle si stigla?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2215
14.5.2014 18:55:54   
Maraj
Pozdav drage,evo i mene sa uz. 9.dc endomertijum 6.5 dva folikula desno do 11mm i levo 3 do 11mm. Kako vam ovo izgleda? Za 2 dana idem opet na uz.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2216
14.5.2014 18:58:54   
nata11
Mislim da je OK ima jos vremena da narastu folikuli. navijam da ova bude poslednja user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2217
14.5.2014 19:10:38   
Štetica
Marraj meni to deluje ok,taman dok porastu folikuli zadebljace i endometrijum. Nadam se da ce biti uspesna,odavno niko nije zatrudneo sa ove teme,red je da prekines tu seriju i da nas obradujes.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2218
16.5.2014 17:08:45   
wivern
Zenske treba mi informacija za jednu moju projateljicu. Da li je za inseminaciju u visegradskoj potrebna i zdravstvena knjizica supruga?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2219
16.5.2014 21:18:53   
ako
Potrebna je njemu zdravstvena I uput za obradu uzorka,moze I ginekolog da da taj uput

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2220
16.5.2014 21:38:45   
nata11
IZVORNA PORUKA: ako

Potrebna je njemu zdravstvena I uput za obradu uzorka,moze I ginekolog da da taj uput

A kada prvi put idete na odeljenju steriliteta dr. iz DZ daje upit za vas + kasnije treba uput za insemenaciju ili vam je potreban uput sam prvi put dok vas ubace u evidenciju?

< Poruku je uredio nata11 -- 16.5.2014 21:40:17 >

(odgovor članu ako)
Direktna veza do poruke: 2221
16.5.2014 21:43:30   
wivern
Ako hvala ti puno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2222
16.5.2014 21:53:42   
Inda
Za inseminaciju zeni je potreban zeleni uput koji vazi samo za tu jednu intervenciju sto znaci da ona svaki sl. put donosi novi zeleni uput. Muskarac donosi plavi uput za uzorak sperme koju daje, i on vazi 6 meseci, znaci pokriva i sve naredne inseminacije u tom periodu. Srecno svimauser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2223
16.5.2014 22:04:14   
nata11
Hvala Inda

(odgovor članu Inda)
Direktna veza do poruke: 2224
17.5.2014 10:22:39   
Maraj
Evo i mene 11.dc endomertijum 6.8mm levo ovar. 3 folikula do 13.2 mm a desno dva do 12.1mm. Kaže dr da sporije rastu jer ih je dosta, ali važno da rastu...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here