|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
9.4.2014 12:14:25   
naci1
wivern draga naucila sam da moramo dalje,ovaj bol ne zelim da iko ikad oseti ali mi bar znamo da prirodno mozemo da dobiti bebu pa cemo sve iz pocetka zao mi je sto je sve iznenada prekinuto ali i srecna sto sam ovih 6m trudnoce osetila kako je iscekivati sve to....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 951
9.4.2014 13:04:10   
taraas
beta 0 ogroman bol,i pored toga sto sam obecala sebi da neci dramit i plakat nisam uspjela,skroz sam lose,dusa me boli....

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 952
9.4.2014 13:12:27   
degu
Joj Naci draga pa šta se desilo? Stvarno ne mogu da verujem user posted image
Taras žao mi je user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 953
9.4.2014 13:47:45   
alex88
Naci user posted image ,ne daj Boze nikom da oseti tu bol,u avgustu sam izgubila trudnocu sa skoro punih 5,tako da te u potpunosti razumem,ali moramo dalje,prednost je sto mozes da ostanes prirodno i to ti zelim sto pre,sledeci put ce biti sve u redu do kraja.
Taras mila zao mi je,sledeci put ce biti bolje.

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 954
9.4.2014 13:55:14   
Dani.kv
Devojke zao mi je, zao

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 955
9.4.2014 14:00:48   
taraas
Ma ja necu raditi vise ista,svaka cast svima al ja opet kroz sve da prolazim ne mogu,kaze muz pa draga kako zene po 5 6 puta rade,njima svaka cast,al ja stvarno nisam takva osoba da mogu da izdrzim sve,il mi mozda danas tako,mozda se predomislim al tesko.Bas sam se ponadala da ce bar jedan da se primi,jer sam mirovala,uz to imala ta neka fiskanja cudna u stomaku a to nikad nemam pred menzis,i danas kad sam zvala i pitala kad mi je rekla beta 0,znaci dobro nisam pala na sred ulice.
Svima stvarno zelim da uspje,jer ovo osjecanje je uzasno. Ne znam nisam pametna,sve ok i sve super i opet nista,to me ubija kako nista a sve je ok.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 956
9.4.2014 14:06:30   
vagica.
Devojke taraas i naci1 user posted image jedan veliki user posted image
Morace i kod nas svih jednom sunce da sine!

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 957
9.4.2014 14:31:00   
branki*
joooj,bas mi je zaouser posted image ..bzv....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vagica.)
Direktna veza do poruke: 958
9.4.2014 15:51:14   
alex88
Taras normalno je da se tako osecas,ali kad prodje neko vreme dobices opet snage veruj mi.Isto sam i ja razmisljala nema sanse da vise prolazim kroz sve ispocetka,nemam snage,ali mi smo zene i pravi borci,dizemo se iz pepela.A sto se tice tm svi razmisljaju isto pa kako ostale zene idu po 5,6 puta a ne zapitaju se kako je njima i kroz sve sta prolaze,najvise psihicki.Daj sebi vremena,opusti se,uzivaj u letu i ne razmisljaj nista,kad budes ponovo spremna osetices to.

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 959
9.4.2014 16:18:25   
plačljiva
Wivern,od moje 4 ćelije ima samo dva četvoroćelijska embriona...Za Uskrs ću znati na čemu sam...user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 960
9.4.2014 16:35:13   
ivanicasale
Naci jako mi je zao user posted image user posted image nema reci koje te mogu utesiti,ali kao sto kaze Alex bitno je da ti prirodno ostajes trudna.Sledeci put bice bolje,ne brini.
Taras user posted image to mislis danas tako,kada prodje neko vreme promenices misljenje.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 961
9.4.2014 16:51:30   
mina@
Devojke bas glupav dan.... Taras bas mi js zao. Mene poceo da boli stomak bas bas jako ka pred vsticu tako da cu verovatno da dobijem. Bas bez veze....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 962
9.4.2014 16:58:48   
tillia
Devojke,zao mi je,drzite se!user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 963
9.4.2014 17:23:18   
wivern
Taras za par dana ces vec misliti drugacije...samo se dobro odmori od svega...
Placljiva ako je za uskrs onda nista manje od blizanaca ne prihvatam. Mina i ti da nas razveselite. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 964
9.4.2014 17:29:29   
naci1
taras draga ja sam prosla i inceminaciju i vantelesnu i na kraju ostala prirodno trudna i sada prosle nedelje izgubila bebu u 6 mesecu i neu odustati...snagu ces brzo povratiti..
degu iskomplikovalo se nesto sa zelucom i dijafragmom i beba bi bila bolesna sigurno tako da sam presekla ...pustila sam da ode

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 965
9.4.2014 17:35:30   
degu
Draga moja, moram da ti kažem da me je jako pogodila ova vest, al me raduje u svemu tome što i dalje kod tebe osetim borbenost. Šaljem ti ogroman zagrljaj user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 966
9.4.2014 18:15:57   
nata11
Devojke neznam sta da vam kazem, strasno, drzite seuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 967
9.4.2014 18:31:49   
sunascee
Naci1, Taraas zao mi je, drzite se devojke...
Placljiva, samo pozitivno razmisljaj, meni su u prethodnom postupku vracena tri osmocelijska pa je beta bila manja od 0. Pravila nema, dace Bog da su tvoja dva cetvorocelijska pun pogodak, navijam user posted image

Kod mene je doslo do pomaka, stimulacija se blizi kraju, verovatno za vikend aspiracija, nestrljivo cekam user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 968
9.4.2014 18:59:47   
taraas
Naci jako mi je zao,stvarno si borac.
Ja sam jako osjetljiva osoba i kako kazu previse njezna,pa me sve jako dotice. Znam ja da ovo nije smak svijeta i da treba dalje da idem al eto vec sam se smirila,trebalo mi je da izdusim malo...
Bice,znam da hoce,mora biti,i nas ce Bog obradovat uskoro, nadam se I VJERUJEM JAKO

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 969
9.4.2014 19:10:53   
taraas
MIna nemoj da mislis na to,ja sam se previse osluskivala i uporedjivala simptome sa sestrom,i njoj su bili isti kao moji stomak bolio jako,fiskanje jajnika,bol u dnu stomaka,krsta...stvarno smo svi razliciti,mozda je nekom to znak za user posted image nekom ne i tako... Jako ti drzim palceve da ti se bar jedan smrzlic zakacio. Sve u svemu idemo dalje

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 970
9.4.2014 23:42:00   
Sanjalica1980
Taraas,Naci jako mi je zao user posted image user posted image

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 971
10.4.2014 7:39:52   
daca77
Taras, naci1, bas mije zaouser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 972
10.4.2014 9:45:27   
taraas
Cure treba mi jedan savjet tj misljenje ako ko zna.Naime juce od tolike nervoze nisam mogla radit,dosla kuci i placi,placi...
Posle reko nemam od toga nista. Uzela sam da gledam nalaze koje smo radili. Kod mene sve super,od hormona,do briseva do prohodnost jajovoda itd.,kod supruga sam vec napomenula operaciju varicocele,nalaz posle solidan,dosta dobar. E sad nidje nisam nasla da smo radili antitjela??? Ne znam kako nam to nisu dali da radimo,jer mi smo dosta pokusavali prirodno al nije islo,posle operacije isto i opet nista. Ne znam dal ima jos nesta da uradim a da tu lezi problem,a da dr. to nisu dali da uradimo...neka i oni bas nisu toliki strucnjaci.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 973
10.4.2014 9:55:27   
baki78
Devojke stvarno mi je zao...Znam kako vam je.Imam i ja izgubljenu trudnocu u 5/6 meseci i vanmatericnu. Znam kako je to poroditi se i necuti plac bebe,Kod druge trudnoce prezivela klinicku smrt.Pa druga operacija i sok posle 6 mesci....vi ste pred kimaksom..visok FSH nizak AMH...Jedean IVFiz prirodnog i beta 0.Ali drage moje glavu gore jer nam nema nazad moramo da guramo samo napred. Jeste tesko ali nagrada koja sledi nema cenu.
Posle kise uvek sija sunce.

(odgovor članu taraas)
Direktna veza do poruke: 974
10.4.2014 10:57:20   
PalcicaBg
Teras,Naci jako mi je zao devojke!Ali nema odustajanja,mora se ici ka cilju.Zelim vam da ga sto pre ostvarite.

Placljiva nije bitno u kom su stadijumu embrioni,bitno je da su oni kvalitetni,a jesu cim su ti ih vratili.Ja znam mnogo trudnica sa cetvorocelijskim embrionima,i ja sam bila jedna od njih,ali se nazalost kod mene desila biohemijska.
Drzim palceve,da nas obradujes za Uskrs! user posted image

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Prevara

Da li bi ste oprostile partneru prevaru ?

ne (63%)

da (10%)

mozda (13%)

zavisi (15%)

Ukupan broj glasova: 380

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here