|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
10.4.2014 13:16:28   
alex88
Palcice slazem se sa tobom,ja sam imala samo dva cetvorocelijska, i ostala trudna.
Baki78 zao mi je za sve sto ti se desilo,ali mora i nas Sunce ogrejati,a do tad cemo se boriti za nase user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 976
10.4.2014 14:56:59   
Skijasica
Tarsa, Baki zao mi je ali idemo dalje! Nema odustajanja.
Evo ja sam danas radila hormone, spremam se za drugi pokusaj. Svi su mi ok sem T3 blago povisen 3.53 nmnol/L (o.77-3.07) i T4 povisen 227.8 mmol/L (62-150). TSH, FT4 su ok i svi ostali. Da li je neka imala iskustva sa ovakvim rezultatima?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 977
10.4.2014 16:37:13   
mina@
Pozdrav devojke!!!!!! Danas mi je sedmi dan od et, stomak boli, pa zato veci deo dana lezim, jer dok lezim ne boli a cim stanem na noge cini mi se da ce vestica da krene...... jedva cekam da prodje jos koji dan pa da uradim betu, da vidim na cemu sam.
Sve vas puno grlim i navijam za nas.
Najjace smo user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 978
10.4.2014 17:52:08   
alex88
Samo ti Mina odmaraj a mi navijamo da vestica ne dodje narednih user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 979
11.4.2014 9:48:22   
PalcicaBg
Skijasice draga ja nemam iskustva sa tim,ali mislim da su to hormoni stitne zlezde.Idi kod endokrinologa,prepisace ti terapiju pred vto.Dok sve ne sredis ne kreci u nov postupak.Ljubim te!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 980
11.4.2014 9:49:21   
PalcicaBg
Cekalice moje zelim vam da sto pre ugledate user posted image Navijam za vas od sveg srca!

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 981
11.4.2014 11:02:32   
alex88

IZVORNA PORUKA: IvannaM

Evo devojke da vam se i ja javnem. Posle 8 dana su me zvali sutra u 10i30 idem na uz za drugostepenu kommisiju user posted image

Zanima me sta se desava posle UZ,posle koliko zovu da kazu dal si prosao,jer koliko sam razumela ti komisiju i ne vidis?Ja sam 4.Aprila predala dokumentaciju i sestra sa saltera je rekla zvacemo vas danas za sutra na UZ,za 10,15,30 dana najvise.

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 982
11.4.2014 12:17:02   
wivern
Alex taj uz je u stvari za komisiju, oni pogledaju pa odlucuju...e sad koliko im vremena treba...
Nadam se samo da su se ubrzali u odnosu na proslu godinu...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 983
11.4.2014 12:31:01   
alex88
E bas sam se smorila,najgore sto nemogu da planiram nista jer zovu danas za sutra,a htela sam da odem van zemlje.Iskreno mislila sam zakazu ti datum i to je to,nema veze sto cekas al znas datum.Koliko si cekala prosle godine?Cisto sumljam da se ista promenilo na bolje do sad.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 984
11.4.2014 12:45:55   
wivern
Cekala malo vise od mesec dana, ali tada je bio neki zastoj sa privatnicima jer sam ceo postupak cekala (od kad sam primila resenje da mogu na vto o trosku drzave pa do pozivnog pisma) cekala 8 meseci :)
Ali ne obracaj paznju na to, tako je nekada bilo...ti ces zavrsiti to mnogo ranije

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 985
11.4.2014 12:53:32   
alex88
znaci oko mesec ipo odkad si predala dokumente u Viseg.do resenja da si prosla komisiju?Cekacu kao i sve ostale,sta cu,al me bas to nervira oko komisije,idem 3 puta

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 986
11.4.2014 12:57:05   
alex88
Sad mi zao sto nisam birala N.F za komisiju,zakazuju sad za Jul al odes jednom i znas na cemu si

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 987
11.4.2014 14:30:53   
ivanicasale
mina samo odmaraj nadam se tvojoj lepoj beti.

Zene sada sam zvala za histeroskopiju,u KC Vojvodine niko mi se niije javio a u Narodnom frontu jesu ali su mi rekli da moram da imam izabranog lekara pa onda da zakazem histero.Koga vi preporucujete?
Pomagajte ja neznam nikog tamo.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 988
11.4.2014 17:44:34   
Bebana17
Ivanice, ako plaćaš histeroskopiju onda ti je mnogo povoljnije da odabereš KC Vojvodine, jer za 20000 dinara povoljnije (ako se ja dobro sećam).
U narodnom frontu mislim da košta 50000. ležiš tri dana da bi to obavila, a u KC Vojvodine ne ležiš ništa tj, samo taj dan kad ti rade postupak, isti dan te i puste kući. Ja sam radila u Betaniji, platila sam 30000 dinara i vrlo sam zadovoljna brzinom (od kad sam zakazala histero do kada sam uradila), sve je bilo gotovo u 10 dana. Betaniju je najbolje da zoveš od 7.30 do 8.30 jer kasnije one počinju sa programom vto i uvek je gužva zbog toga, a u tom periodu ih možeš dobiti (naravno posle 10-20 puta okretanja istog broja). Sestra se zove Mirjana, i ona je zadužena za sve, pa i za zakazivanje histeroskopije (kaže ti šta ti treba od rezultata da bi to uradila i to je sve). Sa rezultatima se pojavljuješ taj dan, ti lično biraš doktora kada zakazuješ histero koji će ti raditi histeroskopiju (kad plaćaš sve može), a kada ideš na uput i u narodnom frontu i u betaniji moraš da čekaš red (meni rekli da mogu da uradim tek kroz tri meseca u obe klinike ako idem na uput).

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 989
12.4.2014 10:54:57   
NoraBo
Devojke imam 2 kutije viska Dostinex 0.5 mg od po 8 tableta, rok im istice u januaru 2015, Ako nekome treba neka mi se javi u pp. Naravno lek poklanjam :)

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 990
12.4.2014 15:49:26   
mina@
Devojke ajde mala pomoc. Imam jake vrtoglavice, stomak i je trd i cesto osecam neko zatezanje preko stomaka' bas neprijatan osecaj. Da li se to i vama desavalo, da li je to normalno?????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 991
12.4.2014 16:06:07   
wivern
Mina normalno je, pogotovo ako koristis utrogestan.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 992
12.4.2014 16:52:19   
taraas
Mina jos koliko, pa da se obradujemo beti? MEni taj utrogestan nikakve promijene nije stvarao,mozda se zateze materica,bebci moguce,daj Boze da ti je to.user posted image
A da,recite mi sta se desi sa embrionima kad se ne prime,dal je moguce kad dobijem ciklus da se bukvallno vide kako ispadaju,jer mi je oba puta bilo, da izvinete kao komadi neki izadju.user posted image

Ne znam jel ima koja cura da je iz Crne Gore?
Pitam jer me zanima sta mislite ko je bolji strucnjak i uspjesniji dal Tanja Motrenko ili Dr. Cejovic
Oboje su u klinici Life,mene je sad vodio Cejovic,al se razmisljam sta dr.put dal opet kod njega ili kod nje????

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 993
12.4.2014 18:27:13   
alex88
Mina od srca ti zelim da te taj neprijatan osecaj prijatno iznenadi.I meni su bile uzasne vrtoglavice od utrogestana,odprilike par dana posle transfera,svaki dan i vece u isto vreme,ja sam mislila da mi pada pritisak,jedva se dovucem do kreveta i zaspim u roku za 2s!Navijam jako da su vrtoglavice zboguser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 994
12.4.2014 21:35:52   
PalcicaBg

IZVORNA PORUKA: taraas

Mina jos koliko, pa da se obradujemo beti? MEni taj utrogestan nikakve promijene nije stvarao,mozda se zateze materica,bebci moguce,daj Boze da ti je to.user posted image
A da,recite mi sta se desi sa embrionima kad se ne prime,dal je moguce kad dobijem ciklus da se bukvallno vide kako ispadaju,jer mi je oba puta bilo, da izvinete kao komadi neki izadju.user posted image

Pitam jer me zanima sta mislite ko je bolji strucnjak i uspjesniji dal Tanja Motrenko ili Dr. Cejovic
Oboje su u klinici Life,mene je sad vodio Cejovic,al se razmisljam sta dr.put dal opet kod njega ili kod nje????

Taras nemoguce da su to embrioni koji se nisu primili,oni su nevidljivi golim okom.Ti komadi su zadebljala sluzokoza materice.

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 995
12.4.2014 23:30:01   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: taraas

Ja sam Iz CG, za Tatjanu Motrenko sam cula sve najbolje, a ya ovog drugog dr.nisa,m cula nikad..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 996
13.4.2014 19:18:07   
calimero
taraas..kao pacijent dr.Motrenko mogu da ti iznesem svoje misljenje..
dr. Motrenko me je vodila kroz prvi i ujedno uspesan postupak vto i kasnije kroz citavu trudnocu .. rec je o vrhunskom strucnjaku, pravom profesionalcu i nadasve jednoj velikoj i humanoj osobi..nemoj misliti da ovo govorim samo zbog pozitivnog ishoda jer takvo misljenje o dr smo suprug i ja imali od naseg prvog susreta sa njom i dogovor medju sobom da cemo bez obzira na uspeh prvog pokusaja, ostati njeni pacijenti i za eventualne sledece pokusaje

Zelim ti puno srece kao i svim ostalim hrabrim zenama koje se bore za svoje bebice

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 997
14.4.2014 9:10:29   
alex88
Mina kad radis betu?Navijam jako da nas obradujes ovih danauser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 998
14.4.2014 13:36:11   
taraas
Cao cure,nije me bilo par dana,internet mi nije radio.
Mina dje si ti,ja reko gle sad kad otvorim a ti vec uveliko trudnjaca
user posted image
Calmero tacno ne znam sta da radim,jer ja sa dr i nemam bas neke srece...
Ostao mi je jos jedan pokusaj preko fonda i tacno ako krebnem ne znam sta i dje ida idem...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 999
14.4.2014 13:46:34   
mina@
Pozzz devojke!!!!!
danas je 11d od et tako da planiram jedan testic sutra, a betu cu u sredu da bih u cetvrtak odnela dr., posle idu praznici a moram da rezervisem fraxi ako su user posted image .
inace i dalje me boli stomak, sinoc me je razbio od bolova, kao da ce svakog trena
user posted image , grudi isto bole.... sve bzvz. Jos me od juce i grlo boli, katastrofa...user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here