|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
9.4.2014 11:27:15   
IVA 11
Haha, Ana! user posted image Kažu da je pravo vrijeme na dan M ili dan prije. Ali meni je ipak beta najsigurnija... Smokvice, rano ti je :)

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 376
9.4.2014 11:33:51   
ana07
Beta jeste najsigurnija, nego ja u mom mestu nemam gde da je radim, a i do sada me testici nisu prevarili, a ne zna im se broja koliko sam ih uradila. Kad udjem u apoteku u kojoj ih uvek kupujem, apotekarka skoro da mi ga i sama da, ne mora da pita sta mi treba user posted image user posted image .

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 377
9.4.2014 12:27:34   
IVA 11
Hehe! Sajt se zove countdown pregnancy. Mada sve zavisi od količine hcg kod žene, nekom može biti pozitivan jako rano...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 378
9.4.2014 14:05:00   
eca89
Cao cure, evo da vam se malo javim, držim fige da nam svima uspije ovaj mjesec user posted image . Najbolja drugarica mi je danas saznala da je user posted image , bas mi je drago, a i trudili su se nekih 5,6 mjeseca, ja se vec polako pocinjem brinuti user posted image , sve hocu da se narucim kod doktrora za pregled, ali mi se nesto ne da, nadam se user posted image . Puno srece svima, da nam bude sretan, ovaj april user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 379
9.4.2014 14:54:09   
smokvica4
Cao eca, sretno nam svima bilo, da imamo sve lepe vesti! Sto se tice hormona, nije lose da ih svaka. Zena uradi, jer cak I da ne radi na bebi, cisto radi sebe:-)

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 380
9.4.2014 15:57:39   
mamica3
pozdrav za sve .
ja bila na uz 8dc uz klomifen
desno 1*14 i 1*11
lijevo 1*15 i 1*17
endometrij trolinijski 5
u petak opet kontrola

(odgovor članu smokvica4)
Direktna veza do poruke: 381
9.4.2014 16:53:24   
eca89
He, he znam ja da ih trebam uraditi, ali strah me je, pa se sve nekako tješim da će uskoro biti user posted image , pa da ne moram sad ići doktoru, a i mislim da ima dosta do psihe, prijateljica mi kaže da ona uopšte nije razmišljala, e nisam ni ja na početku, ali sad me već brine user posted image . Navijam za sve cure user posted image .

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 382
9.4.2014 21:00:20   
IVA 11
Mamice, srećno! Mene stomak bolio jedno 2-3 sata popodne, i evo opet sad pomalo, uf. Da znam da nije pms(a rano je još) lakše bi mi bilo. user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 383
9.4.2014 22:13:33   
Anoniman
Iva navijamouser posted image user posted image user posted image

Kod mene user posted image prosla, i ja se veceras bacam na posao, jedva cekamuser posted image , skoro pa 2 nedelje nisam nista radilauser posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 384
9.4.2014 22:37:20   
bubulence
sada gledam spisak, Trca i Ana su nam sledece...
Iva, ti odmah posle njih... vi ste nam nada user posted image .
UM, ajde pa,da sledeci mesec bude nas za navijanje. ja cu sutra da napadam muza. samo da vise prodje ova user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
9.4.2014 23:05:17   
IVA 11
Ja se nadam bez ako ne dobijem prije očekivane M! Ne znam zašto me sad boli stomak...ajte pa da nam se svima posreći user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 386
10.4.2014 8:30:58   
Ipokrisia
Devojke lepotice moje, i ja cekam kraj sledece nedelje da vidim sta smo uradili :) nego sad mi je cudno, pocele su u subotu, na sredini ciklusa da me bole grudi , krsta, jajnici,sve imam osecaj kao da cu dobiti a ne bi trebalo sad nego oko 20.aprila. Prema testovina za ovulaciju i maybe baby ovulacija bi trebalo da je prosla... ali mene grudi i dalje bole :( plasim se da to znaci da cu jako rano dobiti...e svaki mesec neka zezancija...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 387
10.4.2014 8:38:38   
ana07
Cao cure user posted image . Samo da vam mahnem pre nego sto krenem sa dnevnim obavezama. Ipokrisia i mene stomak boli kao da cu dobiti samo blaze jos od ovulacije, povremeno me ziga levi jajnik. Sta to znaci ne znam. Preostaje nam izgleda da cekamo sledecu nedelju. Mada ovo cekanje strasno izludjuje user posted image .

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 388
10.4.2014 8:39:55   
IVA 11
Ej Ipokrisia, i ja imam sličan "problem", samo mene grudi ovog mjeseca ne bole još uvijek, nego samo jajnici. Kao da ću da dobijem svaki čas, treperenje, komešanje, tupi bol... Ne znam odakle ovako rano simptomi pms-a, ako mi je danas 6 dpo, (ne) očekujem M 20-og.

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 389
10.4.2014 8:54:20   
Trcosava
Jutar trtice! user posted image

Ja reko' da se ne uzdate u mene, mislim da samo što nije krenula. Nikakve simptome više ne pratim jer mi nisu konstantni. Jedan mesec me bole grudi, drugi me ne bole. Jedan mesec ne mogu da spavam noć pre nego što ću da dobijem, drugi mogu. Te tako kod mene očigledno ništa više nije konstanta. S obzirom da me je i juče, a i danas boluckao stomak, očekujem je svakog trena

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 390
10.4.2014 8:56:44   
ana07
Trco nista nije gotovo dok se ne dokaze suprotno user posted image . Ne otpisujemo te jos uvek user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 391
10.4.2014 8:57:53   
Trcosava
Ana, ma ja sam sebe otpisala user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 392
10.4.2014 9:06:42   
IVA 11
Trćo user posted image Dok ne dođe, ne otpisujemo te! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 393
10.4.2014 9:15:43   
Ivanka 75
Dobro jutro, hladno jutro user posted image
Ja i dalje merim BT ali nema vajde ovaj mesec, mm radi kod kuce punom parom, ne smem da ga ometam...
A ako je verovati FF-u, O bila pre 5 dana, na 8dc, jos nista nije promenio (12dc), a temp lagano rasteee... user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 394
10.4.2014 9:18:27   
IVA 11
Ej Ivanka, aj mi odgovori na bazalnu jedno pitanje imam user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 395
10.4.2014 9:27:57   
nensica
Zenice drae, imam jedno pitanjce...sta da radim posto mi se pojavio neki oskudnji braonkasti svetli, kremasti iscedak(kakva deskripcija)???
juce mi je tesstic posle 10minuta pokazao bledu crticu, sinoc se pojavio taj trag, i jutros isto, u malim kolicinama, a treba da dobijem u nedelju(a nadam se da necu) imam li razloga za paniku??user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 396
10.4.2014 9:32:55   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ej Ivanka, aj mi odgovori na bazalnu jedno pitanje imam user posted image

Odgovorila user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 397
10.4.2014 9:33:38   
Ipokrisia
nensice, ako ti se pojavila pored kontrolne crte, jos jedna, makar i bleda, to je onda znak da si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 398
10.4.2014 9:33:46   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: nensica

Zenice drae, imam jedno pitanjce...sta da radim posto mi se pojavio neki oskudnji braonkasti svetli, kremasti iscedak(kakva deskripcija)???
juce mi je tesstic posle 10minuta pokazao bledu crticu, sinoc se pojavio taj trag, i jutros isto, u malim kolicinama, a treba da dobijem u nedelju(a nadam se da necu) imam li razloga za paniku??user posted image

Mozda je implantacija, meni je to malo kravrenje trajalo s prekidima 3 dana.

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 399
10.4.2014 9:41:43   
Ipokrisia
IVA i Ana, izgleda se to nesto uskomesa u jajnicima i materici cim krenes da radis na bepcu...user posted image meni nikad u zivotu ovako nije bilo,desavalo se par puta da su me grudi bolele od sredine ciklusa ali nikad me nisu bolela krsta i imala osecaj da cu dobiti. Takodje sam dobila neki apetit, jedem sve zivo pred sobom, a po malo imam i promene raspolozenja .Bas lici na preuranjeni PMS...videcemo...inace su mi prilicno tacni ciklusi od 27-29 dana stizu.Ali sigurna sam da ne mogu biti simptomi trudnoce sad jer je jos uvek rano za to, tek je prosla ovulacija.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

.
пеперутка16

.

. (0%)

. (0%)

Ukupan broj glasova: 0

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here