Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 10:23:00
|
|
|
|
superm
|
e, a moj ciklus se malo produzio za neki dan. Ne znam sta TO znaci.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 10:31:28
|
|
|
|
7marii
|
Pa to znaci da si mi ti ukrala tih 2 dana,vracaj mi ih eto gde su mi nestali ma to je sve zbog ovog vremena vidis kakvo je ludo,cas sunce cas kisa cas toplo cas hladno,dobro smo mi i normalni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 10:32:40
|
|
|
|
superm
|
a mozda ulazim u predmenopauzu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 10:41:06
|
|
|
|
7marii
|
Eh sad ma neeeee bre nije to ne brini
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 11:07:54
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuu drugarice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 12:21:58
|
|
|
|
Ipokrisia
|
cao cao svima!! kako ste crtice moje? mi na zalost nismo bili mnogo vredni ovaj mesec, bas kad su bili plodni dani imala sam jako visoku temperaturu,neki grip,tako da smo pokusali svega 3 puta :( kad pogledam svaki mesec bude nesto,ili M bolestan ili ja, onda sled.mesec ide na put bas kad su mi plodni dani...bezveze...Sve u svemu sledecu ocekujem oko 7.juna,ali slabi su izgledi da ce biti nesto od ...
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 30.5.2014 12:22:24 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 12:24:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Da ne pricam koliko sam lekova i sirupa ispila, i jos uvek pijem,tako da mozda ne bi ni bilo dobro da sad zabebim...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 12:27:21
|
|
|
|
7marii
|
Ipokrisija tako i kod mene,bila bolesna nismo bili nesto vredni pa se ovaj mesec ne nadam. treba da bude 5.6 a koliko me bole jajnici sad ce ona
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 12:45:31
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Bice valjda jednom...ja gledam svi oko mene zatrudnjuju,cak i devojke kojima su rekli da su male sanse da ikad zatrudne,a ja nista :( i ovde na forumu uglavnom svi vec imaju jedno dete,meni je malo frka jer nemam dece pa onda ni ne znam da li je sve ok,da li cu moci...Pokusavacemo jos par meseci,pa da odem onda na detaljnu analizu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 13:53:30
|
|
|
|
7marii
|
Ne znam dal pratis ovulac. kupi one lh trake pa probaj sa njima,tako cu i ja jos koji mesec pa cu ih uzeti sad se igramo pa ako ubodemo a ako ne,moracu da pocnem da pratim sve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 18:43:43
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. Nata je već pečena pošto je moja dr uzela u svoje ruke,a ti mi mirišeš na trudno. Štetica je iščupala staro korenje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 19:30:45
|
|
|
|
bubulence
|
ipokrisia bice i kod tebe, samo nemoj da se opterecujes... lagano... vi od februara pokusavate, jeli tako? ja dobilaaa.... i to 4 dana pre vremena...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 19:34:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: Verolina Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. Nata je već pečena pošto je moja dr uzela u svoje ruke,a ti mi mirišeš na trudno. Štetica je iščupala staro korenje Steti iscupala korenje, a ja cu da zatrpam kanal gde smo rasli godinama muceci se. Zatrpacu ga bar za sve ove cekalice koje krecu u drugi krug. Zatrpacu ga da se Milina mama ne muci mnogo da joj podari batu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 19:41:31
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ja dobilaaa.... i to 4 dana pre vremena... Bubulence sledeci mesec u akciju ali ozbiljnu Izgleda da cu i ja tvojim stopama,ceo dan imam blage tupave menstrualne bolove a vreme jos nije,tek za 5-6 dana. Non stop trckaram u wc i cvirim dal je krenula a za sad je nema samo onog normalnog sekreta koji mi uvek dan pre nje nestane,a sad ga ima ali ima i tih blagih bolova
< Poruku je uredio 7marii -- 30.5.2014 19:44:50 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:08:07
|
|
|
|
bubulence
|
ozbiljno nego sta . ovaj mesec se nisam ni nadala da mogu nesto pametno da uradim... bas nisam bila u fazonu, ali sam bar skupila snagu za sledeci mesec da se bacim na keksanje svaki dan ... i draga, nista ne omra da znaci dok ne krene. simptomi i su isti, veruj mi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:16:23
|
|
|
|
superm
|
Crtice, mnogo ste mi nesto zabrinute. Osmeh na lice i bice, bice...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:27:42
|
|
|
|
bubulence
|
ne sam zabrinuta zabog , nego zbog komsije sto sedi napolju u majici bez rukava . a sitna mu deca trce u papucama bez carapica . e stvarno nisam zabrinuta, uvek kazem, imam jedno zivo i zdravo, i hvala Bogu na tome, ako mene pitate neka se prvo izredjaju ovde devojke sto nemaju dece a zele ih, ja mogu da cekam u redu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:49:30
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence i draga, nista ne omra da znaci dok ne krene. simptomi i su isti, veruj mi... Ma ni ja se ne nadam,kazem nesto bila bolesna i ne nesto vredna. Nego sam se zabrinula zbog tih bolova rano mi je za danasnji dan sam pregurala,uh stigla sam do 19dc Bubulence pa ja nemam ni simptome PMS-a nikad,samo me presece i zaboli stomak i ona krene,pa me ovi bolovi koji traju ceo dan zbunili sto je nema a ne mora ni da dodje .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:53:54
|
|
|
|
bubulence
|
a mozda i ne dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 20:55:23
|
|
|
|
7marii
|
Cisto sumnjam,ali nikad se ne zna,mozda se i iznenadim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 23:44:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Ženiceeeee, navijam!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 23:47:36
|
|
|
|
bubulence
|
ivaaa nedostajes draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 31.5.2014 0:22:57
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Steti iscupala korenje, a ja cu da zatrpam kanal gde smo rasli godinama muceci se. Zatrpacu ga bar za sve ove cekalice koje krecu u drugi krug. Zatrpacu ga da se Milina mama ne muci mnogo da joj podari batu Verka zatrpavaj polako ja te vec vidim u prvom u paketu sa Natom.Samo da nahvatam Dacu da mi pomgne,ona jeste sitna al moze dobro da povuce. A da jos vas dce da iscupamo i uvesce se novo pravilo u crtice,strogo zabranjeno pustanje korenja u temi o zatrudnjivanju.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 31.5.2014 8:30:53
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Bubulence hvala na podrsci,divna si mi pokusavamo negde od februara/marta, svako ce reci tek smo poceli,a meni ko citava vecnost
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 31.5.2014 10:44:05
|
|
|
|
7marii
|
Jutro zenice meni danas super nemam vise bolova ko zna sta je bilo ono juce mozda zato sto sam bila bolesna nekoliko dana pa od toga,bitno je da nisam dobila ranije,mozda mi se ovaj mesec unormali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
NadimakShishicaNadimak za Nebojsu?Sasvim neki drugi, nevezano za ime (
56%)
Jooj..navedite sami :) (
44%)
Ukupan broj glasova: 66Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!