Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:58:32
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno na podrsci Svo vreme virkam u gace i za sada nema nista...pitam se samo sta bi ono jutros u onoj kolicini Neka se na ovome zavrsi...mm kaze "devojcica plete, pa te bocnula iglom".
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 14:19:42
|
|
|
|
degu
|
Daco ume da se desi da i utrogestan dobije tu neku rozu boju kad izlazi, par puta mi se to desilo, negde sam pročitala da dolazi do promene boje usled oksidacije, da znaš da i to može da se desi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 14:21:29
|
|
|
|
imperial
|
Daco ne brini se ,ja sam u devetoj nedelji obilno prokrvarila,mislila sam sve je otislo,medjutim hematom je pukao i iz njega tekla sveza krv,posle sam u 13-oj nedelji opet krvarila ali vise braonkasto i to se hematom cistio,tad mi je to braon islo skoro dva meseca,u ranoj trudnoci krvarenja su skoro sasvim normalna,iako je sveza krv iako je obilno nije strasno...ne valja samo da imas bolove i da ne daj Boze ispadaju neki parcici,odmaraj i bice sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 14:24:08
|
|
|
|
Lepterija
|
Upravo sam i ja ovo htela da napisem. Meni se jednom desilo da se utrogestan obojio. A znate da sam i ja kasnije krvarila mesec dana i lezala 17 dana u bolnici ali se sve dobro zavrsilo. Ne panici Daco, ali ako se nastavi, otidji svom dr, ako ne vidi razlog, trazi uput za Gak. ne znam kako to kod vas u Nisu ide, na koji nacin mozete doci na Gak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 14:25:52
|
|
|
|
daca77
|
Degu, za to nisam znala...ima logike...nisam ni trombocite kontrolisala u skorije vreme, pa sam i o tome razmiljala...ali, neka ovako prodje i bice sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 14:26:01
|
|
|
|
degu
|
Lepto Postavih ti pitanjce tamo u posteljinama. Daco biće sve ok a znam da si se uplašila, ja nisam bila živa ta 3 dana, bukvalno sam nepomično ležala, uh...al sve prođe
< Poruku je uredio degu -- 14.5.2014 14:27:28 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 15:33:04
|
|
|
|
Mille
|
Uf, zene, vidim pricate o krvarenju. Ja sva sreca takvih problema nisam imala. A verujem da je jako stresno. Zovnete svog doktora i bez panike koliko je moguce. ja sam danas bila u skolici za trudnice, 3. cas, prva dva sam propustila, bilo je fino. Posle toga sam isla na UZ. Beba je odlino, teska je 1700 g, sv super izgleda sem sto je karlicna prezentacija. Rekla mi je da dodjem opet za dve nedelje. Ja sam se rasplakala. Jako zelim prirodan porodjaj to mi je oduvek u glavi. Nikad mi carski rez nije bio privlacan koliko god da olaksa porodjajne bolove, jer je po meni invazivan, i spada u operacije,a ne zelim da me sku kad sve moze da ide prirodno. nadam se da ce se baba okrenuti. Dans cu poceti da radim vezbe, sedim na lopti i setam, iako sam i do sad dosta setala. I pricacu sa bebom i objasniti joj da je bolje da se okrene glavom prema dole. To me bas nekako pogodilo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 16:33:08
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Daco, dok nije sveza crvena krv u mlazu, dobro je. Naravno, uvek je preporucljivo da se konsultujes sa svojim dr. cak i ovo moze da izadje na dobro
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 17:23:21
|
|
|
|
tillia
|
Madre,u pravu si.Meni je u 14.ned.jednu noc lila krv niz noge,sveza,crvena,ulozak nije mogao da upije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 17:31:23
|
|
|
|
wivern
|
Jeltje stvarno i bolje sto si u bolnici, ovo danas je ludilo od vremena.. Daco to malo je vec krenulo da ti trenira zivce
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 20:35:17
|
|
|
|
pari
|
Ja više nemam ono braonkasto što sam imala,ceo dan odmaram,a koliko vidim i sledećih par dana ću,od kiše i vetra ne može se nigde...taman... Jeltje, sad će to još malo...mislimo na tebe...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 20:46:11
|
|
|
|
daca77
|
Meni je danas ipak bila samo vaginaleta...sve je u redu svo vreme...bas me isprepada ona rozikasta boja u pozadini
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 20:55:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco da te pozdravim . Drago mi je da je lazna uzbuna. Sve ce biti ok! . Inace kao tip, ja sam pocela da nosim samo obojeni i crni ves u trudnoci da nebih analizirala sve nijanse sekreta na belom vesu, posto sam mentol. Ali ja nisam koristila utrogestan, uz njega verovatno moraju i ulosci da se nose hihiih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 20:57:02
|
|
|
|
daca77
|
Veliki Da, Maslacak...bez dnevnih ulozaka ili vate ne moze, jer non stop curka nesto. Ja danima perem prozore,pa pomislih da nesto nisam zeznula...ali, nadam se da je sve ok. A videla si, jutros glukoza 5,6-zar u trudnoci postoji toliko variranje?
< Poruku je uredio daca77 -- 14.5.2014 20:58:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 21:03:15
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Torbica Daco, dok nije sveza crvena krv u mlazu, dobro je. Naravno, uvek je preporucljivo da se konsultujes sa svojim dr. cak i ovo moze da izadje na dobro Slazem se draga, ali je uvek urgentno stanje sa neizvesnim ishodom! Daco, drago mi je da je lazna uzbuna
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 21:09:59
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Torbice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 21:37:41
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Meni je danas ipak bila samo vaginaleta...sve je u redu svo vreme...bas me isprepada ona rozikasta boja u pozadini E dobro je Taj utrogestan baš ume da traumira s tim curkanjem još kad se oboji Važno da je sve dobro. Daco prouči malo lchf prehranu, možda uspeš nešto da iskombinuješ, izbaci vegetu, rafinisano ulje, šećer naravno. Krompir i pirinač možeš da zameniš s povrćem, spanaćem, zelenom salatom...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 8:23:23
|
|
|
|
Cecana
|
Ja naravno preporucujem Hrono ishranu. Nije lose ubaciti u ishranu Kinou,i ja sam dobila neku Moringu,gledam na internetu da je neko cudo u pitanju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 8:46:23
|
|
|
|
Jeltje
|
Dobro jutro devojke, Jeste li se udavile u ovoj kisi pa vas nema? ;) Hajde na jutarnju kaficu...mi smo ovde uveliko budni, jos od 5h... Kod mene i dalje nista novo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 8:50:29
|
|
|
|
pari
|
dobro jutro! Jeltje, nadam se da vam je u sobi toplo...kod mene u stanu baš hladno... nemaš bolove? je l' te pregledaju svaki dan, stavljaju na ctg,...?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 8:58:05
|
|
|
|
New Mom
|
Evo, cast od mene, moja smizla prva slavi danas 4.rodjendan. Jeltje, kako se osecas?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 9:13:41
|
|
|
|
vonavoj
|
NM,srecan rodjendan princcezi!! Ja dosla iz savetovališta,ugojila sam se 4kg..kaze dr da pazim sta jedem,na dijetu...i odmah mi skocio pritisak na 140/90
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 9:20:05
|
|
|
|
cockic
|
von ma nisi se puno ugojila,po meni je to ok.a sto se tice pritiska meni je uvek bio tako,cak jednom i 150 gornji.ja koja nemam visok.ali kad tamo treba da mi mere sva se razlupam.i on vajda skoci tako mi je bilo u obe trudnoce.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 9:39:17
|
|
|
|
wivern
|
Jeltje ma samo da si ti na nekom od visih spratova, cisto zbog ove kisice sto pada . Sedi tu dok ovo nevreme ne prodje, tamo od nedelje mozes na miru da se porodis. Zenskaci nadam se da ste boljeg raspolozenja nego sto je vreme napolju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 15.5.2014 9:47:51
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: cockic von ma nisi se puno ugojila,po meni je to ok.a sto se tice pritiska meni je uvek bio tako,cak jednom i 150 gornji.ja koja nemam visok.ali kad tamo treba da mi mere sva se razlupam.i on vajda skoci tako mi je bilo u obe trudnoce. pazicu sta jedem...moram da malo iscitam sta da doruckujem,ruckam..i mm i ja na dijetu neka da me usmeri na temu,na poslu sam,pa ne mogu..a ne mogu ni strogo da vodim racuna
< Poruku je uredio vonavoj -- 15.5.2014 9:48:37 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najčešće komplikacije tokom porođaja u SrbijiPorođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?