|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
3.4.2014 8:02:07   
babby
ana kakva je danas temperatura..... Von nemam pojma dal ce biti o. ili je bila u sta bas neverujem evo danas otisla gore ostaje mi da cekam user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2076
3.4.2014 9:54:13   
ana07
user posted image

Skocila i jutros user posted image

Babby ne sekiraj se, videces sta ce se dalje desavati user posted image . Ja nesto kontam da ce sutra nastaviti da raste user posted image .

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2077
3.4.2014 9:58:04   
babby
Ana super za skok znaci obelezice ti ovulaciju 17dc a pokrivena je znaci sledi cekanjeuser posted image a kod mene nemam pojma videcemo

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2078
3.4.2014 10:04:08   
ana07
Da, sad samo da cekamo, nista lakse user posted image . Ovaj mesec necu da se nerviram, sta bude bice user posted image .

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2079
3.4.2014 10:56:29   
Jole84
Ana,Baby,Iva srećnooo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2080
3.4.2014 17:32:40   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
. Bazalke navijam za sve jakoo user posted image user posted image evo mog grafa moja lutelalna faza trajala je 4 meseca samo 12 dana danas je trebala stici user posted image medzutim nema traga da ce stici stomak me ne boli grudi bole onako a temperatura danas otisla gore user posted image nismo bas o pokrili kako treba ali nikad se ne zna...preostaje mj da cekam jos koji danuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2081
3.4.2014 22:16:41   
madre
amelia, neka ovako visoka i ostaneuser posted image navijam da pozeleniuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2082
3.4.2014 22:22:10   
IVA 11
Amelia navijammmm user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2083
4.4.2014 7:32:18   
ana07
Amelia srecnooo user posted image .

A evo danasnjeg stanja user posted image .

user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2084
4.4.2014 13:28:23   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
. Hvala vam drage moje madre ivo anauser posted image danas opet otisla za o.1° gore to jest 37.2 ...nadam se da ce biti nesto...ana user posted image preostaje nam samo da navijamo

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2085
4.4.2014 13:33:52   
madre
amelia, superrruser posted image kazes da niste pokrili O bas dobro, kako to mislis? moram da pitam, kad ne vidim Xiceuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2086
4.4.2014 13:42:06   
amelia
Haha madre ne znam zasto se ne vide xci ali x je bio 3 dana pre o pa sad ne znam dali da imam nade dali je user posted image u pitanju ili nesto drugo..videla sam da pitas za egg meni se pojavljuje nekoliko dana pre o a kad je O najvise je ima i najrastegljivija je zato se izove eggwhite hahha

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2087
4.4.2014 13:44:08   
madre
naravno da ima nade, a po grafu bih rekla da bas, bas ima nadeuser posted image
je l to znaci da ste se odnosiliuser posted image 10 dc ili 11 dc? pitam zbog nekih mojih statistikauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 4.4.2014 13:46:25 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2088
4.4.2014 13:45:48   
degu
Ima nade i bolje da plivači čekaju jć nego ona njih, ne valja da dama stoji sama user posted image
Super graf Amelia user posted image
E ova Madre uvek postavlja ovako direktna pitanja user posted image i za mene zna sve kad i kako :))) još me nije pitala u koliko sati :)))))))

< Poruku je uredio degu -- 4.4.2014 13:47:33 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2089
4.4.2014 13:53:50   
madre
jesam dosadna, sta cuuser posted image degu, imam danas plodnu sluz, blage menstrualne bolove u stomaku i krstima i boli me zeludac, pa se pitam da li je to O ili tek sledi?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2090
4.4.2014 13:55:50   
degu
A sigurna si da ovulacija nije prošla? Nikad nisam imala menstrualne bolove pre ovulacije, al se dešavalo da imam te kao plodne sluzi i pred user posted image Koji ti je dc? I zašto i dalje ne meriš BT? user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2091
4.4.2014 13:58:52   
madre
ma resila sam da se ne opterecujem, da nista ne merim i tako touser posted image ali mi jednostavno ova providna sluz bode oci, jer je inace nemam... ne bih rekla da je prosla, cak sta vise sigurna sam, vec par meseci unazad je nekako oset_im. uglavnom budu grcevi u stomaku i jajnicima, a ovo su sada blagi menstrualni bolovi i ta dugo ocekivana sluuuzzzzuser posted image danas mi je 28dc, ali to kod mene nista ne znaci, jer mi je npr. prethodni ciklus trajao 60 dana i tacno znam kada mi je bila O!

< Poruku je uredio madre -- 4.4.2014 13:59:57 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2092
4.4.2014 14:00:16   
degu
Ma nemoj da gataš u sluz nego naskoči na čoveka user posted image
Verujem ti i ja sam je tako oset_ila, doduše mene su sike uvek bolele od ovulacije do M tako da nije bilo promašaja user posted image

< Poruku je uredio degu -- 4.4.2014 14:01:42 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2093
4.4.2014 16:26:45   
ana07
U pravu je Degu. Kad se pojavi egg definitivno je vreme za akciju. Da li ti je ovulacija tada ili dan posle, nebitno je. Kreci u napad user posted image .

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2094
4.4.2014 18:50:28   
amelia
Haha zene sto me slatko nasmejate madre imali smo x 10 dc ..degu dali ti odprilike znas koji dan ciklusa si zatrudnelauser posted image madre koliko ti onda druga faza tj lutealna faza traje ako znas kada ti je bila O? Moja kratko traje 12 dana strah me da zbog toga nemam problema user posted image

Ayan <3

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2095
4.4.2014 20:06:42   
ana07
Moja lutealna je prosli ciklus bila trinaest dana. Ni ona nije bas duga, mada sam cula da je problem kada je lutealna kraca od deset dana. A bas i mene zanima sta ce nam neko iskusniji reci . Jedino sto ti mogu reci je da sam upravo na jednom drugom forumu saznala da je ostala trudna zenica kojoj je lutealna takodje 12 dana user posted image . Eto da te bar malo utesim dok se drugi ne jave user posted image .

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2096
5.4.2014 8:11:01   
babby
dobro jutro bazalke ...gde su grafici...evo mog izgleda da je ipak bila o. 6dc...skroz za nepoverovati...ali ajd videcu do kraja ima jos dosta dana user posted image user posted image

< Poruku je uredio babby -- 5.4.2014 8:12:05 >

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2097
5.4.2014 8:24:39   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: ana07

Moja lutealna je prosli ciklus bila trinaest dana. Ni ona nije bas duga, mada sam cula da je problem kada je lutealna kraca od deset dana. A bas i mene zanima sta ce nam neko iskusniji reci . Jedino sto ti mogu reci je da sam upravo na jednom drugom forumu saznala da je ostala trudna zenica kojoj je lutealna takodje 12 dana user posted image . Eto da te bar malo utesim dok se drugi ne jave user posted image .

Ja imam kratku lutealnu fazu (oko 10 dana, mozda u manje), ali zato mi je O oko 18dc.
Ono sto sam ja kiod mojih ciklusa ukapirala merenjem BT je da mi se kratka lutealna faza nadoknadjuje na locetku ciklusa, tada T jos opada da bi pocela polako da raste posle 6dc i doslo do O oko 18dc.
Tako je i sad, posle svih onih ultra kratkih ciklusa
user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2098
5.4.2014 10:13:40   
ana07
Babby jesi probala da za tu tempearturu sestog stavis da si je merila u isto vreme kad i ostale, onda ti kruzic nece biti prazan, pa da vidis da li ce ti onda obeleziti ovulaciju tada? I meni se cini da ti je bila ovulacija sestog.

< Poruku je uredio ana07 -- 5.4.2014 10:14:12 >

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2099
5.4.2014 10:18:03   
babby
Ana probala sam i opet je ne obelezi ali napise ispod grafa da je ovulacija moguca od 5-12dc... kako je kod tebe stanje danas

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here