|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
8.4.2014 22:37:30   
IVA 11
Ajde madre pa da nam se ovog mjeseca posreći!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 351
8.4.2014 22:47:18   
madre
bilo bi bas lepouser posted image ali iskrena da budem, nemam pojma ni sta mogu da ocekujem... ali volela bih da nas iznenade user posted image da nam deca opet bude rodjena istog meseca i godineuser posted image
sto se tebe tice sve je obavljeno onako kako je trebalo, sada nam preostaje samo da navijamo iz sve snageuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 352
8.4.2014 23:00:08   
IVA 11
Duše male. user posted image Hvala. I ja bih voljela draga! user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 353
9.4.2014 8:07:52   
nensica
jutro zenice :) ja sam uradila tesic, 4.dana pre nego sto treba da dobijem. nisam mogla da cekam, ovo mi je 4.put i postala sam opsednuta, ne mogu da spavam, non stop sam na netu, čeprkam po forumima..aaa. elem, jutros sam uradila test. prvo se nista nije pokazalo, tek nakon 10ak minuta izmigoljila bleda crticauser posted image u soku sam, ne znam jeli to to? ponovicu test u petak, nikom nista nisam rekla, vas pitam kad mogu kod ginekologa da mi potvrdi trudnocu?? maada ja imam utisak kao da cu da dobijem, identican skroz, ceo stomak mi treperiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 354
9.4.2014 8:28:12   
Ivanka 75
Nensi, koji tu je dan ciklusa?
Ponovi test za koji dan, za svaki slucaj.

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 355
9.4.2014 8:29:26   
nata11
Nensice necu da budem pesimista ali ja trakice i ne gledam posle 5-6 minuta (tj. nisam gledala dok sam ih koristila) , sve u svemu ponovi test 2 nedelje od O pa ako se pojavi crtica izvadi betu. Srecno user posted image .

< Poruku je uredio nata11 -- 9.4.2014 8:36:28 >

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 356
9.4.2014 8:32:11   
Trcosava
Nensice, prerano si uradila test. Zaboravila sam posle koliko se ne gleda na test. Savetujem da ponoviš test u ponedeljak, mislim da je i petak prerano.

A što se tiče simptoma - oni su skoro pa potpuno isti.

UZ i pregled kod ginekologa ne savetujem pre 7 nedelje, ne znam kako je kod dr u Srbiji.
Ovde te inače ne pregledaju pre 9. nedelje user posted image

Nadam se da si ga ubola user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 357
9.4.2014 9:11:34   
IVA 11
Nensice, nije puno 10 minuta, ali je za test svakako prerano. Koji dan ciklusa si?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 358
9.4.2014 9:15:35   
nensica
25.DAN CIKLUSA MI JE.. moram da cekam da prodje nedelja, nadam se da se nece pojaviti vesticura!!! znaci, ne vredi mi sad da zakazujem kod ginekologa, mozda nistanece ni videti, videcu danas posle posla da izvadim betu, ili ne..cekacu petak!!totalni sam pogub , tek sad ima da izludim. na onom bebi rapidu pise, da se rez.ceka 5 minuta, a kao posle 30 minuta nemojte vise gledati.. nista ne pise sta treba da se radi od 5 do 29 minuta :) :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 359
9.4.2014 9:26:16   
Trcosava
Ginekolog ništa ne može da vidi osim zadebljanog endometrijuma koji je takav i pred menstruaciju i pred trudnoću user posted image

Tako da džaba ćeš da letiš, a betu verovatno možeš
To nek ti kažu iskusne, ja to ovde ne radim

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 360
9.4.2014 9:28:19   
bubulence
nensice obzirom da se pojavila i ta druga crtica pa makar i jako svetla, sve je moguce. ali sacekaj ponedeljak kao sto ti savetuju devojke. kod dr ne vredi da ides bar jos 2-3 nedelje. ja sam isla kada mi je kasnilo oko 5 dana i nije se videlo nista pa mi je rekao da dodjem za 10 dana ponovo. tada se i videlo...
inace, dobar dan devojke user posted image .
Trco sta se desava kod tebe?

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 361
9.4.2014 9:29:27   
ana07
Dobro jutro cure user posted image . Ja sam se toliko navikla na vas, da ujutru cim oci otvorim kuvam nes i na forum. Sreca da muz radi prvu smenu inace bi se bunio sto ne pijem kafu sa njim user posted image .

Nensice, malo je rano za test, ali deset minuta nije puno. Strpi se jos koji dan draga, pa uradi test ponovo. Ja ti od srca zelim da ti se ostvari ono sto sve ovde najvise zelimo user posted image . Srecno i navijaaam user posted image .

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 362
9.4.2014 9:30:33   
Ivanka 75
Nensi, ja sam test radila 29dc, i crtica se pojavila nakon 5 sekundi.
Ipak cekaj jos koji dan.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 363
9.4.2014 9:38:08   
bubulence
pazi ana, ovaj forum moze da bude opasan. ja sam se u prosloj trudnoci opasno navukla user posted image . provodila sam ovde sate i sate, ali neka. sada imam nekoliko diivniih rr drugarica sa kojima se vidjam i koje jako volim! ali je vecina rodila i jos jednog bebca u medjuvremenu dok sam se ja dvoumila...
nensice ako si jako nestrpljiva mozda sutra mozes da uradis betu...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 364
9.4.2014 9:42:59   
Trcosava
Ih, ovde ima divnih ženica. Mnog od njih bi tako volela da vidim uživo.

Kod mene ništa. Verovatno ću sutra da dobijem, ako ne večeras. Nikakvog pms-a, ništa. No, s obzirom da me ptoretuje već par dana mislim da će svaki trenutak.

Direktna veza do poruke: 365
9.4.2014 9:49:16   
IVA 11
Meni je već 5 dpo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 366
9.4.2014 9:52:28   
ana07
Sad je gotovo, ja sam se vec navukla user posted image . Ali sta cu, sa vama mi brze prolazi vreme a i lakse mi je sto mogu da potrazim savete od nekoga ko je bio u slicnoj situaciji kao ja user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 367
9.4.2014 9:58:13   
lelaigor
Šta ste se raspekmezile??? user posted image
Samo da kažem i ja vas volem! Mnogo! user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 368
9.4.2014 9:59:49   
bubulence
mi se volimo, mi se volimoooo user posted image , ne mogu da se setim nastavka...
iva, jos malo i user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 369
9.4.2014 10:03:05   
nensica
HVALAAAA, divne ste!!! stavrno se na ovo covek navuce, ja se uclanila pre neki dan i non stop mi je forum otvoren na 1 tabu i kuci i na poslu!! hvala na savetima, cekam ponedeljak!! svima drzim fige da se zeljice ispuneuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 370
9.4.2014 10:03:58   
lelaigor
Ja ću danas da poletim, iako sutra idem na onu operaciju ciste na zubu, sva sam raspamećena. Čitam i dalje Fifty Shades of Grey user posted image a mm me jutros iznenadio i dohvatio pre nego što je otišao na posao. user posted image Ako ne bude bebe ovaj mesec, biću ljuta na univerzum. user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 9.4.2014 10:04:42 >

Direktna veza do poruke: 371
9.4.2014 10:08:52   
bubulence
jao lelo tacno cu uzeti tu knjigu user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 372
9.4.2014 10:12:51   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: bubulence

jao lelo tacno cu uzeti tu knjigu user posted image

Uzmi!!!! U prvi mah mi je delovala u fazonu: "Ne, ne ložim se na takve stvari user posted image ", ali onda sam skontala da je mnogo više od toga što sam mislila, i sad sam se navukla, gutam je bukvalno! A skontala sam da su knjige dobre po moj seksualni život. Pisala sam u ovoj temi o ostalim takvim knjigama: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)

Obavezno, čitaj! user posted image

Direktna veza do poruke: 373
9.4.2014 10:59:33   
smokvica4
Dobro jutro! Evo i ja sam nestrpllivo uradila test 9 dpo i negativan je:-) tesim se da je rano:-) mada, imam sve simptome pms-a, pa kontam da ovog meseca ipak necu ugledati II:| Inace, ima sajt sa statistikama zena kad su im se pojavile II, zaboravih sajt, samo u google ukucajte test 9 dpo i medju prva 3 sajta je:-)

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 374
9.4.2014 11:21:25   
ana07
Uf rano ti je za test user posted image . Ja moj iz principa necu raditi do 21 aprila, ako ne dobijem do tad user posted image user posted image . Bitno da sam ga vec pripremila, eno ga u ormaru user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 9.4.2014 11:23:15 >

(odgovor članu smokvica4)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu
djavolcic

Biramo ime za devojcicu,koje je lepse?

Mirka (22%)

Sara (46%)

Teodora (32%)

Ukupan broj glasova: 246

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here