Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 16:33:44
|
|
|
|
bubulence
|
Olga, bice popravni uskoro... Iva nedostajes
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 19:47:35
|
|
|
|
17 joka
|
samo da vas sve pozdravim jako za sve sada cu cesce biti uz vas posle dva meseca sam konacno kuci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 20:15:19
|
|
|
|
Meisje
|
Joko vidim ja nema te...sta ima novo,kako si?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 20:27:22
|
|
|
|
17 joka
|
eh draga moja Mei svasta
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 20:37:03
|
|
|
|
Torbica
|
Olga sad vidim..
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 20:52:29
|
|
|
|
bubulence
|
joko , kako si? crtice zavusaaavate!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 20:59:17
|
|
|
|
17 joka
|
Ja pokusavam da se sastavim, odmorim od svega, da punim baterije za sve ono što nas čeka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 27.5.2014 23:58:40
|
|
|
|
madre
|
Gde ste, zene? Prave li se deca? ovde je bas tiho...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 11:09:18
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,nikako da te uhvatim na forumu! kako ste? kako ide sad pravljenje bebe!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 12:34:58
|
|
|
|
Meisje
|
Joko pa sta je bilo? Je l se nesto desilo? Olga sad procitah...za malo! Pored sve te frke verovatno je i stres uticao..idemo dalje,cekamo da nas iznenadis!
< Poruku je uredio Meisje -- 28.5.2014 12:40:27 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 12:56:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR drage moje , nisam se javljala , svasta se desavalo i u drzavi i kod mene elem , ono kasnjenje je imalo za rezultat betu od 120 koa je pala na 15 bez nekog ozbiljnog krvarenja Sad tek vidim. Bas mi je zao. Ali pazi, ne mora da bude jace krvarenje no inace. Nije se lepo zakacilo, ali zakacice se uskoro. Navijam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 13:51:06
|
|
|
|
Jole84
|
Ljubim moje crtice kunem vam se,zaboravi se muka kad je uzmete u naručje....želim vam to brzoooo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 13:53:14
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 13:58:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre Gde ste, zene? Prave li se deca? ovde je bas tiho... heeeej , kako se draga? mislila sam na tebe...mi smo vredni poslednjih dana ali smo one najbitnije dane preskocili . vi?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 14:25:39
|
|
|
|
7marii
|
Dan crtice i od mene ja cekam danas je 16dc od one koja je trajala 2 dana,pa cekam da vidim kakvo ce stanje biti ovog puta ne nadam se crticama, nesto nismo bili onako vredni a sad sta cemo ja sam cela nikakva bolesna sam od ponedeljka,tacnije nisam bolesna samo ubivena na noge jedva stojim. U pon. ceo dan sam imala glupavu temperaturu 38.6 i jedva se spustila e sad mi je ovo verovatno od nje,a i boli me jajnik nesto cudno nije jak bol ali bolucka,verovatno neka prehlada. Smorih ajde sad malo vedrije JEL IMA NOVIH? za koga da navijamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 15:14:54
|
|
|
|
bubulence
|
mari zaboravila am jesi li ti uopste isla kod dr od poslednje ? cudno je tu nesto...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 15:21:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Joko šta ima novo kod vas,odavno te nisam videla na forumu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 16:30:39
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mari zaboravila am jesi li ti uopste isla kod dr od poslednje ? cudno je tu nesto... Ne bila sam nedelju dana pre nje kod privatnika,po njemu sve ok.A sad nakon ove cudne nisam bila i necu,kad je bila biohemijska isto sam dobila i trajalo 2 dana,tako da sad ne idem cekam da dodje ako hoce iskreno ako je opet biohem. ne zelim da znam,proslog puta sam se ziva isplakala Pre 5 dana sam uradila test cisto da ipak proverim on je negativan,tako da ja cu sad da cekam valjda ce da se unormali.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 16:34:47
|
|
|
|
superm
|
Gde ste crtice? Ja vas citam ali se slbo pojavljujem, tj, krijem se... Mi smo bili vredni, pa... videcemo. Mozda bude
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 17:04:20
|
|
|
|
Sandra_n
|
Zdravo crtice evo mene vratila se unazad,imala sam pobacaj pa sada moramo da cekamo mesec dana tj do prve m pa onda opet da pravimo bebu.Bila sam tuzna ali sam sada ok sta cu bozija volja,nadam se da ce uskoro moj mali sin da dobije batu ili seku
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 17:07:30
|
|
|
|
superm
|
sANDRA, zao mi je. Bravo za pozitivno razmisljanje. I ja sam prosla kroz to, sada ih imam dvojicu. Sreca prati hrabre.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 18:43:03
|
|
|
|
amelia
|
Vece crtice kakoste jel muckate? ja sam sva nekakva tuzna danas je 24 dc a O jos nije bila juce i prekjuce pozitivna trakica danas negativna temperatura nije skocila ne znam kada daje ocekujem iscedak skoro i da nemam sinoc smo bili vredni za svaki slucaj ne znam zbog cega mi opet okasnila O ... madre kako si ti sta ima novo kod tebe ? Superm navijam da budu Sandra zao mije draga ali idemo dalje bitno je dasi dobro bice uskoro...mari nemate odavno kako si mi ? Sve vas jako jako najjace
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 18:47:43
|
|
|
|
superm
|
AMELIA, ti mi izgleda predvidjas . Mislim- devojcicu?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 18:50:24
|
|
|
|
amelia
|
Hehe superm jesam ki bas potrefila ono sto zelis
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 18:55:47
|
|
|
|
superm
|
Ma samo neka bude sve OK, ako bude uopste. Mada, moram da priznam da pomalo prizeljkujem i curicu. Volim svoje decake vise nego ista, ali bih volela jednu malu drugaricu
|
Anketa
IshranaAdminKada ste uveli prvu kašicu ili sokić?6 meseci (
26%)
4-5 meseca (
48%)
3-4 meseca (
22%)
Drugo. (
4%)
Ukupan broj glasova: 96Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!