Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:08:09
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce a sta ces da radis 15 minuta?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:08:56
|
|
|
|
anci kv
|
ovde ubi vetar Sanjice,ako znaš da plivaš,nema od čega da te bude strah Šalu na stranz,jezivo je
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:11:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce a sta ces da radis 15 minuta? i mene ovo zanima . da je 15 min u pitanju odavno bih otisla po peskir
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:13:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako ne znam kad sam profesionalni plivac. Nego plasim se za mm On ne zna da pliva.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:19:56
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa kola su bila u dvoristu? Paaa, ispred kuce imamo zid sa strane i nas behaton, ali nema ograde prema ulici, ali nema pesacke staze, samo asfaltiran put. Ali meni je na oku s prozora Vidim ako se probudi i dole sam dok tako bunovan skonta gde je. No, mm je drndao/popravljao neku grejalicu u prizemlju pa ga je on i doneo cim se ovaj mrdnuo, tako da nije ni glas pustio, hehe. Ja sam vrlo opustena mama, mislim, nikad ne radim stvari nepromisljeno ali nisam stisnuta i ako procenim da je ok, nemam strah. Lepo spavajte!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:20:21
|
|
|
|
anci kv
|
nema klarite... Vidim ja da će Srbija dobiti svoje more,kako je počelo
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:49:56
|
|
|
|
Klarita
|
Klarita stigla Bubulence, istusira li se ti?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:00:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Klarita stigla Bubulence, istusira li se ti? istusirala se i legla, stanje mirno ! nego, gde si ti do sada!?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:02:56
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:08:19
|
|
|
|
bubulence
|
menjala posteljinu ? hihihi ajde sada na popravni , jednom ko ni jednom... sala, odoh da spavam da se ovaj ne probudi slucajno ...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:18:49
|
|
|
|
Klarita
|
Uze mi slovo s tastature brzo na spavanje, ce ga probudis s tipkanje, pa ce me psujes posle
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:33:16
|
|
|
|
Peace*
|
Žene, ja juče izdepilirala noge! Garant sam 1 kg lakša. Ali mi se u međuvremenu zamastila kosa.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:36:18
|
|
|
|
anci kv
|
bolje masna kosa nego dlakave noge!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:39:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja poludeh od kose, cista mi je valjda samo jedan dan , sutra se vec zamasti A mrsko mi je prati tako cesto
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:41:38
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam je do nedavno prala na 3 dana. Onda sam pomerila na 4. I sada evo gledam, prala sam u subotu ujutru, dakle, danas je 5ti dan. Odlučila sam da produžujem raspon i naviknem je na 1x nedeljno.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:21:38
|
|
|
|
Klarita
|
To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:27:26
|
|
|
|
anci kv
|
ja bez frizera ne mogu ništa mojoj kosl
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:35:42
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren Ja sam odlučila da mi skupljeno baš dobro stoji. I sočiva sam uzela, pa ih ne nosim. Nekako se osećam gola bez naočara.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 12:53:53
|
|
|
|
jovicaa
|
Pazi Torbi da ne vidi socijalno :D Meni kosa nema sanse vise od 3 eventulno 4 dana da izdrzi.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 12:59:08
|
|
|
|
Torbica
|
Hahahaha Jovice! Nemaju bre dokaziiii!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:05:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Klarita To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren To je meni samo kao prva pomoc, posle bude jos prljavija
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:10:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O Torbi , i nama se to cesto desava da zaspe u kolima pa je ostavim da spava. Prosli put kad smo se vracale iz Vrbasa, ona zaspala i sad meni zao da je budim, ja je ostavila u kolima parkiranim ispred zgrade. Ja sela na klupicu pored a Hana se igra okolo. Tako je i mm za vikend zaspala pa oni svrljali po ulici dok je onda spavala.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:49:10
|
|
|
|
Torbica
|
Hhehe, dada, prava tema za ovakve situacije. Ma parola snadji se. Inace bih odlepila davno....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 14:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi to redovno radimo. Kad se vracamo iz daleka njih dve obicno zaspu kad smo na pola puta. Svratimo do Ljubiceva gde su konji. Tamo je tisina i hladovina. Nema sanse da ih budimo. Nekada kad T nije spavala preko dana krenemo u setnju da bi zaspala. brzo se vracamo kuci i nosimo kolica uz stepenice. Kobajagi da imamo vremena da i mi dremnemo.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 14:09:39
|
|
|
|
Olga75
|
evo ja cu danas nesavrseno da iskuliram Marijin nastup sa horom popeglana je bela kosuljica i farmerkice , beli prsluk je cist alii necu da idem sa njom po ovom vremenu jutros sam u vrticu rekla ako bude ovakav vetar ja je dovesti necu divno je i krasno sto su pocastvovani nastupom na tom ding - dogu aliii meni je neko govedo ukraro akumulator , policija kaze - ahaaam , oooukej nije neka vrednost taksi ce da me izadje 600 dindzi tamo - vamo a gradski prevoz i nemam znaci hebena sam strana da idem pesaka sa sve kisobranima po ovom vetru nema smisla i grize me savest i uruniram po vremenskim prilikama al dzabe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?