Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 10:06:44
|
|
|
|
IVA 11
|
Što? Kaže mi da će mi ona pomoći da lakše ostanem trudna, ali ja imam redovne cikluse, i ovulacije, nemam pojma, nisam dužna da je poslušam. Ja to neću piti nego virak, čitam da povećava progesteron.
< Poruku je uredio IVA 11 -- 24.4.2014 10:11:32 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 10:55:09
|
|
|
|
mamica3
|
jutro drugarice,ako neko zeli da mi se pridruzi na izvolite..meni je danas 13dan od pregnila,al ja osjecam da ce ubrzo koza stici iako se pomalo potajno nadam da me preskoci... iva idemo dalje,prošla sam istu situaciju sa biohemijskom,al borim se i dalje iako sam za vecinu ovdje stara teta po godinama al ipak se jos uvijek nadam a svaki mjesec su manje sanse s obzirom na moje godine,zato nema odustajanja ..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 11:19:44
|
|
|
|
gogili75
|
ja sam imala dve biohemijske, jednu vanmateričnu i u ovoj poslednjoj trudnoći sam izgubila bebu u 30-oj nedelji. Ne odustajem, imam 38 godina ali se ne predajem. prošlo je samo 2,5 meseca od gubitka ali već cu da počnem da radim na sledećoj trudnoći.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 11:24:59
|
|
|
|
bubulence
|
mamice moze jos jedna kafica, na ovo nikakvo vreme bas prija... gogili svaka ti cast, nemoj odustajati, doci ce i tvoja bebana!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 11:32:56
|
|
|
|
nata11
|
meni je danas 13dan od pregnila,al ja osjecam da ce ubrzo koza stici Koza Ja cu bogme jos jednu kafu ova kisa pretera vise
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 11:33:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću sutra da uradim test, ako je pozitivan, upakovaću ga i pokloniti mm za godišnjicu braka
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 12:05:19
|
|
|
|
mamica3
|
drzim fige da bude plus ko kuca...sve dok koza ne stigne ima nade...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 12:27:23
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Ja ću sutra da uradim test, ako je pozitivan, upakovaću ga i pokloniti mm za godišnjicu braka vucem te i navijam za
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 12:41:08
|
|
|
|
manjaa
|
Nensice isto smo trudne 5+4 sam ja :) Sve je odgovarajuće veličine i za dve nedelje kontrola da proverimo srčanu radnju. I mene je isto zanimala neka nova tema za ovaj period ali sam nailazila na neke stare postove.... Sad ću da se prešaltam, a ostalim crticama takođe želim da nam se što pre pridruže
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 13:49:51
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: mamica3 drzim fige da bude plus ko kuca...sve dok koza ne stigne ima nade... IZVORNA PORUKA: vonavoj vucem te i navijam za Hvala žene, i ja se nadam!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 14:54:23
|
|
|
|
milica93
|
Ivo draga, bas mi je krivo, ali glavu gore idemo dalje ;-) :-* Lelo navijam da bude plusic i da sutra onda imate dva razloga za slavlje Meni je 26 dc i 20-22 dpo ... msm da mi kasni, ali ne znam kako da racunam obzirom da je prosla izazvana inekcijama. Dragi misli da jos ne treba da radim testic i da se strpim, ali ja nesto nestrpljiva :-) LJUBIM VAS SVE
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 15:35:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, Milice. Videćemo sutra, javljam se sa rezultatima.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 15:54:36
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: gogili75 ja sam imala dve biohemijske, jednu vanmateričnu i u ovoj poslednjoj trudnoći sam izgubila bebu u 30-oj nedelji. Ne odustajem, imam 38 godina ali se ne predajem. prošlo je samo 2,5 meseca od gubitka ali već cu da počnem da radim na sledećoj trudnoći. Dva spontana, vanmatericna i preko 10 biohemijskih trudnoca. Dobrodosla u klub boraca. Nikada nemoj odustati
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 17:29:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Šta mislite jel' mi rano sutra da radim test? Sutra mi je 33dc, trebala bih da dobijem sutra tako nekako, otprilike...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 17:33:43
|
|
|
|
madre
|
imas lii predstavu kada je bila ovulacija?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 17:42:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Mislim da je bila tako pre oko 2 nedelje...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 17:59:28
|
|
|
|
Linaaaa
|
Da li je rano da radim betu 13dpo? Tj dan pre nego sto bi trebalo da ne dobijem?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 18:10:03
|
|
|
|
Maslacak15
|
Nije rano Lina. Ako si trudna, beta u krivi bi moala da bude pozitivna. Pod uslovom naravno da si sigurna da je ovulacija bila pre 13 dana. Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 18:21:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Maslačak a jel' meni rano za test?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 18:26:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
Nije rano ni za test samo sto si sa njim malo manje Sigurna. Recimo ovako ako je test danas negativan,urinski jos postoji neka mala sansa da si trudna a da je Test neosetljiv na primer 15 posto. Ako bi radila iz krvi onda je rezultat vec 99 posto pouzdan. Ako je test pozitivan onda je sve jasno Ako si nestrpljiva uradi ga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 18:34:15
|
|
|
|
lelaigor
|
Nestrpljiva sam
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 18:43:27
|
|
|
|
megi85
|
Cao cure, Milice,Lelo,Lina navijamo za vas da nam vi malo popravite prosjek ovaj mjesec i da ovih dana ugledate svoje A vama Nensice i Manja zelim savrsenu trudnocu i da vam se i mi uskoro pridruzimo u drugim temama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 19:22:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Drage moje, navijam za vas svim srcem! :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 19:30:50
|
|
|
|
bubulence
|
iva jesi bila kod dr?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 24.4.2014 21:15:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala vam žene, jedva čekam ujutru. Nešto nemam osećaj da sam trudna i bojim se da ću se opet razočarati, al' dobro. Videćemo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za deckicapisuljicaMatija (
48%)
Mateja (
52%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!