Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:02:28
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 tako da jedem onaj bezglutenski hleb, koji mi je bas bljak... Daco, mozda nam se ukusi razlikuju, jer meni je ovaj hleb fenomenalan, probaj da umesis sebi -malo heljdinog, malo razanog, malo ovsenog brasna, voda i so i dodas neke semenke-lan, susam...Bude tvrd, ali je bas bas ukusan.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:12:58
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Wivern, sve lepo propitaj, a ja cu sled.utorka. Mene dodatno brine sto sam na Glukophazu i opet su vrednosti zabrinjavajuce...sta bi bilo da ne uzimam lek?! Nego sta cu nego da propitam, jer moram da ponovim da meni stvarno tu nista nije jasno. Svaka tebi cast za taj hleb sto jedes, ja nmg ni crni posteno da jedem, tako da mi je lakse da hleb potpuno izbacim iz upotrebe nego da se mucim. Ako se pre dr-a ne udavim u "vodu" od ovih padavina
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:31:49
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro,stomacici. Glava mi puca od ove promene vremena.Jedan dan nosim kratke rukave,drugi dan jaknu,pa opet u krug Javila se Jole.Sve vas pozdravlja,ljubi vas,nedostaje joj rr. Misli da ce danas da ih puste iz porodilista. Polako se upoznaju i uhodavaju. Jelt,kaze Jole da ne brines,brzo ce to i uskoro ces da se mazis sa LO.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:52:32
|
|
|
|
daca77
|
A sto sam se ja sada uplasila ...posto mi non stop curka zbog Utrogestana i ne obracam paznju, ali sada u WC ima tragova krvi, pored vaginaleta ...samo mi jos ovo treba... Verka, razeno brasno ne smem...ja kupujem smesu za bezglutenski hleb i bez veze mi je.
< Poruku je uredio daca77 -- 14.5.2014 11:53:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:55:42
|
|
|
|
vonavoj
|
daco,lezi malko! mozda si se iznervirala oko secera,stres..ili ti je mozda ovo period kad si trebala da dobijes? pa hormoni luduju!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:57:30
|
|
|
|
daca77
|
Sacekacu, Von...videcu sta ce se dessiti narednih h, jer sada na papiru nema tragova krvi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:58:08
|
|
|
|
Ana13
|
Daco,javi se nekom dr sto je upoznat sa tvojom situacijom. Nemoj da panicis odmah.To moze samo da ti odmogne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 11:59:00
|
|
|
|
daca77
|
Nema panike, Ana...praticu, a ne znam koga bih od dr mogla da zovem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:04:48
|
|
|
|
Ana13
|
Ko ti prati trudnocu? Mozda da zovnes one u NS? Nekog ko zna kroz sta si prosla.Lezi,odmori i prati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:06:17
|
|
|
|
nata11
|
Daco lezi odmaraj pa cimni dr koji ti vodi trudnocu. Nemoj da brines toliko bice sve ok
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:06:35
|
|
|
|
wivern
|
Daco verujem da nije nista strasno. Samo se smiri, mozda da zoves dr koji ti vodi trudnocu pa da pitas.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:08:07
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: tillia Pari,i ja mirujem.A kakve bolove imas? Sanjchezze,kakva nervoza,zbog cega!? ustvari i nemam neke bolove, barem ne one kao menstrualne, više me bole ligamenti, ali pošto mi je išlo malo braonkasto i pošto je dr osetila da mi je materica napeta, zato mi je rekla da mirujem i da ponovo koristim utrogestan... a ti, kakve bolove imaš?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:09:18
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Nema panike, Ana...praticu, a ne znam koga bih od dr mogla da zovem razumem te skroz,i ja sam odmah zvala moju dr kad mi se ojavilo braonkasto...bolje i ti to uradi...dr sa vto ili neku staru dr...bilo koga, čisto da budeš mirnija...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:45:21
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: wivern Jel nam se javila Jeltje? Vdim da se slika po fb, pa bih rekla da je još uvek 2u1. Hej, hej drugarice...:) Nema nista novo, pa se i ne javljam. Jedino me malo od jutros boli stomak, mozda je to pocetak pocetka...Ali nema nikakvog bola koji se ponavlja vec me konstantno boli kao menstrualni bol. Sad me zeza doktor na hodniku, kaze: Dobro, porodices se do leta...hahaha. NM, a slika na fb je od pre nego sto sam legla u bolnicu tj od vijenda, nego malo ubijam dosadu na fejsu ;) Kod tebe se bar nesto desava...mozda ces zaista pre mene zavrsiti.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:51:26
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: wivern Vdim da se slika po fb, pa bih rekla da je još uvek 2u1. Uziva zena dok jos ima vremena, muuudroooo Wiv, to se ja virtuelno zezam, obzirom da sam u bolnici, pa kacim slike kad sam bila u "civilu"...Jedino sto koristim ovo vreme u bolnici da se odmorim i naspavam, narocito uz ovu kisu... Draga, bice sve ok, nemoj da se nerviras. Ovde ima dosta zena sa malo povisenim secerom i vidim da ni jedna ne panici nesto. Samo se dobro raspitak oko ishrane...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:54:00
|
|
|
|
tillia
|
Daco,miruj,verovatno ce ti reci da primis progesteron depo.Dobro je da ne curi. Pari,nemam ja bolove,nekad me boli stidna kost,par dana,pa prestane.Mozda se nezgodno namestim i dok spavam.Okrenem se na levi bok udara jedan,prebacim se na desni,lupa drugi,i tako u krug.Ne znam u kom polozaju zaspim. Jeltje jos malo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 12:58:35
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Javila se Jole.Sve vas pozdravlja,ljubi vas,nedostaje joj rr. Misli da ce danas da ih puste iz porodilista. Polako se upoznaju i uhodavaju. Jelt,kaze Jole da ne brines,brzo ce to i uskoro ces da se mazis sa LO. Anci, divno sto se javila Jole...kad se cujete puno je pozdravi i zahvali u moje ime na podrsci. I obsvezno ne poljubi Milu za mene...Bas si me obradovala sa njenim pozdravima. A za vreme je najbolje prespavati ovaj potop. Meni jedino zbog toga nije zao sto sam u bolnici, jer da je suncano smorila bih se sto cucim ovde ;)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:01:49
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Mara1986 NM i mene su zvali Georgina a ja se porodila u 38+6 Jeltje i ja sam stalno kukala kako se ništa ne otvaram a sve trudnice oko mene su bile barem 1 prst otvorene u tom periodu kao što sam bila i ja i na kraju u roku od 3 sata ispao mi čep i pukao vodenjak... pa ti sad vidi... one danima ili nedeljama bile malo otvorene a ja sve završila za 15 sati Maro, ja ipak jesam Georgina...danas sam 40+6 i nista osim malo boluckanja u stomaku. Dakle, slobodno me zovite G, jer imam utisak da cu ostati trudna ceo zivot...haha
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:05:37
|
|
|
|
Jeltje
|
Pari, NM, Daca, Sanshezze, Wiv, Torbica, Vanavoj, Mika, Verolina, Ana13, Mara, Mille, Torbica, Maslacak....veliki zagrljaj i poljubac za sve vas!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:11:12
|
|
|
|
Torbica
|
Jelt Ja sam cerku rodila sa 41+1, dakle bejah i ja Georgina nekad Prvi momak 40+2 a drugi 39+5.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:15:51
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Pari, NM, Daca, Sanshezze, Wiv, Torbica, Vanavoj, Mika, Verolina, Ana13, Mara, Mille, Torbica, Maslacak....veliki zagrljaj i poljubac za sve vas!!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:16:33
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ovo period kad si trebala da dobijes? pa hormoni luduju! O da...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:22:36
|
|
|
|
degu
|
Daco skoro sve smo to manje više prošle, možda je neki kapilarčić pukao, eto ja sam malo prokrvarila na početku, trajalo je 3 dana i stalo. Ja sam prokrvarila posle pregleda, a možda je bio i hematom, ko će ga znati, važno je da većina tih krvarenja malih nije alarmantno al je jako, jako stresno Jeltje, lepojko još malo i krenuće LO
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:44:52
|
|
|
|
Torbica
|
Daco, dok nije sveza crvena krv u mlazu, dobro je. Naravno, uvek je preporucljivo da se konsultujes sa svojim dr.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 14.5.2014 13:45:42
|
|
|
|
vonavoj
|
jeltje,jos malko!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?