Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 21:29:47
|
|
|
|
joliska
|
cekalice dobila sam savet da je najbolje otici na odmor 10 dana , natempirati kad je ovulacija i tamo se potruditi, tako cemo i da uradimo, pa sta bude bice....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 21:53:03
|
|
|
|
superm
|
Kod mene sve sami PMS simptomi... Mislim da ni ovog puta nema
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 22:48:04
|
|
|
|
Sandra_n
|
Hvala crtice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 22:49:33
|
|
|
|
bubulence
|
sandra zao mi je ali samo budi tako pozitivna i za koji mesec ce biti opet . amelija, samo vi muckajte, ne obaziri se na T! joliska, lep provod ! superm mislila sam da ste vi odustali od muckanja . samo napred . mi smo bili malo u minus fazi, odnosno ja, pa smo slabije muckali ali dobro, bice kako bude...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 23:02:03
|
|
|
|
Štetica
|
Ja svratila da vas malo povucem,da nepustate korenje. Bubi i ja tako bih u beskonacnoj minus fazi u aprilu,pa od 3 sexa za mesec dana ja trudna,a dok sam jurila i O i da bude sve idealno uvek bio mucak.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 23:54:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ja svratila da vas malo povucem,da nepustate korenje. Bubi i ja tako bih u beskonacnoj minus fazi u aprilu,pa od 3 sexa za mesec dana ja trudna,a dok sam jurila i O i da bude sve idealno uvek bio mucak. hihi pa ajde neka bude kao kod tebe . ma mi je nikada ni ne vijamo, iskreno do pre 3 meseca nisam ni znala sta je ovulacija, ne osetim je, a sada kao racunam da je to 14.dc mada ne mora da znaci...a eto i te dane najcesce preskocimo . imamo jedno dete, to je najbitnije a drugo kada odje- dobro je doslo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 28.5.2014 23:55:27
|
|
|
|
bubulence
|
a sada odoh nesto da radim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 9:28:10
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: amelia .mari nemate odavno kako si mi ? Sve vas jako jako najjace Nema me amelia,ciklusi mi poludeli pa se ne nadam crticama i onda slabo svracam mada pratim vas ja samo se slabo oglasavam evo sad cu da budem redovna kao moja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 9:36:33
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke,dosla sam da vas vuceeeem!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 13:41:59
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence amelija, samo vi muckajte, ne obaziri se na T! Bubulence muckamo neprestano ne obazirem se ni na sta vise ako bude bice ovih dana o pa se nadam da ce mo je uloviti.. mari nadam se da ce se uskoro sve srediti pa da pljuste sto pre ... Joliska lep provod i uzivancija max i sto vise muckaj bice uskoro ...Von draga vuci vuci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 13:46:06
|
|
|
|
bubulence
|
von mnogo snage treba da povuces sve ceTkalice . amelia tako i treba, mi prosli put nista nismo praili pa evo imam malo cudoviste koje ne miruje ni sekundu... mari
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 14:06:06
|
|
|
|
vonavoj
|
samo vi muckajte,ja sam jaka,mogu da vas dobro povucem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:03:57
|
|
|
|
Verolina
|
Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance.
< Poruku je uredio Verolina -- 29.5.2014 16:07:03 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:04:58
|
|
|
|
daca77
|
Navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:30:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. evo ja cu ti reci i kada ! IZVORNA PORUKA: vonavoj samo vi muckajte,ja sam jaka,mogu da vas dobro povucem onda vuci, ja sam spremna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:36:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Crtice, zna li neko nešto o Joki17? nema je tj. nisam je skoro videla na RR
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:37:38
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Verolina Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. evo ja cu ti reci i kada ! Ha ha ha...Pljuni
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 16:42:30
|
|
|
|
Maslacak15
|
vikiveki bila je pre neki dan. Izvrti koju stranicu crtica unazad Verka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 19:50:08
|
|
|
|
eriy
|
Hej za pocetak vas pozdravljam nova sam. Imam 25 godina i godinu i pol pokusavam zatrudnit ali mi bas i neide :( vise neznam sta da radim, nadam se dace dovit par savjeta od vas :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 19:54:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Verolina Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. evo ja cu ti reci i kada ! Ha ha ha...Pljuni sledece godine u junu stizu blizanci , sa VTO . pol ne znamo ali nije ni bitno... eriy dobrodosla! jesi bila na nekim pregledima? ajde da sto pre predjes u trudnicke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 20:44:47
|
|
|
|
eriy
|
Bila sam kod doktora i pregledala me i uzela briseve, imala neku bakteriju ali nista opasno kaze sve ok i nemam razlog da se brinem. Jucer narucila LH trakice za utvrdivanje ovulacije sutra stizu, pa valjda ce sa njima uspjet :) jel neko koristio te trakice vec?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 29.5.2014 20:53:20
|
|
|
|
bubulence
|
imas temu ,ukucaj lh tracice u pretrazivac. bice draga, samo kod nekoga to traje malo duze...
< Poruku je uredio bubulence -- 29.5.2014 20:54:06 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 9:26:01
|
|
|
|
7marii
|
Jutro zene ajd na ja celu noc spavala nisam,ubi me stomak ali nekako cudno tup bol nije kao kad treba da dodje ali ja ga cenim da je to,to,moj PMS taman na vreme bas me nervira cak ni PMS nece da mi zakasni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 9:36:07
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro. Ja sam vec odavno popila prvu jutarnju . Kod mene nista novo. PMS izgleda...ne verujem da ce biti crtice. 7Marii, nek je sve tacno ko svajcarski sat. Bolje je tako, ali opet ne opterecuj se bas zato sto tacno znas kada je O i ostalo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 30.5.2014 10:14:55
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: superm 7Marii, nek je sve tacno ko svajcarski sat. Bolje je tako, ali opet ne opterecuj se bas zato sto tacno znas kada je O i ostalo... Pa superm nije sve tacno zato brinem,ciklus mi je 23-24 dana malo se skratio. A dans mi je 18 dc rano je meni za ove bolove,oni mi se javljaju dan pre pa sam zabrinuta nije valjda da ce opet poraniti,nemam pojma sto me ovako boli. Vec sam se spremila za nosim ulosku ali sve se nadam nece valjda ovako rano
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
SEKS:)bukimukiKOLIKO CESTO IMATE ODNOSESVAKODNEVNO (
12%)
JEDANPUT DO DVA PUTA NEDELJNO (
39%)
VISE OD DVA PUTA NEDELJNO (
14%)
JEDANPUT DO DVAPUT MESECNO (
32%)
VISE OD TRI PUTA NEDELJNO (
2%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!