Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 21:30:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Hvala vam žene, jedva čekam ujutru. Nešto nemam osećaj da sam trudna i bojim se da ću se opet razočarati, al' dobro. Videćemo. ne ne, ne prihvatamo negativan test!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 21:33:39
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: lelaigor Hvala vam žene, jedva čekam ujutru. Nešto nemam osećaj da sam trudna i bojim se da ću se opet razočarati, al' dobro. Videćemo. ne ne, ne prihvatamo negativan test! Ni ja!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 21:55:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Bubulence, sjutra idem. Lelooo, navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 22:15:18
|
|
|
|
madre
|
lelo, imas li ikakve simptome? sta je sa PMSom, ukazuje li nesto na ili ? iva, sutra ides na uz ili?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 22:46:12
|
|
|
|
Linaaaa
|
Ja od simtoma jedino imam da me grudi bole,bolele su me i u prvoj trudnoci i posle porodjaja vise ni jednom pred ciklus A evo sada vec par dana boluckaju. Maslacak znam sigurno da mi je bila ovulacija jer sam stimulisana ovaj mesec pa sam i pregnyl primila i trakice radila. Lela navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 23:04:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne znam, samo mi je rekla da dođem...Da ću dobiti više, grudi su mi teške, tople, ne mogu ih držati.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 7:47:44
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene, treba mi vaš savet ja mislim da sam toliko očajna da umišljam... Da li vi vidite bledu rozikastu crticu na testu? Jedva sam dočekala da mi mm ode na posao da uradim test da bih mu ga spakovala danas i dala kao poklon za godišnjicu... a ništa mi nije jasno. Možda je rano?? Ako slikama sa testom nije mesto ovde, obrišite mi post, samo makar neko da vidi I šta vidite?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:04:58
|
|
|
|
lelaigor
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:14:34
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: madre lelo, imas li ikakve simptome? sta je sa PMSom, ukazuje li nesto na ili ? iva, sutra ides na uz ili? Pisala sam baš neki dan, bolu me grudi, tačnije peku, kao kad nadolazi mleko, takav osećaj imam. PMS nemam nikakav. U prvoj trudnoći sam imala zatvor pre nego što sam saznala da sam trudna, e pa i sad imam zadnjih nedelju dana, ali nešto me pati u žuč, verovatno je zbog toga. Ponekad mi je muka, ali mislim da je i to zbog žuči.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:19:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Lelo, draga, ja ti čestitam!!! Trudna si, vidi se druga linija, nisi umislila, a mučninu osjećaš zbog trudnoće. Srećna godišnjica braka, dobijate najljepši poklon! :* Bravo, baš mi je drago!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:20:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Na onoj prvoj ga vidim, pose druge dve ne vidim crtu, a na ovoj zadnoj bi rekla da se lepo vidi!!!! Mogla bi i betu da uradiš danas, da potvrdiš i onda mu upakuj! SJAJNO!!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:22:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Mislite?? aaaaaaaa Samo da ne bude opet biohemijska...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:23:04
|
|
|
|
lelaigor
|
Šta treba da vidim na beti, ako je uradim? Da preformulišem, da lui će se na beti videti ako je redovna trudnoća ili ako je biohemijska?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:32:19
|
|
|
|
IVA 11
|
Lelo, misli pozitivno kao test što ti je. :) To je to!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:32:31
|
|
|
|
Trcosava
|
E draga to ja već ne znam. Ne znam ni koji ti je dc. Jbg ja radim tstove kad mi kasni makar 4 dana i crta je uvek bila i više nego vidljiva. Nemam iskustva sa biohemijskim, barem ne da ja znam.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:35:58
|
|
|
|
IVA 11
|
Znaće u labu najbolje, po datumu poslednjeg ciklusa. Ja još nisam dobila, opet će mi se ciklus poremetiti.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:36:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Možda neću danas raditi betu. Mm ću da poklonim test sa rezervom, to i on sam već zna. Nikad se ne radujemo pre vremena. Mi ni Dariu nismo prihvatili sa sigurnošću, dok nisam otišla kod dr i videla bebu. Danas mi je 34dc, trebala bih danas da dobijem...po toj nekoj prosečnoj računici prethodnih menstruacija. Joj, ne znam šta da radim...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:37:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Postove sam prebavcila u temu Test za trudnoću
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:38:20
|
|
|
|
nata11
|
Lela ima je crtica ali i ja mislim da je bolje da uradis betu. Trk caskom
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:39:28
|
|
|
|
lelaigor
|
Odoh ipak, mogu sad da trknem, i u 14h da mi bude gotov rezultat pa ga pokupim kad odvedem dete u vrtić... i onda kad mm dođe kući sa posla, ima šta da vidi...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:40:45
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Postove sam prebavcila u temu Test za trudnoću Žene, ja se tresem!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:42:07
|
|
|
|
jole82
|
Lelo to je to... U principu beta treba da se dupla na 48 sati...Ne možeš na osnovu jedne bete da budeš sto posto sigurna...ali po slici(ne znak moji ti je dpo) beta bi trebalo da bude preko 300 bar...pa onda za dva dana preko 600 (navodim kao primer samo..) Ja sam imala par biohemijskih i nije bila ovoliko tamna crta..nego jeeeedva vidljiva...Kod tebe se jasno vidi.. Koji ti je dc? ili dpo?...ja bih rekla bar 13-14dpo..mislim po slici gledajuci... I po betu Navijamo
< Poruku je uredio jole82 RR -- 25.4.2014 8:43:22 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 8:43:57
|
|
|
|
nensica
|
Heeej tako je i meni ispao prvi test, i radila sam ga posle na svaka dva dana jos 3 puta i crta je bila sve vidljivija i vidljivija!! odradi betu, ako se vidi crtica, beta ce sigurno biti jos veca!! juhu juhu!!! bravo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 9:03:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Lela,cestitam i ovde!! to je to! nemoj odmah crno,biohemijska..sto bi bila!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 25.4.2014 9:25:28
|
|
|
|
cockic
|
Lela i ja vidim crticu,mislim da ni meni nisu bile nesto tamnije,tako da cestitam ja sam radila dva dana za redom test i posle cak izvadila betu.oba puta zam vadila i betu koja je potvrdjivala trudnoce.pa ko da izdrzi u neizvesnosti do prvog uz.zato je beta najsigurnija. jos jednom cestitam od
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Muska imenaCoconutNajlepse ime za decaka od ponudjenih?Damjan (
29%)
Dragoljub (
5%)
Predrag (
14%)
Konstantin (
36%)
Damir (
11%)
Dražen (
4%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!