|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
28.5.2014 21:29:47   
joliska
cekalice dobila sam savet da je najbolje otici na odmor 10 dana , natempirati kad je ovulacija i tamo se potruditi, tako cemo i da uradimo, pa sta bude bice....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 426
28.5.2014 21:53:03   
superm
Kod mene sve sami PMS simptomi...user posted image Mislim da ni ovog puta nemauser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 427
28.5.2014 22:48:04   
Sandra_n
Hvala crticeuser posted image

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 428
28.5.2014 22:49:33   
bubulence
sandra zao mi je ali samo budi tako pozitivna i za koji mesec ce biti opet user posted image .
amelija, samo vi muckajte, ne obaziri se na T!
joliska, lep provod user posted image !
superm mislila sam da ste vi odustali od muckanja user posted image . samo napred user posted image .
mi smo bili malo u minus fazi, odnosno ja, pa smo slabije muckali ali dobro, bice kako bude...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 429
28.5.2014 23:02:03   
Štetica
Ja svratila da vas malo povucem,da nepustate korenje.user posted image
Bubi i ja tako bih u beskonacnoj minus fazi u aprilu,pa od 3 sexa za mesec dana ja trudna,a dok sam jurila i O i da bude sve idealno uvek bio mucak.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 430
28.5.2014 23:54:22   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Štetica

Ja svratila da vas malo povucem,da nepustate korenje.user posted image
Bubi i ja tako bih u beskonacnoj minus fazi u aprilu,pa od 3 sexa za mesec dana ja trudna,a dok sam jurila i O i da bude sve idealno uvek bio mucak.

hihi pa ajde neka bude kao kod tebe user posted image .
ma mi je nikada ni ne vijamo, iskreno do pre 3 meseca nisam ni znala sta je ovulacija, ne osetim je, a sada kao racunam da je to 14.dc mada ne mora da znaci...a eto i te dane najcesce preskocimo user posted image . imamo jedno dete, to je najbitnije a drugo kada odje- dobro je doslo...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 431
28.5.2014 23:55:27   
bubulence
a sada odoh nesto da radim user posted image

Direktna veza do poruke: 432
29.5.2014 9:28:10   
7marii

IZVORNA PORUKA: amelia

.mari nemate odavno kako si mi ? Sve vas jako jako najjace user posted image

Nema me amelia,ciklusi mi poludeli pa se ne nadam crticama i onda slabo svracam user posted image mada pratim vas ja samo se slabo oglasavam user posted image evo sad cu da budem redovna user posted image kao moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 433
29.5.2014 9:36:33   
vonavoj
devojke,dosla sam da vas vuceeeem!!user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 434
29.5.2014 13:41:59   
amelia

IZVORNA PORUKA: bubulence
amelija, samo vi muckajte, ne obaziri se na T!

Bubulence muckamo neprestano user posted image ne obazirem se ni na sta vise ako bude bice ovih dana o pa se nadam da ce mo je uloviti.. mari nadam se da ce se uskoro sve srediti pa da pljuste sto pre user posted image user posted image ... Joliska lep provod i uzivancija max i sto vise muckaj bice user posted image uskoro user posted image ...Von draga vuci vuci user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 435
29.5.2014 13:46:06   
bubulence
von mnogo snage treba da povuces sve ceTkalice user posted image .
amelia tako i treba, mi prosli put nista nismo praili pa evo imam malo cudoviste koje ne miruje ni sekundu...
mari user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 436
29.5.2014 14:06:06   
vonavoj
user posted image samo vi muckajte,ja sam jaka,mogu da vas dobro povucemuser posted image

Direktna veza do poruke: 437
29.5.2014 16:03:57   
Verolina
Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 29.5.2014 16:07:03 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 438
29.5.2014 16:04:58   
daca77
Navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 439
29.5.2014 16:30:07   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Verolina

Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. user posted image user posted image

evo ja cu ti reci i kada user posted image !

IZVORNA PORUKA: vonavoj

user posted image samo vi muckajte,ja sam jaka,mogu da vas dobro povucemuser posted image

onda vuci, ja sam spremna user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 440
29.5.2014 16:36:15   
vikiveki
Crtice, zna li neko nešto o Joki17? nema je tj. nisam je skoro videla na RR

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 441
29.5.2014 16:37:38   
Verolina

Ha ha ha...Pljuniuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 442
29.5.2014 16:42:30   
Maslacak15
vikiveki bila je pre neki dan. Izvrti koju stranicu crtica unazaduser posted image

Verkauser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 443
29.5.2014 19:50:08   
eriy
Hej za pocetak vas pozdravljamuser posted image nova sam. Imam 25 godina i godinu i pol pokusavam zatrudnit ali mi bas i neide :( vise neznam sta da radim, nadam
se dace dovit par savjeta od vas :)

Direktna veza do poruke: 444
29.5.2014 19:54:04   
bubulence

Ha ha ha...Pljuniuser posted image

sledece godine u junu stizu blizanci user posted image , sa VTO user posted image . pol ne znamo ali nije ni bitno...
eriy dobrodosla! jesi bila na nekim pregledima? ajde da sto pre predjes u trudnicke teme user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 445
29.5.2014 20:44:47   
eriy
Bila sam kod doktora i pregledala me i uzela briseve, imala neku bakteriju ali nista opasno kaze sve ok i nemam razlog da se brinem. Jucer narucila LH trakice za utvrdivanje ovulacije sutra stizu, pa valjda ce sa njima uspjet :) jel neko koristio te trakice vec?

Direktna veza do poruke: 446
29.5.2014 20:53:20   
bubulence
imas temu ,ukucaj lh tracice u pretrazivac.
bice draga, samo kod nekoga to traje malo duze...

< Poruku je uredio bubulence -- 29.5.2014 20:54:06 >

(odgovor članu eriy)
Direktna veza do poruke: 447
30.5.2014 9:26:01   
7marii
Jutro zene ajd na user posted image ja celu noc spavala nisam,ubi me stomak ali nekako cudno tup bol nije kao kad treba da dodje user posted image ali ja ga cenim da je to,to,moj PMS taman na vreme user posted image bas me nervira cak ni PMS nece da mi zakasni user posted image

Direktna veza do poruke: 448
30.5.2014 9:36:07   
superm
Dobro jutro. Ja sam vec odavno popila prvu jutarnju user posted image . Kod mene nista novo. PMS izgleda...ne verujem da ce biti crtice.
7Marii, nek je sve tacno ko svajcarski sat. Bolje je tako, ali opet ne opterecuj se bas zato sto tacno znas kada je O i ostalo...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 449
30.5.2014 10:14:55   
7marii

IZVORNA PORUKA: superm

7Marii, nek je sve tacno ko svajcarski sat. Bolje je tako, ali opet ne opterecuj se bas zato sto tacno znas kada je O i ostalo...

Pa superm nije sve tacno zato brinem,ciklus mi je 23-24 dana malo se skratio. A dans mi je 18 dc rano je meni za ove bolove,oni mi se javljaju dan pre user posted image pa sam zabrinuta nije valjda da ce opet user posted image poraniti,nemam pojma sto me ovako boli. Vec sam se spremila za user posted image nosim ulosku ali sve se nadam nece valjda ovako rano user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Emina za devojcicu
pisuljica

Da (51%)

Ne (49%)

Ukupan broj glasova: 104

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here