Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 12:14:25
|
|
|
|
naci1
|
wivern draga naucila sam da moramo dalje,ovaj bol ne zelim da iko ikad oseti ali mi bar znamo da prirodno mozemo da dobiti bebu pa cemo sve iz pocetka zao mi je sto je sve iznenada prekinuto ali i srecna sto sam ovih 6m trudnoce osetila kako je iscekivati sve to....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 13:04:10
|
|
|
|
taraas
|
beta 0 ogroman bol,i pored toga sto sam obecala sebi da neci dramit i plakat nisam uspjela,skroz sam lose,dusa me boli....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 13:12:27
|
|
|
|
degu
|
Joj Naci draga pa šta se desilo? Stvarno ne mogu da verujem Taras žao mi je
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 13:47:45
|
|
|
|
alex88
|
Naci ,ne daj Boze nikom da oseti tu bol,u avgustu sam izgubila trudnocu sa skoro punih 5,tako da te u potpunosti razumem,ali moramo dalje,prednost je sto mozes da ostanes prirodno i to ti zelim sto pre,sledeci put ce biti sve u redu do kraja. Taras mila zao mi je,sledeci put ce biti bolje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 13:55:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Devojke zao mi je, zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 14:00:48
|
|
|
|
taraas
|
Ma ja necu raditi vise ista,svaka cast svima al ja opet kroz sve da prolazim ne mogu,kaze muz pa draga kako zene po 5 6 puta rade,njima svaka cast,al ja stvarno nisam takva osoba da mogu da izdrzim sve,il mi mozda danas tako,mozda se predomislim al tesko.Bas sam se ponadala da ce bar jedan da se primi,jer sam mirovala,uz to imala ta neka fiskanja cudna u stomaku a to nikad nemam pred menzis,i danas kad sam zvala i pitala kad mi je rekla beta 0,znaci dobro nisam pala na sred ulice. Svima stvarno zelim da uspje,jer ovo osjecanje je uzasno. Ne znam nisam pametna,sve ok i sve super i opet nista,to me ubija kako nista a sve je ok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 14:06:30
|
|
|
|
vagica.
|
Devojke taraas i naci1 jedan veliki Morace i kod nas svih jednom sunce da sine!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 14:31:00
|
|
|
|
branki*
|
joooj,bas mi je zao ..bzv....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 15:51:14
|
|
|
|
alex88
|
Taras normalno je da se tako osecas,ali kad prodje neko vreme dobices opet snage veruj mi.Isto sam i ja razmisljala nema sanse da vise prolazim kroz sve ispocetka,nemam snage,ali mi smo zene i pravi borci,dizemo se iz pepela.A sto se tice tm svi razmisljaju isto pa kako ostale zene idu po 5,6 puta a ne zapitaju se kako je njima i kroz sve sta prolaze,najvise psihicki.Daj sebi vremena,opusti se,uzivaj u letu i ne razmisljaj nista,kad budes ponovo spremna osetices to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 16:18:25
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern,od moje 4 ćelije ima samo dva četvoroćelijska embriona...Za Uskrs ću znati na čemu sam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 16:35:13
|
|
|
|
ivanicasale
|
Naci jako mi je zao nema reci koje te mogu utesiti,ali kao sto kaze Alex bitno je da ti prirodno ostajes trudna.Sledeci put bice bolje,ne brini. Taras to mislis danas tako,kada prodje neko vreme promenices misljenje.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 16:51:30
|
|
|
|
mina@
|
Devojke bas glupav dan.... Taras bas mi js zao. Mene poceo da boli stomak bas bas jako ka pred vsticu tako da cu verovatno da dobijem. Bas bez veze....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 16:58:48
|
|
|
|
tillia
|
Devojke,zao mi je,drzite se!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 17:23:18
|
|
|
|
wivern
|
Taras za par dana ces vec misliti drugacije...samo se dobro odmori od svega... Placljiva ako je za uskrs onda nista manje od blizanaca ne prihvatam. Mina i ti da nas razveselite.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 17:29:29
|
|
|
|
naci1
|
taras draga ja sam prosla i inceminaciju i vantelesnu i na kraju ostala prirodno trudna i sada prosle nedelje izgubila bebu u 6 mesecu i neu odustati...snagu ces brzo povratiti.. degu iskomplikovalo se nesto sa zelucom i dijafragmom i beba bi bila bolesna sigurno tako da sam presekla ...pustila sam da ode
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 17:35:30
|
|
|
|
degu
|
Draga moja, moram da ti kažem da me je jako pogodila ova vest, al me raduje u svemu tome što i dalje kod tebe osetim borbenost. Šaljem ti ogroman zagrljaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 18:15:57
|
|
|
|
nata11
|
Devojke neznam sta da vam kazem, strasno, drzite se
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 18:31:49
|
|
|
|
sunascee
|
Naci1, Taraas zao mi je, drzite se devojke... Placljiva, samo pozitivno razmisljaj, meni su u prethodnom postupku vracena tri osmocelijska pa je beta bila manja od 0. Pravila nema, dace Bog da su tvoja dva cetvorocelijska pun pogodak, navijam Kod mene je doslo do pomaka, stimulacija se blizi kraju, verovatno za vikend aspiracija, nestrljivo cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 18:59:47
|
|
|
|
taraas
|
Naci jako mi je zao,stvarno si borac. Ja sam jako osjetljiva osoba i kako kazu previse njezna,pa me sve jako dotice. Znam ja da ovo nije smak svijeta i da treba dalje da idem al eto vec sam se smirila,trebalo mi je da izdusim malo... Bice,znam da hoce,mora biti,i nas ce Bog obradovat uskoro, nadam se I VJERUJEM JAKO
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 19:10:53
|
|
|
|
taraas
|
MIna nemoj da mislis na to,ja sam se previse osluskivala i uporedjivala simptome sa sestrom,i njoj su bili isti kao moji stomak bolio jako,fiskanje jajnika,bol u dnu stomaka,krsta...stvarno smo svi razliciti,mozda je nekom to znak za nekom ne i tako... Jako ti drzim palceve da ti se bar jedan smrzlic zakacio. Sve u svemu idemo dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.4.2014 23:42:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Taraas,Naci jako mi je zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.4.2014 7:39:52
|
|
|
|
daca77
|
Taras, naci1, bas mije zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.4.2014 9:45:27
|
|
|
|
taraas
|
Cure treba mi jedan savjet tj misljenje ako ko zna.Naime juce od tolike nervoze nisam mogla radit,dosla kuci i placi,placi... Posle reko nemam od toga nista. Uzela sam da gledam nalaze koje smo radili. Kod mene sve super,od hormona,do briseva do prohodnost jajovoda itd.,kod supruga sam vec napomenula operaciju varicocele,nalaz posle solidan,dosta dobar. E sad nidje nisam nasla da smo radili antitjela??? Ne znam kako nam to nisu dali da radimo,jer mi smo dosta pokusavali prirodno al nije islo,posle operacije isto i opet nista. Ne znam dal ima jos nesta da uradim a da tu lezi problem,a da dr. to nisu dali da uradimo...neka i oni bas nisu toliki strucnjaci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.4.2014 9:55:27
|
|
|
|
baki78
|
Devojke stvarno mi je zao...Znam kako vam je.Imam i ja izgubljenu trudnocu u 5/6 meseci i vanmatericnu. Znam kako je to poroditi se i necuti plac bebe,Kod druge trudnoce prezivela klinicku smrt.Pa druga operacija i sok posle 6 mesci....vi ste pred kimaksom..visok FSH nizak AMH...Jedean IVFiz prirodnog i beta 0.Ali drage moje glavu gore jer nam nema nazad moramo da guramo samo napred. Jeste tesko ali nagrada koja sledi nema cenu. Posle kise uvek sija sunce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.4.2014 10:57:20
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Teras,Naci jako mi je zao devojke!Ali nema odustajanja,mora se ici ka cilju.Zelim vam da ga sto pre ostvarite. Placljiva nije bitno u kom su stadijumu embrioni,bitno je da su oni kvalitetni,a jesu cim su ti ih vratili.Ja znam mnogo trudnica sa cetvorocelijskim embrionima,i ja sam bila jedna od njih,ali se nazalost kod mene desila biohemijska. Drzim palceve,da nas obradujes za Uskrs!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
muska imenanovosadjankakoje je najlepse musko ime?Bogdan (
24%)
Andrej (
54%)
damjan (
22%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!