Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 11:27:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha, Ana! Kažu da je pravo vrijeme na dan M ili dan prije. Ali meni je ipak beta najsigurnija... Smokvice, rano ti je :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 11:33:51
|
|
|
|
ana07
|
Beta jeste najsigurnija, nego ja u mom mestu nemam gde da je radim, a i do sada me testici nisu prevarili, a ne zna im se broja koliko sam ih uradila. Kad udjem u apoteku u kojoj ih uvek kupujem, apotekarka skoro da mi ga i sama da, ne mora da pita sta mi treba .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 12:27:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Hehe! Sajt se zove countdown pregnancy. Mada sve zavisi od količine hcg kod žene, nekom može biti pozitivan jako rano...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 14:05:00
|
|
|
|
eca89
|
Cao cure, evo da vam se malo javim, držim fige da nam svima uspije ovaj mjesec . Najbolja drugarica mi je danas saznala da je , bas mi je drago, a i trudili su se nekih 5,6 mjeseca, ja se vec polako pocinjem brinuti , sve hocu da se narucim kod doktrora za pregled, ali mi se nesto ne da, nadam se . Puno srece svima, da nam bude sretan, ovaj april
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 14:54:09
|
|
|
|
smokvica4
|
Cao eca, sretno nam svima bilo, da imamo sve lepe vesti! Sto se tice hormona, nije lose da ih svaka. Zena uradi, jer cak I da ne radi na bebi, cisto radi sebe:-)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 15:57:39
|
|
|
|
mamica3
|
pozdrav za sve . ja bila na uz 8dc uz klomifen desno 1*14 i 1*11 lijevo 1*15 i 1*17 endometrij trolinijski 5 u petak opet kontrola
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 16:53:24
|
|
|
|
eca89
|
He, he znam ja da ih trebam uraditi, ali strah me je, pa se sve nekako tješim da će uskoro biti , pa da ne moram sad ići doktoru, a i mislim da ima dosta do psihe, prijateljica mi kaže da ona uopšte nije razmišljala, e nisam ni ja na početku, ali sad me već brine . Navijam za sve cure .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 21:00:20
|
|
|
|
IVA 11
|
Mamice, srećno! Mene stomak bolio jedno 2-3 sata popodne, i evo opet sad pomalo, uf. Da znam da nije pms(a rano je još) lakše bi mi bilo.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 22:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva navijamo Kod mene prosla, i ja se veceras bacam na posao, jedva cekam , skoro pa 2 nedelje nisam nista radila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 22:37:20
|
|
|
|
bubulence
|
sada gledam spisak, Trca i Ana su nam sledece... Iva, ti odmah posle njih... vi ste nam nada . UM, ajde pa,da sledeci mesec bude nas za navijanje. ja cu sutra da napadam muza. samo da vise prodje ova
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 9.4.2014 23:05:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se nadam bez ako ne dobijem prije očekivane M! Ne znam zašto me sad boli stomak...ajte pa da nam se svima posreći
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:30:58
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Devojke lepotice moje, i ja cekam kraj sledece nedelje da vidim sta smo uradili :) nego sad mi je cudno, pocele su u subotu, na sredini ciklusa da me bole grudi , krsta, jajnici,sve imam osecaj kao da cu dobiti a ne bi trebalo sad nego oko 20.aprila. Prema testovina za ovulaciju i maybe baby ovulacija bi trebalo da je prosla... ali mene grudi i dalje bole :( plasim se da to znaci da cu jako rano dobiti...e svaki mesec neka zezancija...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:38:38
|
|
|
|
ana07
|
Cao cure . Samo da vam mahnem pre nego sto krenem sa dnevnim obavezama. Ipokrisia i mene stomak boli kao da cu dobiti samo blaze jos od ovulacije, povremeno me ziga levi jajnik. Sta to znaci ne znam. Preostaje nam izgleda da cekamo sledecu nedelju. Mada ovo cekanje strasno izludjuje .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:39:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Ej Ipokrisia, i ja imam sličan "problem", samo mene grudi ovog mjeseca ne bole još uvijek, nego samo jajnici. Kao da ću da dobijem svaki čas, treperenje, komešanje, tupi bol... Ne znam odakle ovako rano simptomi pms-a, ako mi je danas 6 dpo, (ne) očekujem M 20-og.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:54:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar trtice! Ja reko' da se ne uzdate u mene, mislim da samo što nije krenula. Nikakve simptome više ne pratim jer mi nisu konstantni. Jedan mesec me bole grudi, drugi me ne bole. Jedan mesec ne mogu da spavam noć pre nego što ću da dobijem, drugi mogu. Te tako kod mene očigledno ništa više nije konstanta. S obzirom da me je i juče, a i danas boluckao stomak, očekujem je svakog trena
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:56:44
|
|
|
|
ana07
|
Trco nista nije gotovo dok se ne dokaze suprotno . Ne otpisujemo te jos uvek .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 8:57:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Ana, ma ja sam sebe otpisala
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:06:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Trćo Dok ne dođe, ne otpisujemo te!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:15:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, hladno jutro Ja i dalje merim BT ali nema vajde ovaj mesec, mm radi kod kuce punom parom, ne smem da ga ometam... A ako je verovati FF-u, O bila pre 5 dana, na 8dc, jos nista nije promenio (12dc), a temp lagano rasteee...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:18:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Ej Ivanka, aj mi odgovori na bazalnu jedno pitanje imam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:27:57
|
|
|
|
nensica
|
Zenice drae, imam jedno pitanjce...sta da radim posto mi se pojavio neki oskudnji braonkasti svetli, kremasti iscedak(kakva deskripcija)??? juce mi je tesstic posle 10minuta pokazao bledu crticu, sinoc se pojavio taj trag, i jutros isto, u malim kolicinama, a treba da dobijem u nedelju(a nadam se da necu) imam li razloga za paniku??
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:32:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ej Ivanka, aj mi odgovori na bazalnu jedno pitanje imam Odgovorila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:33:38
|
|
|
|
Ipokrisia
|
nensice, ako ti se pojavila pored kontrolne crte, jos jedna, makar i bleda, to je onda znak da si
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:33:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nensica Zenice drae, imam jedno pitanjce...sta da radim posto mi se pojavio neki oskudnji braonkasti svetli, kremasti iscedak(kakva deskripcija)??? juce mi je tesstic posle 10minuta pokazao bledu crticu, sinoc se pojavio taj trag, i jutros isto, u malim kolicinama, a treba da dobijem u nedelju(a nadam se da necu) imam li razloga za paniku?? Mozda je implantacija, meni je to malo kravrenje trajalo s prekidima 3 dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 10.4.2014 9:41:43
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IVA i Ana, izgleda se to nesto uskomesa u jajnicima i materici cim krenes da radis na bepcu... meni nikad u zivotu ovako nije bilo,desavalo se par puta da su me grudi bolele od sredine ciklusa ali nikad me nisu bolela krsta i imala osecaj da cu dobiti. Takodje sam dobila neki apetit, jedem sve zivo pred sobom, a po malo imam i promene raspolozenja .Bas lici na preuranjeni PMS...videcemo...inace su mi prilicno tacni ciklusi od 27-29 dana stizu.Ali sigurna sam da ne mogu biti simptomi trudnoce sad jer je jos uvek rano za to, tek je prosla ovulacija.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
imesupermDa li vam se sviđa ime MOMČILO?da (
27%)
ne (
73%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!