|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
6.4.2014 17:57:05   
amelia
user posted image sacekacu ana jos koji dan ako ne dodze onda radim test...nemam nade daje trudnoca u pitanju ali videcemo user posted image

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 276
6.4.2014 21:31:12   
nensica
drage dame, mene zanima da li je moguce da to implantacijsko krvarenje bude samo par rozikasti kapi, 6 dana nakon odnosa? radimo na bebi, pa ne bih da odradim test(ponovo i prerano) pa da se razocaram...imam i neke grceve u dnu stomaka, kao da cu dobiti ali nista vise( nije mi muke, nisu mi otecene /povecane grudi, mozda malo povecan apetit) prosli ciklus mi je iznenada bio skracen sa 28 na 20dana...kazu moguce od stresa..cekam jos ovaj put, ako se nista ne desi idem lekaru...hocu dve crticeee
user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 277
6.4.2014 21:48:26   
Ipokrisia
Cao devojke! Hajmo opet iznova da probamo ovog meseca:) mene trenutno drma ovulacija, bole me sporadicno krsta, i malo zateze evi jajnik, pomalo boluckaju grudi...bar je to ohrabrujuce, valjda jeovaj mesec ako nista drugo ovulatoran, pa videcemo koliko ce nas posluziti sreca :) Da li moze da mi da neko savet u vezi toga dal i je bolje imati odnos svaki dan ili svaki drugi? citala sam da je bolje svaki drugi,ali opet zar se ne povecavaju sanse ako je ucestalije?user posted image

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 278
6.4.2014 21:52:41   
bubulence
nensice mislim da je rano za bilo sta ali nisam sigurna...
ipokrisia napadaj kad god imas zelju, pa makar bilo i dva puta dnevno user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 279
6.4.2014 22:15:38   
nata11
nensice navijam jako da se i ostali simptomi javeuser posted image
ipokrisia dovoljno je svaki 2 dan jer ukoliko je svakog dana nema dovoljno vremena da se sperma obnovi.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 280
6.4.2014 22:18:17   
nensica
uhhhh..ne znam kako cu izdrzati do 13og!

Direktna veza do poruke: 281
6.4.2014 22:18:47   
lelaigor
Sinoć je bilo čarobno veče, baš kao što joka i reče. (Ahahaha, al' se rimuje). Forsiram u zadnje vreme često sex, ali ne deluje kao izforsiran, bude extra. I mm se baš trudi. Za koga navijamo ovih dana?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 282
6.4.2014 22:25:46   
bubulence
jao ja stvarno ne bih volela da se neko uvredi zbog onog sto sam danas napisalauser posted image .
lelo i treba da uzivate, koliko se secam ti si se sinoc opasno nameracila na muza user posted image .
mi samo nismo navikli da nesto pratimo nego smo uvek vodili ljubav zbog samog cina a ne pravljenja deteta pa nam je zato bilo bzvz ali opet ponavljam, to je kod nas i ne znaci da ne podrzavam one koji su mnoogooo vredniji od nas user posted image .
p.s. posto na rr ulazim samo preko tel ne mogu da prihvatam zahteve ni da saljem privatne poruke user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 283
6.4.2014 22:32:55   
nata11
nensice samo opusteno nista ne vredi da lupas glavu
Lelaigor to se ceni user posted image najgore je kada se upravljas samo po kalendaru i T nema vajde od toga.
Bubulence a sta si napisala user posted image sto bi se neko ljutio ?

Direktna veza do poruke: 284
6.4.2014 22:35:35   
lelaigor
Ma, nisam se uvredila bre! Samo kažem, da i mene neko ne shvati pogrešno. user posted image
Ja umem da se ulenjim po pitanju seksa, kad mm uspe da me nagovori uspe. Skontala sam da tako sa 3x u mesecu možda nikad neću napraviti bebu, ali sam onda skontala koliko sam opet počela da uživam u tome. Nekad se zanesem, pa zaboravim da to nije obaveza ili bračna dužnost, nego uživanje. Tako da mi je to primarno, ako usput napravimo bebu super! user posted image

Direktna veza do poruke: 285
6.4.2014 22:45:25   
bubulence
nato eno na prethodnoj strani, malo sam odlepila :-P .
lelo, e pa u tome e stvar, treba uzivati u tome, kao sto sam i ja svaki put uzivala do proslog ciklusa... mi smo ponekad prilicno aktivni, to znaci da zaredjamo po 8-9 dana bukvalno svaki dan ali se desi i po 6 dana da se ne pipnemo... bitno mi je samo da kada vodimo ljubav oboje maximalno uzivamo kao da nam je 11. put ( prvih 10 smo se upoznavali user posted image )

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 286
6.4.2014 23:02:45   
lelaigor
I mi umemo zaredom svaki dan, ali bogme umemo i po 2 nedelje da ne stignemo. user posted image Ali, s obzirom an to kakav to uticaj ima na mene, rešila sam da ću makar 3x nedeljno da nađem vreme za to. user posted image

Direktna veza do poruke: 287
6.4.2014 23:19:09   
bubulence
a tek SADA kad zatrudniiis... pa kada dobijes onaj trudnicki apetit za sexom... ih...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 288
6.4.2014 23:28:32   
lelaigor
JAoj, da! user posted image

Direktna veza do poruke: 289
7.4.2014 8:42:28   
bubulence
dobro jutro spavalice user posted image .
nema vas ujutro, sigurno ste umorne user posted image .
moje dete i ja idemo u setnju, posto nam je tata radio nocnu pa da mu ne smetamo mnogo...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 290
7.4.2014 9:29:02   
ana07
Dobro jutro crtke, ja samo da mahnem user posted image . Pijem user posted image , ako je neko za nek navrati user posted image .

Direktna veza do poruke: 291
7.4.2014 9:42:54   
IVA 11
Dobro jutro crtice! I mi ćemo u šetnju poslije, dan je prelijep...Meni je FF obilježio O 15 dc, a dr je rekla biće 16 dc, a i radila sam trakicu pa je tačno ispalo u subotu da je to to user posted image Temp mi je i dalje 37. Mi smo svakako od četvrtka zapeli, pa eto ako se desi nešto desi. Veliki pozdrav za sve. user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 292
7.4.2014 10:36:35   
nensica
Dobro jutro i od mene :) crtice :) cekam da prodje i ovaj dan. jedno pitanje, bazalnu sam pocela da merim tek od 21.dana ciklusa, tad sam se setila..tj od 5.04. i evo vec trece jutro mi je 36.8. da li mo to mozda nesto govori?user posted image ako nisam trudna, zar ne bi trebalo da krene da pada..postajem opsednuta user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 293
7.4.2014 11:14:01   
bubulence
nensice znaci da si merila T svega 3 puta? ne razumem se mnogo ali mislim da treba redovno da se prati.
ana, posto smo blizu, stizem na user posted image user posted image !
iva, sve nam je jasno obzirom da te preko vikenda nismo ni videle ovde user posted image .
mi smo dosle iz setnje, sada jos da smislim sta cu za rucak...

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 294
7.4.2014 11:29:27   
ana07
Bubulence prvo kod mene na kafu, pa cemo smisliti sta za rucak user posted image . Nensice, bazalnu moras meriti od pocetka ciklusa ili bar od kraja menstruacije. Sa ovih par temperatura tesko da moze nesto da se kaze. Temperatura nekome padne pre pocetka men. nekome na dan kada stigne men. a nekome i posle toga. Meni je prosli ciklus na dan dobijanja bila 37,1 tek sledeci dan je pocela da pada. Videces sta ce biti narednih dana, a od sledeceg ciklusa, ako sad nisi trudna, meri temperaturu svaki dan u isto vreme cim se probudis user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 7.4.2014 11:30:47 >

Direktna veza do poruke: 295
7.4.2014 14:42:31   
nensica
znam kako se meri, nego nisam se toga setila ranije, i sad u iscekivanju, ne znam sta da radim pa sam poslednja tri jutra merila eto tek onako...rekoh posto nije pala, mozda je to znak da je do trudnoce ipak doslo. elem hvala..videcemo sta ce biti..danas mi je cak bilo i muka..ili sam sve umislila ne znam!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 296
7.4.2014 16:06:09   
amelia
Crtice samo da vam javim daje prokletinja stigla user posted image user posted image eto koliko da znate da vas ne cuvam u neizvesnosti ...idemo dalje navijam jako za ostale...user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 297
7.4.2014 18:24:37   
bubulence
jao bas nam je lose krenuo ovaj mesec, mora neko pod hitno da nam popravi prosek!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 298
7.4.2014 18:40:10   
amelia
Jeste bubulence veoma lose user posted image . Meni se cini iva da je to to imam neki osecaj daste ovog puta uspeli user posted image sad samo ostaje da navijamo... ja ovog meseca nisam se ni osecala kao user posted image znala sam da nece biti nista user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 299
7.4.2014 19:13:14   
ana07
Amelia bas mi je zao user posted image . Sledeci mesec bice bolje user posted image .
Bubulence, ti Trcosava ste sledece, ajde brzo da nam osvetlate obraz u aprilu user posted image .

< Poruku je uredio ana07 -- 7.4.2014 19:14:13 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Spavanje
Snelle

Da li vaše dete/beba spava sa vama u krevetu tokom noći?

da (32%)

ne (52%)

samo deo noći (16%)

Ukupan broj glasova: 255

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here