Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 23:23:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Moj gastritis nažalost ne može da se leči. Da se lečio na vreme mogao bi, ali sada je hroničan. Sva sam hronična... astma, sinusitis, upala želuca, upala 12palačnog i slepog creva, al' se živi sa tim i eto. Malo lekova, malo se pazi...i Bog da me vidi. A trudnoća mi je bila najbolji period, tačno sam se regenerisala. I sad ću sigurno, samo da smućkam!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 7:20:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar ženice! Ja sam sinoć bila na UZ grudi, kaže doktorka da ima samo jedna cista. I to neka minijaturna od 2mm. Lepo sam videla na UZ da su mi svi kanali ok. Sad sam mirna. @UM - draga verujem da je i njoj i tebi teško. Ja neću zaboraviti bivšeg dečka i njegovu sestru. Reče on meni jednom: 'Koliko puta sam se samo probudio i poželeo da ja nemam kosu, a da ona ima'. Devojka ima neku retku bolest i to se odražava na sve dlake na telu, te tako nema obrve, nema trepavice, kosa uglavnom u pečatima - malo poraste i opada. Sve ostalo ok, vodali su je gde su stigli, no tako je nažalost. A tvojoj seki će porasti kosa, isto onako lepa kao što je bila Kupi joj neke lude marame, nek se malo zeza sa njima i pravi fore od 'turbana'. Barem bi ja tako...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 8:54:18
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro i od mene, jeli neko za ? Trco jesi ti sada prva za navijanje? bravo za uz , meni je i ginekolog preporucio da se uz grudi uradi pre trudnoce... pa sam ga poslusala...
< Poruku je uredio bubulence -- 4.4.2014 8:57:24 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:01:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisam ja to radila zbog trudnoće, ja to od posle porođaja kontrolišem: Imala sam neki ostatam mleka, pa onda radili punkciju i posle na pola godine prvo na kontrolu, pa na godinu dana. Sad ću verovatno na 2 godine. Kaže dr da se ciste pojavljuju i nestaju zbog hormona.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:11:54
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro i od mene . Vi ste se sinoc fino druzile, a ja zaspem ko kokoska, jedva deset docekam . Unina mama zao mi je zbog tvoje sestre, ali bice sve ok. Samo neka pozitivno razmislja, nek se ne predaje...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:24:05
|
|
|
|
ana07
|
Bubulence sad vidim da si ti u Odzacima trenutno. Ja sam iz Crvenke, nismo tako daleko .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:29:42
|
|
|
|
bubulence
|
jao pa ja nemam pojma gde sam ni sta je blizu , znam samo put do NS i znam da ovde nema kineske hrane ni girosa . a da ne pricam o decijim igralistima itd ... nego, zar Crvenka nije na putu od NS do SU? cini mi se da sam prolazila...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:37:30
|
|
|
|
ana07
|
Nije, Crvenka je na putu Novi Sad- Sombor , ne mozes nas omasiti . Blizu si Sombora . A to za igralista ne znam, samo sam par puta prolazila kroz Odzake, ali verujem da ti je tesko da se naviknes na manju sredinu.
< Poruku je uredio ana07 -- 4.4.2014 9:38:05 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:38:09
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jurto crtice. Bubulence moye jedna . Kod mene jos uvek nista. Stomak boli a jos nema. Ako ne stigne danas sutra verovatno testic. UM samo neka je njoj sada dobro. kosa ce narasti ponovo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:40:38
|
|
|
|
ana07
|
E sad tek kontam, mozes i preko Crvenke u Suboticu, u pravu si :-D . Ne zameri, jos se nisam probudila, tek pijem kafu .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:41:41
|
|
|
|
bubulence
|
mamin misu koliko kasni ? navijamo sutra za . Ana jel vidos koliko sam izgubljena !? e u SO sam bila nekoliko puta, lep gradic... mada sam sigurna da sam prolazila i kroz Crvenku, samo da se setim kada
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:47:47
|
|
|
|
ana07
|
Mamin Misu obavezno javljaj za testic. I ja navijam da budu dve . Srecno .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 9:52:22
|
|
|
|
ana07
|
Bubulence ni ja nisam bolja . Jutros mi ff obelezio ovulaciju, pa sam slala Ani RR poruku da me stavi na spisak za april, ali kad kliknem posalji poruku, nista se ne dogadja, a kad pogledam u poslate poruke pise da nisam poslala. Pa sam onda pokusala jos jednom. Ako je do mog laptopa, pa joj na kraju stignu dve poruke ima da me nakrpi .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:11:24
|
|
|
|
mamin mish
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mamin misu koliko kasni ? navijamo sutra za . Trebala je da stigne najkasnije 28.03 ali zbog mojih ranijih neredovnih nisam jos radila test.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:18:51
|
|
|
|
ana07
|
Trco ja imam tek 19 objava na forumu, jel moguce da zbog toga ne mogu Ani RR da posaljem privatnu podruku ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:21:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da to nema veze, probaj meni da pošalješ poruku.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:28:58
|
|
|
|
bubulence
|
MM , pa to je divno. jel imas neke simptome?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:30:04
|
|
|
|
ana07
|
Ok, poslala sam ti, mada meni i dalje stoji da nemam poslatih poruka . Ala sam smotana .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:36:38
|
|
|
|
madre
|
drugari jedjno pitanjce, koliko dana pre O se pojavlje plodna sluz (egg)?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:55:50
|
|
|
|
ana07
|
Madre kod mene se ovaj mesec pojavila taj dan kad je bila ovulacija, mada ja mislim da to sve zavisi. Vidjala sam grafike gde su zene obelezavale egg i nekoliko dana pre ovulacije, pa i posle. Nisam bas sigurna, a valjda ce ti se javiti neko iskusniji da ti odgovori
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 10:59:39
|
|
|
|
nata11
|
Madre ona najgusca 1-2 dana pre O, kako kada. Ja sam juce toliko krvi izgubila da mi se mantalo po glavi i morala sam da pogasim sve i legnem (bio 2dc)
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 11:07:13
|
|
|
|
madre
|
hvala vam ja inace to nemam, u proslom cilusu sam prvi put primetila i bilo je malo. danas je imam prilicno i bole me pomalo krsta i stomak, pa ne znam da li to znaci da je danas ili tek sledi? kada bas imam jasne znake ne bih da ih propustim... inace danas mi je 28dc...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 11:07:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ana07 Ok, poslala sam ti, mada meni i dalje stoji da nemam poslatih poruka . Ala sam smotana . Nije mi ništa stiglo. Auu a da li uneseš naziv poruke, dakle prvo unosiš kome šalješ, pa ispod imaš prazno da daš 'ime' poruci, pa ispod u velikom prozoru šalješ tekst poruke Evo i slika sa ispisanim gde šta :)
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 11:19:36
|
|
|
|
7marii
|
Jutro evo i mene, tek danas kao prestaje pa me zato nije ni bilo ovih dana. Sad jos malo pa akcija MM pa ajde vise taj testic da se radujemo Trco jos malo,navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 4.4.2014 11:25:34
|
|
|
|
ana07
|
Pa jako sam pametna pa sam mislila da ne moram naslov da upisujem . Ok Hvala, sad cu valjda uspeti .
|
|
|
Anketa
da li vam se svidja ime Uros?pisuljica:)da (
64%)
ne (
36%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!