Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 12.4.2014 22:49:11
|
|
|
|
_Anchy_
|
Super, bas mi je drago.. Kolja ce sad imati veci zadatak, da cuva dve sestrice :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 13.4.2014 1:03:24
|
|
|
|
degu
|
Ciklamice bebica je taman kako treba, ne sekiraj se. A jesu li tebi radili neka ispitivanja? Ogtt sa insulinemijama ili nešto? Mada mislim da su kod tebe većinom otoci, pokušaj da smanjiš slano, so vezuje vodu i kontroliši pritisak redovno. Moja snaja je od 5. meseca nenormalno oticala, sećam se u 9. mesecu joj se prsti na nogama nisu videli koliko su se stopala pretvorila u balone, baš je izgledala ogromno, al nije žena ništa kriva bila. Manje više kile, to će se srediti kasnije, samo pritisak prati. Mene su malo ščepale kontrakcija zadnjih dana i kako mi je krenulo ovo treće tromesečje već mi se ne sviđa nešto su me hormoni opet opalili kao u prvom i imam užasne promene raspoloženja, čekam sunce da mi da energije
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 9:17:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
juju trudnice se sve uspavale. Ustajanjeeeeeeeeee Danas cekamo Dacu da nam javi lepe vesti iz NS.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 9:18:26
|
|
|
|
tillia
|
gde ste,trudnice?nigde nikog!a kafica!?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 9:28:48
|
|
|
|
_Anchy_
|
Uh, meni je vec dobar dan :) Kako ste danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 9:59:19
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo trudnicice, Ciklama, jako je ruzno sto tvoj dr daje "nadimke" pacijentima, ok...slazem se da treba da skrene paznju ali ne kojekakvim nadimcima, vikanjem, ponizavanjem...Aha ok, ugojila si se previse, evo uputa za nutricionistu, savetovaliste za ishranu...sta god, a ne da vicu na pacijente. Sto ne vicu dr na one koji boluju od bolesti disajnih puteva a puse, mislim stvarno... LO, nadam se da ces nam se javiti sa lepim vestima i nadam se da ce sve krenuti spontano. Iskreno i ja se plasim toga, jer sam se sa J porodila u 42. nedelji, tj porodili su me jer se nisam otvarala. Sada sve mislim da ce biti lakse jer je tu vec jedna beba pa je dizem, nosam itd...ne znam ni sama. Drzim ti palceve Daco, cekamooooo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 10:15:56
|
|
|
|
little_one
|
Jutro...evo mene sa pregleda, danas pun termin, popustilo i unutrasnje usce, dr se cudi sto se jos nisam porodila, ctg pokazao citiram "prilicno jake" kontrakcije na nekih 8-10 minuta koje sam ja jedva osjetila a zadnjih sedmica sam imala i dosta jacih...uglavnom sutra ujutro idem da lezim na GAK pa sta mi bude...jos sutra imam fore da se porodim pa da ne docekam Uskrs u bolnici...eto, pa sta mi bude...nadam se da ce danas da krene pa da s mirom odem da se porodim....tako da od sutra sam u bolnici, pa ce neko vec da vam javi sta se desava novo kod mene :) IvaMark, tako sam i ja mislila, pa evo i same znate sta sam savjeta dobijala da mirujem, pa opet nisam ni mogla da mirujem niti sam mirovala i evo opet preko termina...nadam se da ce kod tebe da bude bolje.... Lijep pozdrav debelice, i nemoj da mi se neka iz maja porodi ranije, pascu u bedak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 10:16:10
|
|
|
|
daca77
|
Drage, ja se pakujem i uskoro krecem za NS, sa usputnim zadrzavanjem u BG Uz je zakazan tek za 20h, tako da cu se verovatno tek ujutru javiti, eventualno veceras oko ponoci Mala frka je prisutna, ali je veca mucnina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 10:19:04
|
|
|
|
ivaMark
|
LO, nase bebe izgleda vole da su kod mame u stomaku Jesi punih 40 nedelja sada?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 10:33:23
|
|
|
|
Klarita
|
lepotanke moje, nedostajale ste mi Ljubim vas sve...odoh da iscitam sve i LO saljem ti saljem energije za napone pa da slavimo zajedno ovde Uskrs!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 10:58:03
|
|
|
|
mika79
|
Daco držimo fige da ugledaš i čuješ najlepšu muziku Klarita kako beban, jel se oporavljaš? Litle one nadam se da će danas krenuti pa da za Uskrs budeš kući sa bebicom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 11:01:42
|
|
|
|
anci kv
|
lo,vidim ja da ćeš ti stići da se vratiš i jaja ofarbaš
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 11:30:04
|
|
|
|
little_one
|
Joj nadam se zene moje....jos sutra imam fore, kod nas ne pustaju vikendom kuci...nadam se pa kako bude...ajd barem znam sta ce biti za dorucak u nedjelju u bolnici ako ostanem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 12:41:47
|
|
|
|
Milica82
|
Zdarvo zene, sta radite? Danas ce bas biti lep dan. Ja na poslu i cekam veliki sastanak ove nedelje da vidim da li ce biti neke plate pa da im saopstim da sam trudna Jel se spremate za farbanje jaja? Neke se boga mi spremaju za bolnicu i tamo da provedu Uskrs
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 15:45:14
|
|
|
|
Milica82
|
Da li je moguce da nema nikoga . Mora da ste sve otisle negde u skitnju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 15:51:21
|
|
|
|
ivaMark
|
Nismo, nismo... mi cekamo da se beba probudi pa da skitamo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 15:54:34
|
|
|
|
World
|
A neki od nas slabo skitaju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:01:37
|
|
|
|
New Mom
|
Ma ja sam u autu pa mi se ni ne pise. Kolja je nocas celu noc prekukao, jutros T. Pa sa njim kod dr. Posle svrnula i kod dr u DZ jer sam sinoc pokontala da mi nema papira sa krvnom grupom. Nervni slom sam dobila! Drzala sam u novcaniku i izgleda sam bila toliki debil da sam u nekom momentu to bacila. Pa dok sam odvezla malog do svekijevaca zakasnila sam na transfuziologiju da to resim, pa moram sutra. A rezultat svega je da me ubise kontrakcije od jutros.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:10:10
|
|
|
|
superm
|
New Mom, uspori ritam malo. Tako sam i ja dobila kontrakcije nekih mesec dana pre porodjaja. Cim sam se umirila, bilo je ok. Doduse, ja sam koristila mesecima Utrogestan, pa kada on vise nije imao efekta, doc mi je dao Ginipral.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:14:02
|
|
|
|
superm
|
Iva Mark, sad tek videh tvoj ticker, imaces bas malu razliku izmedju dece!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:22:56
|
|
|
|
Mille
|
Raspisale se trudnice. A cekamo i lepe vesti od LO i Dace. Ljubim vas sve puno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:35:39
|
|
|
|
New Mom
|
Superm, ja sam trenutno na 4x200mg utrogestana.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 16:44:49
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste zene, napolju je bas lepo vreme.... ja bila na komisiji, prosetala do prodavnice i sad zavrsavam neke poslove po kuci.... Pa kad rucam mm ce ponovo da me vodi u setnju, dok jos nemam mucnine i imam energije
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 17:18:55
|
|
|
|
superm
|
New Mom, to je bas velika kolicina, tj, doza. Opet ponavljam, kada su se meni mes dana pre porodjaja pojavile i pored Utrogestana kontrakcije, ginekolog mi je promenio terapiju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 14.4.2014 18:32:41
|
|
|
|
ANDJEELA
|
trudnice drage,bas se slabo javljam,ali vas citam redovno. Danas sam bila na kontroli,hvala Bogu sve u redu,sada sam 33+1 i rece dr da se primirim 3 nedelje i ulazim u deveti,pa se mogu poradjati. Bebica je bas zivahna,danas merena 2kg ima .New Mom mozda cemo se videti,jer cu i ja na porodjaj u Betaniju,volela bi da te sretnem-ti imas iskustvo-vidim pisete o kontrakcijama,a ja neznam koji su simptomi kada imas kontrakcije? Daco i Lo navijamo za vas! Veliki pozdrav svim trudnicama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?