|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
15.5.2014 16:34:43   
degu
IZVORNA PORUKA: tillia

nisam,radim tamo,tj.firma je u Vrbasu,pa onda kad obavim komisiju u ns,treba overiti u socijalnom uVrbasu.U sustini kao i ti,samo u suprotnom pravcu.user posted image
extra organizacija zdravstva!

user posted image skontala sam kad sam opet pročitala post user posted image
E mogle smo nekad i kafu popiti :)
Mille ima još vremena da se okrene al nemoj tako tragično da shvataš carski rez, posle CR par dana bude gadno al se žene u suštini jako brzo oporavljaju, bar je to iskustvo mojih prijateljica. Mislim boli rana al boli i epiziotomija, čak nekad i duže od rane od cr. U suštini nema pravila, zavisi ko kako prođe.

< Poruku je uredio degu -- 15.5.2014 16:39:21 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 451
15.5.2014 16:38:57   
tillia
uzas!a kao na bolovanju si.user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 452
15.5.2014 16:40:27   
degu
da, da najgore je bilo kad je mm sa slomljenom nogom morao da ide u ns na komisiju user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 453
15.5.2014 17:02:41   
Mariya
Mille, u prvoj trudnoći sam bila na UZ u 29.nedelji, beba je bila karlično,a u 32.nedelji je već bila okrenuta nadole. Moja drugarica se isto brinula jako ybog toga, bebac se okrenuo u 34.nedelji. a ti imaš još ihahaj vremena, do 40. nedelje će se okrenuti pa ćeš moći da se porodiš prirodno, ne briniuser posted image
Vidim da pričate o komisijama, ova moja topolska meni isto produžava bolovanje na mesec dana. U prvoj trudnoći moj dr. je tražio da mi produže bol. (bila je sredina juna, ja 7mi mesec)do 24. avgusta, dalje porodiljsko i ladno su me odbiji, morala sam još 2puta na komisiju.
A na zadnjoj kontroli sam čula jednu trudnicu u čekaonici kod dr, trudna je sa trećim detetom, 39 godina i u 20.nedelji, komisija odbije da joj produži bolovanje user posted image vratili je da radiuser posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 454
15.5.2014 17:27:31   
vonavoj
Kako moze komisija da odbije kad ima nalaz dr!!!
I kod nas ide na mesec dana!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 455
15.5.2014 17:43:35   
Veca77
Daco, ja tek sad vidim da si trudna!!! Jao diiiivno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne znam detalje, ali samo da ti kažem da si mi ulepšala ovaj kišni dan!!!
Čestitam ti, ljubim puno, i želim ti školsku trudnoću!!!
Ubuduće ću morati malo češće da vas posećujem ovde!!! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 456
15.5.2014 17:55:00   
ivaMark
Mille, to ti kazem.... Vidis da se tvoja dr razlikuje od vecine ginekologa i razmilja o svojim pacijentima i njihovim bebama, svaka cast za to. U sigurnim si rukama draga i bez brige, a bebac se mozda i okrene do dana D. Javljaj situaciju user posted image

NM, izdzace bebac jos malo.... Cekamo izvestaj user posted image

Mika, bravo za decaka... Nas dve smo tu sa trudnocama...samo je moja beba bila oko 550gr sada u utorak user posted image neke mere mu nisu bas za tu nedelju u kojoj smo..mada mi dr nista nije rekla u vezi toga.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 457
15.5.2014 18:22:35   
plačljiva
Wivern i degu jedan veliki user posted image za vas...Znam da nam je zdravstvo užasno user posted image ,evo da bih ja dobila Fraxiparin preko države u mom DZ gde radim već 5 godina,morala sam 5 puta da kopiram izveštaj hematologa da mi je Fraxipšarin potreban u trudnoći,i da prosleđujem od direktorke ogranka pa do glavne sestre user posted image gospode Bože.I još mi kao učinili uslugu jer mi daju po 30 ampula jednom mesečnouser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 458
15.5.2014 19:09:41   
Tiziana
Mille ja sam se porodila prirodno,karlicno bez ikakvog potpisivanja saglasnosti.U Bgd,u N.Fronta. ya 2,5h.Drugi put sam se isto porodila prirodno,ali je beba izasla glavicom i ne mogu da kazem da je bilo ikakve razlike.Cak sam se prvi put porodila brze! A druga beba je bila do samog pocetka devetog karlicno i onda se samo jedno vece okrenula,to se tako lepo videlo i tako me je rastezala na sve strane da sam znala da se okrece..Sve u svemu ako je dr dobar nece sigurno bezati od prirodnog porodjaja.Jedino sto ce te malo secnuti da ne bi bebi povredili kukove.

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 459
15.5.2014 20:02:44   
Torbica
NM user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 460
15.5.2014 20:20:09   
wivern
Zenskaci evo i mene sa uz.
Daco jeste secer malo uvecan ali moja dr nije pravila nikakvu dramu, rekla mi je samo da povedem racuna o ishrani i da smanjim voce (ja manijak pojedem 1 kg tresanja za sat vremena, ne jedem slatko ali voce tamanim). Pa ako mi sledeci put secer bude preko 5 tek onda da idem na ogtt test pa cemo videti.. Sve u svemu izbacuje se slatko, smanjuje belo testo, preporucila mi je da je bolje da jedem razani hleb. Ja cu da smanjim unos voca jer po njenom sve ostalo konzumiram kako bi trebalo, pa cu videti sta se desava sa secerom.
Bebac lepo napreduje, rece dr da je decak pa cemo videti da li ce se tu nesto promeniti u narednom periodu user posted image
Placljiva kakva budalastina od papirologije....uzas

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 461
15.5.2014 20:52:39   
ishler
Von znam da za pritisak moj doktor pusti trudnicu 15min pa ponovo meri i sve bude ok.
Inace i meni je u 12nd secer bio 5,1 pa me dr pitao da li jedem slatko,a ja do tad okusila nisam,ali sam se setila da sam tu noc pila mleko i jela petit bere je me je boleo zeludac.Tek cu sada za sledecu kontrolu vaditi analize,vidim da ne pravi dramu oko toga.Meni je bilo cudno jer znam da je granica do 6.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 462
15.5.2014 21:20:39   
tillia
Wivern,super za uz!...jos decaka stize!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 463
16.5.2014 0:01:45   
Torbica
NM, kao sto pretpostavih, Anastasija ce imati svoj divan dan user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 464
16.5.2014 0:33:48   
degu
Opa Wiv još jedan pišonja user posted image
Biće ovde izbora za naše princeze, vidim ja user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 465
16.5.2014 1:20:40   
Mariya
Novosađanke, da li se otvorio H&M u Big-u?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 466
16.5.2014 4:34:18   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Mariya

Novosađanke, da li se otvorio H&M u Big-u?

Jeste, krajem februara.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 467
16.5.2014 8:42:50   
mika79
Tilia, Vonavoj, Daco, Anchi, Wiwern, Degu, Ivamarkuser posted image
Meni takođe mesečno produžavaju bolovanjeuser posted image . Što se tiče šećera mene je dr. sa šećerom 5,2 poslala da radim OGTT test, pošto mi je beba naprednija 10 tak dana u odnosu na ciklus. Nalaz mi je bio dobar, tada su mi rekli da ne jedem ništa posle 19h ja se toga pridržavam i kad vadim ks i šećer mi bude ispod 5.
Ivamark meni je beba krupnija od početka, ja sam se malo zabrinula da nije mnogo krupna ali dr. ništa nije rekla. Inače sam juče bila kod dr. od 7 do 13h glava me zabolela, tolika gužva, strašno. Dr je radila kao na traci ni pauzu nije pravila.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 468
16.5.2014 9:02:02   
pari
dobro jutro!

meni je komisija na mesec i po dana, sledeće nedelje bi trebala da mi bude poslednja i posle toga ide porodiljsko...
a za uput sam pre neki dan u DZ čekala 4h user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 469
16.5.2014 9:50:03   
MakiJ
Jutro
Meni bebac od pocetka napredniji za nedelju dana ali sad vec 2 nedelje, ogtt sam svakako radila i uredu je.
Malisa eto rasteuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 470
16.5.2014 10:14:15   
wivern
E pa stvarno sam popiuser posted image
Dva puta kucam poruku i oba puta mi se javlja neka greska..grrrr
Pozz za sve zenskace user posted image da nekoga slucajno ne izostavim
Ima li vesti od Jeltje? NM kako si ti danas, posle rodjisa?
Degu ako ne bude nekih promena bice tu dosta snajki za biranje user posted image
Miko to mi je super, tvoja dr uopste ne dize tenziju ..takva je odprilike i moja...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 471
16.5.2014 10:17:14   
daca77

IZVORNA PORUKA: Veca77

Daco, ja tek sad vidim da si trudna!!! Jao diiiivno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne znam detalje, ali samo da ti kažem da si mi ulepšala ovaj kišni dan!!!
Čestitam ti, ljubim puno, i želim ti školsku trudnoću!!!
Ubuduće ću morati malo češće da vas posećujem ovde!!! user posted image

Veco, hvala puno user posted image
Kise konacno nema...user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 472
16.5.2014 10:44:05   
Jeltje
Cao devojke moje drage,

Juce nije bilo nista novo, pa se nisam ni oglasavala...Elem, sinoc me opet boleo stomak, a i jutros i bila sam ubedjena da je krenulo i da ce mi jutros na pregledu reci da sam pocela da se otvaram i da ce to sve ubrzo prirodno krenuti...Medjutim, jutros kaze profa: nista, grlic skracen, ali zatvoren. Nema uslova za vaginaletu, vec je odluka da mi sutra odmah daju indukciju. A to je najgori scenario koji sam zamisljala, jer sam ubedjena da ta indukcija mnogo boli i da cu se tako namuciti kao Isus...tako da sam od juttis u maloj depresiji i placem...Jer sam ja zamislila da cu to sve prirodno odraditi bez te ozloglasene indukcije...Ali dr kaze da nema smisla vise cekati :(

Jedino mi je uteha sto je moj dr sutra dezuran i sto ce on voditi porodjaj...

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 473
16.5.2014 10:47:49   
Meisje
Joj Jelt,zao mi je sto je doslo do toga..drzim fige da ipak krene samo,imas jos fore do sutra ihahauser posted image user posted image
Inace ja sam dosta citala razna iskustva i mogu ti reci dosta zena ili nije osetilo indukciju ili ih nije toliko bolelo,znaci svako je prica za sebe! Ne mora da znaci da ce te boletiuser posted image
ps.ja dusu ispustih bez indukcije pa nista,samo da brzo prodje!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 474
16.5.2014 10:48:32   
dunja RR
Jelt dušo, biće to sve ok, želim da sve brzo prođe, ljubim puno! user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here