|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]
11.4.2014 22:25:02   
pocahontas
ja torbu jos uvek nisam spakovala, pokupila sam uput i imam krvnu grupu, a krvnu sliku i zuticu jos nisam uradila, to planiram sledece nedelje. imam spremne 2 spavacice od proslog puta, peskir i papuce, pa ako krene...donece mi ostalo.
hocu i jaaaaa u ponedeljak sa vama nm i daco!
ali koliko je svet mali nm, prakticno smo komsinice user posted image

sve vasuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 301
11.4.2014 22:41:03   
New Mom

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jole, ne cikaj trudnicu, moze svasta da ti posalje.user posted image

NM jel ovo treba da shvatim kao pretnju ili si pogrešila smajli?!
Evo i Opštih uslova korišćenja foruma, čisto kao podset_nik, a ima i nekih dopuna posebno pod tačkom 4. user posted image

Hvala na podsecanju na pravila. Koliko znam za ove vise od 4 godine ovde ih nisam prekrsila.
Ja niti sam pretila tebi niti ikom. Zao mi je sto si se tako pronasla. Moj pokusaj je bila sala na konto trudnica i cmicaka. Jer nisam htela da me savladaju hormoni zbog polu prozivke da sam se promovisala u PR trudnica.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 302
11.4.2014 22:42:37   
New Mom

IZVORNA PORUKA: pocahontas
ali koliko je svet mali nm, prakticno smo komsinice user posted image

Tu mm baba i deda zive.

P.S. Vidim LO da viri.user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 303
11.4.2014 23:27:56   
Lepterija
Daco, u Nisu zakazujes AC na patologiji u 16.n.t. na tel. 505-912, ili odes licno, potrazi glavnu sestru Olgu. Radi se oko 19.n.t. ne znam na koji nacin biras ko ti radi, ali svih 5 dr na patologiji su dobri strucnjaci!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 304
12.4.2014 7:44:50   
little_one
Jutro debelice...ne pisem nista, nema sta pametno da napisem osim da ovaj moj tvrdoglavko jos uvijek ne planira napolje....ponedjeljak kontrola i uput na lezanje na patologiju....nadam se da necu morati cekati praznike u bolnici, i da ce da me porode tokom iduce sedmice...vec me frka...mislila sam da cu da se porodim u noci cetvrtka na petak, skakao mi je po grlicu citavu noc, i dobila neke kao jace bolove al kako su se OPET smirili nakon 3 sata divljanja opet nista....eto, djeca hoce na indukovan porod pa to ti je....svidja im se kod mame u stomaku...user posted image samo da sve bude u redu, vec se pomalo brinem za bebicu, pun termin je tu, po mojoj racunici danas...

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 305
12.4.2014 8:44:04   
mika79
Trudniceuser posted image mi smo se baš iznenadili kad je dr. rekla dečak je, baš smo se navikli na misao da ćemo dobiti devojčicu, još uvek kad pričam o bebi ja pričam u ženskom roduuser posted image . Videćemo šta će do kraja da bude pošto je uz u dispanzeru za žene praistorijski. Za sada ništa ne kupujemo.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 306
12.4.2014 9:24:28   
moja ciklama
Jutrouser posted image .

Imam jednu nedoumicu, mene dr. zove plovak-jer sam se baš puno ugojila. Kaže da je i Danica "plovak", a ona ima na 29+2, 1450gr - Plovak ili neuser posted image .

Danas se otvara velika radnja bebi kolica i ja idem da je posetim, idem i do bebi šopa u Piramidi, i u DC ima promocija dečijeg sajma..to je danas na mom repertoaru, pa ako ste raspoložene za skitnju..

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 307
12.4.2014 9:47:47   
Maslacak15
Moja ciklama odgovor je ne. Bebica je sasvim prosecne tezine. Ubacila sam je u kalkulator na sajtu perinatalogije i kaze mi da je za navrsenih 29 nedelja ta tezina na 53 percentila. Znaci po tome beba bi trebalo da bude u terminu oko 3,5 kg - to znaci prosecno. Inace mi smo pred kraj 30 te nedelje vec procenjivani na blizu 2 kg ( rodjen je sa 4065gr). Tako da mi uopste ne deluje da je bebica posebno krupna. Uz opasku da ultrazvuk moze da omane, ali je u ovom periodu tvoje trudnoce precizniji nego pred kraj. U poslednjih par nedelja beba je bas velika, kolicina plodove vode se smanji i tu je opasnost od greske prilicna. Opusti se i uzivaj u trudnociuser posted image

Pozdrav svim ostalim trudnicama!

Daco jos samo dva danauser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 308
12.4.2014 10:54:29   
Mara1986
NM nemoj da se ljutiš odmah... mene su isprozivali za puno toga.... nekako se kod mojih komentara sve vidi a kod nekih ne baš.... al' me briga user posted image ja znam da mi više nije mesto ovde među trudnice već u "porodilje" ali kad se navikneš na društvo.... user posted image mleko sam promovisala jer sam želela da vam pokažem kao budućim majkama koliko je to lepo i pokušam da vas malo poguram da o tome čitate (jer ja nisam niti čitala niti mislila tad o dojenju već o gomili analiza i da sve bude kako treba) a o pupku nisam pisala ništa posebno već da nije ispao i obavestila kad je ispao... kad i pišem ovde pišem o onome šta mi se trenutno dešava... pošto mi više nije jasno o čemu mi u "četu" baš trebamo da pišemo ... možda samo "zdravo trudnice ja sam super ...ljubim vas" ili " ko je za kafu? ljubim vas.... nepitajte šta radim evo pročitajte u "moja majka je dobila batine od oca pa su ona i sestra napustile kuću u pola noći ... pa su kod mene u kući 3 dana jer nemaju gde da idu pa sad traže stan "....... ali evo neću pisati o tome već ću vam reći "Super sam i ljubim vas" user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 309
12.4.2014 11:05:28   
daca77
Gde ste, trudnice? user posted image
Maslacak, jos 2 danauser posted image , ali sa klinike mi jos uvek ne javljaju tacan termin.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 310
12.4.2014 11:07:37   
Olga75
trudniceeeee , gledam vaaas user posted image
ajd jos malo pa da otvaramo teme , sto strajkujete user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 311
12.4.2014 11:24:21   
wivern
Nasi dr su cesto vrlo neotesani...jako je ruzno nekome reci da je plovak, ali na zalost ti je njihov zargon na koji ja nikako da oguglam.
MM otisao jutros na pecanje, nadam se barem jednoj ribici user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 312
12.4.2014 12:38:17   
Olga75
a sta znaci plovak ?
nije mi jasno , to je ono sto pliva po vodi je l tako ?
Mozda je pokusao da bude pristojan , jer ja sam cula kako je jedno dr vikala na trudnicu koja se ubucila preko 20 kila i rekla joj je da ne nosi kita i da ne mora da bude ko orka
jeste ruzno , slazem se
meni je ona strah u kosti uteravala , ja sam se za celu trudnocu ugojila 11 kila i za dve nedelje sam samo jednom i nikad nise ( nisam smela user posted image ) dobila dve kile
rekla mi je da dodjem sledece nedelje na merenje i ako budem teza idem u bolnicu user posted image
kapiram ja i nju , imala sam povisen pritisak , dobre godine i tako
ali mene su hormoni ubili , ja sam plakala do kuce jer cu ici u bolnicu
drzte se trudniceeee user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 313
12.4.2014 13:25:07   
daca77
Uh...da meni neko sruci takve stvari u lice, zaista ne bih odgovarala za svoje ponasanje user posted image
Ionako sam alergicna na dr i njihovo ponasanje, tako da ne mogu da zamislim situaciju u ordinaciji...
A ja i dalje imam 52kguser posted image ...pre 1,5god., kada su me kljukali Orgametrilom i Mikroginonom, dosla sam na cak 58kg i to je bilo strasno...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 314
12.4.2014 19:29:34   
moja ciklama
Devojke..plovak je debeo i pluta. Ja sam se do 30te nedelje ugojila 30kg i jesam debela- moji me zovu trutkouser posted image , a otečena sam tragično i hronično..pa je fora da ne mogu da potonem..Elem, ja se na njega ne ljutim. Realna sam. Bitno da je sve ostalo uredu, a ja ću mršaviti..
Nego, ne bih baš volela da je i Danica "plovak". Maslacak15, hvala.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 315
12.4.2014 19:59:04   
vonavoj
Ciklama a kakav ti je pritisak? Cuvaj se!

Direktna veza do poruke: 316
12.4.2014 20:21:29   
_Anchy_
Dobro vece svima...
Ja sam stara -nova... Pre sam koristila nick anchy_ljuba,,, neke mamike ce se moyda setiti...
Htela sam da pitam, ima li jos uvek . 1,2 I 3 tromesecja ili je sad sve u ovo jedno [sm=zmeden.gif

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 317
12.4.2014 21:02:45   
New Mom
Anchy! user posted image Jel to ima novosti? Ivona ceka batu ili seku?user posted image
Sad je cet trudnica jedan zajednicki.
Sta ti je sa starim nalogom?

(odgovor članu _Anchy_)
Direktna veza do poruke: 318
12.4.2014 21:09:56   
New Mom
Ja crkoh danas. Neplanski smo kupili sve sto je ostalo za porodiliste i posle, kao i konacno nesto za bebu. Stavicu slike sutra da vidite.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 319
12.4.2014 21:23:15   
_Anchy_
Stari nalog... Hm... Neznam mail na kom je regan, neznam sifru, znam samo nick :(
New Mom :) nadam se lepim vestima nek se rodi zivo zdravo pa sta bude... :) :) :)
Ti si na kraju jos malo pa ces drzati svog bebca :) Bata ili seka ?:-* :-* :-*

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 320
12.4.2014 21:36:06   
New Mom
Jos jedna seka.user posted image

(odgovor članu _Anchy_)
Direktna veza do poruke: 321
12.4.2014 21:40:18   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: vonavoj
Ciklama a kakav ti je pritisak? Cuvaj se!

U najgorem slučaju 130/80. I sve ispod toga!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 322
12.4.2014 21:40:54   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Imam jednu nedoumicu, mene dr. zove plovak-jer sam se baš puno ugojila. Kaže da je i Danica "plovak", a ona ima na 29+2, 1450gr - Plovak ili neuser posted image .

Hej, hej, ja juče bila na UZ, kaže dr. da smo 29+1 (tiker mi od početka kasni) i bebac je 1.500gr, tako da, no sikiriki. Ja sam se ugojila 12 kg, a u poslednjih mesec dana od kako se ganjam sa majstorima nisam dobila ni grama, što me baš iznenadilo (kada stadoh juče kod dr. na vagu).

Pritisak mi je 110/70, ne otičem, nema kontrakcija, čak i kičma me ne boli već par dana (a počela je pre 15-ak dana da boli, od kako sam prešla u ovu iznajmljenu kuću). Povremeno uzmem MG direkt, ali kažem bol popustio pa nisam redovna sa Mg.

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.4.2014 21:45:09 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 323
12.4.2014 21:48:19   
vonavoj
Za pritisak mi je drago da je dobar,to je bitno!! Bice to super bebe..user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 324
12.4.2014 21:57:32   
dunja RR
Zaboravih da dodam da je dr. rekao da je bebac ok veličine, iako beži sada 14 dana ispred, a ranije je 7, ali nije uopšte pravio problem oko toga, osim što će porođaj verovatno biti ranije. Jedino što je spomenuo da je bebac glavat, ali i da je to uobičajeno kod karličnoj položaja jer i UZ uveličava u tom slučaju (mada sam i ja bila glavata lepa beba user posted image , to su me uvek zezali, a i mm je moj glavonja Boske, tako da verujem da nije ni do UZ samo, ima tu i genetike user posted image . Rekao je da je sve ok i da uživam.

Jedino me plaši OGTT u ponedeljak user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.4.2014 22:07:13 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here