Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:42:00
|
|
|
|
ana07
|
Cure evo i mog grafa . Temperatura nikako da poraste. Ne stizem da se javim svaki dan, ali cim ugrabim vremena procitam sta se desavalo . Babby meni po temperaturi deluje da je bila ovulacija, mada kad se pogleda koji je dan ciklusa, jako je rano. Ja sam jos sveza u ovome, ali valjda ce se javiti neka devojka koja duze meri bazalnu, pa da prokomentarise .
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:47:01
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja isto upisujem u tabelu tek prvi mjesec, jutros mi je malo porasla T, ali nije mi jasno kako meni kad označim T ovi kružići budu prazni? Ima li to kakve veze?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:51:08
|
|
|
|
Jole84
|
Iva prazni su jer ne meriš u isto vreme,potrudi se da bude svako jutro u približno vreme,mislim da je do pola sata razlike ok
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:52:29
|
|
|
|
jole82
|
Ivo jel meriš uvek ujutru u isto vreme? Mislim da FF toleriše do nekih 20 min gore dole...ako se vremena merenja razlikuju on ostavi prazan krug...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:53:37
|
|
|
|
jole82
|
Sad nam fali i jole86 da odgovori Jare al si usitnila
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:55:46
|
|
|
|
vonavoj
|
ima,ima!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:56:23
|
|
|
|
Jole84
|
Kad nas dve odgovorimo u isto vreme,to je zagarantovan uspeh Pajo još ne veeerujem
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 8:58:16
|
|
|
|
IVA 11
|
Mjerim oko 7, 7 i 15, jer se tad budimo, ali upišem kasnije ali svako jutro se tad budim, izmjerim je čim otvorim oči pa tek ustajem, sina sredim, sebe, pa upišem u tabelu. Sad ću pogledati jer ukucavam na FF mobile. Hvala ženeee :*
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 9:00:22
|
|
|
|
jole82
|
Ništa onda...samo proveri vreme koje stoji...beše na početku gore...možeš i da namestiš defolt vreme...i kad god da upišeš tebi stoji 7 15, recimo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 9:02:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva, svaki dan kad upisujes temp mozes da upises i vreme, tj u koliko sati si merila. Da li si ti to podesila? Jer ako nema vremena onda je bled kruzic.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 9:07:40
|
|
|
|
IVA 11
|
Aaaaa. Evo sad sam ukapirala! Meni je stojalo 11 h, 14 h, 15:30 h, vrijeme kad sam ušla na FF da upišem T, jer je prvo zapišem na papir pa onda kad se sjetim ukucam...a ja je mjerim oko 7 h, pored Luke alarm mi ne treba. Sad sam podesila vrijeme i ispravila. Hvala, divne ste! :***
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.3.2014 10:58:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Ana, nadam se da će neka od iskusnijih ženica da ti odogovori. Evo mog grafa, 11 dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 10:00:01
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro . Moj graf se zakucao na 36.1, dok temperatura pocne da raste osedecu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 15:02:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Ana, mislim da nema ovulacije ovog mjeseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 16:38:05
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ana, mislim da nema ovulacije ovog mjeseca. Zasto mislis da nece imati O ovog meseca? Mozda su joj kasnije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 17:17:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Možda, ne pitah je na koliko su joj ciklusi. Navikla sam da su meni sredinom, nego naravno nije svakom isto. Ana 7, nadam se da će ti neka iskusnija bazalka dati odgovor. Prati T i dalje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 20:43:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Iva,visoke su ti temper.za period pre O..koliko mi se cini,jer meris u ustima,ispod jezika? ana07,kod tebe se O sprema,ne brini! inace koliko ti traju ciklusi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.4.2014 22:25:47
|
|
|
|
IVA 11
|
Da, ispod jezika samo što oči otvorim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 8:00:23
|
|
|
|
ana07
|
Evo cure, temp. malo skocila . Ovulacije mi nikad nisu u isto vreme, zato sam i pocela da merim bazalnu. Neki ciklusi su mi kraci, neki duzi, zadnji bio 36 dana. Tako da nije kasno za ovulaciju. Sad jos samo da nastavi da raste .
< Poruku je uredio ana07 -- 2.4.2014 8:06:00 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 8:52:21
|
|
|
|
babby
|
Ana eto ovulacije .... e a evo mog cudnog grafa f.f mi napisao da je moguca o. od 5 do 12 d.c. a ja mislim da je nece ni biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 8:55:35
|
|
|
|
Peace*
|
Nisam u toku sa tvojim slučajem ali meni baš izgleda da je ovulacija recimo danas ili sutra.
< Poruku je uredio Peace* -- 2.4.2014 8:56:00 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 10:06:21
|
|
|
|
vonavoj
|
ne znam Iva onda zasto su visoke temper...tako je i meni graf bio gore dole,prvi mesec kad sam merila .. s obzirom da si rekla da ti dr prati O i da ce tek biti videces da li ce se sloziti i FF! babby,bas su ti temperature poludele,mozda ce tek i biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 10:46:10
|
|
|
|
Jole84
|
Ana ako nastavi da raste onda ti je O bila 17dc,tako su i meni bile kasne. Srećnooo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 10:51:05
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne znam Von, mada mi varira kao što vidiš. Prati me pa mislim da će biti u petak/subotu dan O :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.4.2014 12:27:24
|
|
|
|
ana07
|
Hvala Jole
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?