|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
21.5.2014 15:42:28   
vonavoj
Olga se jos nije javljala?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 351
21.5.2014 21:30:29   
Trcosava
Sandra n - čestitam!!!! user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: sara6

Pozdrav svim trudilicama i za pocetak vam zelim puno srece u zajednickom nam ciljuuser posted image .Imam jedno pitanje za sve sto se simptoma tice,mogu da budu i ovakvi i onakvi i nisu kod sve zene isti...ali ono sto sam negde procitala je polozaj grlica,uslucaju nadolazece menge je skroy dole spusten a u slucaju da je doslo do oplodnje u kom je polozaju?

Sara6 - ja to iskreno ne znam.
Znam samo da se ja debelo zeznuh čekajući. Čekala sam simptome koje sam imala u sve 3 trudnoće i cvrc. I još sam trubila kako nisam trudna, kako nemam ni jedan znak da sam trudna kao pre. I opet CVRC. Niti jedan jedini znak nisam imala. Ma ni jedan!

Ni uras'o nokat!user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu sara6)
Direktna veza do poruke: 352
21.5.2014 21:53:03   
wivern
Znam samo da se ja debelo zeznuh čekajući. Čekala sam simptome koje sam imala u sve 3 trudnoće i cvrc. I još sam trubila kako nisam trudna, kako nemam ni jedan znak da sam trudna kao pre. I opet CVRC. Niti jedan jedini znak nisam imala. Ma ni jedan!

Ma jok bre, tebi su simptomi uvek isti...ma nemoguce bre....znas ti najbolje user posted image

Nisam sigurna za polozaj ali mislim da je dole sve zivo naduveno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 353
21.5.2014 21:55:25   
nata11

IZVORNA PORUKA: wivern

Nisam sigurna za polozaj ali mislim da je dole sve zivo naduveno user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 354
21.5.2014 22:35:17   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ni uras'o nokat!user posted image

ovo sam i ja pricala za ovu trudnocu..ama nista slicno kao u prvoj,ma nista nije govorila da ce bitiuser posted image ..nosila ulozakuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 355
22.5.2014 6:58:25   
Trcosava
Von ja nisam ni uložak stavljala. Mislila sam da me drma klimaks ili da su mi hormomi poludeli user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 356
22.5.2014 8:56:42   
eca89
Cao djevojke, meni kasni 2 dana user posted image , ali to ne mora nista znaciti, zar ne? Test se bojim raditi, možda nisam trudna, pa cu se samo razocarati user posted image ,, da li da sacekam jos malo, pa da onda radim?user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 357
22.5.2014 9:22:46   
vikiveki
Ja čim vidim da je ova tema aktivna, odmah pomislim da ima nekih vesti od Olge,ali vidim da se još nije javila

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 358
22.5.2014 9:26:04   
isidora88
olga je aktivna na drugim temama, ali ovde vesto izbegava da se javi, mirise na bebuuser posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 359
22.5.2014 9:31:00   
lanajelena
Trco cestitamuser posted image ,tek sad vidim...Olgaaaaaaaaa

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 360
22.5.2014 9:35:57   
Torbica
Kontam da ce javiti kad bude imala materijala!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 361
22.5.2014 9:36:23   
mali_mis
I meni je Olga mnogo sumnjiva, bas je negde spomenula da ustaje rano, to mora da je neki znak user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 362
22.5.2014 18:56:52   
ana07
Eco ako ti kasni dva dana, mozes raditi testic, trebalo bi da ti pokaze tacno stanje. Mozda bolje da ga uradis da znas na cemu si, a ko zna mozda se i ne razocaras user posted image .

Samo se srcem dobro vidi. Ono bitno je ocima nevidljivo...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 363
22.5.2014 21:11:33   
eca89
Hvala ana07, ali inace mi je ciklus bas na 28 dana, prosli mjesec mi je bio na 26, pa ja sad kontam da ce doci na 30 dana, onako simptoma imam, grudi me jedan dan bole otkidaju, drugi ne bole, gladna sam stalnooooo, ujutro kad mi muž ode na posao, ja ne mogu nastaviti spavati jer sam mnogo gladna, sacekacu jos malo user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 364
22.5.2014 22:45:15   
amelia
Dobro vece crtice..sta je nema nikog zar ste se sve bacile na muckanje user posted image eca dal ces da radis testic ? Da nas obradujes... meni su poceli plodni dani ocekujem ovulciju svakog trena a mm umoran hoce da spava user posted image bas bas sam se naljutila uvek kad mije plodno razdoblje on je tad najumornijiuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 365
23.5.2014 8:11:06   
eca89
Dobro jutro cure, ko je za user posted image ? Ne znam kada cu testic da radim, posto mi je ovo prvi u životu, ovih mjeseci mi se nije nikako ni pružila prilika da ga radim, jer ona user posted image uvijek tacna. Sve me neki strah, da nije neka upala u pitanju ili da je neki poremecaj hormona, pa da ce ipak doci, ali ako mi jos malo zakasni, radicu, iako me je strah te jedne glupe crte user posted image user posted image . user posted image vas sve

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 366
23.5.2014 8:16:10   
vikiveki
Olga se i dalje ne oglašavauser posted image
Eca sačekaj još koji dan,možda još 4 do 5 dana pa onda radi test...navijamo zauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 367
23.5.2014 8:48:42   
bubulence
eca ma ja bih uradila testic na tvom mestu. gore ti je ovako da se nadas i da iscekujes. onako ces biti mirnija... a naravno navijamo da je bebac u pitanju !
ana, gde si bre ti? zabusavas user posted image .
Olga je sigurno trudna dok nas drzi u neizvesnosti. inace bi rekla da je dobila ... saopstice nam kada krene na porodjaj user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 368
23.5.2014 9:05:45   
Torbica
Eco, slobodno uradi test, cim ti kasni. Meni je uvek bio bledo pozitivan, ali jasno se videlo, i radila sam ga ili na dan ocekivane user posted image ili jedan dan posle. Ako su ti bas bas tacni ciklusi pokazace... Ma kakva upala bez simptoma, nema toga!
Bice pozitivan!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 369
23.5.2014 9:10:33   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: bubulence

Olga je sigurno trudna dok nas drzi u neizvesnosti. inace bi rekla da je dobila ... saopstice nam kada krene na porodjaj user posted image

...ili možda je pre toga vidimo negde sa stomakomuser posted image

Direktna veza do poruke: 370
23.5.2014 9:20:07   
Torbica
Nemojte zene da se pokaje sto nam je rekla.. Dajmo joj malo prostora. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 371
23.5.2014 12:07:24   
nata11
Koliko vazi uput za papu i vag/cer. bris? A koliko vazi uput koje Vam dr. dalje za KC za odeljenje steriliteta?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 372
23.5.2014 12:39:07   
Štetica
Nato uputi za briseve vaze 15dana,a za specijalisticki pregled 6meseci,bar je tako kod mene u dz.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 373
23.5.2014 13:12:04   
nata11
Joj sad cu se upucati ko niko. Danas sam bila jer nisam odavno radila papu i ladno sam mogla da uzmem uput za Nis user posted image a ja se cimala da ce da mi istekne uput jer cu ici tek za 40-tak dana. Sta da se radi.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 374
23.5.2014 13:17:32   
nata11
Inace nisam Vam prenela najnovije informacije. Otiso mi mozak usled svih ovih desavanja.
Nakon 3.5- 4 god dijagnoze idiopatski sterilitet po Joletovoj preporuci otisla kod nove dr. Materica zavaljena, pcos, upale oba jajnika, jajnici pretanki, po hormonima i velicini folikula cesti anavolutarni ciklusi.
Nije mi bilo svejedno al nisam previse ocajavala, bilo mi je drago sto napokon znam sta je u pitanju. I nije mi jasno sta su svi ovi dr do sada gledali i da li su oni uopste gledali ili im je mozak bio na nekom drugom mestu.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

osobe
afrodita

kakva ste osoba

pametna (22%)

lepa (6%)

duhovita (19%)

skrtica (1%)

svadjalica (12%)

neopisiva (40%)

Ukupan broj glasova: 103

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here