|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
11.4.2014 9:57:46   
manjaa
Ćao devojke.
Ja sam nova te se napred izvinjavam ako sam omašila temu i neka pravila formuma. Naime, 1.04 i 2.04 mi je rađena inseminacija u Frontu. Dan kasnije sam otišla na UZ pregled i dr kaže de je vodeći folikul od 21mm na levom jajniku navodno pukao i da je ovulacija, a endometrijum je tog dana bio 13,6mm. Od tada sam na čekanju, imala sve moguće siptome osim grudi, do juče kada sam na svoju ruku odradila kućni test koji je negativan. Od juče mom razočarenju nema kraju, ceo svet se obrušio na mene. E sad ono što mene i dalje brine jeste povišena temperatura koja se od ovulacije nije spustila i kreće se u intervalu od 36.9-37.5, beli sekret koji mi do juče nije predstavljao smetnje, a od juče sam osetila kao neko žarište dole ali bez svraba. Grudi su mi totalno bezbolne i zato i smatram da od trudnoće nema ništa user posted image Napominjem da moja dr meni nije prepisala utrogestan nego samo folnak ne znam iz kog razloga....Poremećena menstruacija mi je od momenta kad sam posumnjala zašto ne ostajem u drugom stanju, do tada je bila na 30 dana, a sada na 40... tako mi je poslednja menstruacija bila 15.3, a inseminacija uz predhodnu klomifensku stimulaciju i inekciju HCG rađena 1.4 i 2.4. Ako neko ima slična iskustva neka mi jevi. Hvala puno

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 426
11.4.2014 10:09:59   
Štetica
Manjaa dobrodosla na forum. Test si prerano odradila i normalno je da je negativan,on se radi tek na 15dana od moguceg zaceca sto je kod tebe oko 15.04. Ta temperatura je dobar znak jer ti telo proizvodi dovoljno progesterona. Ostaje ti da cekas jos 4-5dana pa da uradis Beta hcg oz krvi(jedino je on 100% pouzdan),a mi smo tu da navijamo da nas obradujes visokom betom.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 427
11.4.2014 10:36:14   
manjaa
hvala štetice, mada ja ovog puta nisam preterano optimistična. U par navrata sam imala bol u levom jajniku, ali me grudi apsolutno ne bole. Temeraturu merim ispod jezika i tu je uvek između 36,9- 37.2, i merim i vaginalno tamo je od 37.1- 37.5. Ne znam kad da vadim betu u ponedeljak ili sredu, obzirom da mi je druga inseminacija bila 02.02? user posted image
IZVORNA PORUKA: Štetica

Manjaa dobrodosla na forum. Test si prerano odradila i normalno je da je negativan,on se radi tek na 15dana od moguceg zaceca sto je kod tebe oko 15.04. Ta temperatura je dobar znak jer ti telo proizvodi dovoljno progesterona. Ostaje ti da cekas jos 4-5dana pa da uradis Beta hcg oz krvi(jedino je on 100% pouzdan),a mi smo tu da navijamo da nas obradujes visokom betom.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 428
11.4.2014 10:44:50   
manjaa
pardon 02.04 :)

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 429
11.4.2014 12:12:03   
ana07
Manja dobro dosla user posted image . Nemoj da se skiras, testic si rano uradila.

Hej cure, jel neko za tortu od lesnika user posted image ? Ako jeste pravac Crvenka user posted image .

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 430
11.4.2014 12:20:50   
manjaa
Hvala Ana... Dobro bi došlo neka lepa poslastica ali da s malo bliže :) U svakom slučaju šaljem reeport kako sam prošla user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 431
11.4.2014 12:49:46   
ana07
Vazi, mi navijamo user posted image . Meni je ovulacija bila 1 aprila, tako da se i ja razmisljam da li da radim test 15 ako ne dodje user posted image . Mada sve mi se cini da nece biti potrebno user posted image . Videcemo. Uh sto mrzim ovo cekanje...

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 432
11.4.2014 13:52:22   
mamica3
pozdrav za sve,ja jutros bila na kontrolnom UZ druga folikulometrija,10dc endometij danas oko8mm,lijevo dva i desno dva folikula svi od 18-20,primila dvije injekcije,i od 12dc tj od nedjelje da pocnem dabroston 2*1,od veceras akcija i da cekamo,i da sljedece sedmice na kontrolu da vidimo jesu li pukli...eto toliko od mene..
sve vas jako user posted image user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 433
11.4.2014 13:59:07   
IVA 11
Ćao crtice! Mamice navijam user posted image Joj, mene tako boli stomak da mi trnu noge, malaksala sam skroz. Nadam se da ovo nije pms. :)

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 434
11.4.2014 14:03:35   
bubulence

IZVORNA PORUKA: ana07

Hej cure, jel neko za tortu od lesnika user posted image ? Ako jeste pravac Crvenka user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 435
11.4.2014 14:10:36   
konfeta
Hvala na pozivu evo i ja upravo pravim Reform tortu ,samo sam malo skoknula do RR dok mi se hladi fil.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 436
11.4.2014 14:13:10   
amelia
Manjaa dobro dosla zelim ti da sto pre ugledas user posted image ana jojj tako bih pojela tortu plus od lesnaka ali sam previse daleko ne mogu stici user posted image daj onda ti meni recept da sama npravim user posted image meni za dva dana prolazi user posted image i onda se bacamo na posao aktivno..navijam jako za sve vas user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 437
11.4.2014 14:40:57   
ana07
Cure, nista ondak, jedino da vam ostavim na forumu koje parce user posted image . Amelia stize recept, samo sad ne mogu da ti kucam poruku cekam goste. Cim ugrabim vremena saljem user posted image .

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 438
11.4.2014 16:25:40   
IVA 11
Hoće li ko rođendanske torte? user posted image Jao ženice meni trnu noge! Kao baba se osjećam, stomak ne prolazi, grudi me ne bole, nisam htjela nikakav lijek da pijem, tek sam 22 dc.

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 439
11.4.2014 16:29:55   
Jole84
Ko je reko torta user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 440
11.4.2014 16:40:39   
manjaa
Hvala i ja tebi takođe od srca želim user posted image ... Tako volim da pročitam pozitivna iskustva i samo čeprkam po forumu u nadi da naiđem na što više. Svim devojkama i ženama želim puno uspeha u ovoj isrpljujućoj borbi user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 441
11.4.2014 16:42:14   
manjaa
Hvala amelia i neka akcija bude berićetna ;)

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 442
11.4.2014 16:49:24   
manjaa
čekajući Godoa :) jel neko zna sme li se piti virak i hajdučka trava dok se čeka?

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 443
11.4.2014 16:51:52   
IVA 11
Hej manjaa, ni mene ne bole grudi, svaki mjesec poslije ovulacije me bole, ovog mjeseca evo 3 dana me boli stomak kao u pms-u. Srećno, pa da ugledaš svoje svije crtice! user posted image user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 444
11.4.2014 17:05:22   
IVA 11
Ups, pogresan znak, kucam sa tel. Izvini :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 445
11.4.2014 17:09:33   
Jole84

IZVORNA PORUKA: manjaa

čekajući Godoa :) jel neko zna sme li se piti virak i hajdučka trava dok se čeka?

Da da sme user posted image možeš da ih piješ tokom celog ciklusa,a macinu travu-očajnicu isključivo do ovulacije.
Dobrodošla i srećno user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 446
11.4.2014 18:33:52   
Linaaaa
Danas sam bila na uz 10dc i ovako, na levom jajniku nemam ni jedan vodeci jos, ali zato na desnom imam dva vodeca od 19mm i 16 mm. da li neka moze da mi kaze kakvi su rezultati? i dr mi je rekla da za vikend muckamo pa da se u ponedeljak javim da vidimo da li su popucali. Inace sam nova ovde user posted image imam devojcicu od 14 meseci a sada pokusavamo blizu gofinu dana. ovo mi je prvi mesec sa klomifenom. srecno svima da ugledate user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 447
11.4.2014 19:54:03   
ana07
Iva jel to tebi danas rodjendan user posted image ?

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 448
11.4.2014 20:36:28   
megi85
Vece cure moje,
ja ovih dana u nekoj guzvi pa vam nista ne pisem ali uspijem zaviriti na forum koji minut tako da sam u toku.

Meni je danas 9dpo i nista se posebno ne desava osim sto ponekad u toku dana osjetim malo ziganje jajnika i grudi su mi malo osjetljivije a

samo se nadam da nije pms i ne smijem se puno nadati nicemu jer sam u februaru imala bas sve simptome i bila sam ubijedjena da je to to ali

jeuser posted image stigla tacno u dan tako da mi nista drugo ne preostaje nego da cekam a to najvise mrzimuser posted image

Navijam da nas sto vise ovaj mjesec ugleda svojeuser posted image i sve vas punouser posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 449
11.4.2014 20:44:43   
manjaa
Kod mene se valjda sad sve pomerilo od klomifena. Od podneva osećam kao da ću svaki čas da dobijem i sad su me počele grudi boleti al ne sa strane kao obično što me u pms bole, nego donji deo, užas... tako mi je bilo i prošlog ciklusa. E sad ako dobijem sutra biće veselo jer se klomifen pije od drugog dana ciklusa, a obzirom da je vikend dr ne radi i nemam sa kim da se konsultuje obzirom da betu još nisam vadila. Ne znam smem li na svoju ruku da uzmem klomifen? Ja virak i hajdučku pijem od danas pa šta mi Bog da... mada sam zvala apoteku Josip Pančić odmah nakon inseminacije da pitam sme li se piti ukoliko nisam sigurna da sam u drugom stanju. Kaže on mi uglavnom u prvom tromesečju ne preporučujemo čajeve tek nakon toga.... e sad da li je to rekao da se ogradi ili šta nemam pojma, ali ja sumnjam u svoj pozitivan ishod te sam danas počela da ga pijem user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

ime
Gaga zoki

Da li vam se svidja imeSofija?

da (78%)

ne (22%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here