|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
25.4.2014 9:27:28   
Torbica
Lela, nemoj da te cujem da ista lose pomislis, to je najnormalnija trudnoca! user posted image Cestitam ti na svi temama, gde god te vidim! user posted image Nemoj da se treses, mozes samo da djuskas od srece!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 976
25.4.2014 9:32:38   
cockic
meni je sa sinom bila lupam preko 1000,a sa lenom preko 2000 ne mogu se setiti tacnh vrednosti bete ali duplo.pa je opet test bio svetlo roze i za jednu i za drugu trudnocu.mislim da nijansa na testu ne znaci nista.da li je tamnije ili svetlije roze bitno da linija postoji.sa lenom je bilo preko 2000 jer je pocela sa dve zumancane kese.niko mi nije rekao sta to znaci.da li je mozda moglo doci do dve bebe.jer u porodici bas nemam slucaj blizanaca.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 977
25.4.2014 9:33:38   
madre
lelo, ako te zanimaju vrednosti bete, pogledaj u temi BHCG... ali ja svakako mislim da ne treba da se sekiras i da je sve u redu. cestitam to i sada uzivaaaajuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 978
25.4.2014 9:36:52   
eca89
Cestitam Lelo, sve najbolje i nemoj nista lose da mislis, sve ce biti ok, ooo cure dobar nam ovaj april user posted image .

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 979
25.4.2014 10:39:02   
lelaigor
Joj, hvala vam puno! user posted image user posted image Bila sam da uradim betu, biće rez. oko 14-15h. Jedva čekam, još uvek sam skeptična, i sve mislim da sam umislila. Svako malo, gledam test. I očekujem da ne vidim ništa, ali vidim!!!! user posted image
Videćemo. Pogledaću temu za BHCG. Ljubim vas puno!
I da, pakujem mm tetst i betu kad uzmem i dajem mu za poklon danas kad dođe. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 980
25.4.2014 10:51:39   
bubulence
leelooo user posted image , cestitam draga i jedva cekam da nam javis kolika je beta... divan poklon za godisnjicu...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 981
25.4.2014 10:58:06   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: bubulence

leelooo user posted image , cestitam draga i jedva cekam da nam javis kolika je beta... divan poklon za godisnjicu...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 982
25.4.2014 11:36:38   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Lelo user posted image to je to...
U principu beta treba da se dupla na 48 sati...Ne možeš na osnovu jedne bete da budeš sto posto sigurna...ali po slici(ne znak moji ti je dpo) beta bi trebalo da bude preko 300 bar...pa onda za dva dana preko 600 (navodim kao primer samo..)
Ja sam imala par biohemijskih i nije bila ovoliko tamna crta..nego jeeeedva vidljiva...Kod tebe se jasno vidi..
Koji ti je dc? ili dpo?...ja bih rekla bar 13-14dpo..mislim po slici gledajuci...
I user posted image po betu
Navijamouser posted image

Sad vidim jole da si me pitala, danas mi je 34 dc, dpo ne znam tačno koji mi je, tako otprilike, neki 14. možda... U zadnje vreme su mi ciklusi na 32-33-34 dana, danas sam trebala da dobijem.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 983
25.4.2014 11:40:28   
amelia
Lelo cestitam ti draga lepo se vidi druga crta user posted image navijsam da beta bude trocifrena i sve najbolje ti zelim user posted image

Ayan <3

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 984
25.4.2014 11:47:18   
lelaigor
Hvala puno amelia, i ja jedva čekam da odem po betu i sve se bojim da ću se razočarati. user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 985
25.4.2014 12:35:20   
mamica3
cestitke od srca...drzim fige za veliku betuuser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 986
25.4.2014 14:03:41   
lelaigor
Evo me žene, uzela sam rezultat! 269 mi je beta, kaže mi taj dr koji mi je dao rezultat, da je to neki 12.-13. dan trudnoće. Sve je smešteno i ne može biti biohemijska. Jedino što bih mogla da ponovim betu za nedelju dana da vidimo kako raste, da nije možda vanmaterična, mada bih imala već neko krvarenje. Ili, naravno, da odem kod moje ginekologice, što ću i uraditi, nazvaću je u ponedeljak.
A, smešno mi je bilo. Odvela sam Dariu u vrtić i kad sam izašla iz vrtića, nazovem da pitam jel' gotov, da li mogu odmah doći. Kažu, jeste. A na prijemu radi mama mojih drugara iz detinjstva, komšinica. I ja ulazim u laboratoriju a ona se ceri, i pokazuje palčeve nagore. A ja sluđena: "Stvarno?! Stvarno?!". Kaže, samo da zovem dr da ti on saopšti. I on dolazi, uzima rez. kaže: "Šta treba?! Aaaa! Da, da, biće tu bebe! Čestitam!". Ijaoj, sad sam sve upakovala, pa mm ide posle posla da pokupi Dariu pa dolaze kući. Večeras izlazimo, malo da proslavimo godišnjicu sa društvom. I jedva čekam sad da sređujem novi stan, pa da računam sa tim, da za 9 meseci negde i krevetac mora da stane! user posted image user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 987
25.4.2014 14:08:20   
Verolina
Ma kakva vanmatericna. Beta ti je fenomenalnauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 988
25.4.2014 14:10:23   
Torbica
Ijaooooo Lela, blago teeeebi, divno! user posted image user posted image user posted image Sve najlepse ti zelim!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 989
25.4.2014 14:12:42   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ma kakva vanmatericna. Beta ti je fenomenalnauser posted image

Stvarno? Jaoj, tako sam srećna. Ovo je najlepši poklon za godišnjicu! user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ijaooooo Lela, blago teeeebi, divno! user posted image user posted image user posted image Sve najlepse ti zelim!

Hvala, Torbice!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 990
25.4.2014 14:14:26   
Verolina
Nemoj bas mnogo da djuskas vecerasuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 991
25.4.2014 14:16:05   
bubulence
jeeeeeej lelo, cestitam ti jos jednom user posted image . od onolikog muckanja nije ni moglo biti drugacije user posted image .
a sada nas vuci odavde!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 992
25.4.2014 14:18:40   
IVA 11
Lelo, sa srećom! Čestitam ti još jednom! :***

Direktna veza do poruke: 993
25.4.2014 14:20:41   
madre
divnoooo, lelauser posted image sada uzivaj i bez sekiracije!user posted image

Direktna veza do poruke: 994
25.4.2014 14:23:39   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Verolina

Nemoj bas mnogo da djuskas vecerasuser posted image

Neću puno đuskati, i piću sok od jabuke! user posted image
(jel' ozbiljno može da mi bude nešto od đuskanja? user posted image )

IZVORNA PORUKA: bubulence

jeeeeeej lelo, cestitam ti jos jednom user posted image . od onolikog muckanja nije ni moglo biti drugacije user posted image .
a sada nas vuci odavde!

Hvalaaaaaaa! Pa, da znaš, ovaj mesec stvarno nisam bila normalna! user posted image Vučem vas i prašim!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 995
25.4.2014 14:23:48   
jovicaa
lela cestitamuser posted image user posted image user posted image uzivaj!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 996
25.4.2014 14:25:27   
IVA 11
Madre, aj pa da i ovi naši momci dobiju društvo...user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 997
25.4.2014 14:26:44   
madre
bice, biceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 998
25.4.2014 14:31:25   
lelaigor
Ivo, jovice, madre hvalaaaaaa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 999
25.4.2014 14:32:52   
Linaaaa
Cestitam Lelaa bas lepe vestiiiiiii!!! Pa da povuces i mene za tobom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Drugi carski rez

Koliko posle prve trudnoće i carskog reza raditi na drugoj trudnoći? .... bila bih zahvalna i na komentarima koje biste ostavili uz Vaš odgovor na anketu :-)

1. 6 meseci je dovoljan period (19%)

2. oko 9 meseci posle (11%)

3. minimum godinu dana (34%)

4. ...više od godinu dana (36%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here