Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 12:32:22
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke, da vas sve pozdravim, i kažem da sam, hvala Bogu, dobro! Bila sam hospitalizovana 2 dana u Frontu, zbog gojenja i otoka, ali su svi rezultati koji su rađeni dobri, pa me dr. u sredu ujutru pustio kući, a u pon u podne sam "legla". Joj, šta sam tamo sve videla, čula i doživela..samo da smo dobro i da su nam bebe dobro!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 12:48:46
|
|
|
|
mika79
|
Moja ciklama važno je da ste ti i beba dobro, što se tiče priča ponekad čini mi se da google koliko je dobar da se možeš informisati toliko i nije jer naletiš na svakakve priče i iskustva pa se još dodatno zabrineš, mogu misliti kakve si ti priče čula kad si bila hospitalizovana, nekako smo skloniji da pamtimo i pričamo loša iskustva nego dobra. Čuvaj se, još malo pa ćeš ugledati svoju Milice za dremku. Wivern nadam se da ćeš zakazati amino., čujem da genetičari idu na neki kongres oko 15-tog maja pa ne zakazuju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 12:57:11
|
|
|
|
Milica82
|
Moja ciklama sto ne rece da si bila u Frontu da dodjem da ti pravim drustvo posto radim preko puta Ma ne treba slusati te price. Mozes samo da se dodatno istripujes . Bitno je da si sada dobro i da je sve u redu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 12:59:29
|
|
|
|
Milica82
|
Mika eh da je bila dremka, nego sam bas odvaila. Komirala sam se na kaucu koji je izuzetno neudoban. Koleginica me menjala i ja se ususkala i zakuntala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 14:50:24
|
|
|
|
Jole84
|
Ciklamice bitno da je sve ok sada Žene meni izašla neka flekica na palcu desne noge,braonkasto-ljubičasta. Znam da ne bi smeli nokti da menjaju boju tokom porođaja,a šta sad ovo može da znači? Ne bih da paničim da jurim kod dr,možda je zbog gvožđa? Pozdravila vas je Klarita,ona je dobro i Nikolaj takođe,uživkaju kući,nedostajemo joj,kaže da jedva čeka da kucka ponovo. Gde nam je LO?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 15:45:07
|
|
|
|
wivern
|
Jole meni tako obicno izadje kad mi je plitka obuca, prosto mi ubije nokat. Nadam se da je i kod tebe to problemcic.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 15:49:01
|
|
|
|
Jole84
|
Ej Wiv dobro si me podsetila. Vrlo je moguće da je to,noge mi otekle pa mi je sve pretesno,garant su me patike stisle. Da je toplo pa da obujem neke papuče da mi noga diše a ovako šta ću... Kako si ti
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:14:05
|
|
|
|
Cecana
|
Cao svim Mi smo bili na ekspertnom ultra zvuku,sve je i redu,kaze dr.ka da je devojcica .Bas smo se obradovali.Sledece nedelje radim NIFTY test umesto amniocenteze.Nadam se da ce sve biti ok. Redovno vas citam, puno vas sve pozdravljam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:28:30
|
|
|
|
wivern
|
Jole meni se svake godine to desi, i 99% su patike u pitanju. Pa ja sam ti kao i ovo vreme..traljavo ali bolje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:33:09
|
|
|
|
Jole84
|
Cecana bravo za devojčicuuu baš nas ima dosta sa princezama,biće borba oko zetova Wiv laknu mi zamišljala sam kako mi se dr dere i izbacuje me iz ordinacije zbog čega se javljam. Smučila sam im se više. Mada ko ih šiša,kad su moj nokat i moja beba u pitanju Baš je grozno vreme mi odložismo rr kafenisanje,nadam se da će da se prolepša.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:36:27
|
|
|
|
wivern
|
Jole ne mene se drao kozni dr kad sam mu dosla prvi put sa tim problemom. Izbacio me iz ordinacije drajuci se "sta mi dolazite a nosite malu obucu" Cecana bravo za princezu, ja sam odlucila da ne zelim da znam pol...isuvise sam dugo cekala i zelim da se iznenadim na kraju
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:57:48
|
|
|
|
degu
|
Cecana bravo za curicu Miko ne mogu da verujem da su omanuli pol. Ja bih se sad baš šokirala da mi kažu da je dečak navikla sam da pričam u ženskom rodu. Ciklamice samo kad si pobegla od tih priča mene te priče baš ubiju u pojam, jako mi teško padaju, valjda sam sad previše osetljiva i samo da smo i mi i bebe zdrave
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 16:58:47
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jole ne mene se drao kozni dr kad sam mu dosla prvi put sa tim problemom. Izbacio me iz ordinacije drajuci se "sta mi dolazite a nosite malu obucu" E Wiv legendo
< Poruku je uredio degu -- 11.4.2014 16:59:03 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 17:01:40
|
|
|
|
Jole84
|
Wiv joj Miko nisam pročitala da ti omašili pol,baš bezveze,što kaže Degu nekako se navikneš da govoriš u određenom rodu,ali taman posla,još jedan zet nam baš treba Kod mene ako su omašili biće veselo,sve je roze,od tapeta,tepiha do cipelica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 17:17:28
|
|
|
|
anci kv
|
jole,ti onda to ostavi za drugo Ja sam u 8.mesecu često pomišljala šta ako bude dečak,zaletim se nešto da kupim za devojčice,pa kažem,nema veze,nosiće drugo. Ma samo da je sve kako treba,lako ćemo tapete da menjamo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 17:24:02
|
|
|
|
wivern
|
Ja ovde pola postova preskocim nenamernoooo Miko jurim vezu da me ubace na amnio, jer sam po njima amnio trebala da zakazem kad sam krenula na vantelesnu. U martu mesecu kad sam zvala nigde nije bilo mesta za jun...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 18:00:19
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: anci kv jole,ti onda to ostavi za drugo Ja sam u 8.mesecu često pomišljala šta ako bude dečak,zaletim se nešto da kupim za devojčice,pa kažem,nema veze,nosiće drugo. Ma samo da je sve kako treba,lako ćemo tapete da menjamo Anči da znaš mada potvrdilo mi je 3 dr,nisu valjda toliko ćoravi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 19:16:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Gde ste drage moje, nema me, ne stižem Poneki put kada mognem, čitucnem vas, vidim da ste dobro i mirna sam :) Mi bili sada na UZ, teški smo 1.500gr, idemo na CR 99%, zbog svih operacija prethodnih, a bebac je i dalje karlično, veliki je, i verovatno će porođaj biti oko 15.6. Dr. Bojović tipuje na 13.6. jer 14.6. ide na more, a ako ne bude on tu, ako ipak bude posle 14.6 porađaće me dr. Mitrović (obojica su me ranije operisali, tako da znam da sam u sigurnim rukama). U svakom slučaju biće nedelju ili dve pre termina. Kontrakcija nema, ja i dalje jurcam, priznah i doktoru, kaže da pokušam malo da usporim tempo, ali da je sve ok. Hteo je da izbaci i ovaj večernji utro (koji sada pijem jer od stomačkonje ne mogu da turam , ali ga je ipak ostavio zbog jurcanja. Sve vas grlim
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.4.2014 19:17:10 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 19:27:41
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: jole82 RR Lavice28 stoje dva termina..09.05 i 09.06. Koji ti je termin zapravo? Pošalji mi na PP pa ću ispraviti.. Posto se modovi motaju ovuda, evo za lavicu: termin joj je u maju, pa je onda 9.05. Jes vala motamo se, taki nam pos''o A kad se već, koliko vidim, prijavljuješ za PR-a trudnica, onda te molim da info šalješ na PP Dunja za momka velikog
< Poruku je uredio jole82 RR -- 11.4.2014 19:28:06 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 20:26:59
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Daco, dolazis mi u komsiluk? NM, spremaj posluzenje Wivern, a kada se tacno radi amnio? Dunja, bravo za decaka A zar nas VTO-vke+Heparinke ne salju odmah na CR. Mislim da je on indikovan, zbog Fraxija.
< Poruku je uredio daca77 -- 11.4.2014 20:37:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 20:45:17
|
|
|
|
New Mom
|
Jole, ne cikaj trudnicu, moze svasta da ti posalje. I da znas, ja i jesam javila nekad davno na pp za lavicin termin, a neko od modova je zabrljao i stavio za jun. Miko, ja imam skolsku koja je na porodjaju saznala da je beba devojcica. Kupili sve ali sve plavu u iscekivanju decaka. Tako da bolje sto si sad saznala. Moj se dr nikad pre neke 24. ni u jednoj nije hteo izjasniti kog je pola (ok, ja sam preko AC sva tri puta vec znala). Ciklamo, bitno da ste dobro. Lezanje u bolnici... Uh... Samo izbrisi sve to iz glave. To lezanje na patologiji, sta sve vidis, cujes... Uh jos jednom. Daco, mislim bukvalno. Ja sam na medji Betanije i Genezisa (ne znam gde ides), tako da ako budes u prilici, javi se. Dunja, sta mislis o 17.junu? Jole, jao i ja oticem u nogama. Mm me naterao da kupim nove patike, stare ga nerviraju (nosim ih 2 god, misli da su prejadne) i morala sam da kupim broj vece. Ja sam inace danas se susrela sa Pocahontas. Bas je lepo kad tako neocekivano se sretnete. Pocela sam da pakujem torbu. Kupila sam 2 nove spavacice (inace ladno ne mogu da nadjem njih 3 iz prethodnih babinja), kupila uloske, podmetace. Ovih dana cu snabdeti apoteku, a ostaje i da vidimo sta cemo za bebu za izlazak. Danas sam stavila tetra pelene da se peru, cisto jer 5 komada odece peglam prosecno 10 dana. I gde je LO vise? Nikom se nije javila?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 20:55:37
|
|
|
|
wivern
|
Daco meni su rekli u 16-oj nedelji da se radi. Dunja veeeliki deckic
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 21:20:06
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Jole, ne cikaj trudnicu, moze svasta da ti posalje. NM jel ovo treba da shvatim kao pretnju ili si pogrešila smajli?! Evo i Opštih uslova korišćenja foruma, čisto kao podset_nik, a ima i nekih dopuna posebno pod tačkom 4.
< Poruku je uredio jole82 RR -- 11.4.2014 21:24:08 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 21:42:24
|
|
|
|
degu
|
I gde je LO vise? Nikom se nije javila? Još je 2 u 1 Dunja bravo, samo aktivno, verujem da će ti kondicija dobro doći i za oporavak od CR. Ja i dalje mećem utrogestan bez problema i još uvek kukam kako mi je nešto mali stomak mada se iznenadim kad se vidim u ogledalu, valjda ću skontati da je narastao tek kad ne budem stopala videla I vreme je da nam okačiš tu pupicu da vidimo kako je velikačak
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 11.4.2014 22:07:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni Dacika kažu skroz suprotno. Moj dr. kaže da fraxi nema veze sa tipom porođaja tj. nije indikacija, dr. Milica Kostić je rekla da se CR ne preporučuje kod fraxija, dok dr. Jelena ne preporučuje nikakvu anesteziju u kombinaciji sa fraxijem, posebno nikako epidural. Ali prođoh ja na druge indikacije IZVORNA PORUKA: daca77 Dunja, bravo za decaka A zar nas VTO-vke+Heparinke ne salju odmah na CR. Mislim da je on indikovan, zbog Fraxija.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?