Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:03:10
|
|
|
|
wivern
|
Daco sa srecom Sigurno je od utrogestana, ja ga koristim samo vaginalno ali sam se prvih nedelju dana isto tako osecala.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:15:42
|
|
|
|
alex88
|
Maki da se ispravim,nisam dobro procitala tvoj post,da si pitala da ti se javi neka cura iz N.S ,ja sam iz Kv,samo polako ne mora da znaci da ces cekati toliko dugo a i brzo vreme prolazi veruj mi.Ja sam prosle god bila na konsultacijama pocetkom januara,usla u program za april,cinilo mi se bas daleko ali veruj da to vreme proleti. Daco srecno i da se urodi plodom Lidija cekamo lepe vesti danas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:33:14
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage Ovo mi je 1x da pijem Utrogestan, jer u 1.VTO sam ga koristila vaginalno i uopste nisam imala tegobe. Pitacu da li postoji mogucnost vaginalnog koriscenja .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:37:33
|
|
|
|
degu
|
Daco mene utrogestan skroz opije, momentalno moram da legnem kad počne da deluje, kad ga popijem. Sigurno možeš vaginalno, uvek su govorili da je tako i efikasniji
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:40:56
|
|
|
|
daca77
|
Degu, mene tek danas stiglo i to posle 3h od uzimanja...a na poslu sam i prosto se gubim kolike nesvestice imam. Sreca te sam ponela 1 pomorandzu i ona me okrepi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:42:56
|
|
|
|
Jole84
|
Daco kad krećete pitaj da koristiš vaginalno,i meni je tako uvek bilo lakše.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:44:58
|
|
|
|
daca77
|
Jole, na poslu sam jos 2h, a onda u 14h krecemo za NS.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:45:24
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco77 čestitam Želim da nas obraduješ veliiiiikom betom Drage moje ja još par tabletica i završavam sa mikroginonom...Konačno počinje i moja druga VTO
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:46:50
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Degu, mene tek danas stiglo i to posle 3h od uzimanja...a na poslu sam i prosto se gubim kolike nesvestice imam. Sreca te sam ponela 1 pomorandzu i ona me okrepi. Da, desi se tako nekad da sastavi i posle par sati, e onda je najlakše kad možeš da legneš, što ti sad ne možeš, nije baš prikladno al proćiće brzo Plačljiva
< Poruku je uredio degu -- 19.3.2014 10:47:26 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:50:15
|
|
|
|
ivanicasale
|
Daco zelim ti svu srecu ovoga sveta da ti ova vto bude uspesna i da nam budes .Nisam bas u toku gde radis vto:u Betaniji ili u Genesis?Ja se razmisljam za Genesis,a moj muz je video da je veci % uspesnosti za Jevremovu pa se on dvoumi.Ja sam jos sa prvom vto htela da idem u Genesis.Sta mislite da li moze dr.Vesna da mi vodi vantelesnu i da mi ona radi? Lidija cekamo te i navijamo za cudo!!! Placljiva navijamo za uspesnu vto.Srecan pocetak!
< Poruku je uredio ivanicasale -- 19.3.2014 10:51:33 >
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 10:55:05
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 11:17:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Daco..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 11:19:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ivanicasale,bila da vadim betu ali ce rezultate dobiti tek u 14h a tada sam na poslu,pa cim saznam i budem u mogucnosti javljam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 11:23:54
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Skijasice,vadila sam danas betu,rezultat ce mi biti tek u 14h,ali cu u to vreme biti na poslu i sve do veceras do 21h tako da necu imati odakle da vam pisem..a i bicu sigurno u guzvi,cim budem mogla da dodjem do kompa javljam..hvala ti puno i svim ostalim devojkama na podrsci ali iskreno mislim da nece biti nicega..jer krvarenje mi stalo samo od sebe...ipak svima punooo hvala divne ste..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 11:29:43
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Ivanicasale,bila da vadim betu ali ce rezultate dobiti tek u 14h a tada sam na poslu,pa cim saznam i budem u mogucnosti javljam... Mi navijamo i cekamo lepe vesti...
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 11:59:28
|
|
|
|
maki0211
|
alex88,nadam se da cu i ja brzo proci kao ti .Ja cu izabrati betaniju zbog doktorke Aleksandre u nju imam dosta poverenja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 12:10:16
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Bravo,Daco Ova prica ce imati srecan zavrsetak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 12:56:00
|
|
|
|
IvannaM
|
Evo devojke da vam se i ja javnem. Posle 8 dana su me zvali sutra u 10i30 idem na uz za drugostepenu kommisiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:05:26
|
|
|
|
alex88
|
ivana,a gde ides na drugostepenu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:07:35
|
|
|
|
IvannaM
|
Drugostepena mi je u Visegradskoj....eto tek da znate ne ceka se vise mesec i duze da vas pozovu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:12:55
|
|
|
|
alex88
|
e super,meni sutra stizu rezultati amh i e2,pa nosim dr ,nadam se da ce mi dati uput za prvostepenu,a planirala sam svakako da zakazem drugostepenu u visegradsku,jer imam mogusnost da biram n.front ili visegradsku.Sad malo brinem da mi nece dati uput zbog snizenog Lh,jer je toliko specificna i detaljna da je to preterano.Od januara se vucem sa analizama,daje mi uput po uput,tek sam pocela a vec mi se smucilo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:22:22
|
|
|
|
IvannaM
|
Pa u principu bi lekar specijalista trealo da ti pogleda daj lh pa da kaze sta misli, jer ti i ides na vto jer nesto nije u redu....meni moja dr iz doma zdravlja nikakav problem nije pravila ni za sta.....sve sto je trebalo je ispisala od uputa, i na kraju mi samo dala upute za komisiju. Mada ja sam specificna po tome sto nemam jajovode pa meni nemaju sta da lece jer nikada ne bi moglo doci do trudnoce prirodnim putem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:37:02
|
|
|
|
alex88
|
Videcemo sutra sta i kako,necu da se nerviram pa kako bude.Meni je za proslu vto lh bio 4,57,e sad zasto je ovoliko pao neznam,ostali hormoni su mi ok,jos sutra ova dva da vidimo kakvi ce biti,inace su bili dobri prosle godine.Svakako niko ne ide na VTO ako nema nikakav problem,kod nas je jedini problem bio spermogram.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:45:43
|
|
|
|
Štetica
|
Daco divne vesti,udjoh na forum posle duzeg vremena i imam sta i da vidim. Daca po obicaju kuka,sad joj sve bilo brzo,prosli put sve se oduzilo,pa nasoj desi niko neudesi. Wiw divno za srculence,to je nesto najlepse u celoj ovoj prici. Placljiva i ti si se primakla do cilja,nadam se da ce i kod tebe biti kao kod Wiw.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.3.2014 13:48:33
|
|
|
|
Jole84
|
Štetko baš sam se pitala gde si,kako si mi Hoćeš li uskoro u novi krug? Daco mislim na tebe,srećan put
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Da li vam se svidja imemarujaPlaniram da svojoj cerkici dam ime Milica,po mojoj baki.Da imate cerku Milicu zvali bi je:Mica (
55%)
Mia (
23%)
Mima (
23%)
Ukupan broj glasova: 208Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!